Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερούδια στα κοριτσάκια τι κάνετε???

Σοφάκη διάβασα τι σου συνέβη και εύχομαι να ναι το πρώτο και το τελευταίο συννεφάκι στην ευτυχία σου ............να μην κουράζεσαι τώρα πια γιατι το σημαντικότερο είναι η υγεία του παιδιού και της μαμάς οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ ....

εγώ στην δουλειά εχτές παρέλαβα και τα φορμάκια που είχα παραγγείλει από ίντερνετ μια χαρά......θέλω να ξεκινήσω μια διατροφή - δίαιτα και θα ήθελα να μου στείλουν τα κοριτσάκια ενδεικτικά την δίαιτα που τους έγραψε ο ενδοκρινολόγος η οποία ενδείκνυτε για εγκυμοσύνη για να την εμπλουτίσω λίγο και να ξεκινήσω .....άρχισα να αγχώνομαι γιατί στο τέλος του μήνα δεν θα δουλεύω άρα δεν θα κινούμε και τόσο και δεν θέλω να πάρω πολλά κιλά ήδη είμαι +11 .Εχτές κοιμόμουν από τις 20.00 μέχρι σήμερα τις 7.30 τρομερό και απ τις λίγες φορές χωρίς διάλειμμα!!!!

HXSnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??

αχ αυτο με τις αυπνιες πολυ βασσανο και εγω τα ιδια και συνεχεια τουαλετα...και καθε φορα που ξυπναω αρχιζει βαραει ανελεητα η μπουμπου...πολυ μποξ παιζει το γιαβρι μου...και τα χτυπηματα της ειναι πολυ ψηλα αφου λεω καμια μερα θα βρει και μεμε χαχαχχααχαχαχ...σιγουρα γυρισε για να την νιωθω τοσο ψηλα!!!

Καλημέρα Ποπη μου!!! Ναι σίγουρα θα γύρισε το κορίτσι σου αν νιώθεις ψηλά τα χτυπήματα!!!Αχ τι καλά!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σοφάκη διάβασα τι σου συνέβη και εύχομαι να ναι το πρώτο και το τελευταίο συννεφάκι στην ευτυχία σου ............να μην κουράζεσαι τώρα πια γιατι το σημαντικότερο είναι η υγεία του παιδιού και της μαμάς οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ ....

εγώ στην δουλειά εχτές παρέλαβα και τα φορμάκια που είχα παραγγείλει από ίντερνετ μια χαρά......θέλω να ξεκινήσω μια διατροφή - δίαιτα και θα ήθελα να μου στείλουν τα κοριτσάκια ενδεικτικά την δίαιτα που τους έγραψε ο ενδοκρινολόγος η οποία ενδείκνυτε για εγκυμοσύνη για να την εμπλουτίσω λίγο και να ξεκινήσω .....άρχισα να αγχώνομαι γιατί στο τέλος του μήνα δεν θα δουλεύω άρα δεν θα κινούμε και τόσο και δεν θέλω να πάρω πολλά κιλά ήδη είμαι +11 .Εχτές κοιμόμουν από τις 20.00 μέχρι σήμερα τις 7.30 τρομερό και απ τις λίγες φορές χωρίς διάλειμμα!!!!

Καλημέρα!!!!!!Εισαι καλά??? Αυτό ηθελα να σε ρωτησω για τα φορμάκια ρε συ... Απο το αζ δεν τα παρείγγηλες?Θέλω να πάρω κι εγω να σου πω για τον λόγο του οτι ειναι οικονομικα... Ειναι καλής ποιότητας?Πως τα είδες????

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι μέχρι να τα κάνεις τωρα αυτά χαμένος κόπος είναι να τρέχεις άδικα...γνωμη μου είναι κάτσε να φας και την ουρά που εμεινε τωρα εκει στη δουλειά και φυγε με την κανονική άδεια στις 22 του μηνός!

Μαλιστα!Δεν ξερω αν μου εχει μεινει και καθολου αδεια απο το καλοκαιρι..να την παρω τωρα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Άννα σήμερα είπα να κάνω για μένα χοιρινή τηγανιά μιας και ως γνωστόν ο αντρας δεν κανει να φαει χοιρινό!!! Και σε αυτόν χώρια θα κανω μοσχαρακι λεμονατο! Αλλά αν σου πω οτι επειδή εχω να κάνω χοιρινη τηγανιά πάνω απο χρονο ξέχασα πως γίνεται??? χα χα!!! Μην γελάς ρε!!!

