Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Απ ότι έχω διαβάσει από άλλες κοπέλες δεν προκαλούν πρόβλημα οι avercap σε πιθανό έμβρυο αλλά νομίζω πως θα σου έρθει περίοδος την αναμενόμενη της περιόδου σου ούτως ή άλλως. Επίσης έχω την εντύπωση πως οι avercap δίνουν και ψευδώς θετική χοριακή αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρη. Ο γιατρός σου τι σου λέει; Σου είπε να κάνεις χοριακή; 

Γιατί μέχρι πόσο ανεβαίνει η LH σου συνήθως και πότε; Πχ εμένα η LH ανεβαίνει ώρες πριν την ωορρηξία, όχι μέρες, αλλά δεν θυμάμαι πόσο φτάνει. Η Ε2 πάντως είναι άψογη για το 1 ωοθυλάκιο φαίνεται καλό, το άλλο είναι λίγο μικρούλι, θα στο πάρει; 

Τη προηγούμενη φορά ήταν 18-19 η LH. Για αυτό μπερδεύτηκα. Τελικά πόσο πρέπει να είναι δλδ ; Θα ήθελα να το πάρει αν μπορεί. Πόσο θα μεγαλώσει κιόλας μέχρι το Σάββατο; Πραγματικά περίμενα να με βάλουν Δευτέρα. Τη προηγούμενη φορά είχα πολύ μεγαλύτερη LH και Ε2. Βέβαια χάλια πήγε η ωοληψια αλλά και πάλι. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!

Σοφακι περαστικα!και συ το παρακανες με τα 2 πλυντηρια ,ορθια ησουν??εγω παντα καθομαι.

Κουραστηκες..Ξεκουρασου τωρα κ ολα θα πανε καλα!!!

Ναι Λαμπρινη μου ορθια σιδερωνω..Δεν το περιμενα οτι θα γινει τιποτα κακο.Ελεγα συνεχεια ας κανω και αυτο , και σταματαω , και μετα και το αλλο κ το αλλο..Τα εκανα ολα!!

Τωρα ξεκουραση αναγκαστικη αρκει να ειναι καλα ο μπεμπης μου..Να σε ρωτησω ποσες ενεσεις εχεις κανει για τους πνευμονες?Εκανα και εγω 3 οσο ημουν στο νοσοκομειο...

Ξεχασα να σας πω (μες τον πανικο) το δωματιο ηταν χλιδα..Μονοκλινο πολυτελειας!!!Διαλεξα και για την επομενη φορα (στον τοκετο ) σε πιο δωματιο θελω να παω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Επιτέλους αξιώθηκα και πήρα να κλεισω ραντεβού με τον οφθαλμίατρο να μου δώσει και μένα το οκ για φυσιολογικό. Ελπίζω δηλαδή! Την άλλη εβδομάδα θα πάω.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

τα νευρα μου!! με ειχε πεταξει εκτος δικτυου!!!!!!!!!!!!!!!!1

σοφακι μου τι ηταν αυτο?? τελος καλο ολα καλα!!! τωρα προσεχε ναι???;)

δεν σας ειπα εγω?? το περιμενα! μετρηθηκα! 140 παρακαλωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και δεν εφαγα πολυ τραχανα μαλλον και αυτο σαν τα μακαρονια ειναι!!! καλα ημουν εχθες με το κοτοπουλακι και τη σαλατουλα μου!! αυτο θα κανω απο αυριο!!!!! σημερα το βραδυ μια σαλατα και τελος!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

τα νευρα μου!! με ειχε πεταξει εκτος δικτυου!!!!!!!!!!!!!!!!1

σοφακι μου τι ηταν αυτο?? τελος καλο ολα καλα!!! τωρα προσεχε ναι???;)

δεν σας ειπα εγω?? το περιμενα! μετρηθηκα! 140 παρακαλωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και δεν εφαγα πολυ τραχανα μαλλον και αυτο σαν τα μακαρονια ειναι!!! καλα ημουν εχθες με το κοτοπουλακι και τη σαλατουλα μου!! αυτο θα κανω απο αυριο!!!!! σημερα το βραδυ μια σαλατα και τελος!!!

