Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Βουλάκι μου αν δεν εχεις παρει καθόλου αναρρωτικη εως τωρα μπορεις να πάρεις χωρς να έχεις το αγχος αν θα σε πληρωσουν γιατι ειναι υποχρεωμένοι να σου δωσουν για τον 1ο μηνα αναρρωτικης τα μισά αυτοί και τα μισά το ΙΚΑ...

Πες οτι η αδεια μου ξεκινα στις 22 του μηνα.

Απο 22 Δεκεμβριου-22 Ιανουαριου με πληρωνει ο εργοδοτης..Σωστα?

Μετα απο 23 Ιανουαριου-23 Φεβρουαριου(που ειναι και η πητ), με πληρωνει το ικα..Εγω ετσι τα ξερω..

Αν απο Δευτερα παρω αναρρωτικη, θα με πληρωσει τις 5 μερες ο εργοδοτης και τις αλλες 5 το ικα?Χωρις να χασω καθολου χρηματα απο το μισθο που θα μου εδινε ο εργοδοτης οταν σταματησω για την αδεια?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω εχω αλλα και πως εχω...παλι βαριεμαι να σηκωνομαι 3-4 φορες την νυχτα δεν το αντεχω..

Τα φιδια ειναι εχθροί Εφη μου..

Κοριτσια οσο κοντευει ο καιρος θα ιδιοτροπιαζουμε πιο πολυ....λογικο είναι με τοσες προαιτημασιες και τις δουλειες μας και τις δουλειες του σπιτιου και εμεις με τα αλλα τα μωρακια μας εεε.... καπου λογικο είναι..

Αρχικα οταν μενεις εγυος ενθουσιαζεσε μετα καμαρωνεις και στο 3ο τριμηνο παρακαλας να περασει ο καιρος να γεννησουμε να ησυχασουμε:P

πραγματι...χτες διαβαζα για τον δεκατο μηνα της εγκυμοσυνης! ελεος! εγ απο τωρα θελω να τελειωνω... να γεννησω να μπουνε ολα σε μια σειρα. και να μην νιωθω τοσο δυσκινητη κιολας. με βαρεθηκα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ναι κι εγώ νομίζω οτι όσο περνάει ο καιρός κοιμάμαι λιγότερο και ας μην νιώθω να έχω ξεκουραστει ή να έχω χορτάσει τον ύπνο μου... Καλά το οτι κόβω χιλιόμετρα κάθε βράδυ κρεβάτι-τουαλέτα και πίσω είναι πλέον δεδομένο!!!:tongue:

Επειδη γυρισαν τα μωρα σας πατε τοσο συχνα τουαλετα?Εγω στην ημερα να παω συνολικα 5 φορες...

Αν και εμενα μπορει να γυρισε γτ με χτυπαει απο αφαλο και πανω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

πραγματι...χτες διαβαζα για τον δεκατο μηνα της εγκυμοσυνης! ελεος! εγ απο τωρα θελω να τελειωνω... να γεννησω να μπουνε ολα σε μια σειρα. και να μην νιωθω τοσο δυσκινητη κιολας. με βαρεθηκα!

Οταν γεννησω, θελω να σερνομαι μπρουμητα στο πατωμα σαν το φιδι..Να τριβω την κοιλιτσα μου κατω..

Μετα να βαλω τις ξεβαμμενες απο χλωρινη φορμουλες μου και να κανω μια γενικαρα το σπιτι, χωρις να σκεφτομαι το σωμα μου και το μωρο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

εμενα με ποναει φοβερα η πλατη μου!!δεν την παλευω:(:(:(

ουτε και εγω κοιμαμαι πολυ καλα τωρα τλευταια!!

Αλλο και αυτο..Οταν κουραζεσαι στο κανει αυτο ή μονιμα?

Γτ εμενα οταν κουραζομαι και ταυτοχρονα σκληραινει και η κοιλια μου..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Πες οτι η αδεια μου ξεκινα στις 22 του μηνα.

Απο 22 Δεκεμβριου-22 Ιανουαριου με πληρωνει ο εργοδοτης..Σωστα?

Μετα απο 23 Ιανουαριου-23 Φεβρουαριου(που ειναι και η πητ), με πληρωνει το ικα..Εγω ετσι τα ξερω..

Αν απο Δευτερα παρω αναρρωτικη, θα με πληρωσει τις 5 μερες ο εργοδοτης και τις αλλες 5 το ικα?Χωρις να χασω καθολου χρηματα απο το μισθο που θα μου εδινε ο εργοδοτης οταν σταματησω για την αδεια?

