Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου πόσο χαρούμενη με κάνουν τα μηνύματα σας και τι γέλιο έχω ρίξει κιόλας!!! Έπρεπε να έχω μια κάμερα να δείτε τι επικράτησε σπίτι! Ο άντρας μου να τα χει παίξει, να ψάχνουμε μια ντανα 2 μέτρα με εξετάσεις μήπως βρούμε χοριακη άλλη για να συγκρίνουμε τα όρια, ο γιος μας να τρέχει από πίσω μας και να λέει "τι συμβαίνει, τι εξέταση είναι η χοριακη???!!! Μη με βγάλει αύριο βούκινο στο σχολείο φοβάμαι!!! Να πείτε μου πόσο πιθανό ήταν αυτό να συμβεί??? Δε θα αντέξω άλλη ατυχία. Ψάχνω το γιατρό εδώ για να κλείσουμε ραντεβού αλλά μου είχε πει ότι θα έλειπε σήμερα, ειχε γέννα λογικά. Είναι φίλος όμως και θα με βάλει άμεσα για υπέρηχο. Δε ζω σε χωριό απλά είναι μικρή πόλη. Ο γιατρός από Αθήνα μου είπε "πήγαινε σε παρακαλώ να κάνεις έναν υπέρηχο!" Αυτός τρελάθηκε πιο πολύ από εμένα και το είπε σα να καταλαβαίνει ότι έχει σπάσει το νευρικό μου σύστημα! Κοριτσια τι έχει γίνει δε μπορώ να καταλάβω...λάθος εργαστηρίου και αν ναι ποιου? Αποβλήθηκε όντως κάποιο έμβρυο ή και δύο? Είναι πιθανό γιατί έτσι εξηγείται το αίμα με καφέ και πόνο και μετά τίποτα. Όταν έχω νεότερα θα σας πω!!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες σας!!!! 

Βρήκα το γιατρό, 8.30 τώρα το απόγευμα πάω για υπέρηχο! Προσευχές κορίτσιααααα!!!! 

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου μη σε νοιάζει αν έγινε λάθος και ποιανού ήταν δεν θα μάθεις ποτέ! Το αποτέλεσμα μετράει και είναι υπέροχο!!! Αύριο θα δει το μωράκι σου η τα μωράκια σου με τέτοιο νουμερο

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Βουλα τα πονάκια είναι γιατί μεγαλώνει η μήτρα, φυσιολογικά είναι!

Δώρα είναι λογικό να μην το ακούς για 2-3 μέρες, είναι μικρό ακόμη. Οι μεγάλες κλωτσίες ξεκινούν στον 7ο, έχουμε καιρό!

Γωγώ λυπάμε για τον σύζυγο. Εσύ δουλεύεις? Κάποια λύση θα υπάρχει ρε γμτ.

Αννίτα εγώ έχω έρθει Κύπρον, πριν 6 χρόνια για δουλειλα. Λευκωσία έμεινα! Εσύ που μένεις?

Εγώ έχω σήμερα μοσχάρι κοκκινιστό ντόπιο κιόλας και θα γιουβέτσι να φάει και το παιδί!

Μεχρι στιγμης ειχα μονο τραβηγματα!Πρωτη φορα με ενοχλει η μεση..αντε με γεια και η μεση!!

Εγω παντως νομιζω οτι μεσα σε 2 μερες το μωρο ανεβηκε πιο επανω και πιο κεντρικα..Εχω φρικαρει, πρεπει να ερθει η Δευτερα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δουλευω 4 ωρες πλεον κ χωρις ικα κ σε 2-3 μηνες σταματαω οριστικα.αστα!

για τον υπνο που λες εφακη μια φιλη μου εχει ενα κοριτσακι 2 κ κατι. ενω ειναι πολυ δραστηριο παιδι μολις παει η ωρα 10 πεφτει για υπνο και κοιμαται σερι ως τις 7 που την ξυπναει για τον παιδικο. θεμα παιδιου ειναι?η φιλη μου σου λεω εχει βρει τη χαρα της!

BJVqp3.png

Δουλευω 4 ωρες πλεον κ χωρις ικα κ σε 2-3 μηνες σταματαω οριστικα.αστα!

για τον υπνο που λες εφακη μια φιλη μου εχει ενα κοριτσακι 2 κ κατι. ενω ειναι πολυ δραστηριο παιδι μολις παει η ωρα 10 πεφτει για υπνο και κοιμαται σερι ως τις 7 που την ξυπναει για τον παιδικο. θεμα παιδιου ειναι?η φιλη μου σου λεω εχει βρει τη χαρα της!

Θα κουραζεται πολυ ολη τη μερα με το παιχνιδι και για αυτο θα πεφτει τουφα!

