Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   6 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Expand  

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

6 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Expand  

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fouskitsa82 είπε:
Τα παρηγγειλα Πόπη μου...

Εκτός απο αυτο ομως γιατι δεν αρεσε στον αντρα μου καθολου.... _MG_7843_normal.JPG

μια χαρα ετσι θα κανεις οτι δωρο ειναι αλλαγη σε μεγαλυτερο νουμερο!! εμενα αυτοτο σχεδιακι μου αρεσε παρα πολυ !!!ποσο συνολικα σου βγηκαν??διαβασα πανω απο 90 ε δωρεαν μεταφορικα!!!αντε μεγεια και καλοφορετα στην πανεμορφη μπουμπου σου!!!(( παλι αντε ειπα))!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

kalliopi poul είπε:
μια χαρα ετσι θα κανεις οτι δωρο ειναι αλλαγη σε μεγαλυτερο νουμερο!! εμενα αυτοτο σχεδιακι μου αρεσε παρα πολυ !!!ποσο συνολικα σου βγηκαν??διαβασα πανω απο 90 ε δωρεαν μεταφορικα!!!αντε μεγεια και καλοφορετα στην πανεμορφη μπουμπου σου!!!(( παλι αντε ειπα))!!!!!!!!!!!!!

Κι εμενα μου ειχε αρεσει αυτο αλλά δεν του αρεσε καθολου.... Ε αντε λεω δεν το βαζω... Με τα μεταφορικα τα υπολοιπα βγηκαν 55?...τιποτα!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

fouskitsa82 είπε:
Κι εμενα μου ειχε αρεσει αυτο αλλά δεν του αρεσε καθολου.... Ε αντε λεω δεν το βαζω... Με τα μεταφορικα τα υπολοιπα βγηκαν 55?...τιποτα!!!!

δεν πειραζει εχεις να παιρνεις ακομα ενα σωρο!!!απο την γεννα και μετα συνεχεια ρουχαλακια θα ψωνιζουμε αφου θα μεγαλωνουν συνεχεια!!τελεια η τιμη !!!οταν θα σου ερθουν πες για την ποιοτητα να ξερουμε να παρουμε και εμεις!!!

B4Itp2.png

kalliopi poul είπε:
δεν πειραζει εχεις να παιρνεις ακομα ενα σωρο!!!απο την γεννα και μετα συνεχεια ρουχαλακια θα ψωνιζουμε αφου θα μεγαλωνουν συνεχεια!!τελεια η τιμη !!!οταν θα σου ερθουν πες για την ποιοτητα να ξερουμε να παρουμε και εμεις!!!

Η dini που πήρε και τα παρελαβε σημερα λεει μια χαρα ειναι... θα δειξει!!!

Μην μου πεις οτι βλεπεις μεγκα??:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

fouskitsa82 είπε:

ναι πως το καταλαβες? τελευταιο επεισοδιο μυστικα της εδεμ

B4Itp2.png

Δωρα μου, τελεια ειναι!! καλοριζικα!!!

Και το αλλο μου αρεσε αλλα δεν πειραζει.

Εγω ειχα βγει, γιατι επρεπε να φανε και να ετοιμαστουνε για υπνο τα παιδια.Ετοιμασα και τα πραγματα του αντρα μου και του γιου μου για αυριο, γι'αυτο αργησα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

fouskitsa82 είπε:

που εισαι ??εσυ τι βλεπεις?

B4Itp2.png

fouskitsa82 είπε:
το καταλαβα... εγω δεν το βλεπω...:tongue:

ειπαμε με τις ξαπλες που εχω ριξει εχω γινει κατινα θειτσα...χαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

dolphin73 είπε:
Δωρα μου, τελεια ειναι!! καλοριζικα!!!

Και το αλλο μου αρεσε αλλα δεν πειραζει.

Εγω ειχα βγει, γιατι επρεπε να φανε και να ετοιμαστουνε για υπνο τα παιδια.Ετοιμασα και τα πραγματα του αντρα μου και του γιου μου για αυριο, γι'αυτο αργησα.

Ευχαριστώ!!

Μωρε και που μπορείς και μπαίνεις στο καφε με 2 παιδια μια χαρα εισαι!!! Μπράβο!! Τι τρώμε αυριο πάλι?? Μπορεί να κάνω φακες...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

kalliopi poul είπε:
που εισαι ??εσυ τι βλεπεις?

τιποτα δεν βλεπω... τωρα κατεβαζει ο αντρας μου μια ταινια και θα την βαλουμε πιο μετα... Ουφ...βαρεθηκα λιγο σημερα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...