Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , linaa είπε:

Αν είναι σε μονάδα μέτρησης ng είναι φυσιολογικοτατη

Δεν μου είπε μονάδα, απ το τηλ μου είπε μόνο ότι είναι 1.04 και ότι είναι φυσιολογική και όταν της είπα ότι είναι χαμηλή μου λέει ε εντάξει δεν είναι και 6 αλλά ριναι φυσιολογική...

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εμενα το μεγαλυτερο βασανο τελικα ειναι το να μην ξερω τι γινεται! ανεβαζω ή οχι ζαχαρο??:confused::confused:

απο βδομαδα θα παω , θα δουμε τις μετρησεις της μπεμπας κ θα ξανακανω μια εξεταση κ βλεπουμε!

εσεν η καμπυλη πως ειχε βγει?? δεν θυμαμαι?:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αστα αυτα!! τελικα τι να κανω να φαω???????? πες καμια ιδεα??? να πεταξω κανενα φασολακι στην κατσαρολα??:rolleyes:

μμμ ωραια ιδεα ...αν και εγω θα σου προτεινα σε αυτην την περιπτωση σπανακορυζο για να παρεις και σιδηρο...εχεις σπιτι σπανακι??σου αρεσει??αλλιως κανε φασολακια μωρε αφου τα εχεις διαθεσιμα ..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

να ρωτησω κατι ασχετο! νηστευετε? εγω αλλες φορες νηστευα 8-10 μερες κ κοινωνουσα. φετος λογω εγκυμοσυνης η μανα μου λεει φτανουν 3 μερες αν νηστεψω. λιγο δεν ειναι?

BJVqp3.png

βοηθεια καμια αφου μου ειπε ο αντρας μου να φερουμε μια γυναικα να σιδερωσει γιατι ειλικρινα δεν το αντεχω τοσες ωρες ορθια και το σκεφτομαι για μπορει την αλλη Δευτερα και λεω λιγο λιγο καθε μερα μεχρι τοτε θα τα εχω τελειωσει να τα φτιαξω κιολας στην θεση τους,

Ποπη μου γιατι δεν τον παιρνεις ενα τηλεφωνο ή πηγαινε σε αλλο γιατρο να εισαι σιγουρη

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

εσεν η καμπυλη πως ειχε βγει?? δεν θυμαμαι?:rolleyes:

το 0' και το 60' ηταν πολυ καλο, μεσα στο οριο. το 120' ηταν 141 με οριο 130 αν θυμαμαι καλα! δεν επεσε δηλαδη οσο θα επρεπε στις 2 ωρες!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα γωγω!!! εχει δικιο η ποπη!!!

παω να φαω ενα ακτινιδιακι! εσεις τι φαγατε για πρωινο?? εγω στις 09.00 εφαγα ενα σαντουιτς με τυρι και μαρουλι και η μετρηση 107! ενω το ιδιο προχθες ηταν 90! (αλλα ειχε διαφορα ωρας που ειχα παρει το γιουτοπαρ) τεσπα!!!

εγω παλι Δημητριακα εφαγα με γαλα πριν καμια ωρα!!το γιουτοπαρ Αναστασια μου μας το επηρεαζει παρα πολυ ..οποτε μην τα ριχνουμε ολα στο φαγητο αντε τωρα...μας ταραξαν μην τρως εκεινο μην κανει το αλλο...ας μην παιρναμε τοσα γιουτοπαρ να σου λεγα εγω τι ζαχαρο θα ειχαμε...και ας μην ειμασταν ξαπλα να το καιγαμε....ουφ τσατιστηκα τωρα....8-)8-):cool:

B4Itp2.png

Γωγω μου η μαμα σου εχει δικιο ασθενης οδοιπορος και εγκυμονουσα μπορουν να νηστεψουν και μια μερα μονο

λες Μελινα μου ε??:rolleyes:

ε μαλλον θα νηστεψω 2-3 μερουλες κ θα παω!!

BJVqp3.png

να ρωτησω κατι ασχετο! νηστευετε? εγω αλλες φορες νηστευα 8-10 μερες κ κοινωνουσα. φετος λογω εγκυμοσυνης η μανα μου λεει φτανουν 3 μερες αν νηστεψω. λιγο δεν ειναι?

γωγω μου εγω αν νηστεψω τωρα με την κ@λοδιατροφη θα πεσω κατω σιγουρα...το μονο που μου επιτρεπει χωρις οριο ειναι το κρεας...αλλα πριν εγκυμοσυνης νηστευα αλλα οχι 40 μερες ...παντα ειχα θεμα με το σιδηρο για αυτο...η μαμα σου καλα σε λεει εγκυος εισαι πρεπει να τρωμε...

