Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Απ ότι έχω διαβάσει από άλλες κοπέλες δεν προκαλούν πρόβλημα οι avercap σε πιθανό έμβρυο αλλά νομίζω πως θα σου έρθει περίοδος την αναμενόμενη της περιόδου σου ούτως ή άλλως. Επίσης έχω την εντύπωση πως οι avercap δίνουν και ψευδώς θετική χοριακή αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρη. Ο γιατρός σου τι σου λέει; Σου είπε να κάνεις χοριακή; 

Γιατί μέχρι πόσο ανεβαίνει η LH σου συνήθως και πότε; Πχ εμένα η LH ανεβαίνει ώρες πριν την ωορρηξία, όχι μέρες, αλλά δεν θυμάμαι πόσο φτάνει. Η Ε2 πάντως είναι άψογη για το 1 ωοθυλάκιο φαίνεται καλό, το άλλο είναι λίγο μικρούλι, θα στο πάρει; 

Τη προηγούμενη φορά ήταν 18-19 η LH. Για αυτό μπερδεύτηκα. Τελικά πόσο πρέπει να είναι δλδ ; Θα ήθελα να το πάρει αν μπορεί. Πόσο θα μεγαλώσει κιόλας μέχρι το Σάββατο; Πραγματικά περίμενα να με βάλουν Δευτέρα. Τη προηγούμενη φορά είχα πολύ μεγαλύτερη LH και Ε2. Βέβαια χάλια πήγε η ωοληψια αλλά και πάλι. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερία τον Μπεχλουλ τον βλέπεις? Σε ποιο επισοδειο είναι η τηλεόραση?

Τον βλέπω αλλά δεν έχω ιδέα σε ποιο επεισόδειο είναι η τηλεόραση.

Το χθεσινό δεν το είδα ολόκληρο γιατί είχα γιατρό. Προχθές τον τσάκωσε η Μπιχτέρ με την στραβομύτα στον οντά:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

πως αντεχεις χωρις καφε? εγω τον επινα με λιγη ζαχαρη αλλα τωρα τον πινω σκετο κ δεν με χαλαει καθολου! πινω εναν εσπρεσσο καθε πρωι κ ενα ντεκαφεινε το απογευμα. αν τωρα τελευται καποια απογευματα πινω παλι κανονικο, οχι ντεκαφ.!

προ εγκυμοσυνης επινα 3 τη μερα!

προ εγκυμοσυνης επινα 2 την ημερα ενα νες το πρωι στην δουλεια και εναν το απογευμα καπουτσινο!!!αλλα εχω θεμα με την ζαχαρη τον επινα πολυ γλυκο οποτε δεν θα μπορεσω να πιω πικρο καφε με τπτ...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

προ εγκυμοσυνης επινα 2 την ημερα ενα νες το πρωι στην δουλεια και εναν το απογευμα καπουτσινο!!!αλλα εχω θεμα με την ζαχαρη τον επινα πολυ γλυκο οποτε δεν θα μπορεσω να πιω πικρο καφε με τπτ...

ευτυχως παντα μου αρεσε πικρος ο καφες, χωρις γαλα,γευσεις κτλ! πικρος , μαυρος καφες,μεγαλη αδυναμια μου!!:tongue:

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

εεε η τασια ειναι φιρμα! ειναι να μην την ξερει κανεις???:tongue::tongue: και ειναι μακρια! γενικα ειχε πολλες στροφες οπου και να πηγαιναμε και εγω ζαλίζομαι πολυ ευκολα!:rolleyes::rolleyes:

εγω ντεκαφεινε πινω της illy και τον κανω καπουτσινο! εχω παρει canderel αυτες 343440196.jpgκαι βαζω μια μεσα και ειναι οκ!!!!

πω πω μαυρη πικριλα νιωθω...μονο μια canderel ???με τπτ δεν θα το αντεχα..για αυτο δεν πινω βεβαια...αν δεν ειναι γλυκος ....:tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

Τον βλέπω αλλά δεν έχω ιδέα σε ποιο επεισόδειο είναι η τηλεόραση.

Το χθεσινό δεν το είδα ολόκληρο γιατί είχα γιατρό. Προχθές τον τσάκωσε η Μπιχτέρ με την στραβομύτα στον οντά:tongue:

Θα το δεις σημερα? Αν ναι θα καταλάβεις απο την περίληψη αυτα που έχασες...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Θα το δω αν δεν προκύψει κάτι. Ναι μωρέ, προχωράει αργά εξάλλου. Έχεις ιδέα πόσα επεισόδια έχει ακόμη?Γιατί με διαλύει καθημερινά να είμαι καθηλωμένη ένα 2ωρο!

Κορίτσια για όσες οδηγείται θα σας συμβούλευα να εντάξεται στην αγορές σας κάτι τέτοιο

http://www.amazon.co.uk/Sunshine-Kids-Easy-View-Mirror/dp/B000BUTCOO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323270990&sr=8-1

Πολύ χρήσιμο, θα με θυμηθείτε. Εγώ το είχα πάρει στον γιο μου κι θα το ξεθάψω πάλι

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Θα το δω αν δεν προκύψει κάτι. Ναι μωρέ, προχωράει αργά εξάλλου. Έχεις ιδέα πόσα επεισόδια έχει ακόμη?Γιατί με διαλύει καθημερινά να είμαι καθηλωμένη ένα 2ωρο!

