Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ λέω να πάρουμε το εργαστήριο της @Eternity μια μια μπας και ξυπνήσει η κυρία στο εργαστήριο!!!😂 Τωρα για το θέμα της δωρεάς εγώ λέω να σκέφτεσαι αυτό που κάνεις τώρα και να δώσεις τη προσοχή σου εκεί να το απολαύσεις και να σκεφτείς όσο πιο θετικά μπορείς και όλα θα πάνε καλά. Η ηλικία σου όντως είναι μεγάλο πλεονέκτημα! Καλή επιτυχία 🤞🏼

Προς το παρόν μόνο που δε το έχω απολαύσει μετά από 7 ωοληψιες 😂

Αλλα ναι έχεις δίκιο, ας δούμε τι θα γίνει με αυτή την προσπάθεια. Συνηθίζω να σκέφτομαι πάντα το επόμενο βήμα για να είμαι προετοιμασμένη.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

θελω κ εγω να κανω γεμιστα αλλα βαριεμαι..... γενικα βαριεμαι απιστευτα κ σερνομαι συνεχεια....εσεις ετσι ειστε? κ διαθεση δεν πολυ εχω...

Εγω διαθεση δεν εχω καθολου,ζαλιζομαι συνεχεια,δεν μπορω να παω πουθενα.Μου ειπε ο αντρας μου να παμε μια βολτουλα στην πλατεια με το μωρο και δεν μπορωωωωωωωωωωωωωω.............

ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ...........Τα βλεπω ολα θολα,ατονια.......ποτε θα γεννησωωωωωωωω!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι εγω δεν σερνομαι αλλα αυτο με την βαρεμαρα το'χω..Μαλλον απο το πολυ το καθισιο...!παντως τωρα που θα ξεκινησω κατι μαθηματα σιγα-σιγα ελπιζω να ξεβαρεθω...!Αυριο εχω βαλει προγραμμα θα φτιαξω κανελονια με μανιταρια-ζαμπον-τυρι...!

μμμμμμμμμ!!!!! πες μου κι'αλλα-πες μου κι'αλλα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

απολυθηκε ο αντρας μου σημερα. το φοβομασταν αλλα κ παλι βαρυ μας ηρθε. αντε να πληρωσεις ενοικιο και λοιπα με τα δικα μου 300 ευρω.σκ@τ@

γιατι τον διωξανε?και τωρα τι θα κανετε?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

γιατι τον διωξανε?και τωρα τι θα κανετε?

υπομονη και ψαξιμο, τι αλλο! υπολειτουργει το εργο στα Τεμπη που δουλευε, γι'αυτο. απολυθηκαν παρα πολλα ατομα κ ακολουθουν κ αλλοι

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

ωχ οχι ρε γαμωτι.... θα παρει καλη αποζημιωση τουλαχιστον? ποσο νοικι δινετε? να αυτα ειναι τα δυσκολα... αλλα ολα αντιμετωπιζονται! μην χανεις το θαρρος σου!

η αποζημιωση υπολογιζω να μας φτασει για 4-5 μηνες, παλι καλα! 400 δινουμε ενοικιο, διαβασα 700 εσυ??πολλα ειναι , εδω στη Λαρισα ευτυχως ειναι πιο λογικες οι τιμες!

BJVqp3.png

Gia sas koritsia diavazo ta nea sas .exi erthi kamia kipro?efaki ise apo kipro epidi xeris kipriaka.tin pempti exo b epipedou kai den xero ti na perimeno.

Εγω κοριτσακι μου δεν εχω ερθει Κυπρο,θα ηθελα πολυ και καποια στιγμη θα το κανω αυτο το ταξιδι..............

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα dolphin! Της Apivita ειναι φυτικη ε? στα φαρμακεια την βρισκεις? εχει και ο κορρες βαφες?

Καλησπερα κοριτσια!!

Γραψατε παλι σημερα ενα σωρο σελιδες!!Μου πηρε μιση ωρα να τις διαβασω!

Ναι, Μαιρη φυτικη ειναι οπως και του κορρε. Ειναι και οι 2 στα φαρμακεια.

