Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι μου!!! Αλήθεια παρακολουθώ τόσο καιρό και χάρηκα πάρα πολύ για σένα!!! Όλα θα πάνε τέλεια !! Περιμένουμε νέα απ' τον υπέρηχο!!❣️❣️

Τελικά εσυ τι έκανες κορίτσι μου?πηγές στην κλινική?Έχεις μέρες να μας γράψεις τα νέα σου 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ο γιατρος σας τι σας ειπε να παιρνετε για τον πονοκεφαλο?Εγω δεν ρωτησα..

καλημερα Βουλιτσα! ντεπονακι.. κ αν ειναι πολυ δυνατος αναβραζον.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε δεν χαιρεσαι? το προβλημα θα ηταν να σε εδειχνε 2 κιλα παραπανω το πρωι! τωρα που ειναι 2 λιγοτερο συμφερει!!:D

καλημερα Γωγουλα! μωρε εκανα μια χαρα το πρωι! ααα τωρα θυμηθηκα οτι δεν ειχα παει κ τουαλετα 3 μερες...σημερα πηγα παλι καλα.. προβλημα κ αυτο...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα Γωγουλα! μωρε εκανα μια χαρα το πρωι! ααα τωρα θυμηθηκα οτι δεν ειχα παει κ τουαλετα 3 μερες...σημερα πηγα παλι καλα.. προβλημα κ αυτο...

προβλημα δε λες τπτ..εγω μπορει να κανω κ4 μερες και μετα θα παω με διαρροια..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα!!τελεια δεν θα ηταν? να χανονται 2 κιλα μεσα σε ενα βραδυ?? εγω αποφασισα να παω σε διαιτολογο οταν γεννησω με το καλο!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ας μην σκεφτομαστε τα κιλά... Τι να κάνουμε δηλ δεν θα τρώμε όλη μερα τιποτα?? Οτι είναι να πάρουμε θα το πάρουμε τι να κάνουμε τωρα??? Ε δεν θα σκάσω κιόλας... Εγκυος είμαστε έλεος!!!!!! Θα τα χάσουμε μετά θέλουμε δεν θέλουμε...!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μεχρι στιγμης ειχα μονο τραβηγματα!Πρωτη φορα με ενοχλει η μεση..αντε με γεια και η μεση!!

Εγω παντως νομιζω οτι μεσα σε 2 μερες το μωρο ανεβηκε πιο επανω και πιο κεντρικα..Εχω φρικαρει, πρεπει να ερθει η Δευτερα!

Η μέση δεν χτυπάει από την αρχή, αλλά όσο αυξάνεται η μήτρα και το βάρος του εμβρύου. Έχουμε καιρό.

Στον γιο μου με ενόχλησε στον 8ο σε σημείο να κουτσαίνω, τώρα με ενοχλεί από τον 4ο μήνα αλλά λιγότερο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

fouskitsa esi doulevis?pao kai ego na kano kamia doulia sto spiti na vgalo ta sentonia...

koritsia esis pos xalaronete otan sas apasxoli kati?prospatho na kano xalarosi me anapnoes.

υπαρχουν διαφορες τεχνικες χαλαρωσης κ διαλογισμου στο you tube. χαλαρωτικες μουσικες κ διαφορα. o καθενας βεβαια εχει τον τροπο του! εγω π.χ. οταν οδηγω κ ακουω μουσικη!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

na sas rotiso kati koritsia idios esas pou ixate proigoumenes egkimosines na mou pite.i egkimosini prokali metaptosis stin diathesi?ennoo diafora sinesthimata opos agonia,fovos,nevra.kai tin mia stigmi mpori na ste kala kai meta na xespate se klamata?

Αυτό που περιγράφεις ονομάζεται ΟΡΜΟΝΕΣ και φυσικά επειδή είμαστε φουλ στην εγκυμοσύνη, αυτές οι μεταπτώσεις είναι πολύ συχνό φαινόμενο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια ας μην σκεφτομαστε τα κιλά... Τι να κάνουμε δηλ δεν θα τρώμε όλη μερα τιποτα?? Οτι είναι να πάρουμε θα το πάρουμε τι να κάνουμε τωρα??? Ε δεν θα σκάσω κιόλας... Εγκυος είμαστε έλεος!!!!!! Θα τα χάσουμε μετά θέλουμε δεν θέλουμε...!!!

εναμιση κιλο εχω παρει εγω μονο,αλλα πριν μεινω εγκυος ειχα παρει 12:!::!: μεσα σε ενα χρονο. εκει που ημουν 48-50 κιλα παντα επιασα ξαφνικα τα 60! αρα ετσι κ αλλιως θελω διαιτα!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...