εγω σημερα θα κανω βοδινο με μανιταρακια και ρυζι

(beef stroganoff)Beef%20stroganoff%20on%20rice.jpg

αχ αυτο με τις αυπνιες πολυ βασσανο και εγω τα ιδια και συνεχεια τουαλετα...και καθε φορα που ξυπναω αρχιζει βαραει ανελεητα η μπουμπου...πολυ μποξ παιζει το γιαβρι μου...και τα χτυπηματα της ειναι πολυ ψηλα αφου λεω καμια μερα θα βρει και μεμε χαχαχχααχαχαχ...σιγουρα γυρισε για να την νιωθω τοσο ψηλα!!!

καλημερα ποπη μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Άννα σήμερα είπα να κάνω για μένα χοιρινή τηγανιά μιας και ως γνωστόν ο αντρας δεν κανει να φαει χοιρινό!!! Και σε αυτόν χώρια θα κανω μοσχαρακι λεμονατο! Αλλά αν σου πω οτι επειδή εχω να κάνω χοιρινη τηγανιά πάνω απο χρονο ξέχασα πως γίνεται??? χα χα!!! Μην γελάς ρε!!!

Καλημερα Δωρακι !!!γιατι δεν τρωει χοιρινο ο αντρας σου??εμενα παλι ο δικος μου κρεας να ειναι και οτι ναναι..αφου οταν κανω γιουβαρλακια περνει τα γιουβαρλακια (την μπαλιτσα με τον κιμα) και το κανει σαντουιτσακι...χα χα χα!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα!Πολυ ψηλα την νιωθεις?Εγω οταν καθομαι χτυπαω στομαχι..

Τι εγινε ρε κοριτσια με το Σοφακι?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

καλημερα !!!!!!!!!!! τι κανετε????????????????

κοριτσια αυτο με την συχνοουρια και ιδιως το βραδυ δεν αντεχετε αλλο!! εχω γινει βρυκολακαςς!!!!

καλημερα Καρντασινα !!!πως τα παμε σημερα??απο διαθεση??απο πεινα??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Εφη μου με τις εικονες αυτες πρωι πρωι μου τρεχουν τα σαλια!!!! Μιαμ μιαμ!!!!!!!

χαχαχχαχα

ειπα να σας το δειξω :tongue::tongue::tongue:

πρεπει να αρχισω να μαγειρευω κι ολας!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα Δωρακι !!!γιατι δεν τρωει χοιρινο ο αντρας σου??εμενα παλι ο δικος μου κρεας να ειναι και οτι ναναι..αφου οταν κανω γιουβαρλακια περνει τα γιουβαρλακια (την μπαλιτσα με τον κιμα) και το κανει σαντουιτσακι...χα χα χα!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είχε ενα θεμα πριν 3χρονια με το συκώτι του οχι κατι σοβαρο,ειχε κανει και αφαιρεση χολής και απο τοτε του απαγορευσαν τηγανητα,χοιρινο,γαλακτοκομικα πληρες και ποτο!! Για πάντα... Ετσι δεν τρώω κι εγω μαζί του τηγανητα και χοιρινο.... Ασε!!!

Α!!Ουτε αυγα κανει!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Είχε ενα θεμα πριν 3χρονια με το συκώτι του οχι κατι σοβαρο,ειχε κανει και αφαιρεση χολής και απο τοτε του απαγορευσαν τηγανητα,χοιρινο,γαλακτοκομικα πληρες και ποτο!! Για πάντα... Ετσι δεν τρώω κι εγω μαζί του τηγανητα και χοιρινο.... Ασε!!!

Α!!Ουτε αυγα κανει!

Οοο πίκρα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλημέρα Ποπη μου!!! Ναι σίγουρα θα γύρισε το κορίτσι σου αν νιώθεις ψηλά τα χτυπήματα!!!Αχ τι καλά!!

καλε ναι πολυ ψηλα χτυπαει βρισκει και πλευρα πλεον με τα ποδαρακια της..αλλα πολυ δυναμη εχει και πολλες φορες με ποναει....

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...