Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , linaa είπε:

Είναι άψογη η αμη σου για την ηλικία σου. Άλλωστε αφού ήδη προσπαθείς για παιδάκι δεν υπάρχει λόγος να ανχωνεσε αφού είσαι μέσα στα φυσιολογικά όρια για την ηλικία σου 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαιτήσεις σου. Ότι καλύτερο σου εύχομαι!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα με 4-5 σπρωξιές βγήκε! Μόλις έσπασαν τα νερά είχα 2 διαστολή, σε 10 λεπτά πήγε στο 5 και σε ένα τέταρτο στο 8,5!!!

Ox! panagia mou! kai prototokh.Gia na doume tora me th mpempa, de tha prolaveis na mas peis tipota, xafnika kapia stigmi tha mpeis mesa sto forum kai tha mas peis genisa ta ximeromata kai tora thilazo!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ευχαριστώ Νίκη μου.

Λοιπόν τώρα κοίταξα τον υπέρηχο του γιου μου. 33+2 εβδομάδων ήταν 2850, η μικρή 33+5 είναι 2900 άρα σωστά λέει ο γιατρός αν γεννήσω 38η εβδομάδα θα βγει περίπου 3,5 κιλά! Οιμέ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι σταμάτησαν για περίπου 1 χρόνο.13 Δεκέμβρη 2010 ήταν η τελευταία μου παραγγελία σε πάνες!

Εγώ σκέφτομαι αν θα χρειαστώ το Νο1 καθόλου ή να πάρω μόνο Νο2. Στον Μάνο δεν το έβαλε παρά μόνο στο μαιευτήριο.

Δεν μου είπε αν είναι ψηλά η χαμηλά. Μου είπε πως έχει ιδανική θέση για τοκετό και μακάρι να μείνει έτσι και να συνεχίσω να μην τρώω πολλά γλυκά γιατί το αμνιακό υγρό έπεσε στα φυσιολογικά και έτσι θέλουμε να μείνει.

Κι εγω για 2 βδομάδες το νο 1 μετά πήρε τα πάνω του 400γρ την εβδομάδα έπαιρνε με θηλασμό τα είχε δει όλα η παιδίατρος χιχιχι!!

Μου αρέσουν όμως τα τσουπωτά μωράκια να τα τρως!!!:lol:

zxG9p3.png

owokp3.png

Ox! panagia mou! kai prototokh.Gia na doume tora me th mpempa, de tha prolaveis na mas peis tipota, xafnika kapia stigmi tha mpeis mesa sto forum kai tha mas peis genisa ta ximeromata kai tora thilazo!!!

Το ωραίο είναι πως την προηγούμενη φορά είχα πάει Τετάρτη στον γιατρό, 12/08 και είχαμε κανονίσει πρόκληση για τις 13/08. Εντομεταξύ εγώ να μην θέλω την ημερομηνία 13 και να γκρινιάζω αλλά μετά ακολουθούσε 15Αύγουστος και δεν ήθελε ο γιατρός να με βάλει τότε.

Είχα ενημερώσει τις φίλες στο πάρεντς που μιλούσαμε και μιλάμε ακόμη του Αυγούστου 2009 και μια μια ευχόταν για τις 13. Μια στιγμή με χάνουν και μετά στέλνω μήνυμα στις 10 το βράδυ σε μια κοπελιά πως γέννησα!Αχαχα κουφάθηκαν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:μακάρι να μη πονέσει πολύ αυτή τη φορά και το γρήγορο είναι το καλύτερο τι να κάθεσαι να περιμένεις?

zxG9p3.png

owokp3.png

Ase de tha paro apo to 1, idi exo ta babylino pou mou esteilan, tha mou dosoun kai kanena paketo sto iaso, e an xreiastei perno kiolas.Tha kano kai allh paraggelia sta alla noumera.

