Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , linaa είπε:

Αν είναι σε μονάδα μέτρησης ng είναι φυσιολογικοτατη

Δεν μου είπε μονάδα, απ το τηλ μου είπε μόνο ότι είναι 1.04 και ότι είναι φυσιολογική και όταν της είπα ότι είναι χαμηλή μου λέει ε εντάξει δεν είναι και 6 αλλά ριναι φυσιολογική...

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα κουκλες,

μολις μαγειρεψα, κοιμηθηκε κι ο μικρος κι ειπα να δω τι κανετε να ξεκουραστω και λιγο γιατι απο τις 7 το πρωι δεν εχω κατσει εχω πολυ σιδερο και το βλεπω και με πιανει η ψυχη μου σημερα εβαλα παλι αλλα δυο πλυντηρια κι εχω αλλα δυο, θελω να κανω και μαρμελαδα κυδωνι οσα προλαβω κουραστηκα να αγχωνομαι ουφ πια βαρεθηκα τις δουλειες,

χαιρομαι που ειστε ολες καλα,

Αννα περιμενουμε νεα απο το γιατρο σου φιλια

καλημερα μελινα!! πο πο πολυ κουραζεσαι!!! και πολλα πλυντηρια!! εχω παθει την πλακα μου!!!:cool:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για βολτιτσα στην αγορα και μετα καφεδακι!!!!!:lol::lol::lol:

ναι ρε γμτ ποσο μου χει λειψει...αυτο ελεγα χθες στον αντρα μου ποσο θα θελα να περιποιηθω να στολιστω κα βαφτω...

να σε ρωτησω το κεντρο το στολισαν??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ναι ρε γμτ ποσο μου χει λειψει...αυτο ελεγα χθες στον αντρα μου ποσο θα θελα να περιποιηθω να στολιστω κα βαφτω...

να σε ρωτησω το κεντρο το στολισαν??

969356n04i0j45gk.gif χαχαχχαχχα τωρα γελαμε!!!!!!! δεν πηγα αγαπη μου πουθενα ακομα!! αν στολισαν θα στολισαν αριστοτελους!!!! που θα παει ομως λίγες μερες εμειναν! ελπιζω να μπορεσω να παω καμια βολτα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΜΟΝΟ??????????? ΤΙ ΛΕΕΙ???

εσενα τι λεει??? (εννοειτε οτι της ειπα οτι δεν μετραω ουτε ζυγιζω τιποτα) και μου ειπε δεν χρειαζεται, με το ματι να τα υπολογιζω! τι να πω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα τι κανετε? εγω βαριεμαι, ηθελα να παω λαικη αλλα βρεχει κ βαριεμαι!

χθες βραδυ πηγα στο μπαμπα που γιορταζε κ εφαγα βλακειες!! τηγανιτα κεφτεδακια+κοτοκροκετες κ λιγη τουρτα! ενταξει, ειχα μερες να φαω γλυκο κ χθες μ'επρηξαν ολοι φαε κ φαε! αλλα μετα ενιωθα απιστευτες τυψεις, ηθελα να παω σε ενα φαρμακειο να μου μετρησουν το ζαχαρο!αν μετριομουν θα'ξερα τουλαχιστον αν ανεβηκε αλλα τωρα παω στα τυφλα! ουφ αντε να περασει η βδομαδα να παω στη γιατρο!

BJVqp3.png

Καλημερα κουκλες,

μολις μαγειρεψα, κοιμηθηκε κι ο μικρος κι ειπα να δω τι κανετε να ξεκουραστω και λιγο γιατι απο τις 7 το πρωι δεν εχω κατσει εχω πολυ σιδερο και το βλεπω και με πιανει η ψυχη μου σημερα εβαλα παλι αλλα δυο πλυντηρια κι εχω αλλα δυο, θελω να κανω και μαρμελαδα κυδωνι οσα προλαβω κουραστηκα να αγχωνομαι ουφ πια βαρεθηκα τις δουλειες,

χαιρομαι που ειστε ολες καλα,

Αννα περιμενουμε νεα απο το γιατρο σου φιλια

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕΛΛΙΝΑΚΙ !!!πολυ κουραζεσαι μηπως λιγο πρεπει να χαλαρωσεις??απορω τοσα πλυντηρια που τα βρισκεις????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:κοιτα και λιγο τον εαυτο σου με το μωρακι και ξεκουρασου!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Αστα Αναστασια μου πλενω ολα τις μικρης φρεσκαρω ολα του γιου μου που εχω συν τα δικα μας ευτυχως 2 μου μεινανε και τελειωνω τωρα εχω ξεκινησει σιγα σιγα το σιδερω οπως με βλεπω σε καμια εβδομαδα μπορει και να το εχω τελειωσει,

αχ κοριτσια αυτο το φαγητο στενος βραχνας εχει γινει αλλα τι να κανετε ας ειστε καλα εσεις και τα μωρα σας και μετα θα τρωτε οτι θελετε

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

969356n04i0j45gk.gif χαχαχχαχχα τωρα γελαμε!!!!!!! δεν πηγα αγαπη μου πουθενα ακομα!! αν στολισαν θα στολισαν αριστοτελους!!!! που θα παει ομως λίγες μερες εμειναν! ελπιζω να μπορεσω να παω καμια βολτα!!

