Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @MK2012 εγώ σου εύχομαι να είναι τα τυχερά σου ,μην το ψάχνεις και πάρα πολύ, θα δεις ότι αυτήν η φορά θα είναι και η τελευταία ταλαιπωρία σου ,δεν πέρασες και λίγα τους τελευταίους μήνες... όταν με το καλό κάνεις prp να με πεις εντυπώσεις γιατί είναι να κάνω και εγώ και αγχώνομαι. Το ενδομητριο σου πόσο ήταν από ότι θυμάμαι δεν είχες θέμα με ενδομητριο πως και σε ειπε να κανεις prp?

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μόλις έβαλα παραγγελία για πάνες Νο2 μόνο όμως, το Νο1 με φοβίζει και συμπεριέλαβα και αυτά

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Fairy+Liquid+Original+433+ml+%28Pack+of+10%29&x=17&y=20

Exo dei kai tis odontokremes se kales times tis colgate, exeis parei?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!Τι κανετε?

Χρονια Πολλα στη Νικη να πω..δεν μπηκα καθολου χθες!

Ελευθερια μου, τελεια τα νεα σου και εσενα!

Να σας ρωτησω κατι?Ελευθερια μαλλον εσυ θα γνωριζεις καλυτερα!

Την αδεια να την υπολογισω με βαση ποια πητ?Την πρωτη πρωτη που μου εδωσε ο γιατρος?ή μηπως με βαση του β' επιπεδου?Εχω μια εβδομαδα αποκλιση!

Με ρωτανε απο τη δουλεια ποτε θα σταματησω για να οργανωσουν τα πραγματα και δεν ξερω να τους πω..Στο γιατρο θα παω 19/2 για να μου πει..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Νίκη σου έχει πει περίπου πόσο θα γεννηθεί το μωρό σου? Πόσο ήταν την τελευταία φορά? Δεν διάβασα τα τελευταία και δεν ξέρω τι έγραψες.

πήγα εχθες Ελευθερια μου και ήταν 1800

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Μόλις έβαλα παραγγελία για πάνες Νο2 μόνο όμως, το Νο1 με φοβίζει και συμπεριέλαβα και αυτά

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Fairy+Liquid+Original+433+ml+%28Pack+of+10%29&x=17&y=20

More kala einai kai oi times kai ola.Alla ta lefta pou feugoun exo? ektos elladas?

I les den exei simasia epidi eimaste kai emeis stin eyropi?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

καλημερα Αντωνια μου....

Νίκη μου καλημέρα κοριτσάκι μου τώρα σε είδα είμαι και στη δουλειά και τρέχω θα μου φέρουν και την αντικαταστάτριά μου σε λίγο να την εκπαιδεύσω και δε ξέρω να θα προλάβω να μπω ξανά.

Εγω απο νο1 χρησιμοποίησα 2 βδομάδες γύρω στα 100 κομμάτια περίπου μετά πήγα στο 2 και μάλλον άργησα να πάρω γραμμή πως αλλάζουν τα νούμερα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Νίκη μου καλημέρα κοριτσάκι μου τώρα σε είδα είμαι και στη δουλειά και τρέχω θα μου φέρουν και την αντικαταστάτριά μου σε λίγο να την εκπαιδεύσω και δε ξέρω να θα προλάβω να μπω ξανά.

Εγω απο νο1 χρησιμοποίησα 2 βδομάδες γύρω στα 100 κομμάτια περίπου μετά πήγα στο 2 και μάλλον άργησα να πάρω γραμμή πως αλλάζουν τα νούμερα.

καλημερούδια!!!!

αχ υπομονή!!!!

δηλαδη να παρω 2 κουτιά απο νο1....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλημέρα σας!!!

Σε λίγο θα φυγω κι εγω να πάω στο ΙΚΑ τα χαρτια για την ΠΗΤ για να πληρωθω...

