Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα. Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Εκανα τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος 2η ημέρα και βγήκε πρώτη φορά η Ε2 στον Θεό, δλδ 233!

Μου είπαν να πάω για υπέρηχο αύριο να δούμε τι γίνεται.  Υποπτεύομαι πως κακώς δε μου πήραν το ωοθυλάκιο Β φάσης «γιατί ήταν μικρό» και έγινε κύστη. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο; Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

kalliopi m agxwnomai gt akousa p eipane oti otan to mwro einai katw apo 2.600 to vazoune thermokutida.ayto einai pou me agxwnei...
ti na pw re koritsia den kserw...makari na parei ena kilo akoma estw kai 800gr kai na pane ola kala...

Πιστεύω θα το τσιμπήσει το κιλακί ο μπεμπούλης! Εξάλλου μπορεί να βγάλεις και το μήνα, έτσι? Κι εγώ ξέρω ότι μόνο το βάρος δεν είναι λόγος για να μπει θερμοκοιτίδα. Θα πρέπει να είναι ίσως πρόωρο ή και να έχει κάποιο άλλο πρόβλημα και να πρέπει να το παρακολουθούν. Οπότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ανησυχείς! Κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια!!!

Τι μου κανετε?Μολις τακτοποιηθηκα και ειπα να σας διαβασω ..Εχετε γραψει 9 σελιδες απο το πρωι...

Το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα , και τελικα μετα τις 8 ξεραθηκα μεχρι τις 11...Παω να σας διαβασω κ επανερχομαι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Καλημερουδια!!!

Τι μου κανετε?Μολις τακτοποιηθηκα και ειπα να σας διαβασω ..Εχετε γραψει 9 σελιδες απο το πρωι...

Το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα , και τελικα μετα τις 8 ξεραθηκα μεχρι τις 11...Παω να σας διαβασω κ επανερχομαι...

καλημερα σοφακι!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερουδια!!!

καλημερα σοφακι !!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

δεν μετριεσαι και εσυ να δουμε??? αλλα στο διωρο να δουμε ποσο παει και με μια χουφτα αν ειναι να βαζω τοσο και εγω! ετσι να πειραματιστουμε λίγο!!

περασαν ηδη 3,5 ωρες που τα εφαγα αρα δεν θα δειξει ακριβη μετρηση και μολις εφαγα και τα μανταρινια...θα μετρηθω ομως αυριο σιγουρα...ναι εμενα η πρωινη μετρηση ειναι νηστικια...αυριο θα ξερουμε σιγουρα αν σου τηνβγαλει σημερα ανεβασμενη θα δουμε αυριο με μια χουφτα απο εμενα..χι χι χι χι:-D:grin:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερουδια!!!

καλημερα σοφακη πως εισαι σημερα??

B4Itp2.png

να σας ρωτησω ρε κοριτσια! μου πηρε η μαμα μου δωρο μια κουβερτουλα μαλλινη λεπτη ατη με τα κροσακια αλλα οχι σκληρη , απαλη, και μου ειπε μια κοπελα οτι απαγορευεται να το σκεπαζεις με μαλλινη μεχρι ενος ετους... ισχυει???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε; συγχωρεστε με αλλα δεν θυμαμαι ποια κοπελα κανει ενεσουλες ινοχεπ ,αλλα θα ηθελα να σς ενημερωσω οτιθ υπαρχει ελλειψη μεχρι τελος του χρονου γιατι προβλημα υπαρχει με το εργοστασιο και τις φαρμακαποθηκες!

οποια παιρνει να προσπαθησει να βρει και να χει καβατζα για τον γεναρη γιατι δεν ξερουμε που θα καταληξει αυτο και δεν ειναι καλο να αλλαξουμε σκευασμα!!!

πφφ σας αγχωσα;;; αλλα ηθελα να σας ενημερωσω διοτι υπαρχει προβλημα!!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

περασαν ηδη 3,5 ωρες που τα εφαγα αρα δεν θα δειξει ακριβη μετρηση και μολις εφαγα και τα μανταρινια...θα μετρηθω ομως αυριο σιγουρα...ναι εμενα η πρωινη μετρηση ειναι νηστικια...αυριο θα ξερουμε σιγουρα αν σου τηνβγαλει σημερα ανεβασμενη θα δουμε αυριο με μια χουφτα απο εμενα..χι χι χι χι:-D:grin:

οκ!!!! (για ανεβασμεν την κόβω!!!!) αλλα το γαλα δεν μπορω να το πιω σκετο με τιποτα! και ποσο τυρι να φας! εγω δεν παιρνω και συμπληρωμα ασβεστιου...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αμαν μωρε!!! και αυτοι!! μας αφηνουν με την απορια!!

ξενερωσα ....ααα σημερα ειναι να παρω τηλ τον χαφτανα στις 2 να του πω για τις μετρησεις...να δουμε θα τον βρω στο ιατρειο του η θα γινει οπψς την προηγουμενη φορα...παντως την αλλη βδομαδα θα παω σιγουρα και σε αλλη γιατρο διαβητολογο,,,,

B4Itp2.png

οκ!!!! (για ανεβασμεν την κόβω!!!!) αλλα το γαλα δεν μπορω να το πιω σκετο με τιποτα! και ποσο τυρι να φας! εγω δεν παιρνω και συμπληρωμα ασβεστιου...

και εγω δεν παιρνω ασβεστιο αλλα ευτυχως το γαλα μου αρεσει και πινω 2 ποτηρια ημερησιως,...τυρι δεν μπορω να πω οτι τρωω και πολυ ενα κομματακι μονο...και τα γιαουρτια τα συχαινομαι...

B4Itp2.png

ξενερωσα ....ααα σημερα ειναι να παρω τηλ τον χαφτανα στις 2 να του πω για τις μετρησεις...να δουμε θα τον βρω στο ιατρειο του η θα γινει οπψς την προηγουμενη φορα...παντως την αλλη βδομαδα θα παω σιγουρα και σε αλλη γιατρο διαβητολογο,,,,

ε και εσυ αν περιμενεις να παει 2 ακριβως για να παρεις, καλα να παθεις!!!!!! εγω θα επερνα στις 13.30!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

να σας ρωτησω ρε κοριτσια! μου πηρε η μαμα μου δωρο μια κουβερτουλα μαλλινη λεπτη ατη με τα κροσακια αλλα οχι σκληρη , απαλη, και μου ειπε μια κοπελα οτι απαγορευεται να το σκεπαζεις με μαλλινη μεχρι ενος ετους... ισχυει???

ιδου το ερωτημα??????οι εμπειρες μανουλες να μας πουνε!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...