Γεωργία το γρήγορο είναι επικίνδυνο, αυτό φοβήθηκε και ο γιατρός μου. Μπορούσα να είχα πάθει μεγάλη ζημιά τότε. Δεν ταλαιπωρήθηκα με πολύωρο τοκετό και αναμονή αλλά σκέψου πως έκανα 2 μήνες να κάτσω σαν άνθρωπος από τα ράμματα στον τράχηλο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Άννα σου έχει πει εκτιμώμενο βάρος γέννησης? Ξέρεις το θέμα είναι πως οι 108 πάνες που έχει το Νο1 είναι για περίπου 12 μέρες, στην αρχή θέλουν 7-8 πάνες την ημέρα, δεν είναι και πολλές μέρες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Το ωραίο είναι πως την προηγούμενη φορά είχα πάει Τετάρτη στον γιατρό, 12/08 και είχαμε κανονίσει πρόκληση για τις 13/08. Εντομεταξύ εγώ να μην θέλω την ημερομηνία 13 και να γκρινιάζω αλλά μετά ακολουθούσε 15Αύγουστος και δεν ήθελε ο γιατρός να με βάλει τότε.

Είχα ενημερώσει τις φίλες στο πάρεντς που μιλούσαμε και μιλάμε ακόμη του Αυγούστου 2009 και μια μια ευχόταν για τις 13. Μια στιγμή με χάνουν και μετά στέλνω μήνυμα στις 10 το βράδυ σε μια κοπελιά πως γέννησα!Αχαχα κουφάθηκαν!

ΧΙΧΙ Εμένα όταν με είδε η μαία κατάλαβε ότι το μωρό ήταν ψηλά αλλά διαστολή είχα αρχίσει να κάνω νομίζω είχα 2 αν θυμάμαι καλά το Σάβαβτο που με είδε και με έβαλε με πρόκληση Δευτέρα γιατι φοβήθηκα που έκλεινα το μήνα την Τρίτη.Αλλά ήταν όντως ψηλά και εγω για πρωτότοκη δεν έκανα το ρεκόρ το δικό σου αλλά από τις 8 γέννησα στις 14:00 ενω ο γιατρός με υπολόγιζε μετά τις 17:00.Θα δούμε εγω αγχώνομαι με τα ξαφνικά αν είχα και το δικό σου μόνη μου θα είχα στήσει το ράντζο:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Άννα σου έχει πει εκτιμώμενο βάρος γέννησης? Ξέρεις το θέμα είναι πως οι 108 πάνες που έχει το Νο1 είναι για περίπου 12 μέρες, στην αρχή θέλουν 7-8 πάνες την ημέρα, δεν είναι και πολλές μέρες.

Den exoume sizitisei kati tetoio.Tora pou tha pao gia iperixo tha ton rotiso.

Exo kai to doppler sthn Athina stis 29 tou minos.Tha do kai tote ti tha mou poun.

Γεωργία το γρήγορο είναι επικίνδυνο, αυτό φοβήθηκε και ο γιατρός μου. Μπορούσα να είχα πάθει μεγάλη ζημιά τότε. Δεν ταλαιπωρήθηκα με πολύωρο τοκετό και αναμονή αλλά σκέψου πως έκανα 2 μήνες να κάτσω σαν άνθρωπος από τα ράμματα στον τράχηλο!

Πω πω βρε Ελευθερία μου πρώτη φορά το ακούω πρωτότοκη τόσο γρήγορα πήρε πολύ φόρα ο δικός σου καλά το πως καθόμασταν ακόμα το θυμάμαι.Άντε αυτή τη φορά να είναι πιο ομαλά όλα σου εύχομαι.

Ναι μας βοήθησε όμως που έπαιρναν τόσο γιατι δεν μπήκαμε στη διαδικασία να βγάζουμε με θήλαστρο να δούμε πόσο τρώνε μακάρι Παναγία μου και αυτή τη φορά να είναι τόσο εύκολα για μένα και για όποια θέλει να θηλάσει.

zxG9p3.png

owokp3.png

κοριτσια λετε για τις πανες;;; αληθεια ποσες θα χρειαστουμε απο το νουμερο newborn ;

To newborn xekinaei apo to n.1 pou einai gia 2-5 kila.Tora analoga kai to poso tha genithi to moro.Pantos sigoura gia arhi tha thelis 4 paketa.:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...