Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

τι να κανεις ρε γμτ, ετσι που ειναι τα πραγματα ευτυχως να λες που υπαρχει δουλεια! οπως το πες, δεν ειναι για πολυτελειες αυτον τον καιρο! ο δικος μου δουλευε 7 το πρωι με 7 το απογευμα κ στενοχωριομουν που ολη μερα εμπαινε στα τουνελ, φοβομουν,αλλα τωρα λεω τουλαχιστον υπηρχαν λεφτα τοτε!!

ελα μου ντε! ετσι που μας κατηντησαν οτι και να εχουμε οσο λιγα και να ειναι λεμε δοξα το θεο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια σορρυ ειχα 3 τηλεφωνηματα...πωπω ζεσταθηκε το αυτι μου...

Μαργαριτακι μου και εγω σαν και εσενα με την διαφορα οτι εγω γκρινιαζω συνεχεια επειδει δουλευει συνεχεια και δεν τον βλεπα καθολου ειμαι ολο το 24 ωρο σχεδον μονη μου...πριν για αυτο λογοφερναμε τον ελεγα δεν παντρευτικα αντρα εγω αλλα τον φαντομα...που θα παει αυτη η κατασταση δεν ξερω...και οταν πεφτει για υπνο το μεσημερι τσατιζομαι παρα πολυ...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

μαζεψα λιγο την κουζινα... θελω να παω να ξαπλωσω και να διαβασω αλλα θα ξυπνησω τον αντρα!!!!!!!!!!!! οποτε περιμενω να νυσταξω αν και ο υπνος ειναι πολυ δυσκολος τελευταια... καθε λιγο ξυπναω απο τον πονο..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ελευθερια, οποτε παραγγελνεις απο αμαζον, κοιτας παντα να ειναι πωλητης το αμαζον, η οχι?

Καλα εριχνα μια ματια στα απορυπαντικα ρε συ, τι διαφορες ειναι αυτες?

Απιστευτες! ολα χρυσα τα πληρωνουμε εδω!

Κυρίως με πωλητή το άμαζον αγοράζω. Οι άλλοι άσε που χρεώνουν μεταφορικά, άσε που δεν στέλνουν όλοι Ελλάδα, άσε που ρισκάρεις γιατί δεν τους ξέρεις.

Τεράστιες διαφορές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μαζεψα λιγο την κουζινα... θελω να παω να ξαπλωσω και να διαβασω αλλα θα ξυπνησω τον αντρα!!!!!!!!!!!! οποτε περιμενω να νυσταξω αν και ο υπνος ειναι πολυ δυσκολος τελευταια... καθε λιγο ξυπναω απο τον πονο..

και εγω ψιλογλαρωσα βλεπω τηλεοραση...και βαριεμαι!!εχω να παιρνω και χαπια μεχρι της 12...ασε και εγω δεν βολευομαι με τον υπνο...απο οπου και να γυρισω με χτυπαει και ποναω...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αντωνίτσα τέλεια η κοιλίτσα. Μεγάλωσε εννοείται, αυτό είναι και το ζητούμενο:)

Σιδέρωσα και έκανα κάτι μαγειρέματα και στεκόμουν στην κουζίνα κάμποσο και ψιλοκουράστηκα.

Εγώ πάντως κορίτσια νιώθω μια χαρά, 5 μηνών νιώθω φτου φτου! Στον γιο μου ο 8ος ήταν ο χειρότερός μου, αυτή την φορά πάω μια χαρά. Βέβαια θυμάμαι πως μετά την 35η έκανα ραγάδες και άρχισα να ζορίζομαι αλλά εξαρχής ήταν ζόρικος μήνας και δεν είχα και ένα 2χρονο να παλεύω. Υπομονή 1 βδομάδα και θα μάθω πως θα είναι αυτή την φορά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας... χαθηκα σημερα και παλι....

Αντωνια μου φτου φτου τι ομορφη κοιλιτσα τελεια,,, μικρη ειναι παντως ακομα....

μονο τις φωτο της Αντωνιας ειδα γιαυτό παω να σας διαβασω αν και ειδα οτι γραψατε 12 σελιδες ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Εχω βαλθει να σας διαβαζω και ειναι 16 σελιδες που γραψατε οσο ελειπα...

Ξεχασα να σας πω οτι ο μπεμπης μας εχει το κεφαλι κατω και ειναι 1800 γρ.Οσο ημουν στο νοσοκομειο ειχε καταλαβει το αγχος μου και χοροπηδουσε σαν τρελος μες την κοιλια μου..Οι νοσοκομες εκει ελεγχαν τους παλμους του 6 φορες την ημερα...Τουλαχιστον ημουν σιγουρη οτι ηταν καλα , μετα απο τοση λαχταρα..

Σοφακη μου περαστικα σου κοπελα τι σε βρηκε στα καλα καθουμενα ευτυχώς ολα καλα.....

καλε εμεις μαζι πάμε χεχε και εμενα ο μιρκός 1800 που πηγα εχτες και με το κεφάλι κατω... να δεις που θα γενναμε και την ιδια μερα χεχεχε:P:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Νίκη μου γιατί χάθηκες???

εκτός οτι ειχα μαθημα 3-6 και πήγαμε και σε μια γκαλερη με το μαθημα, δεν ειχα ουτε το λαπτοπ μου σχεδον όλη μερα το πήρε ο Χριστός για εργασια του... και μου λείψατε:P:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Σοφακη μου περαστικα σου κοπελα τι σε βρηκε στα καλα καθουμενα ευτυχώς ολα καλα.....

καλε εμεις μαζι πάμε χεχε και εμενα ο μιρκός 1800 που πηγα εχτες και με το κεφάλι κατω... να δεις που θα γενναμε και την ιδια μερα χεχεχε:P:p

Νικη μου κατάρχην χρονια πολλα για εχθες.Καπου το εγραφα αλλα δεν ξερω αν αποθηκευτηκε το μηνυμα μου...

Αυτο λεω και εγω μαζι παμε τα αγορακια μας...Την ιδια μερα , τα ιδια γραμμαρια...

Σημερα εχω χαθει αφανταστα προσπαθωντας να τα διαβασω ολα...

Γωγω μου μου αρεσαν πολυ τα επιπλακια σας...

Μαργαριτα καλη συνεχεια με την ανακαινιση στο σπιτι και να προσεχεις να μην κουραζεσαι...

Ξερω πως ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.Και εγω πριν λιγο καιρο ελεγα πεταω σαν πουλακι κ δεν νιωθω εγκυος αλλα καποια στιγμη ισως πρεπει να προσεχουμε..

Πραγματικα ειχα τοσα πραγματα να κανω και τωρα ειμαι σπιτι -καναπε-κρεβατι και μου κακοφαινεται λιγο αλλα θα περασει..δεν ειναι για πολυ ελπιζω..θα βγω 20/12 για το ντοπλερ παλι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...