Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

οχι μου ξεφυγε αυτο κατι ακουσα για φασολακια αλλα τι???

τι ειπε??καλα ειμαι πολυ μαζοχα καθομαι και κοιταω και στην κυριολεξια τρεχουν τα σαλια μου...χα χα χα χα χα εχω μπει μεσα στην τηλεοραση...

το ιδιο επαθα και χθες με το τζουνιορ μαστερ σεφ....

Ειπε οτι εβαλε να κανει φασολακια και στην κατσαρολα εβαλε κατω κατω πατατες και καροτο και μετα απο πανω φασολακια και το αποτελεσμα λεει εγιναν οι πατατες πουρες και τα φασολακια σκληρα..Μα καλά δεν ανακατεψε καθολου??Απορω!!!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι...

Ποιές σερβιέτες θα πρέπει να αγοράσουμε για την κλινική για τα λοχεια??? Τύπου tena ή όπως αυτές που φορούσαμε ως τωρα??

απο το σεμιναριοπου ειχα παει οταν ημον στον 5ο ειχαν πει οι μαιες ενα πακετο της τενα που ειναι για την ακρατεια..εγω αυτες θα παρω...αναρωτιεμαι ομως μετα την γεννα θα εχουμε αμεσως περιοδο με πολυ αιμα???και μας ειπαν να παρουμε και μεγαλα βρακακια να καλυπτουν δλδ ολη την περιοχη...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ποιές σερβιέτες θα πρέπει να αγοράσουμε για την κλινική για τα λοχεια??? Τύπου tena ή όπως αυτές που φορούσαμε ως τωρα??

Παρε σαν και αυτες που φοραγες, λιγο πιο μεγαλες, δλδ. για μεγαλυτερη ροη.

Μεσα στις κλινικες συνηθως δινουν, στο ιασω δινουν κατι γαιδουρια τεραστιες και μακριες και χοντρες, οι οποιες δε με βολεψαν καθολου.

Εγω θα παρω απο σουπερ μαρκετ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

εμενα φιλες μου εχουν πει πως βολευτηκαν καλυτερα με τις ΤΕΝΑ τα βρακακια, εγω πηρα απο τις sani αλλα θα παρω και απο αυτα γιατι μου ειπαν πολλες οτι λερωνονταν με τις sani:rolleyes::rolleyes:

οχι μου ξεφυγε αυτο κατι ακουσα για φασολακια αλλα τι???

τι ειπε??καλα ειμαι πολυ μαζοχα καθομαι και κοιταω και στην κυριολεξια τρεχουν τα σαλια μου...χα χα χα χα χα εχω μπει μεσα στην τηλεοραση...

το ιδιο επαθα και χθες με το τζουνιορ μαστερ σεφ....

βρε μαζοχα! αλλαξε καναλι!!!! χααχχα και εγω εχθες στο μαστερ σεφ αυτο επαθα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ουτε και εγω μπορούσα να καταλαβω την θεση πριν παω γιατρο. τωρα που πηγα και μου είπε καταλαβαινω τα παντα και λεω πως γινεται να μην τα καταλαβαινα πιο πριν.εξογκωμα σαν πορτοκαλι δεν γινεται να είναι κεφαλι...λιγο μικρο δεν είναι για κεφαλι;;:confused: εγω νομιζω αγκωνα θα είναι ή γονατο:confused:

δεν ειναι οι δουλειες... η κούραση είναι. και εγω οταν κανω πολλες δουλειες και κουραστώ νιωθω μια πιεση στον τραχηλο σαν τσιμπημα και ποναει καπως....

Τοσο κυκλικο και να ειναι αγκωνας?Εσυ που ξερεις την θεση, το κεφαλι σου κανει εξογκωμα?