Θα ξεκινησει να ψαχνει αλλου ο ανδρα σου?Εχετε τπτ στο νου σας απο δουλεια?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Κορίτσια καλημέρα και απο μένα!!!!!

Τι μου κάνετε???

Εγώ είπα να ασχοληθώ λίγο με το σπίτι σήμερα αν και βαριέμαι... Ευτυχώς θα μαγειρέψει η μανούλα να φάμε όλοι μαζί σήμερα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Θα κουραζεται πολυ ολη τη μερα με το παιχνιδι και για αυτο θα πεφτει τουφα!

Θα ξεκινησει να ψαχνει αλλου ο ανδρα σου?Εχετε τπτ στο νου σας απο δουλεια?

θα ψαξει αλλα τετοιες εποχες που να βρεις δουλεια! εχουμε μια ελπιδα μπας κ ξανανοιξει σε λιγους μηνες το εργο που δουλευε κ τον παρουν παλι.αλλιως, το χαος,δεν εχουμε ιδεα τι θα κανει!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Βουλα τα πονάκια είναι γιατί μεγαλώνει η μήτρα, φυσιολογικά είναι!

Δώρα είναι λογικό να μην το ακούς για 2-3 μέρες, είναι μικρό ακόμη. Οι μεγάλες κλωτσίες ξεκινούν στον 7ο, έχουμε καιρό!

Γωγώ λυπάμε για τον σύζυγο. Εσύ δουλεύεις? Κάποια λύση θα υπάρχει ρε γμτ.

Αννίτα εγώ έχω έρθει Κύπρον, πριν 6 χρόνια για δουλειλα. Λευκωσία έμεινα! Εσύ που μένεις?

Εγώ έχω σήμερα μοσχάρι κοκκινιστό ντόπιο κιόλας και θα γιουβέτσι να φάει και το παιδί!

και εγω κυπρια ειμαι λεμεσο μενω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

kalimera se oles tis kopeles apo tin kipro.ego meno leukosia.kai ego simera xipnisa kourasmeni,o keros tha ftei kai i agonia mou gia avrio.

ox exo b epipedou avrio kai agonio vre pedia kai meta tha pao stin giatro mou.

na perasi kai auti i mera ...

Ελα μωρε αννιτάκι όλα καλά θα πάνε μην το σκέφτεσαι!!!!

Αν ήταν κάτι να πήγαινε στραβά θα το είχες ήδη καταλάβει και θα σου είχε πει και η γιατρός σου!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κ απο μενα! λοιπον χτες το βραδι ζυγιζομαι και ειμαι 68!!!! παθαινω 3 εγκεφαλικα κ λεω παει το χασα!!! κ εντω μεταξυ δεν ειχα φαει πολυ χτες. ενα μικρο πιατακι αρακα κ λιγη φετα, μετα ενα τοστ, 1/3 κομματι παστιτσιο κ λιγο πεπονι. ζυγιζομαι σημερα 66κιλα! πως γινεται αυτο? 2 κιλα απο βραδι σε πρωι?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

kalimera se oles tis kopeles apo tin kipro.ego meno leukosia.kai ego simera xipnisa kourasmeni,o keros tha ftei kai i agonia mou gia avrio.

μια χαρα θα ειναι ολα. το αγχος μεσα στο προγραμμα ειναι εννοειται! αυριο που θα δεις το μωρο θα τα ξεχασεις ολα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα! λοιπον χτες το βραδι ζυγιζομαι και ειμαι 68!!!! παθαινω 3 εγκεφαλικα κ λεω παει το χασα!!! κ εντω μεταξυ δεν ειχα φαει πολυ χτες. ενα μικρο πιατακι αρακα κ λιγη φετα, μετα ενα τοστ, 1/3 κομματι παστιτσιο κ λιγο πεπονι. ζυγιζομαι σημερα 66κιλα! πως γινεται αυτο? 2 κιλα απο βραδι σε πρωι?

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια!!

Μαργαριτα, μιλαμε για την ιδια ζυγαρια ε?Κοιτα..ειναι και τα υγρα μωρε!Εγω πριν παω για υπνο ειμαι μια μπαλα και το πρωι δεν εχω σχεδον καθολου κοιλια..Και το πεπονι που εφαγες εχει πολλα υγρα..δεν ξερω!Ζυγισου και σημερα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλημέρα τρελλοκόριτσο!!!!!

Βασικά πρέπει να ζυγίζεσαι πρωί μόλις ξυπνάς με άδειο στομάχι για να μπορέσεις να καταλάβεις... Μάλλον ζυγίστηκες σε διαφορετικές ώρες ε???

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημεραααααα

ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις ηρεμησε και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...