Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , linaa είπε:

Είναι άψογη η αμη σου για την ηλικία σου. Άλλωστε αφού ήδη προσπαθείς για παιδάκι δεν υπάρχει λόγος να ανχωνεσε αφού είσαι μέσα στα φυσιολογικά όρια για την ηλικία σου 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαιτήσεις σου. Ότι καλύτερο σου εύχομαι!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεωργία εμένα ο τοκετός δεν με αγχώνει. Είναι το τέλος της διαδικασίας αυτής, ο τερματισμός και όταν κρατήσεις μια νέα ζωή στα χέρια σου η ευτυχία είναι τεράστια. Όσες το έχουμε ζήσει το ξέρουμε καλά. Επίσης εκτιμώ πως αν δεν έχεις ψυχραιμία εκείνη την ώρα, μόνο κακό μπορεί να σου κάνει. Γενικότερα είμαι πολύ ψύχραιμη.

Άννα στο ντόπλερ σίγουρα θα σου πει εκτιμώμενο βάρος, αλλιώς ρώτα εσύ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω πω βρε Ελευθερία μου πρώτη φορά το ακούω πρωτότοκη τόσο γρήγορα πήρε πολύ φόρα ο δικός σου καλά το πως καθόμασταν ακόμα το θυμάμαι.Άντε αυτή τη φορά να είναι πιο ομαλά όλα σου εύχομαι.

Ναι μας βοήθησε όμως που έπαιρναν τόσο γιατι δεν μπήκαμε στη διαδικασία να βγάζουμε με θήλαστρο να δούμε πόσο τρώνε μακάρι Παναγία μου και αυτή τη φορά να είναι τόσο εύκολα για μένα και για όποια θέλει να θηλάσει.

Ναι όταν βάζει βάρος το μωρό δεν σε πιάνει άγχος με τον θηλασμό.Εμένα ξέρεις πότε μου βγήκαν ανασφάλειες? Όταν ήταν 9 μηνών!! Τότε πήρα μαγιά μπύρας μόνο και μόνο για δική μου επιβεβαίωση, ο μικρός ήταν θηρίο και έτσι και αλλιώς έτρωγε στέρεες. Τι να πεις, μανούλες:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεωργία εμένα ο τοκετός δεν με αγχώνει. Είναι το τέλος της διαδικασίας αυτής, ο τερματισμός και όταν κρατήσεις μια νέα ζωή στα χέρια σου η ευτυχία είναι τεράστια. Όσες το έχουμε ζήσει το ξέρουμε καλά. Επίσης εκτιμώ πως αν δεν έχεις ψυχραιμία εκείνη την ώρα, μόνο κακό μπορεί να σου κάνει. Γενικότερα είμαι πολύ ψύχραιμη.

Άννα στο ντόπλερ σίγουρα θα σου πει εκτιμώμενο βάρος, αλλιώς ρώτα εσύ.

Αχ καλά τα λές εσυ αλλά εγω αγχώνομαι με το ξαφνικό όταν δε ξέρω τι θα γίνει.Τώρα σα δευτερότοκη το αισθάνομαι πιο οικείο αλλά επέιδή είχα πάει με ραντεβού με πιάνει άγχος με το απρόοπτο ξέρω βέβαια τώρα ότι μόλις αρχίσει να συμβαίνει δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς ούτε να αγχωθείς σε οδηγεί η φύση.

Φτάνει η ώρα μας να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας!:P

zxG9p3.png

owokp3.png

To newborn xekinaei apo to n.1 pou einai gia 2-5 kila.Tora analoga kai to poso tha genithi to moro.Pantos sigoura gia arhi tha thelis 4 paketa.:rolleyes:

Μωρέ πολλά δεν είναι 4 πακέτα???

Είναι από 2-5 κιλά, υπολόγισε πως θα το βάλει το πολύ μέχρι να γίνει 3,5-4 κιλά. Αν γεννηθεί 3 κιλά σου λέω μισό κιλό θα βάλει σε 10 μέρες το πολύ! Νομίζω 1 διπλή συσκευασία των 108 τεμαχίων είναι οκ. Εξάλλου το επόμενο νούμερο είναι 3-6, δεν έχουν μεγάλη διαφορά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!! απο το πρωι προσπαθω να γραψω και δεν εμπενε στην σελιδα:rolleyes:

Κανω τις δουλειες μου και μετα σειρα εχει το ξεκαθαρισμα των ρούχων!!!

Ελευθερια διαβασα τα νεα σου και συγχαρητηρια!! τελεια!! ποσο μεγαλωσε η μπουμπού σου!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Αχ καλά τα λές εσυ αλλά εγω αγχώνομαι με το ξαφνικό όταν δε ξέρω τι θα γίνει.Τώρα σα δευτερότοκη το αισθάνομαι πιο οικείο αλλά επέιδή είχα πάει με ραντεβού με πιάνει άγχος με το απρόοπτο ξέρω βέβαια τώρα ότι μόλις αρχίσει να συμβαίνει δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς ούτε να αγχωθείς σε οδηγεί η φύση.