Εγω του λεω του γιατρου οτι οταν κουραζομαι το μωρο τα παιζει ολιγον αλλα δεν με πιστευει!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ειπε οτι εβαλε να κανει φασολακια και στην κατσαρολα εβαλε κατω κατω πατατες και καροτο και μετα απο πανω φασολακια και το αποτελεσμα λεει εγιναν οι πατατες πουρες και τα φασολακια σκληρα..Μα καλά δεν ανακατεψε καθολου??Απορω!!!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα καθε μερα κοντα σε σεφ ειναι δεν εμαθε να μαγειρευει???

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αφου τα φασολακια θελουν λιγο χρονο παραπανω απο τις πατατες, και αν δεν ειναι και τρυφερα ακομη περισσοτερο.Εγω τις βαζω πιο μετα.

Αυτη τις εβαλε και κατω κατω...δε μας λεει οτι τις εκαψε... μας μιλαει για πουρεδες!:tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

χχαχαχαα μαλλον δεν ηξερε οτι χρειζεται ανακατεμα!!:lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Γι'αυτό που λέγατε χθες για την εξομολογηση, δεν χρειάζεται να πάτε σε κάποιον που δεν εμπιστεύεστε. Πολλά χρόνια εξομολογιόμουν. Σιγά μην έχουν όρεξη να κουτσομπολεύουν. Ψάχνω να βρω κάποιον τώρα που να με εμπνέει. Δεν πάω σε όποιον να 'ναι. Και το θέμα είναι η ταπείνωση του να πας να τα πεις σε κάποιον και όχι απλά να το μετανιώσεις. Βέβαια ο καθένας έχει τα πιστεύω του και τη γνώμη του. Όλα σεβαστά!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

se 10 meres m eipe o giatros kai mporei k pio ligo....etsi m eipe...

τι λες Βρε Μαρακι μου! αντε με το καλο!!!!

Καλημέρα κι από μένα!

Κι εγώ έχω θέμα με τον ύπνο. Κοιμάμαι κατά τις 2 και ξυπνάω κατά τις 7.30 με 8 (και ενδιάμεσα όχι για τουαλέτα) αλλά δε θέλω να σηκωθώ, μην ενοχλώ και τον αντρούλη μου. Κάθομαι στο κρεβάτι μέχρι να με ξαναπάρει ο ύπνος. Σήμερα δεν άντεξα όμως και σηκώθηκα. Ευτυχώς δεν έχω πολύ θέμα με την τουαλέτα.

Εγώ σήμερα μπουτάκια κοτόπουλο έχω, αλλά δεν ξέρω με τι να τα συνοδεύσω...

Με πατατες φουνου δεν σου αρεσει? που θα τα κανεις στο φουρνο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Παρε σαν και αυτες που φοραγες, λιγο πιο μεγαλες, δλδ. για μεγαλυτερη ροη.

Μεσα στις κλινικες συνηθως δινουν, στο ιασω δινουν κατι γαιδουρια τεραστιες και μακριες και χοντρες, οι οποιες δε με βολεψαν καθολου.

Εγω θα παρω απο σουπερ μαρκετ.

Ποσες μερες θα εχουμε περιοδο ρε κοριτσια?Και κατι αλλο που ηθελα παντα να ρωτησω..Αυτες οι διαστολες 2-3-5-10 τι στο καλο ειναι?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Τοσο κυκλικο και να ειναι αγκωνας?Εσυ που ξερεις την θεση, το κεφαλι σου κανει εξογκωμα?

Εγω του λεω του γιατρου οτι οταν κουραζομαι το μωρο τα παιζει ολιγον αλλα δεν με πιστευει!

Οχι Βούλα μου δεν μου κανει εξογκωμα το κεφαλι. ειναι χαμηλα εκει που ποναμε στην περιοδο δεν μου εκανε ποτε εξογκωμα αλλα το νιωθω να κινειτε... αν το χέρι ειναι κλειστο ή κανει ορθη γωνια στο σημειο του αγκώνα τοτε είναι κυκλικο. οπως και το γονατο..και εμας ετσι δεν κανει;:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...