Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Καλημέρα, γενικά το λένε αυτό οι γιατροί πως για τις παλινδρομες ευθύνεται πολλές φορές το σπερμα και ειδικά όταν έχει υψηλό κατακερματισμό και οξειδωτικό στρες. Υπάρχουν και κάποιες μελέτες. Εσείς προεμφυτευτικό έχετε κάνει; Η άριστη βλαστοκύστη δεν σημαίνει τελειομηνη κύηση. Η αξιολόγηση των βλαστοκυστεων έχει να κάνει πάρα πολύ με το πόσο αυστηρός είναι ο εμβρυολόγος και το κέντρο. Μπορεί στο δικό μου κέντρο η δικιά σου άριστη να είναι απλά καλή για παράδειγμα και το αντίθετο. Γενικά δεν είναι ένας αξιόπιστος δείκτης για το αν θα πάει καλά στο τέλος.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια ειπαμε απο αυριο να αρχισουμε να πλενουμε ρουχαλακια με την μαμα μου!!! Βεβαια θα τα στεγνωνω μεσα γιατι και εχει υγρασια εξω και δεν θελω να σκονιστουν απο την ατμοσφαιρα.... Μαλακτικο να βάλω λέτε ή οχι????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω ετσι εχω μαθει ακομα και τωρα δεν κοιμαμαι αν δεν πω το Πατερ ημων!!

εχεις απολυτο δικιο σε ολα!!!ειμαι της ιδιας αποψεως και πιστης!!!

και εγω κοριτσια!!!

ποπη τελικα μετρηθηκες????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσια ειπαμε απο αυριο να αρχισουμε να πλενουμε ρουχαλακια με την μαμα μου!!! Βεβαια θα τα στεγνωνω μεσα γιατι και εχει υγρασια εξω και δεν θελω να σκονιστουν απο την ατμοσφαιρα.... Μαλακτικο να βάλω λέτε ή οχι????

εγω οταν θα πλενω τα ρουχαλακια που θα αγορασουμε λεω να βαλω και μαλακτικο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Koριτσια μου..Γεια σας!!!Επεστρεψα και εγω..δεν ξερω αν αναρωτηθηκατε που ημουν...Αλλα τα νεα μου ειναι λιγο ανησυχητικα!Μολις βγηκα απο το νοσοκομειο...για την ακριβεια απο το μαιευτηριο...

Την Δευτερα το απογευμα (λιγο πριν ετοιμαστω να παμε τζαμπο για τα ψωνια του μωρου) πηγα τουαλετα και ειδα αιμα..πολυ αιμα!!!Τρομακρατηθηκα δεν ηξερα τι να κανω και πηρα τηλ την γιατρο που μου ειπε να παω στο νοσοκομειο να με δουν ...Με ρωτησα τι εκανα λιγο πριν και της ειπα οτι μολις ειχα τελειωσει το σιδερωμα...Μου λεει μαλλον κουραση θα ειναι.

Τελικα πηγα στο νοσοκομειο, ειδαμε τον μπεμπη μας ολα καλα .Δεν ειδαν καποιο προβλημα ουτε αποκολληση αλλα με κρατησαν μετα απο εντολη της γιατρου μου.Εκανα επειγοντως 2 ενεσεις για τα πνευμονια του μωρου(για παν ενδεχομενο) και εμεινε κλινηρης.Μολις εφτασα στο νοσοκομειο το αιμα σταματησε και δεν ξαναειδα τιποτα αλλα επρεπε να με δουν εξειδικευμνοι γιατροι στον προγεννητικο να τα αποκλεισουμε ολα.

Την επομενη εκανα υπερηχο , και ολα ηταν τελεια, τραχηλος, πλακουντας , το μωρο ολα καλα..Ειπαν οτι ισως προηλθε απο τον κολπο , ισως η κουραση..

Σημερα πηρα εξιτηριο και πρεπει να παραμεινω σπιτι ,ξαπλα,κρεβατι-καναπε για 10 μερες και μετα θα παω για το ντοπλερ...Ευτυχως τελος καλο ολα καλα αλλα θα κανω και εγω παρεα στα κοριτσια που καθονται σπιτι...

Τι ηταν αυτο βρε Σοφια μου! περαστηκα σου και τωρα ξερεις..ξεκούραση!!