τα πακοτινια που τα πας??παλι καλα 120...κοτοπουλακι και παλι κοτοπουλακι!!εγω ακομα δεν εφαγα...εχω να φαω απο τις 11 το πρωι..αλλα δεν εχω ορεξη για κρεατοσουπα...και εμενα αν δεν μου αρεσει ενα φαι προτιμω να μεινω νηστικη τι κακο κουσουρι ειναι αυτο??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

τα πακοτινια που τα πας??παλι καλα 120...κοτοπουλακι και παλι κοτοπουλακι!!εγω ακομα δεν εφαγα...εχω να φαω απο τις 11 το πρωι..αλλα δεν εχω ορεξη για κρεατοσουπα...και εμενα αν δεν μου αρεσει ενα φαι προτιμω να μεινω νηστικη τι κακο κουσουρι ειναι αυτο??

δεν εφαγα πολλα πακοτινια , κ εχω ξανα φαει!! 1 πακετο το λιβανιζω ποσο καιρο!!!!:rolleyes: αντε φαε οσο μενεις νηστικη χειροτερα ειναι!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν εφαγα πολλα πακοτινια , κ εχω ξανα φαει!! 1 πακετο το λιβανιζω ποσο καιρο!!!!:rolleyes: αντε φαε οσο μενεις νηστικη χειροτερα ειναι!!

παω παω τα λεμε σε λιγο

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Σοφια καλε τι ξαφνικο ηταν αυτο?? παλι καλα περασε, δεν πειραζει ξεκουραση τωρα! ;)

Αναστασια ανεβαζει τοσο ο τραχανας ε? πωπω κριμα κ μ'αρεσει πολυ! εγω κοτοσουπα θα κανω αυριο τελικα για να στειλω κ στην πεθερα.

με πηρε τηλ μια φιλη μου, μολις εμαθε οτι ειναι εγκυος στο δευτερο παιδακι της κ επειδη εχει ηδη καποια παραπανω κιλα ο γιατρος της ειπε απο τωρα διατροφη ωστε μεχρι το τελος οχι μονο να μην παρει αλλα αν γινεται κ να χασει κιλα!! κανει βεβαια ειδικη διαιτα για εγκυους αλλα πολυ πεινα μου ειπε κ εχει 8 μηνες μπροστα της!! αρα υπαρχουν κ πολυ χειροτερα!!!;)

BJVqp3.png

πω πω θελω σοκολατα πραλινα φουντουκι....

εφαγα την κρεατοσουπα μονο που δεν εβαλα καθολου κρεας μεσα χι χι χι

τσακισα ομως το μαρουλι...αλλα δεν μπορω να πω οτι χορτασα...

B4Itp2.png

πάντα υπάρχουν χειροτερα γωγω μου! αλλα μερικες φορες κοιταμε μονο αυτα που περναμε εμεις!:tongue:

κοτοσουπα ε?? μ'αρεσει! και δεν ανεβαζε και καθολου το ζαχαρο! μπορει να κανω και εγω!!!!:D

εκανα μια αποπειρα να ξαπλωσω εδω στον καναπε και εκει που βολευτηκα αρχισαν οι καουρεςς!!!! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!! σηκωθηκα και εκανα ενα καπουτσινο να πιω!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πω πω θελω σοκολατα πραλινα φουντουκι....

εφαγα την κρεατοσουπα μονο που δεν εβαλα καθολου κρεας μεσα χι χι χι

τσακισα ομως το μαρουλι...αλλα δεν μπορω να πω οτι χορτασα...

εγω μετα τη χθεσινη τουρτα , 2-3 κουταλιες εφαγα βεβαια, αλλα νιωθω τοσες τυψεις που μου κοπηκε η ορεξη για γλυκο!

BJVqp3.png

πάντα υπάρχουν χειροτερα γωγω μου! αλλα μερικες φορες κοιταμε μονο αυτα που περναμε εμεις!:tongue:

κοτοσουπα ε?? μ'αρεσει! και δεν ανεβαζε και καθολου το ζαχαρο! μπορει να κανω και εγω!!!!:D

εκανα μια αποπειρα να ξαπλωσω εδω στον καναπε και εκει που βολευτηκα αρχισαν οι καουρεςς!!!! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!! σηκωθηκα και εκανα ενα καπουτσινο να πιω!;)

κ εμενα μάρεσει η κοτοσουπα!! εγω περιμενω να ξυπνησει ο αντρας μου να παμε για περπατημα κ μετα θα πιω κ εγω ενα καφεδακι!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...