B4Itp2.png

βοηθεια καμια αφου μου ειπε ο αντρας μου να φερουμε μια γυναικα να σιδερωσει γιατι ειλικρινα δεν το αντεχω τοσες ωρες ορθια και το σκεφτομαι για μπορει την αλλη Δευτερα και λεω λιγο λιγο καθε μερα μεχρι τοτε θα τα εχω τελειωσει να τα φτιαξω κιολας στην θεση τους,

Ποπη μου γιατι δεν τον παιρνεις ενα τηλεφωνο ή πηγαινε σε αλλο γιατρο να εισαι σιγουρη

απο βδομαδα θα παω σε αλλο γιατρο Μελινακι μου να παρω και 2 γνωμη...τον ειχα πει την προηγουμενη βδομαδα και παλι μου τα ειχε πει προφορικα απο το τηλ περιπου τι να τρωω...οτι να΄ναι

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

γωγω μου εγω αν νηστεψω τωρα με την κ@λοδιατροφη θα πεσω κατω σιγουρα...το μονο που μου επιτρεπει χωρις οριο ειναι το κρεας...αλλα πριν εγκυμοσυνης νηστευα αλλα οχι 40 μερες ...παντα ειχα θεμα με το σιδηρο για αυτο...η μαμα σου καλα σε λεει εγκυος εισαι πρεπει να τρωμε...

καλε εννοειται, εσυ που να νηστεψεις με τη διατροφη κ ξαπλα!

3 μερες με βολευουν εμενα, τη μια θα φαω οσπρια, την αλλη λαχανικο κ την αλλη κανενα καλαμαρι! μαλλον θα αρχισω απο Δευτερα!

BJVqp3.png

μμμ ωραια ιδεα ...αν και εγω θα σου προτεινα σε αυτην την περιπτωση σπανακορυζο για να παρεις και σιδηρο...εχεις σπιτι σπανακι??σου αρεσει??αλλιως κανε φασολακια μωρε αφου τα εχεις διαθεσιμα ..

εχω σπανακι!! αυτο θα κανω!!! ετσι και αλλιως λιγο ρυζι θα βαλω δεν νομιζω να πειραζει και αυτο!!!

το 0' και το 60' ηταν πολυ καλο, μεσα στο οριο. το 120' ηταν 141 με οριο 130 αν θυμαμαι καλα! δεν επεσε δηλαδη οσο θα επρεπε στις 2 ωρες!

και τι σου ειπε η γιατρος?

εγω παλι Δημητριακα εφαγα με γαλα πριν καμια ωρα!!το γιουτοπαρ Αναστασια μου μας το επηρεαζει παρα πολυ ..οποτε μην τα ριχνουμε ολα στο φαγητο αντε τωρα...μας ταραξαν μην τρως εκεινο μην κανει το αλλο...ας μην παιρναμε τοσα γιουτοπαρ να σου λεγα εγω τι ζαχαρο θα ειχαμε...και ας μην ειμασταν ξαπλα να το καιγαμε....ουφ τσατιστηκα τωρα....8-)8-):cool:

ελα μου ντε!!!! τι δημιτριακα τρως??? εμενα μου αρεσουν μονο τα κλασικα τις kellogs αυτα που εχουν εξω την κοτα! αλλα νομιζω δεν κανει! καμια φορα ομως τρωω!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και τι σου ειπε η γιατρος?

βασικα μου ειπε οτι ειναι οριακο το 141, καποιοι μου ειπε εχουν οριο το 140 κ οχι το 130 κ εφοσον κ η πρωτη μου μετρηση ειναι πολυ καλη, απλα να κοψω ζαχαρη κ με προσοχη τους υδατανθρακες κ θα κανω απο βδομαδα τη γλυκοζυλιωμένη!

εσυ Αναστασια τι καμπυλη ειχες??

BJVqp3.png

βασικα μου ειπε οτι ειναι οριακο το 141, καποιοι μου ειπε εχουν οριο το 140 κ οχι το 130 κ εφοσον κ η πρωτη μου μετρηση ειναι πολυ καλη, απλα να κοψω ζαχαρη κ με προσοχη τους υδατανθρακες κ θα κανω απο βδομαδα τη γλυκοζυλιωμένη!

εσυ Αναστασια τι καμπυλη ειχες??

και εμενα ετσι μου ειχε πει απλα μου ειπε καλυτερα να παω σε διαβητολογο..

εγω την γλυκοζυλιωμενη την εκανα. καλη βγηκε.

πιστευω κοριτσια πως υπερβαλουν λιγο ολοι οι γιατροι για να ειναι σιγουροι πως θα τηρησουμε καποια πραγματα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γωγω ετσι ειναι κι εμενα ετσι μου λενε κατι θα ξερουν οι παλιες,

Ποπη μου να σου πω μη το αφηνεις πηγαινε και νωριτερα στο τελος θα πεσεις κατω απο αυτη την διατροφη

εγω σημερα εχω σουπιες κρασατες με κρεμμυδακια, σπανακι σαλατα και πατατουλες τηγανιτες και ο μικρος θα φαει φασολαδα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...