Κορίτσια για όσες οδηγείται θα σας συμβούλευα να εντάξεται στην αγορές σας κάτι τέτοιο

http://www.amazon.co.uk/Sunshine-Kids-Easy-View-Mirror/dp/B000BUTCOO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323270990&sr=8-1

Πολύ χρήσιμο, θα με θυμηθείτε. Εγώ το είχα πάρει στον γιο μου κι θα το ξεθάψω πάλι

πολυ καλο σε πιο σημειο τα βαζουμε στον καθρεφτη το κρεμαμε ??

B4Itp2.png

Koριτσια μου..Γεια σας!!!Επεστρεψα και εγω..δεν ξερω αν αναρωτηθηκατε που ημουν...Αλλα τα νεα μου ειναι λιγο ανησυχητικα!Μολις βγηκα απο το νοσοκομειο...για την ακριβεια απο το μαιευτηριο...

Την Δευτερα το απογευμα (λιγο πριν ετοιμαστω να παμε τζαμπο για τα ψωνια του μωρου) πηγα τουαλετα και ειδα αιμα..πολυ αιμα!!!Τρομακρατηθηκα δεν ηξερα τι να κανω και πηρα τηλ την γιατρο που μου ειπε να παω στο νοσοκομειο να με δουν ...Με ρωτησα τι εκανα λιγο πριν και της ειπα οτι μολις ειχα τελειωσει το σιδερωμα...Μου λεει μαλλον κουραση θα ειναι.

Τελικα πηγα στο νοσοκομειο, ειδαμε τον μπεμπη μας ολα καλα .Δεν ειδαν καποιο προβλημα ουτε αποκολληση αλλα με κρατησαν μετα απο εντολη της γιατρου μου.Εκανα επειγοντως 2 ενεσεις για τα πνευμονια του μωρου(για παν ενδεχομενο) και εμεινε κλινηρης.Μολις εφτασα στο νοσοκομειο το αιμα σταματησε και δεν ξαναειδα τιποτα αλλα επρεπε να με δουν εξειδικευμνοι γιατροι στον προγεννητικο να τα αποκλεισουμε ολα.

Την επομενη εκανα υπερηχο , και ολα ηταν τελεια, τραχηλος, πλακουντας , το μωρο ολα καλα..Ειπαν οτι ισως προηλθε απο τον κολπο , ισως η κουραση..

Σημερα πηρα εξιτηριο και πρεπει να παραμεινω σπιτι ,ξαπλα,κρεβατι-καναπε για 10 μερες και μετα θα παω για το ντοπλερ...Ευτυχως τελος καλο ολα καλα αλλα θα κανω και εγω παρεα στα κοριτσια που καθονται σπιτι...

Αχ! βρε Σοφακι, αγωνια που θα περασες!! ευτυχως ολα τελειωσαν τωρα , κατσε να ξεκουραστεις και ασε τις δουλειες στην ακρη.Πρωτο ρολο εχουν τα μωρα μας αυτη τη στιγμη!

Να , κατι τετοια φοβαμαι και εγω εδω στο νησι μη με βρουν, δε θελω να παω σε αυτο το νοσοκομειο με τπτ.Και ο γυναικολογος που με παρακολουθει εδω, δεν εχει συμβαση με αυτο το νοσοκομειο, αυτος ξεγεναει στην Πατρα.Στο νοσοκομειο ειναι ενας β@@@@ς!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

ευτυχως παντα μου αρεσε πικρος ο καφες, χωρις γαλα,γευσεις κτλ! πικρος , μαυρος καφες,μεγαλη αδυναμια μου!!:tongue:

μπλιαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

πολυ καλο σε πιο σημειο τα βαζουμε στον καθρεφτη το κρεμαμε ??

Το βάζεις σε ένα σημείο που σε βολεύει να βλέπεις το παιδί. Εγώ το είχα βάλει πίσω από το κάθισμα του οδηγού, όπως δείχνει η φώτο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νομίζω στο σύνολο είναι 73 ή 79 επισόδεια... Εγω τα βλέπω στο Greek movies..έχουν βγάλει πιο μετα επισόδεια απο της τηλεόρασης.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

πω πω μαυρη πικριλα νιωθω...μονο μια canderel ???με τπτ δεν θα το αντεχα..για αυτο δεν πινω βεβαια...αν δεν ειναι γλυκος ....:tongue::tongue::tongue:

εμενα γλυκος μου φαινεται.... ισως επειδη τον πινω και ελαφρυ:rolleyes::rolleyes:

ελευθερια αυτο το εχω δει αλλα που το βαζεις??? διπλα στο καθρεφτακι μπροστα??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αννα έχετε ενοικιαζόμενα η ξενοδοχείο?? Δεν κατάλαβα..

Ενοικιαζομενα σπιτακια με δικη τους πισινα το καθε ενα.

Ο Ρεμος που λες οποτε ερχεται εδω για συναυλιες παει σε οποιο ξενοδοχειο εχουν κανονισει με τους υπολοιπους, και οταν φευγει το team μετα, αν αυτος θελει να παραμεινει παει αλλου.Συνηθως σε δωματια η σπιτακια ενοικιαζομενα τετοια σαν τα δικα μας.Σε εμας εχει ερθει 2 φορες, τη πρωτη με τη Ζετα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...