Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τσουκ!:tongue:

Αν η αδεια μητροτητας ξεκιναει απο τις 22 και εγω θελω απο Δευτερα να κατσω, θα πρεπει να κατσω 10 μερες νωριτερα απο την αδεια..Αρα 5 μερες θαπληρωσει ο εργοδοτης και αλλες 5 το ικα αφου ειναι απο μισο..

Η αναρρωτικη ειναι συγκεκριμενες μερες?

Με ανδρα λογιστη και θεια στο ικα, ξεφτερι εχεις γινει!

Πότε ξεκινάει η αδεια κυοφορίας σου?? 22 Δεκαμβριου ή Ιανουαρίου?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω πολυ συχνα παω... εσυ Βουλα πινεις αρκετο νερο? εγω στανταρ 3-4 λιτρα. 5 φορες λιγες δεν ειναι την ημερα?

Στη δουλεια απο υγρα πινω ενα καφε και ενα ποτηρακι πλαστικο νερο.

Στο σπιτι θα πιω 3 μπουκαλακια νερο.Δεν πινω πολυ νερο ειναι η αληθεια...Εεε μαλλον για αυτο δεν παω για πιπι συνεχεια!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Αχ κι εγω απο τον πόνο στην πλατη ξυπνάω Εφη μου.... Αφου χτες που ηταν ο αδερφος μου εδω μου λεει "μα γιατι κάθεσαι και καμπουριάζεις??" και του ειπα οτι δεν μπορω να σεχω ορθια την πλατη με ενοχλει και σστην κοιλιά!! Μάλλον γι'αυτό με ποναει και στον υπνο μετα!

αυτο ακριβως δωρα μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Η θεια μου ειναι στο οικοδομικο κομμάτι αλλα θα την πω να ρωτησει αν μπορει στις κοπελες πανω...;);)

ευχαριστω! ρε συ ειναι δυσκολο ετσι στριμενοι που ειναι εκει... πρεπει να ξερεις εσυ τι δικαιουσαι αλλιως αυτοι θα σε εκμεταλευτουν..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

εμενα με ποναει κατω απο το στηθος σταθερα! λες κ με εδειραν

Βρε μπας και σε δέρνει ο Μαριος κρυφά στον υπνο σου??? :lol::lol::lol:

Εκτός και αν κάνεις πολλά ακροβατικά κοπελιά με τον Μάριο και δεν μας το λες!!!:lol::lol::lol::tongue::tongue::tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεκεμβριου..

Εμ κοπελιά άργησες!!!Επρεπε ήδη να κάθεσαι στο σπιτάκι σου τωρα και οχι στην καρέκλα του γραφείου!!! Δεν πειράζει θα πας να βγαλεις τωρα αναρρωτικη... Τα μισά στα δίνει ο εργοδοτης και τα μισα το ικα! Μην το καθυστερείς!!!!!!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Στη δουλεια απο υγρα πινω ενα καφε και ενα ποτηρακι πλαστικο νερο.

Στο σπιτι θα πιω 3 μπουκαλακια νερο.Δεν πινω πολυ νερο ειναι η αληθεια...Εεε μαλλον για αυτο δεν παω για πιπι συνεχεια!

εγω ημουν που ημουν νερουλας τωρα εχει ξεφυγει η κατασταση... διψαω παρα πολυ! απλα προσπαθω 3 ωρες πριν κοιμηθω να ποινω πιο λιγη ποσοτητα ετσι ωστε ν μην σηκωνομαι καθε λιγο. βεβαια δεν τα καταφερνω παντα:tongue::tongue:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εμ κοπελιά άργησες!!!Επρεπε ήδη να κάθεσαι στο σπιτάκι σου τωρα και οχι στην καρέκλα του γραφείου!!! Δεν πειράζει θα πας να βγαλεις τωρα αναρρωτικη... Τα μισά στα δίνει ο εργοδοτης και τα μισα το ικα! Μην το καθυστερείς!!!!!!!!!!!!!

Για αυτο ειπα οτι θα χρειαστω 10 μερες αναρρωτικη.Γτ μετα ξεκιναει κανονικα η αδεια μου..

Τωρα εχει νοημα να παω?Μεχρι να παω στο γιατρο να μου γραψει την αναρρωτικη, να παω στο ικα, να περασω επιτροπη..ουυυ!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Άννα σήμερα είπα να κάνω για μένα χοιρινή τηγανιά μιας και ως γνωστόν ο αντρας δεν κανει να φαει χοιρινό!!! Και σε αυτόν χώρια θα κανω μοσχαρακι λεμονατο! Αλλά αν σου πω οτι επειδή εχω να κάνω χοιρινη τηγανιά πάνω απο χρονο ξέχασα πως γίνεται??? χα χα!!! Μην γελάς ρε!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??

αχ αυτο με τις αυπνιες πολυ βασσανο και εγω τα ιδια και συνεχεια τουαλετα...και καθε φορα που ξυπναω αρχιζει βαραει ανελεητα η μπουμπου...πολυ μποξ παιζει το γιαβρι μου...και τα χτυπηματα της ειναι πολυ ψηλα αφου λεω καμια μερα θα βρει και μεμε χαχαχχααχαχαχ...σιγουρα γυρισε για να την νιωθω τοσο ψηλα!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Για αυτο ειπα οτι θα χρειαστω 10 μερες αναρρωτικη.Γτ μετα ξεκιναει κανονικα η αδεια μου..

Τωρα εχει νοημα να παω?Μεχρι να παω στο γιατρο να μου γραψει την αναρρωτικη, να παω στο ικα, να περασω επιτροπη..ουυυ!

Ναι μέχρι να τα κάνεις τωρα αυτά χαμένος κόπος είναι να τρέχεις άδικα...γνωμη μου είναι κάτσε να φας και την ουρά που εμεινε τωρα εκει στη δουλειά και φυγε με την κανονική άδεια στις 22 του μηνός!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα !!!!!!!!!!! τι κανετε????????????????

κοριτσια αυτο με την συχνοουρια και ιδιως το βραδυ δεν αντεχετε αλλο!! εχω γινει βρυκολακαςς!!!!

Καλημέρα βρυκολακάκι!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα !!!!!!!!!!! τι κανετε????????????????

κοριτσια αυτο με την συχνοουρια και ιδιως το βραδυ δεν αντεχετε αλλο!! εχω γινει βρυκολακαςς!!!!

καλημερα αναστασια μου!!!τελικα ολες τα ιδια εχουμε:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...