Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ετοιμάζεστε με τον άντρα μου για εξωσωματική λόγο προβλήματος με το σπέρμα. Εμένα οι δικές μου εξετάσεις όλες πολύ καλές. Απλά έχω απορία για την αμή μου. Είναι πολύ υψηλή για την ηλικία μου (είμαι 33) και η αμή μου 8.8ng/mL. Θα μπορούσε να δικαιολογηθει αν είχα πολυκιστικες αλλά δεν έχω.εχει τύχει σε κάποια άλλη κοπελα τόσο υψηλή αμη? Είχα κάνει την εξέταση και πέρυσι και ήταν παρόμοια η τιμή. Αλλά στο ίδιο εργαστήριο... 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ευχαριστώ!!

Μωρε και που μπορείς και μπαίνεις στο καφε με 2 παιδια μια χαρα εισαι!!! Μπράβο!! Τι τρώμε αυριο πάλι?? Μπορεί να κάνω φακες...

φακες με αντζουγιες μιαμ μιαμ!!!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τιποτα δεν βλεπω... τωρα κατεβαζει ο αντρας μου μια ταινια και θα την βαλουμε πιο μετα... Ουφ...βαρεθηκα λιγο σημερα!!!

εγω καθε μερα βαριεμαι Δωρακι μου....

B4Itp2.png

εγω καθε μερα βαριεμαι Δωρακι μου....

Ε τότε δικαιολογημένα εγινες θείτσα και βλέπεις ολα τα προγραμματα στην τηλεοραση!! :lol::lol::lol::lol:

Κι εγω όλη μερα στο χαζοκουττι ειμαι ασε!!:(

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ευχαριστώ!!

Μωρε και που μπορείς και μπαίνεις στο καφε με 2 παιδια μια χαρα εισαι!!! Μπράβο!! Τι τρώμε αυριο πάλι?? Μπορεί να κάνω φακες...

Εγω εκανα σημερα φασολαδα.Αυριο μακαρονια με κιμα, θα ερθει και η μαμα μου εδω να μεινει μαζι μας μεχρι την Κυριακη που θα γυρισουν οι μεγαλοι αντρες της παρεας!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγω εκανα σημερα φασολαδα.Αυριο μακαρονια με κιμα, θα ερθει και η μαμα μου εδω να μεινει μαζι μας μεχρι την Κυριακη που θα γυρισουν οι μεγαλοι αντρες της παρεας!

Μακαρόνια με κιμα ειχα προχτες... Με βλέπω να βαζω φακη... ε ετσι πως ειναι και ο καιρος εδω με 2-3 βαθμους μια χαρα θα ειναι η φακουλα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχω βαρυνει! δεν αντεχω αλλο!!

Ειμαι και μπουκωμενη, νομιζω πως θα σκασω!! για να δουμε αποψε θα κοιμηθω καθολου?

Ε τότε δικαιολογημένα εγινες θείτσα και βλέπεις ολα τα προγραμματα στην τηλεοραση!! :lol::lol::lol::lol:

Κι εγω όλη μερα στο χαζοκουττι ειμαι ασε!!:(

χαχαχαχα εχω μαθει απο ολα τα καναλια ολα τα προγραμματα τους και τις ωρες προβολης τους...μην ξεχνας εφαγα και ενα 3 μηνο το καλοκαιρι στο κρεβατι....χειροτερη κ απο τις γιαγιαδες εχω γινει...χαχαχαχα παντως η τηλεοραση ειναι κανονικη αποβλακωση...

B4Itp2.png

Αννα εχεις καμια καλή συνταγη για μπισκοτακια ετσι απο αυτα που κανουν με χριστουγεννιατικα σχεδια??? Ήθελα και χτες να σε ρωτησω... απο αυτα ξερεις που τα βαζεις γλασο απο πανω...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μακαρόνια με κιμα ειχα προχτες... Με βλέπω να βαζω φακη... ε ετσι πως ειναι και ο καιρος εδω με 2-3 βαθμους μια χαρα θα ειναι η φακουλα!!!

Και εγω συνηθως τις Παρασκευες οσπρια βαζω αλλα αυριο λογω της ημερας....

Θα μου πεις σιγα το καλο φαι που θα κανεις!!χαχα!! λεμε τωρα....

Ειμαι και μπουκωμενη, νομιζω πως θα σκασω!! για να δουμε αποψε θα κοιμηθω καθολου?

τι σε τριγυρναει γριπουλα??προσεχε ...αννα μου!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κι εγω Αννουλα μου... όλο φυσαω μυτη.... θα βγει σε λιγο το μωρο με τοση μανια που φυσαω!!!:tongue:

Εγω πάντως θα εβαζα ροναλ στην πολυ χαλια κατασταση

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αννα εχεις καμια καλή συνταγη για μπισκοτακια ετσι απο αυτα που κανουν με χριστουγεννιατικα σχεδια??? Ήθελα και χτες να σε ρωτησω... απο αυτα ξερεις που τα βαζεις γλασο απο πανω...

αχ κακουργα τι μου κάνεις νυχτιατικα???μπισκοτα με γλασο???ζηταω ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.................

B4Itp2.png

Μπισκοτα βανιλιας ετσι?

Να κοιταξω αυριο τα βιβλια μου να δω τι εχω κανει στο παρελθον και εχει βγει καλο και θα σου πω.Οτι εχω φτιαξει το σημειωνω και γραφω αν ηταν καλο.Ασε με λιγο να το ψαξω γιατι δε μου ερχεται κατι στο μυαλο...

χαχαχαχα εχω μαθει απο ολα τα καναλια ολα τα προγραμματα τους και τις ωρες προβολης τους...μην ξεχνας εφαγα και ενα 3 μηνο το καλοκαιρι στο κρεβατι....χειροτερη κ απο τις γιαγιαδες εχω γινει...χαχαχαχα παντως η τηλεοραση ειναι κανονικη αποβλακωση...

Φαντάσου να μην ειχαμε ομως την τηλεοραση ε???? Αν ηταν εποχη άλλη κοντα στο Πασχα πχ θα ασχολιομουν με τα αυγα μου... Σας είπα οτι διακοσμώ αυγα φελιζολενια?? Αχ ειναι τελεια!!! Η πεθερα μου εμαθε την τεχνη οταν ειχα κανει το διαφραγμα την εγχειρηση και αναρρωνα στην Αθηνα τοτε και βαριομουν...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μπισκοτα βανιλιας ετσι?

Να κοιταξω αυριο τα βιβλια μου να δω τι εχω κανει στο παρελθον και εχει βγει καλο και θα σου πω.Οτι εχω φτιαξει το σημειωνω και γραφω αν ηταν καλο.Ασε με λιγο να το ψαξω γιατι δε μου ερχεται κατι στο μυαλο...

Οκ ετσι κι αλλιώς δεν έχω σκοπό να βαλω τωρα ποδιά και να μπω στην κουζίνα!! χα χα!!! :lol::lol::lol::lol:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...