Τι κανετε κοριτσια;; ετοιμαζομαι να μαγειρεψω!!!

Ειδα που γραφατε για τα καθησματακια αυτοκινητου... και εγω είχα αυτη την απορια.. αμα οδηγαω εγω πως θα βλεπω το μωρο; τωρα με τον μεγαλο το καθησματακι είναι κανονικα και τον βλεπω πχ απο το καθρεφτακι. το μικρο πως θα το βλεπω αφού θα είναι γυρισμένο απο πισω?

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

και εγω κοριτσια!!!

ποπη τελικα μετρηθηκες????

ναι νορμαλ 95 αλλα σε ειπα τι εφαγα αυτο ελειπε να εχω και ανεβασμενο...μετα θα το εσπαγα το μηχανακι...τωρα πειναω και δεν ξερω τι να φαω...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.Βλέπω λέτε για τη θρησκεία και την κοινωνία.Εγω κορίτσια μου νηστεύω κάθε Πάσχα 40 μέρες όταν μπορώ 2 βδομάδες το λιγότερο.Έχω μάθει όταν "χάνουμε" κάποιο στενό μας συγγενή νηστεύουμε 40 μέρες και στο μνημόσυνο κοινωνούμε το ίδιο κάνω και για το Πάσχα.Τα Χριστούγεννα δε θα κοινωνήσω γιατι μου φαίνεται περίεργο αφού είναι μέρες χαράς θα κοινωνήσω πάλι το 15 αύγουστο.Πότέ δεν έχω εξομολογηθεί ότι έχω κάνει και το έχω μετανοιώσει έχω ζητήσει μόνη μου συγχώρηση.Τώρα θα πάω μια Κυριακή κάποια στιγμή να κοινωνήσω μια και είναι οι μέρες να γεννήσω.Και το παιδί το κοινωνώ σε καμιά μεγάλη γιορτή που πέφτει Κυριακή γιατι με τρώγεται η μάνα μου χιχιχι!

zxG9p3.png

owokp3.png

Εγω τους εβαζα απο την αρχη μαλακτικο προδερμ, αφου και αυτο για μωρουδιακα ειναι, τις ιδιες ουσιες με το απορυπαντικο εχει , τι αλλαζει?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Τι ηταν αυτο βρε Σοφια μου! περαστηκα σου και τωρα ξερεις..ξεκούραση!!

Τι κανετε κοριτσια;; ετοιμαζομαι να μαγειρεψω!!!

Ειδα που γραφατε για τα καθησματακια αυτοκινητου... και εγω είχα αυτη την απορια.. αμα οδηγαω εγω πως θα βλεπω το μωρο; τωρα με τον μεγαλο το καθησματακι είναι κανονικα και τον βλεπω πχ απο το καθρεφτακι. το μικρο πως θα το βλεπω αφού θα είναι γυρισμένο απο πισω?

Δες αυτο Αντωνια μου, μας το εδειξε η Ελευθερια πριν λιγο.

Δες τη 2η φωτογραφια.

http://www.amazon.co.uk/Sunshine-Kids-Easy-View-Mirror/dp/B000BUTCOO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323270990&sr=8-1

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

εγω οταν θα πλενω τα ρουχαλακια που θα αγορασουμε λεω να βαλω και μαλακτικο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Εγω τους εβαζα απο την αρχη μαλακτικο προδερμ, αφου και αυτο για μωρουδιακα ειναι, τις ιδιες ουσιες με το απορυπαντικο εχει , τι αλλαζει?

και εγω αυτο θα εγραφα αννα! πηρα το υγρο απορυπαντικο και το μαλακτκο της προδερμ και το αρωμα τους ειναι πολυ απαλο!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

δεν εχεις λιγη γαλοπουλα light να κανεις ενα σαντουιτσακι? βαλε και λιγο μαρουλακι!

εχω αλλα με χαλαει το ψωμι ειναι χθεσινο και τομεσημερι δεν εφαγα ψωμι...ειμαι κ ιδιοτροπη βλεπεις...ουφ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

εχω αλλα με χαλαει το ψωμι ειναι χθεσινο και τομεσημερι δεν εφαγα ψωμι...ειμαι κ ιδιοτροπη βλεπεις...ουφ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

α εγω μονο μπαγιαατικο τρωω! χααχαχαχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...