Βούλα μου την πρώτη ημερομηνία που σου εδωσε ο γιατρος σου θα υπολογιζεις!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεωργία ναι είναι θέμα χαρακτήρα! Εμένα δεν με αγχώνουν όσα λες, τα βρίσκω πολύ απλά σε σχέση με το θαύμα που θα έρθει:)

Αντωνία μου 3300 είναι νορμάλ βάρος κυρίως για αγόρι. Σου είπε πόσο περίπου θα πάρεις από τον μήνα σου. Εμείς πάντα υπολογίζουμε να πάρω τον μισό μήνα, αν τον πάρω όλο θα περάσει τα 4 κιλά.

Άννα δεν έχω παραγγείλει οδοντόκρεμες γιατί είχα πάρει από κάπου αλλού και έχω ακόμη. Έχει πολλά προιόντα σε συμφέρουσες τιμές το άμαζον. Αυτή την εβδομάδα έχω βάλει 4 παραγγελίες:)

Βούλα μου καλημέρα. Η ΠΗΤ είναι αυτή που σου δίνει ο γιατρός σου. Τώρα τα κορίτσια είπαν πως στο ΙΚΑ τους ζήτησαν την Β' επιπέδου για να τους γράψουν την ΠΗΤ για να σταματήσουν την δουλειά. Εμένα μου ζήτησαν το χαρτί από τον γιατρό μου. Οπότε αν και είχαμε απόκλιση στον β' επιπέδου, πήγαμε με βάση την ΠΗΤ του γιατρού.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Δεν εχει, ετσι γραφει.Γι'αυτο αλλωστε και το αγοραζω και υπαρχει αυτο στο σπιτι.

εγω αννα ειχα παρει θαλασσινο νερο σε σπρει! εκανε δουλεια.

Δωράκι νομίζω κανονική είναι η μπέμπα σου. Εμένα 31+4 ήταν 2200γρ. και τα νορμάλ μωρά βάζουν 30γρ. την ημέρα μου είπε.

εμενα 33 εβδομαδες ηταν 2230γρ. και το θεωρησα μεγαλο:rolleyes:

Καλημέρα Έφη Άννα και Ελευθερία.Τι κάνετε?

Εγω θα τρέχω πάλι στη δουλειά τώρα το πήραν χαμπάρι ότι θα σταματήσω την Δευτέρα και όλο και κάτι μου ζητάνε πάνω που τα είχα βάλει σε μια σειρά.

Κι εγω Ελευθερία μου σε αυτή την εγκυμοσύνη φτου φτου πετάω καμία σχέση με την πρώτη αφου καμιά φορά σκέφτομαι μήπως είναι και ψυχολογικό δηλ. περιμένεις να βαρύνεις σε κανακεύουν κιόλας ε βαραίνεις κι εσυ.Τι να πω και στον ύπνο βολεύομαι και καούρες δεν έχω και τα πόδια μου δεν πρήζονται(καλά μπορεί και να μη προλαβαίνω να τα δω!!χιχιχι) και όλα τα προλαβαίνω σπίτι μόνο όταν σκύβω να σηκώσω το μικρό νιώθω ότι δεν μπορώ να σκύψω όπως έσκυβα κατά τα άλλα μια χαρά ούτε συχνουρία δεν έχω καλέ σα πουλακι κοιμάμαι μη πω σα βόδι!!

φτου φτου γεωργια μου ! μπραβο!! στην 1η σου εγκυμοσυνη πως ησουν??? ευελπιστω στην επομενη πρωτα ο θεος να μην εχω τα ιδια!

Edo rixnei kareklopodara tora!

To oreo einai oti den pira omprela giati otan figame apo to spiti htan mia xara o kairos.Tha paro til. thn aderfh mou na erthi na mou ferei...