Βρε χαζό γιατί να πάρεις 5 μέρες άδεια?? Θα βγάλεις κανονικά αναρρωτική στο ΙΚΑ ,θα πεις τον γιατρό σου να σου γραψει επαπειλούμενη αδεια ξερει αυτός,μετά θα πας στον γιατρο του ΙΚΑ να στο υπογράψει..θα περασεις επιτροπη να σου δωσουν το οκ,με το βιβλιαριο σου. Μετα θα πας στο ΙΚΑ στις παροχες την επομενη μερα της επιτροπης και θα παρεις το χαρτι που θα λεει το ποσο πληρωμης απο το ικα...Αυτο το χαρτι θα το πας στην δουλεια σου και θα πρεπει αυτοι συμφωνα με τον νομο να σου βαλουν το υπολοιπο ποσο μεχρι να καλυφθει ο μισθος σου!! Καταλαβες αγάπη???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αλλο και αυτο..Οταν κουραζεσαι στο κανει αυτο ή μονιμα?

Γτ εμενα οταν κουραζομαι και ταυτοχρονα σκληραινει και η κοιλια μου..

καθημερινα με ποναει η πλατη,μαλλον ειναι απο το βαρος!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Επειδη γυρισαν τα μωρα σας πατε τοσο συχνα τουαλετα?Εγω στην ημερα να παω συνολικα 5 φορες...

Αν και εμενα μπορει να γυρισε γτ με χτυπαει απο αφαλο και πανω..

Δεν ξέρω αν ειναι απο αυτό η συχνοουρία ή επειδή άρχισε να πιεζει την κυστη... Εγω όλη μερα θα πάω σχεδόν καθε ωρα(!!!) και το βραδυ το ιδιο ή αντε καθε 1μιση ωρα... Κατρουλού παιδί μου σου λέω!!!!:lol::lol::lol:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Βρε χαζό γιατί να πάρεις 5 μέρες άδεια?? Θα βγάλεις κανονικά αναρρωτική στο ΙΚΑ ,θα πεις τον γιατρό σου να σου γραψει επαπειλούμενη αδεια ξερει αυτός,μετά θα πας στον γιατρο του ΙΚΑ να στο υπογράψει..θα περασεις επιτροπη να σου δωσουν το οκ,με το βιβλιαριο σου. Μετα θα πας στο ΙΚΑ στις παροχες την επομενη μερα της επιτροπης και θα παρεις το χαρτι που θα λεει το ποσο πληρωμης απο το ικα...Αυτο το χαρτι θα το πας στην δουλεια σου και θα πρεπει αυτοι συμφωνα με τον νομο να σου βαλουν το υπολοιπο ποσο μεχρι να καλυφθει ο μισθος σου!! Καταλαβες αγάπη???

βρε δωρα μηπως μπορεις να ρωτησεις την θεια σου που ειναι στο ικα αν δικαιουμαι τιποτα αλλο εκτος απο το επιδομα τοκετου? εχω 120 ενσημα μονο...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

εμενα με ποναει φοβερα η πλατη μου!!δεν την παλευω:(:(:(

ουτε και εγω κοιμαμαι πολυ καλα τωρα τλευταια!!

Αχ κι εγω απο τον πόνο στην πλατη ξυπνάω Εφη μου.... Αφου χτες που ηταν ο αδερφος μου εδω μου λεει "μα γιατι κάθεσαι και καμπουριάζεις??" και του ειπα οτι δεν μπορω να σεχω ορθια την πλατη με ενοχλει και σστην κοιλιά!! Μάλλον γι'αυτό με ποναει και στον υπνο μετα!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τσουκ!:tongue:

Αν η αδεια μητροτητας ξεκιναει απο τις 22 και εγω θελω απο Δευτερα να κατσω, θα πρεπει να κατσω 10 μερες νωριτερα απο την αδεια..Αρα 5 μερες θαπληρωσει ο εργοδοτης και αλλες 5 το ικα αφου ειναι απο μισο..

Η αναρρωτικη ειναι συγκεκριμενες μερες?

Με ανδρα λογιστη και θεια στο ικα, ξεφτερι εχεις γινει!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Δεν ξέρω αν ειναι απο αυτό η συχνοουρία ή επειδή άρχισε να πιεζει την κυστη... Εγω όλη μερα θα πάω σχεδόν καθε ωρα(!!!) και το βραδυ το ιδιο ή αντε καθε 1μιση ωρα... Κατρουλού παιδί μου σου λέω!!!!:lol::lol::lol:

και εγω πολυ συχνα παω... εσυ Βουλα πινεις αρκετο νερο? εγω στανταρ 3-4 λιτρα. 5 φορες λιγες δεν ειναι την ημερα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

βρε δωρα μηπως μπορεις να ρωτησεις την θεια σου που ειναι στο ικα αν δικαιουμαι τιποτα αλλο εκτος απο το επιδομα τοκετου? εχω 120 ενσημα μονο...

Η θεια μου ειναι στο οικοδομικο κομμάτι αλλα θα την πω να ρωτησει αν μπορει στις κοπελες πανω...;);)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...