Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου πόσο χαρούμενη με κάνουν τα μηνύματα σας και τι γέλιο έχω ρίξει κιόλας!!! Έπρεπε να έχω μια κάμερα να δείτε τι επικράτησε σπίτι! Ο άντρας μου να τα χει παίξει, να ψάχνουμε μια ντανα 2 μέτρα με εξετάσεις μήπως βρούμε χοριακη άλλη για να συγκρίνουμε τα όρια, ο γιος μας να τρέχει από πίσω μας και να λέει "τι συμβαίνει, τι εξέταση είναι η χοριακη???!!! Μη με βγάλει αύριο βούκινο στο σχολείο φοβάμαι!!! Να πείτε μου πόσο πιθανό ήταν αυτό να συμβεί??? Δε θα αντέξω άλλη ατυχία. Ψάχνω το γιατρό εδώ για να κλείσουμε ραντεβού αλλά μου είχε πει ότι θα έλειπε σήμερα, ειχε γέννα λογικά. Είναι φίλος όμως και θα με βάλει άμεσα για υπέρηχο. Δε ζω σε χωριό απλά είναι μικρή πόλη. Ο γιατρός από Αθήνα μου είπε "πήγαινε σε παρακαλώ να κάνεις έναν υπέρηχο!" Αυτός τρελάθηκε πιο πολύ από εμένα και το είπε σα να καταλαβαίνει ότι έχει σπάσει το νευρικό μου σύστημα! Κοριτσια τι έχει γίνει δε μπορώ να καταλάβω...λάθος εργαστηρίου και αν ναι ποιου? Αποβλήθηκε όντως κάποιο έμβρυο ή και δύο? Είναι πιθανό γιατί έτσι εξηγείται το αίμα με καφέ και πόνο και μετά τίποτα. Όταν έχω νεότερα θα σας πω!!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες σας!!!! 

Βρήκα το γιατρό, 8.30 τώρα το απόγευμα πάω για υπέρηχο! Προσευχές κορίτσιααααα!!!! 

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου μη σε νοιάζει αν έγινε λάθος και ποιανού ήταν δεν θα μάθεις ποτέ! Το αποτέλεσμα μετράει και είναι υπέροχο!!! Αύριο θα δει το μωράκι σου η τα μωράκια σου με τέτοιο νουμερο

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η αποζημιωση υπολογιζω να μας φτασει για 4-5 μηνες, παλι καλα! 400 δινουμε ενοικιο, διαβασα 700 εσυ??πολλα ειναι , εδω στη Λαρισα ευτυχως ειναι πιο λογικες οι τιμες!

μια χαρα ειναι τα 400. τελεια!

εμεις θελαμε το λιγο παραπανω κ το πληρωνουμε χρυσο... λεμε 2 μισθους εχουμε, καλοι ειναι σχετικα,οποτε ας το κανουμε! βεβαια το σπιτι το ευχαριστιεμαι παρα πολυ κοριτσια...εχει τζακι, παρκινγκ, θεα, μπαλκονια μεγαλα.. ειναι κ 100 τμ..

ε και λεμε αν δεν το χαρουμε τωρα ποτε? ετσι κ αλλιως για αγορα δεν παιζει. ακομα τουλαχιστον. βεβαια οταν ερχεται η ωρα να σκασουμε τα 700 τα κλαιμε...:-(:-(:-(

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εμεις θελαμε το λιγο παραπανω κ το πληρωνουμε χρυσο... λεμε 2 μισθους εχουμε, καλοι ειναι σχετικα,οποτε ας το κανουμε! βεβαια το σπιτι το ευχαριστιεμαι παρα πολυ κοριτσια...εχει τζακι, παρκινγκ, θεα, μπαλκονια μεγαλα.. ειναι κ 100 τμ..

ε και λεμε αν δεν το χαρουμε τωρα ποτε? ετσι κ αλλιως για αγορα δεν παιζει. ακομα τουλαχιστον. βεβαια οταν ερχεται η ωρα να σκασουμε τα 700 τα κλαιμε...:-(:-(:-(

Εμείς για Κοζάνη δίνουμε για σπίτι με 2 υπνοδωματια 300? που για την εποχή την τωρινή πολλά είναι για εδώ... Τι να κανείς όμως που δεν είναι καιροί για αγορές...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εμείς για Κοζάνη δίνουμε για σπίτι με 2 υπνοδωματια 300? που για την εποχή την τωρινή πολλά είναι για εδώ... Τι να κανείς όμως που δεν είναι καιροί για αγορές...

καλα στην αθηνα σε γδερνουν για να ειναι ωραιο το σπιτι.... πολυ πικρα...

αλλα δεν αντεχα αλλο τον Πειραια μεσα στη πηχτρα κ την βρωμα. κ το οτι δεν εχει καθολου πρασινο! κ δεν το συζητω για την θαλασσα που για να δεις λιγο πρεπει να δινεις ενοικιο 1200 ευρω! κ το σπιτι κοτετσι μεσα!! αν ειναι κ ωραιο περνας τα 1400! ειναι τρελλοι καλεεεεε.... τι ωραια που δινετε 300 ευρω! ανθρωοινα ενοικια βρε παιδι μου! τοσα να φανταστεις εδινα 25 χρονων που ειχα νοικιασει ενα δωμα! χαχαχαχα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Otan thelo na stilo prosopiko minima i kopela mou apanta pali me prosopiko minima?na rotiso kati asxeto ekane kamia sas yoga stin egkimosini?