Εγω δεν τις εχω χρησιμοποιησει ποτε, γιατι πηγαινα στο κομμωτηριο, αλλα η μητερα μου που επαιρνε κορρε μου ειπε οτι δεν της κραταγε αρκετα, και απο'ταν δοκιμασε της Apivita ειναι πιο πολυ ευχαριστημενη.

Ετσι και εγω πηρα μια της Apivita και θα παω στην κομμωτρια μου να μου την περασει, γιατι στο κομμωτηριο μου αρεσει καλυτερα απο το σπιτι!!

Τωρα οσον αφορα αυτες τις 2 μαρκες δοκιμασε καποια και βλεπεις.:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Otan thelo na stilo prosopiko minima i kopela mou apanta pali me prosopiko minima?na rotiso kati asxeto ekane kamia sas yoga stin egkimosini?

Δεν ειναι απαραιτητο, μπορει να σου απαντησει και με τον τροπο που μιλαμε τωρα.

Εγω εκανα yoga πριν την εγκυμοσυνη αλλα τωρα δεν κανω.Υπαρχουν ομως ειδικα τμηματα για εγκυες απο οτι εχω ακουσει. Οχι εδω που μενω βεβαια!!

απολυθηκε ο αντρας μου σημερα. το φοβομασταν αλλα κ παλι βαρυ μας ηρθε. αντε να πληρωσεις ενοικιο και λοιπα με τα δικα μου 300 ευρω.σκ@τ@

Κοπέλα μου πολύ λυπάμαι.. Κουράγιο και σίγουρα κατι θα βρεθεί.. Τουλάχιστον το ψιλοξερατε. Υπομονή την υγεία μας να εχουμε και όλα θα φτιάξουν...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω τωρα μενω Αλεξ/πολη,αλλα οταν εφυγα απο τον Χολαργο,δηλαδη πριν 2 χρονια περιπου αγορασα σπιτι Αχαρνες.Μετα γνωρισα τον αντρα μου και καναμε πολιτικο γαμο και φυγαμε με μεταθεση για εδω πανω.Ουτε μισο χρονο δεν εμεινα στο σπιτακι μου!Αυτα ειναι τα ασχημα της δουλειας!!! Τον Χολαργο τον ξερω απεξω και ανακατωτα.5 χρονια εμενα εκει.Και στον Βασιλοπουλο ψωνιζα κατα καιρους.Ωραια ειναι σαυτην τη περιοχη.Ζεις ανθρωπινα αν μη τι αλλο.......Ναι ο Μαρινοπουλος ειναι πιο ψηλα ακομη........Υπηρχε ενα προβλημα ομως ρε παιδι μου σε αυτην τη περιοχη:δεν εβρισκα τσαγκαρη!εσυ?

Εγω μεγαλωσα στις περιοχες Παγκρατι-Βυρωνα.Απο την Κεφαλλονια ειναι η μαμα μου και ερχομασταν για διακοπες.Παντα μου αρεσε εδω και απο οταν γνωρισα τον αντρα μου μ'αρεσει πιο πολυ.Ζω εδω 12 χρονια απο'ταν παντρευτηκα και δεν το εχω μετανοιωσει ουτε στιγμη που εφυγα απο την Αθηνα!!

Τωρα δεν τη θελω καθολου (μονο για ψωνια) και μονο για 2 μερες!!!

Καμμια σχεση βεβαια η ποιοτητα ζωης που εχουν τα παιδια μου με τον τροπο ζωης που μεγαλωσα εγω!!!

Νομίζω ότι εχω 2 -3 μέρες να καταλάβω κατι από το μωρό... Λετε να έγινε τίποτα η είναι φυσιολογικό? Μπήκα στον 5ο οπότε πρέπει να αρχίσουν οι κανονικές κλωτσιές σε λίγο ε??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

η αποζημιωση υπολογιζω να μας φτασει για 4-5 μηνες, παλι καλα! 400 δινουμε ενοικιο, διαβασα 700 εσυ??πολλα ειναι , εδω στη Λαρισα ευτυχως ειναι πιο λογικες οι τιμες!

Κανε υπομονη και ολα θα φτιαξουν...Αν εχουμε την υγεια μας ολα γινονται!!

Οι καιροι εχουν δυσκολεψει για ολο τον κοσμο πια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...