Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Κορίτσια μου δε λέγεται πόσο με έχετε συγκινήσει!  Περιττό να πω ότι εσείς το γνωρίζετε πριν την οικογένειά μου, είμαστε όμως όλες εδώ μέσα σαν οικογένεια και ας μη γνωριζόμαστε! Έχω τέτοιο άγχος που τριγυρίζω νευρικά στο σπίτι.... θα το τραβήξω και μόνη μου το άγχος γιατι ο άντρας μου θα μείνει με το γιο μας, δε θέλουμε να καταλάβει κάτι. Έτσι όπως με βλέπει ο άντρας μου να τριγυρίζω, μου είπε "Ελα, μην κάνεις έτσι, τι να πω, αν πάει πάλι κάτι στραβά το ξαναπέρασαμε πριν λίγες μέρες, θα το αντέξουμε παλι". Τότε θα τη χρειαστώ την ψυχίατρο άμεσα του είπα! Οοοοχιιιι σταματάω να σκέφτομαι αρνητικά! Και δεν περνάει και αυτή η ώρα.... 

Όπως τα λες...βάλε στοπ στα αρνητικά και θα ναι όλα τέλεια!!! Αν θες να σαι συγκρατημένη μέχρι αύριο στον υπέρηχο καλώς σε αφήνουμε 😂 αλλά μετά να το χαρείς με τη ψυχή σου σε παρακαλώ!!!

Just now, Lila86 είπε:

Όπως τα λες...βάλε στοπ στα αρνητικά και θα ναι όλα τέλεια!!! Αν θες να σαι συγκρατημένη μέχρι αύριο στον υπέρηχο καλώς σε αφήνουμε 😂 αλλά μετά να το χαρείς με τη ψυχή σου σε παρακαλώ!!!

Α συγγνώμη σήμερα το απόγευμα είναι ο υπέρηχος μπερδεύτηκα!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας!!!!!!!!!

Εκανα δουλιτσες και τωρα ειμαι ετοιμη να φτιαξω κολοκυθακια γεμιστα!!!μιαμ..

Ο ανδρας μου ειναι κομμωτης και απότι μου λεει καμια βαφη δεν ειναι φυτικη!!Και αν ειναι να κανετε τις "φυτικες", να κρατησει ενα μηνα και μετα να θελει παλι βαψιμο, καλυτερα να κανετε τις κλασσικες που θα κρατησει και περισσοτερο...Εεε και παλι οπως νιωθει η καθε μια!Εγω παντως ειμαι τυχερη που το χρωμα μου ειναι το μαυρο...Το αφηνω 10 λεπτακια και ειμαι ετοιμη!Και να ξεθωριασει θα γινει καστανο..και αυτο ωραιο ειναι!

Γωγω..ασχημα νεα!Περιμενετε ομως το ζουζουνι σας και αυτο θα σας δινει δυναμη!!Καλο κουραγιο ευχομαι..:(

Βουυυρ για τα κολοκυθακια!!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νομίζω ότι εχω 2 -3 μέρες να καταλάβω κατι από το μωρό... Λετε να έγινε τίποτα η είναι φυσιολογικό? Μπήκα στον 5ο οπότε πρέπει να αρχίσουν οι κανονικές κλωτσιές σε λίγο ε??

Ααα δεν νομιζω!Και εγω ειχα 2-3 μερες να το νιωσω..Μετα παλι το ενιωθα!Μονο σημερα δεν το ενιωσα αλλα το εσκασα το καημενο με το βρωμοκολαν!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Νομίζω ότι εχω 2 -3 μέρες να καταλάβω κατι από το μωρό... Λετε να έγινε τίποτα η είναι φυσιολογικό? Μπήκα στον 5ο οπότε πρέπει να αρχίσουν οι κανονικές κλωτσιές σε λίγο ε??

Θα αρχισουν και δε θα σε αφηνει σε ησυχια, ουτε τη μερα ουτε τη νυχτα!!! Κατσε και θα δεις!!!:tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ι

Γεια σας!!!!!!!!!

Ο ανδρας μου ειναι κομμωτης και απότι μου λεει καμια βαφη δεν ειναι φυτικη!!Και αν ειναι να κανετε τις "φυτικες", να κρατησει ενα μηνα και μετα να θελει παλι βαψιμο, καλυτερα να κανετε τις κλασσικες που θα κρατησει και περισσοτερο...Εεε και παλι οπως νιωθει η καθε μια!Εγω παντως ειμαι τυχερη που το χρωμα μου ειναι το μαυρο...Το αφηνω 10 λεπτακια και ειμαι ετοιμη!Και να ξεθωριασει θα γινει καστανο..και αυτο ωραιο ειναι!

Γωγω..ασχημα νεα!Περιμενετε ομως το ζουζουνι σας και αυτο θα σας δινει δυναμη!!Καλο κουραγιο ευχομαι..:(

Ενθουσιαστηκα με τον άνδρα σου που είναι κομμωτης! Αυτό είναι το επαγγελμα του κανονικα?? Αχ τι καλά θα έχεις πάντα περιποιημενο κεφάλι!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας!!!!!!!!!