Εγω ουτε yoga προ εγκυμοσυνης δεν εκανα,οχι τωρα! και αυτο ειναι κατι που πολυ ηθελα να κανω,αλλα δεν βρηκα ποτε την ευκαιρια!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι εχω 2 -3 μέρες να καταλάβω κατι από το μωρό... Λετε να έγινε τίποτα η είναι φυσιολογικό? Μπήκα στον 5ο οπότε πρέπει να αρχίσουν οι κανονικές κλωτσιές σε λίγο ε??

Ω ναι ω ναι !!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Έγινε τέλειο πολύ νόστιμο το φαγητό μου!! Ρολλακια κοτόπουλο μόνο με φέτα και πιπερια φλωρίνης. Έκανα και πουρε κ τα συνόδευσα με σάλτσα μουσταρδας με μέλι!! Μιαμ μιαμ! Αύριο τι τρώμε πάλι είναι το θέμα...

Φακες αγαπη μου! αντε να ξεκουραστουν και λιγο τα χερακια μας γιατι ολο μεσα στα νερα και στα ταψια ειναι...........Εξαλλου χρειαζομαστε και σιδηρο,αυτο που το πας?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εδω στην Αλεξ/πολη τα σπιτια ειναι λιγο πιο ακριβα,δηλαδη δυαρι στα 350-400 περιπου.Ειναι επειδη εχει φοιτητες-Πανεπιστημια,στρατο και υπαρχει ζητηση.............

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Και εγω θα τα εκλαιγα,δεν το συζητω.Σχεδον ενας μισθος!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα και απο εμενα!

Αχχ Εφακη και εγω σημερα δεν ειμαι στις καλες μου..Εχω τρομερη ατονια!Στο μεταξυ ποτε ποτε εχουμε συννεφια εδω και περιμενω με χαρα να βρεξει, αλλα χλωμο το κοβω!Σπιτι εκανα δουλιτσες, εχω και τα κολοκυθακια μου για φαϊ και ανυπομονω να ερθει η ωρα να παω σπιτακι!!

Οσο για τον ανδρα μου, αυτο ειναι το επαγγελμα του, αλλα μην νομιζετε!Ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα ασχοληθει με το κεφαλι μου!Οταν βεβαια το χρειαζομαι, το καλο ειναι οτι δεν δινω δεκαρα!

Αντε, καλο κουραγιο να εχουμε σημερα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλα στην αθηνα σε γδερνουν για να ειναι ωραιο το σπιτι.... πολυ πικρα...

αλλα δεν αντεχα αλλο τον Πειραια μεσα στη πηχτρα κ την βρωμα. κ το οτι δεν εχει καθολου πρασινο! κ δεν το συζητω για την θαλασσα που για να δεις λιγο πρεπει να δινεις ενοικιο 1200 ευρω! κ το σπιτι κοτετσι μεσα!! αν ειναι κ ωραιο περνας τα 1400! ειναι τρελλοι καλεεεεε.... τι ωραια που δινετε 300 ευρω! ανθρωοινα ενοικια βρε παιδι μου! τοσα να φανταστεις εδινα 25 χρονων που ειχα νοικιασει ενα δωμα! χαχαχαχα

εμεις το αντιθετο θα ελεγα!δινουμε 400 για ενα μετριο διαμερισμα στο κεντρο ενω με τα ιδια λεφτα θα βρισκαμε πολυ καλυτερο εκτος κεντρου, σε καποια συνοικια! αλλα το λατρευω το κεντρο, εδω μεγαλωσα κ στη σκεψη να βγω εκτος τρελαινομαι! σε αντιθεση βεβαια με τον αντρα μου που μεγαλωσε σε συνοικια κ ειδα κ επαθα να τον πεισω να μεινουμε κεντρο. σημερα πηγε ο αντρας μου να παραδωσει στη δουλεια, αρχεια, κινητα , συτοκινητο κτλ κ μες στην καταθλιψη ειναι, εχει κ τη μανα του στο νοσοκομειο παλι, δεν μπορω να τον βλεπω ετσι, αντε να ρθει το μωρο να αλλαξει η ψυχολογια μας!

καλημερα ειπα?καλημερα!!!

BJVqp3.png

ευτυχωσ μου κρατα ο αντρας μου το μικρο το βραδι και κοιμαμε!!ο γιος μου μας κοιμηζη ολουσ για να κοιμηθει αυπνο παιδι!!!

Καλημέρα!

Αχ Εφάκη μην λες για αυπνίες, έχω 2 χρόνια να κοιμηθώ πάνω από 3-4 ώρες συνεχόμενες το βράδυ!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βουλα τα πονάκια είναι γιατί μεγαλώνει η μήτρα, φυσιολογικά είναι!

Δώρα είναι λογικό να μην το ακούς για 2-3 μέρες, είναι μικρό ακόμη. Οι μεγάλες κλωτσίες ξεκινούν στον 7ο, έχουμε καιρό!

Γωγώ λυπάμε για τον σύζυγο. Εσύ δουλεύεις? Κάποια λύση θα υπάρχει ρε γμτ.

Αννίτα εγώ έχω έρθει Κύπρον, πριν 6 χρόνια για δουλειλα. Λευκωσία έμεινα! Εσύ που μένεις?

Εγώ έχω σήμερα μοσχάρι κοκκινιστό ντόπιο κιόλας και θα γιουβέτσι να φάει και το παιδί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...