Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Καλημέρα, γενικά το λένε αυτό οι γιατροί πως για τις παλινδρομες ευθύνεται πολλές φορές το σπερμα και ειδικά όταν έχει υψηλό κατακερματισμό και οξειδωτικό στρες. Υπάρχουν και κάποιες μελέτες. Εσείς προεμφυτευτικό έχετε κάνει; Η άριστη βλαστοκύστη δεν σημαίνει τελειομηνη κύηση. Η αξιολόγηση των βλαστοκυστεων έχει να κάνει πάρα πολύ με το πόσο αυστηρός είναι ο εμβρυολόγος και το κέντρο. Μπορεί στο δικό μου κέντρο η δικιά σου άριστη να είναι απλά καλή για παράδειγμα και το αντίθετο. Γενικά δεν είναι ένας αξιόπιστος δείκτης για το αν θα πάει καλά στο τέλος.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το βάζεις σε ένα σημείο που σε βολεύει να βλέπεις το παιδί. Εγώ το είχα βάλει πίσω από το κάθισμα του οδηγού, όπως δείχνει η φώτο!

συγνωμη και οταν οδηγουσες πως εβλεπες το καθρεφτι αφου το ειχες πισω απο το καθισμα του οδηγου???????????????

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αναστασία το βάζεις στο πίσω κάθισμα, σε ένα σημείο που έχει οπτική επαφή με το μωρό και ταυτόχρονα έχεις εσύ οπτική επαφή από τον κεντρικό καθρέπτη σου προς εκείνο τον καθρέπτη και στην συνέχεια με το μωρό.

Η τοποθέτησή του είναι πολύ απλή και η χρήση του απαραίτητη.

Αχ ήρθε το παιχνίδι του μικρού! Το παράγγειλες Αναστασία? Δεν το άνοιξα γιατί θα το τυλίξω για την Πρωτοχρονιά αλλά απέξω μου φαίνεται υπέροχο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

γιατι το καθησματακι το βαζουμε αναποδα???δεν κοιταει μπροστα?

Εννοείται, τα τράβελερ όλα μπαίνουν ανάποδα. Δηλαδή δεν κοιτάνε προς την φορά που πηγαίνει το αμάξι αλλά προς την αντίθετη.

Αχ βρε κορίτσια, δείτε την δεύτερη φώτο στο λινκ που σας έβαλα και θα καταλάβετε. Δεν είναι δύσκολο καλέ :D

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εννοείται, τα τράβελερ όλα μπαίνουν ανάποδα. Δηλαδή δεν κοιτάνε προς την φορά που πηγαίνει το αμάξι αλλά προς την αντίθετη.

Αχ βρε κορίτσια, δείτε την δεύτερη φώτο στο λινκ που σας έβαλα και θα καταλάβετε. Δεν είναι δύσκολο καλέ :D

ααα τωρα καταλαβα δεν την προσεξα την δευτερη φωτο...πολυ καλο!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

αν κοινωνησω χωρις να εξομολογηθω τωρα που ειμαι εγκυος πειραζει??

δεν ειμαι σε φαση τωρα για εξομολογηση...

μαλλον ετσι θα κανω εεε θα με δουν και εγκυο θα με δωσουν σειρα...

Παιδι μου, τι εξομολογηση θα κανεις, σε αυτη την κατασταση?

Εγω παντως δεν εχω κανει ποτε, ποσο μαλλον τωρα...

Ασε που δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη στους παπαδες εδω αποτη μια και απο την αλλη λεω οκ, δεν εχω και τιποτα να πω η να βγαλω απο μεσα μου.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

τα νευρα μου!! με ειχε πεταξει εκτος δικτυου!!!!!!!!!!!!!!!!1

σοφακι μου τι ηταν αυτο?? τελος καλο ολα καλα!!! τωρα προσεχε ναι???;)

δεν σας ειπα εγω?? το περιμενα! μετρηθηκα! 140 παρακαλωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και δεν εφαγα πολυ τραχανα μαλλον και αυτο σαν τα μακαρονια ειναι!!! καλα ημουν εχθες με το κοτοπουλακι και τη σαλατουλα μου!! αυτο θα κανω απο αυριο!!!!! σημερα το βραδυ μια σαλατα και τελος!!!

Αναστασια μου, ναι ο τραχανας ειναι σα ζυμαρικο, εχει αμυλο.

Παιδι μου, τι εξομολογηση θα κανεις, σε αυτη την κατασταση?

Εγω παντως δεν εχω κανει ποτε, ποσο μαλλον τωρα...

Ασε που δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη στους παπαδες εδω αποτη μια και απο την αλλη λεω οκ, δεν εχω και τιποτα να πω η να βγαλω απο μεσα μου.

και εγω το ιδιο δεν εχω εξομολογηθει ποτε μου δεν τους εμπιστευομαι κ εγω...αλλα θελω να κοινωναω..

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Σε λίγο ξεκινάει το έργο! Σας αφήνω:)

Κι εγω θα το βλέπω αλλά θα ειμαι και εδω γυρω εννοειτε!

Αχ πρέπει να βάλουμε σιγα σιγα και το καθισματακι στο αυτοκινητο γιατι απ'οτι θυμαμαι θελει κ αυτο μια διαδικασια...:rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εγω εχω δει πολλους που τα εχουν σε κανονικη φορα!

Αναστασία το βάζεις στο πίσω κάθισμα, σε ένα σημείο που έχει οπτική επαφή με το μωρό και ταυτόχρονα έχεις εσύ οπτική επαφή από τον κεντρικό καθρέπτη σου προς εκείνο τον καθρέπτη και στην συνέχεια με το μωρό.

Η τοποθέτησή του είναι πολύ απλή και η χρήση του απαραίτητη.

Αχ ήρθε το παιχνίδι του μικρού! Το παράγγειλες Αναστασία? Δεν το άνοιξα γιατί θα το τυλίξω για την Πρωτοχρονιά αλλά απέξω μου φαίνεται υπέροχο!

δεν ειχα καρτα και δεν μπορεσα να παω τραπεζα!!!:(:( μεγαλο το κουτι πως ειναι???

Αναστασια μου, ναι ο τραχανας ειναι σα ζυμαρικο, εχει αμυλο.

ναι οντως!!! αργα το καταλαβα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τον βλέπω αλλά δεν έχω ιδέα σε ποιο επεισόδειο είναι η τηλεόραση.

Το χθεσινό δεν το είδα ολόκληρο γιατί είχα γιατρό. Προχθές τον τσάκωσε η Μπιχτέρ με την στραβομύτα στον οντά:tongue:

Κοριτσια, σας διαβαζω και ειναι σα να διαβαζω κινεζικα!!χαχαχα!!

Οταν μιλατε για τα τουρκικα, γιατι δεν τα παρακολουθω και δεν εχω ιδεα!

Κι εγω θα το βλέπω αλλά θα ειμαι και εδω γυρω εννοειτε!

Αχ πρέπει να βάλουμε σιγα σιγα και το καθισματακι στο αυτοκινητο γιατι απ'οτι θυμαμαι θελει κ αυτο μια διαδικασια...:rolleyes:

νωρις δεν ειναι δωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και εγω το σκεφτομουν βασικα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...