αννα απο ποιο μερος της κεφαλονιας εισαι? (μενεις δηλαδη)

ΧΙΧΙ Εμένα όταν με είδε η μαία κατάλαβε ότι το μωρό ήταν ψηλά αλλά διαστολή είχα αρχίσει να κάνω νομίζω είχα 2 αν θυμάμαι καλά το Σάβαβτο που με είδε και με έβαλε με πρόκληση Δευτέρα γιατι φοβήθηκα που έκλεινα το μήνα την Τρίτη.Αλλά ήταν όντως ψηλά και εγω για πρωτότοκη δεν έκανα το ρεκόρ το δικό σου αλλά από τις 8 γέννησα στις 14:00 ενω ο γιατρός με υπολόγιζε μετά τις 17:00.Θα δούμε εγω αγχώνομαι με τα ξαφνικά αν είχα και το δικό σου μόνη μου θα είχα στήσει το ράντζο:tongue:

και εγω απο τη μια αγχωνομαι με το ξαφνικο και σκευτομαι να παω με προκληση, αλλα απο την αλλη λεω να ερθει μονο του! αναλογως βεβαια και το βαρος!!

γεωργια αυτο για το επίδομα που μου εγραψες οτι παιρνουμε αν γεννησουμε σε ιδ.κλινικη, τα χαρτια ποιος μας τα δινει για να τα καταθεσουμε στο ικα?:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεωργία ναι είναι θέμα χαρακτήρα! Εμένα δεν με αγχώνουν όσα λες, τα βρίσκω πολύ απλά σε σχέση με το θαύμα που θα έρθει:)

Αντωνία μου 3300 είναι νορμάλ βάρος κυρίως για αγόρι. Σου είπε πόσο περίπου θα πάρεις από τον μήνα σου. Εμείς πάντα υπολογίζουμε να πάρω τον μισό μήνα, αν τον πάρω όλο θα περάσει τα 4 κιλά.

Άννα δεν έχω παραγγείλει οδοντόκρεμες γιατί είχα πάρει από κάπου αλλού και έχω ακόμη. Έχει πολλά προιόντα σε συμφέρουσες τιμές το άμαζον. Αυτή την εβδομάδα έχω βάλει 4 παραγγελίες:)

Βούλα μου καλημέρα. Η ΠΗΤ είναι αυτή που σου δίνει ο γιατρός σου. Τώρα τα κορίτσια είπαν πως στο ΙΚΑ τους ζήτησαν την Β' επιπέδου για να τους γράψουν την ΠΗΤ για να σταματήσουν την δουλειά. Εμένα μου ζήτησαν το χαρτί από τον γιατρό μου. Οπότε αν και είχαμε απόκλιση στον β' επιπέδου, πήγαμε με βάση την ΠΗΤ του γιατρού.

ελευθερια μου τσουπωτη τσουπωτη θα βγει η μπεμπουλα!!!!:P:p:p ολα καλα και αυτο εχει σημασια!!!!

Tha pao gia kafedaki tora, kai meta gia ton iperixo.

Gia sas!!

στο καλο!! περιμενουμε νεα σου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μαλιστα!Την πρωτη φορα που πηγα μου ειπε στις 22.Στο επομενο υπερηχο το εβγαλε και μια εβδ μεγαλυτερο και μου ειπε να μην υπολογιζω 22.Το αργοτερο λεει μεχρι τις 16 θα εχω γεννησει..Με μπερδεψε ολιγον μπορω να πω..Και στην β' επιπεδου στις 16 με εχουν πητ.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Μαλιστα!Την πρωτη φορα που πηγα μου ειπε στις 22.Στο επομενο υπερηχο το εβγαλε και μια εβδ μεγαλυτερο και μου ειπε να μην υπολογιζω 22.Το αργοτερο λεει μεχρι τις 16 θα εχω γεννησει..Με μπερδεψε ολιγον μπορω να πω..Και στην β' επιπεδου στις 16 με εχουν πητ.

Όλοι οι γιατροί υπολογίζουν την ΠΗΤ σύμφωνα με την τελευταια εμμηνο ρυση! Εσυ ποτε ειχες? Τωρα το πότε θα βγει το μωρο δεν σημαινει οτι αλλάζει την ΠΗΤ.:wink:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...