ελεγα μηπως απο το σπιτι σου φαινονται οι δρομοι αν στολισαν!! τπτ ε??τζιφος....λεφτα δεν εχει ο δημος....τι να πω και σε εμας εδω που κοιταω απο το τζαμι τπτ ουτε ενα δρομο δεν στολισαν που οπως παλια που τα παντα ηταν στολισμενα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Αστα Αναστασια μου πλενω ολα τις μικρης φρεσκαρω ολα του γιου μου που εχω συν τα δικα μας ευτυχως 2 μου μεινανε και τελειωνω τωρα εχω ξεκινησει σιγα σιγα το σιδερω οπως με βλεπω σε καμια εβδομαδα μπορει και να το εχω τελειωσει,

αχ κοριτσια αυτο το φαγητο στενος βραχνας εχει γινει αλλα τι να κανετε ας ειστε καλα εσεις και τα μωρα σας και μετα θα τρωτε οτι θελετε

μαλλον δεν εχεις και βοηθεια ε??? αντε να τελειωσεις με το καλο και να προλαβεις να ξεκουραστεις και λίγο!!!!!

ασε με το φαγητο ναι! πολυ παιδεμα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εσενα τι λεει??? (εννοειτε οτι της ειπα οτι δεν μετραω ουτε ζυγιζω τιποτα) και μου ειπε δεν χρειαζεται, με το ματι να τα υπολογιζω! τι να πω!!

εμενα αγαπη μου ο βλακας ο γιατρος δεν μου εδωσε ουτε μια λιστα για να ξερω τι να τρωω..τπτ χυμα ετσι προφορικα μου ειχε πει...εχω μονο της γεωργιας που μας εστειλε..αλλα μονο 12 κουταλιες της σουπας τι μεριδα να βγαινει αραγε??

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ελεγα μηπως απο το σπιτι σου φαινονται οι δρομοι αν στολισαν!! τπτ ε??τζιφος....λεφτα δεν εχει ο δημος....τι να πω και σε εμας εδω που κοιταω απο το τζαμι τπτ ουτε ενα δρομο δεν στολισαν που οπως παλια που τα παντα ηταν στολισμενα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αστα αυτα!! τελικα τι να κανω να φαω???????? πες καμια ιδεα??? να πεταξω κανενα φασολακι στην κατσαρολα??:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα τι κανετε? εγω βαριεμαι, ηθελα να παω λαικη αλλα βρεχει κ βαριεμαι!

χθες βραδυ πηγα στο μπαμπα που γιορταζε κ εφαγα βλακειες!! τηγανιτα κεφτεδακια+κοτοκροκετες κ λιγη τουρτα! ενταξει, ειχα μερες να φαω γλυκο κ χθες μ'επρηξαν ολοι φαε κ φαε! αλλα μετα ενιωθα απιστευτες τυψεις, ηθελα να παω σε ενα φαρμακειο να μου μετρησουν το ζαχαρο!αν μετριομουν θα'ξερα τουλαχιστον αν ανεβηκε αλλα τωρα παω στα τυφλα! ουφ αντε να περασει η βδομαδα να παω στη γιατρο!

καλημερα Γωγω μου να τον χαιρεσαι τον μπαμπακουλη σου!!!!!!!!!!!!

και εσυ την αλλη βδομαδα εχεις γιατρο???να της πεις αυτο που σε προβληματιζει με το ζαχαρο γιατι να ξερεις και το αγχος ανεβαζει το ζαχαρο...δεν πρεπει να αγχωνομαστε...παντως τελικα ειναι πολυ συνηθεις φαινομενο για την εγκυμοσυνη το ζαχαρο οποτε δεν πρεπει να ανησυχουμε..απλως ειναι βασσανο η ελλειψη φαγητου και η στερηση που τραβαμε απο αυτα που λαχταραμε...

B4Itp2.png

καλημερα Γωγω μου να τον χαιρεσαι τον μπαμπακουλη σου!!!!!!!!!!!!

και εσυ την αλλη βδομαδα εχεις γιατρο???να της πεις αυτο που σε προβληματιζει με το ζαχαρο γιατι να ξερεις και το αγχος ανεβαζει το ζαχαρο...δεν πρεπει να αγχωνομαστε...παντως τελικα ειναι πολυ συνηθεις φαινομενο για την εγκυμοσυνη το ζαχαρο οποτε δεν πρεπει να ανησυχουμε..απλως ειναι βασσανο η ελλειψη φαγητου και η στερηση που τραβαμε απο αυτα που λαχταραμε...

εμενα το μεγαλυτερο βασανο τελικα ειναι το να μην ξερω τι γινεται! ανεβαζω ή οχι ζαχαρο??:confused::confused:

απο βδομαδα θα παω , θα δουμε τις μετρησεις της μπεμπας κ θα ξανακανω μια εξεταση κ βλεπουμε!

BJVqp3.png

καλημερα γωγω!!! εχει δικιο η ποπη!!!

παω να φαω ενα ακτινιδιακι! εσεις τι φαγατε για πρωινο?? εγω στις 09.00 εφαγα ενα σαντουιτς με τυρι και μαρουλι και η μετρηση 107! ενω το ιδιο προχθες ηταν 90! (αλλα ειχε διαφορα ωρας που ειχα παρει το γιουτοπαρ) τεσπα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...