Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , linaa είπε:

Είναι άψογη η αμη σου για την ηλικία σου. Άλλωστε αφού ήδη προσπαθείς για παιδάκι δεν υπάρχει λόγος να ανχωνεσε αφού είσαι μέσα στα φυσιολογικά όρια για την ηλικία σου 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαιτήσεις σου. Ότι καλύτερο σου εύχομαι!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κορίτσια να ρωτησω κατι? οσες χρησιμοποιησετε πορτ μπεμπε τα καλυματα θα τα πλυνετε ε????

Πορτ μπεμπε δεν εχω αλλά δεν ξερω αν πρεπει να πλυνω του καροτσιου ας πουμε...Στο inglessina βγαινει το καλυμα στο καροτσι?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όλοι οι γιατροί υπολογίζουν την ΠΗΤ σύμφωνα με την τελευταια εμμηνο ρυση! Εσυ ποτε ειχες? Τωρα το πότε θα βγει το μωρο δεν σημαινει οτι αλλάζει την ΠΗΤ.:wink:

Τερ ειχα 19/5..Πητ πρεπει να βγαινει 22.Αρα θα κανω -56 ημερες..σωστα?

Απλα ρωταω γτ και εγω βλεπω αυτο που λεει η Ελευθερια.Οτι πανε κοπελες και ζητανε την ημερομηνια που εδωσε η β' επιπεδου..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Πορτ μπεμπε δεν εχω αλλά δεν ξερω αν πρεπει να πλυνω του καροτσιου ας πουμε...Στο inglessina βγαινει το καλυμα στο καροτσι?

α δεν ξερω θα σε γελασω! θα παρω τηλ στην κοπελα στο μαγαζι να ρωτησω να ειμαι σιγουρη!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τερ ειχα 19/5..Πητ πρεπει να βγαινει 22.Αρα θα κανω -56 ημερες..σωστα?

Απλα ρωταω γτ και εγω βλεπω αυτο που λεει η Ελευθερια.Οτι πανε κοπελες και ζητανε την ημερομηνια που εδωσε η β' επιπεδου..

Θα πρέπει να σου δωσει χαρτι ο γιατρος απο το ικα βρε!!Ετσι με το στομα θα τους πεις? δεν θα καταθεσεις χαρτια στο ικα?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

α δεν ξερω θα σε γελασω! θα παρω τηλ στην κοπελα στο μαγαζι να ρωτησω να ειμαι σιγουρη!

Κι εσυ το inglessina δεν εχεις? Αν σου πει πες μου κι εμενα!;)

Σε λίγο θα ερθει ο αντρας μου να με πάρει να παω στο ΙΚΑ..Ευτυχώς θα βρω την θεια μου εκει που δουλευει και θα παω μιλημενη στο καταλληλο υπαλληλο να τελειωνω γρηγορα...

Και έχει εναν χαζο καιρο κι εδω μουχλιασμενο..! Βαριεμαι κιόλας! Ουφ....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Θα πρέπει να σου δωσει χαρτι ο γιατρος απο το ικα βρε!!Ετσι με το στομα θα τους πεις? δεν θα καταθεσεις χαρτια στο ικα?

Εεε ναι!Αυτο λεω..Οτι στο κεντρο μανας και παιδιου ζητανε το χαρτι που σου γραφει ο γυναικολογος σου, απλα σε πολλες κοπελες ζητησαν το χαρτι της β' επιπεδου και συμφωνα με την ημερομηνια της πητ που γραφει εκει, δωσανε και την αδεια.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Εεε ναι!Αυτο λεω..Οτι στο κεντρο μανας και παιδιου ζητανε το χαρτι που σου γραφει ο γυναικολογος σου, απλα σε πολλες κοπελες ζητησαν το χαρτι της β' επιπεδου και συμφωνα με την ημερομηνια της πητ που γραφει εκει, δωσανε και την αδεια.

Δεν ξέρω τοτε...εδω δεν ζητανε την Β επιπεδου... Οτι σου πουν κανε κι εσυ γιατι ακρη δεν βγαζεις αλλιώς!!!:tongue:

Πάω να ετοιμαστώ!!! Φιλια σε όλες σας!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

πήγα εχθες Ελευθερια μου και ήταν 1800

Οκ τότε γύρω στα 3000-3200 λογικά θα γεννηθεί. Οπότε νομίζω 1 πακέτο των 2 συσκευασιών στο νούμερο 1 είναι οκ. Μετά θα χρειαστείς το νούμερο 2.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

More kala einai kai oi times kai ola.Alla ta lefta pou feugoun exo? ektos elladas?

I les den exei simasia epidi eimaste kai emeis stin eyropi?

Φυσικά και έχει σημασία και μάλιστα τεράστια. Όμως ότανσου πετσοκόβουν τον μισθό το πρόβλημα γίνεται προσωπικό και όχι εθνικό.

Το θεωρώ άδικο να μην πω κοροιδία να πληρώνω το ίδιο είδος εδώ σε διπλάσια τιμή μόνο και μόνο για να στηρίξω την χώρα μου όταν αυτή δεν στηρίζει εμένα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μαλιστα!Την πρωτη φορα που πηγα μου ειπε στις 22.Στο επομενο υπερηχο το εβγαλε και μια εβδ μεγαλυτερο και μου ειπε να μην υπολογιζω 22.Το αργοτερο λεει μεχρι τις 16 θα εχω γεννησει..Με μπερδεψε ολιγον μπορω να πω..Και στην β' επιπεδου στις 16 με εχουν πητ.

Άλλο το πότε υπολογίζεις να γεννήσεις και άλλο πότε έχεις ΠΗΤ. Στα χαρτιά βασίζεσαι στην ΠΗΤ,δεν μπορεί κανείς να ξέρει πότε θα γεννήσεις οπότε σαν βάση έχουν αυτή την ημερομηνία.

Και εγώ έχω ΠΗΤ 19/01 αλλά υπολογίζουμε να έχω γεννήσει μέχρι 10 Γενάρη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κορίτσια να ρωτησω κατι? οσες χρησιμοποιησετε πορτ μπεμπε τα καλυματα θα τα πλυνετε ε????

Όσα μέρη πλένονται. Εγώ είχα καθαρίσει τα πλαστικά μέρη με ντετόλ και έπλυνα τα υφάσματα με προδέρμ κανονικά. Επίσης και το στρωματάκι αν έχεις!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Άλλο το πότε υπολογίζεις να γεννήσεις και άλλο πότε έχεις ΠΗΤ. Στα χαρτιά βασίζεσαι στην ΠΗΤ,δεν μπορεί κανείς να ξέρει πότε θα γεννήσεις οπότε σαν βάση έχουν αυτή την ημερομηνία.

Και εγώ έχω ΠΗΤ 19/01 αλλά υπολογίζουμε να έχω γεννήσει μέχρι 10 Γενάρη.

Ελευθερια μου να ρωτησω κατι χαζό??? αν γεννησεις πιο νωρις απο την ΠΗΤ το ΙΚΑ σο κοβει χρηματα? η καμια σχεση?:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Βούλα πάρε ένα τηλ στο Κέντρο Μάνας και παιδιού και ρώτα τι χαρτί ζητάνε για να σου γράψουν την άδεια. Αν ζητάνε χαρτί από τον γιατρό, μίλησε με τον γιατρό σου για το τι ημερομηνία θα σου δώσει. Αν ζητάνε τον β' επιπέδου υπολόγισε μα βάση αυτόν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...