Γεωργια μου εγω κανω ταματα για να γινει απροοπτο!!! δεν θελω να ξαναπερασω την ιδια ταλαιπωρια...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Να δεις τώρα πόσο διαφορετικές απόψεις υπάρχουν.

Εμένα πάλι με αγχώνει να ξέρω πότε θα γεννήσω. Το προηγούμενο βράδυ στάνταρ δεν θα κοιμηθώ και θα πάω πτώμα για τοκετό. Το λέω με σιγουριά γιατί με πρόκληση είχαμε πει και την προηγούμενη φορά όπως έγραψα πριν, απλά μας πρόλαβαν τα γεγονότα. Ε από τις 3 που το κανονίσαμε με τον γιατρό, ως τις 7 που έσπασαν τα νερά δεν βγήκε από το μυαλό μου πως 'αύριο γεννάω'. Το ξαφνικό είναι όπως το λες. Δεν προλαβαίνεις να συνηδητοποιήσεις τι γίνεται, το παίρνεις απόφαση στην στιγμή και ακολουθείς την διαδικασία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μωρέ πολλά δεν είναι 4 πακέτα???

Είναι από 2-5 κιλά, υπολόγισε πως θα το βάλει το πολύ μέχρι να γίνει 3,5-4 κιλά. Αν γεννηθεί 3 κιλά σου λέω μισό κιλό θα βάλει σε 10 μέρες το πολύ! Νομίζω 1 διπλή συσκευασία των 108 τεμαχίων είναι οκ. Εξάλλου το επόμενο νούμερο είναι 3-6, δεν έχουν μεγάλη διαφορά.

κοριτσια πεσ τε μου περιπου δηλαδη ποσα να παρω και τι... ειμαι και ασχετη απο αυτα και δεν θελω να δινω τα λεφτα μου αδικα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλημερα!!! απο το πρωι προσπαθω να γραψω και δεν εμπενε στην σελιδα:rolleyes:

Κανω τις δουλειες μου και μετα σειρα εχει το ξεκαθαρισμα των ρούχων!!!

Ελευθερια διαβασα τα νεα σου και συγχαρητηρια!! τελεια!! ποσο μεγαλωσε η μπουμπού σου!!!

καλημερα Αντωνια μου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια πεσ τε μου περιπου δηλαδη ποσα να παρω και τι... ειμαι και ασχετη απο αυτα και δεν θελω να δινω τα λεφτα μου αδικα....

Pare tote 2 paketa apo 2-5 kila, kai pare kai to 3-6 kila , pou einai sigouro oti tha to xreiasteis.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μόλις έβαλα παραγγελία για πάνες Νο2 μόνο όμως, το Νο1 με φοβίζει και συμπεριέλαβα και αυτά

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Fairy+Liquid+Original+433+ml+%28Pack+of+10%29&x=17&y=20

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεωργια μου εγω κανω ταματα για να γινει απροοπτο!!! δεν θελω να ξαναπερασω την ιδια ταλαιπωρια...

Καλημέρα Αντωνία μου πως πάει σπίτι τι εντυπώσεις έχεις να κάτσω από Τρίτη ή να ζητήσω να μείνω κι άλλο?:tongue:

Ο καθένας ότι θέλει χιχιχ εγω δεν ταλαιπωρήθηκα στο Γιώργο απλά όπως λέει η Ελευθερία δεν έφυγε το μυαλό μου όλο το ΣΚ πως γεννάω σε 2 μέρες και το προηγούμενο βράδυ δεν κοιμήθηκα αλλά ήξερα τι με περιμένει κατάλαβες είναι θέμα χαρακτήρα.Τώρα με το απρόοπτο σκέφτομαι που θα είναι ο άντρας μου πόσο γρήγορα πρέπει να πάω στο μαιευτήριο θα έρθει γρήγορα η μαμά μου να κρατήσει το μικρό?Κι αν έχει ο άντρας μου υπηρεσία μόνη μου θα πάω να γεννήσω κι άλλα τέτοια κουλά που ξέρω ότι με πρόγραμμα λύνονται αλλά είπαμε θέμα χαρακτήρα.;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα Αντωνία, ευχαριστώ κοπέλα μου. Πώς πας, ξεκουράζεσαι καθόλου?

Ξεκουραστηκα λιγο χθες που πηγα σε μια φιλη για καφε! σημερα εχω πολλες δουλειες και μετα εχω να βρω τα βρεφικα ρουχα! εχω και το μπεμπη να πηγαινοερχεται μεστα πόδια μου αλλα παρα στη δουλεια καλυτερα ετσι:wink:

Εμενα μου είπε η γυαικολογος μου οτι μαλλον θα γεννηθει γυρω στα 3300 ο τζουνιορ..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...