Παντως και η βαφη του κομμωτηριου 1 μηνα μου κραταει εμενα, ισως γιατι μεγαλωνουν γρηγορα τα μαλλια μου!

Τουλαχιστον ομως αυτες οι 2 βαφες δεν εχουν εντονη μυρωδια για οση ωρα την εχεις επανω σου.Ειδικα της Apivita μυριζει σα φρουτο!

Διαφημίσεις

Α!!Ξεχασα να σας πω, εγω παιρνω καθε πρωι 1 μασωμενο δισκιο ασβεστιου και καθε μεσημερι 1 μασωμενο Hemaferfol που ειναι σιδηρος και φολικο μαζι! Ο γιατρος μου γενικα δε σε φορτωνει με φαρμακα, και δεν μου εχει δωσει σε καμμια εγκυμοσυνη μαγνησιο, οσες φορες τον ρωτησα μου ειπε πως δεν μου χρειαζεται.

Τι να σας πω τωρα, καθε γιατρος λειτουργει διαφορετικα δε βρισκεις ακρη!! Μπαινουν και στη μεση τα συμφεροντα των φαρμακευτικων εταιριων, γιατι αυτοι παιρνουν ποσοστα .....

Α!!Ξεχασα να σας πω, εγω παιρνω καθε πρωι 1 μασωμενο δισκιο ασβεστιου και καθε μεσημερι 1 μασωμενο Hemaferfol που ειναι σιδηρος και φολικο μαζι! Ο γιατρος μου γενικα δε σε φορτωνει με φαρμακα, και δεν μου εχει δωσει σε καμμια εγκυμοσυνη μαγνησιο, οσες φορες τον ρωτησα μου ειπε πως δεν μου χρειαζεται.

Τι να σας πω τωρα, καθε γιατρος λειτουργει διαφορετικα δε βρισκεις ακρη!! Μπαινουν και στη μεση τα συμφεροντα των φαρμακευτικων εταιριων, γιατι αυτοι παιρνουν ποσοστα .....

Ούτε κι εμένα μου έδωσε μαγνησιο... Κάπου είχα ακούσει ότι είναι για να μην κάνει συσπασεις η μήτρα ... Δεν ξέρω...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωρα ωραιο το φαγητο σου?? Μονο φετα και πιπερια εβαλες μεσα?

Με τι το συνοδεψες??

Εμεις σημερα φαγαμε κρεατοπιττα απο την πεθερα μου.ΤΕΛΕΙΑ!!!

Ούτε κι εμένα μου έδωσε μαγνησιο... Κάπου είχα ακούσει ότι είναι για να μην κάνει συσπασεις η μήτρα ... Δεν ξέρω...

Και εγω για αυτο ξερω πως το δινουν!

Διαφημίσεις

Δωρα ωραιο το φαγητο σου?? Μονο φετα και πιπερια εβαλες μεσα?

Με τι το συνοδεψες??

Εμεις σημερα φαγαμε κρεατοπιττα απο την πεθερα μου.ΤΕΛΕΙΑ!!!

Έγινε τέλειο πολύ νόστιμο το φαγητό μου!! Ρολλακια κοτόπουλο μόνο με φέτα και πιπερια φλωρίνης. Έκανα και πουρε κ τα συνόδευσα με σάλτσα μουσταρδας με μέλι!! Μιαμ μιαμ! Αύριο τι τρώμε πάλι είναι το θέμα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Έγινε τέλειο πολύ νόστιμο το φαγητό μου!! Ρολλακια κοτόπουλο μόνο με φέτα και πιπερια φλωρίνης. Έκανα και πουρε κ τα συνόδευσα με σάλτσα μουσταρδας με μέλι!! Μιαμ μιαμ! Αύριο τι τρώμε πάλι είναι το θέμα...

Τελειο ακουγεται!! Μου αρεσει πολυ η πιπερια Φλωρινης, εχω και εγω μια παρομοια συνταγη απο το realfood (το οποιο δε χανω με τιποτα και τα εχω ολα τα τευχη απο την αρχη), που γεμιζεις ψαρονεφι με φετα ,ριγανη, πιπερια Φλωρινης και αν θες και κομματακια ελιας.

Εγω αυριο εχω στο προγραμμα μπακαλιαρο πλακι!

Τελειο ακουγεται!! Μου αρεσει πολυ η πιπερια Φλωρινης, εχω και εγω μια παρομοια συνταγη απο το realfood (το οποιο δε χανω με τιποτα και τα εχω ολα τα τευχη απο την αρχη), που γεμιζεις ψαρονεφι με φετα ,ριγανη, πιπερια Φλωρινης και αν θες και κομματακια ελιας.

Εγω αυριο εχω στο προγραμμα μπακαλιαρο πλακι!

Εγώ ίσως κάνω γεμιστα λαδερα γιατί εχω στο ψυγείο πιπεριές... Μπορεί όμως να κάνω κ κανένα παστίτσιο που το λιγουρευτηκα τώρα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγώ ίσως κάνω γεμιστα λαδερα γιατί εχω στο ψυγείο πιπεριές... Μπορεί όμως να κάνω κ κανένα παστίτσιο που το λιγουρευτηκα τώρα...

Αγαπημενα φαγητα και τα δυο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...