Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Όχι όχι την ωοληψια τη βγάζω απέξω Παναγία μου δεν θα θελα ποτέ να ξανά κάνω και μπράβο σε όλες που έχετε κάνει τόσες φορες! Να απολαύσεις τη προετοιμασία για την έμβρυομεταφορά ομως γιατί αυτό είναι που αξίζει και η μέρα που θα την κάνεις φυσικά!!! Κοίτα εγώ πριν λίγο καιρό είχα ετοιμάσει όλα μου τα βήματα στο μυαλό μου και τελικά ούτε ένα δεν ήρθε όπως το ετοίμασα γιατί έτσι είναι η ζωή.. οπότε προετοιμάζεις δεν προετοιμάζεις είναι απρόβλεπτο το τι θα γίνει 😉🩷 

Κλαιωωωωω χαχαχαχχααχαχα

Εγώ λέω να πάρεις κατά τις 6 να της δώσεις λίγο χρόνο ακόμη 😂 πάρε παιδί μου εκεί να μάθεις ένα τέταρτο πάνω ένα κάτω!!!

@Eternity κοίταξε κ στα junk emails γιατί πολλά εμένα πάνε εκεί. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Πωπω και 700 ευρω πολλα ειναι βρε κοπελια!!

Γιαυτο λες μετα οτι πρεπει να δουλεψεις και συ μεχρι τελους,λογικο ειναι.

Σε ποια περιοχη μενετε δηλαδη?Κηφισια?

Χολαργο μενω. αρκετα ψηλα στον υμηττο. πολυ καλα ειναι.. αλλα πολλα λεφτα... δεν με παιρνει να μην δουλευω η αληθεια ειναι..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χολαργο μενω. αρκετα ψηλα στον υμηττο. πολυ καλα ειναι.. αλλα πολλα λεφτα... δεν με παιρνει να μην δουλευω η αληθεια ειναι..

Χολαργο εμενα για 5 χρονια(με ενοικιο)πριν αγορασω το σπιτι μου και φυγω αποκει.Εγω εμενα κοντα στον Μαρινοπουλο το super το ξερεις? εσυ?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πηγα εκανα το μαθηματακι μου κ γυρισα...επεσα βεβαια κατευθειαν στο φαι γιατι πεινουσα σαν λυκος!!!Και μπαινω στο θεμα μας κ τι να δω? Ποσες σελιδες γραψατε καλε???Ειχατε οιστρο πρωι-πρωι ε?

Εγω εφαγα 1 γεμιστη πιπερια(μονο την γεμιση) κ μισο κομματακι κοτοπιτα κ κρητικη σαλατιτσα..σουπερ!Τσακισα κ ενα κομματι κεικ σοκολατας με σιροπι βυσσινο..μιαμ μιαμ!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Χολαργο εμενα για 5 χρονια(με ενοικιο)πριν αγορασω το σπιτι μου και φυγω αποκει.Εγω εμενα κοντα στον Μαρινοπουλο το super το ξερεις? εσυ?

εγω το ΑΒ βασιλοπουλο εχω κοντα. ο μαρινοπουλος ειναι πιο πανω νομιζω. ωραια ειναι... τωρα που μενεις?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Πηγα εκανα το μαθηματακι μου κ γυρισα...επεσα βεβαια κατευθειαν στο φαι γιατι πεινουσα σαν λυκος!!!Και μπαινω στο θεμα μας κ τι να δω? Ποσες σελιδες γραψατε καλε???Ειχατε οιστρο πρωι-πρωι ε?

Εγω εφαγα 1 γεμιστη πιπερια(μονο την γεμιση) κ μισο κομματακι κοτοπιτα κ κρητικη σαλατιτσα..σουπερ!Τσακισα κ ενα κομματι κεικ σοκολατας με σιροπι βυσσινο..μιαμ μιαμ!!

θελω κ εγω να κανω γεμιστα αλλα βαριεμαι..... γενικα βαριεμαι απιστευτα κ σερνομαι συνεχεια....εσεις ετσι ειστε? κ διαθεση δεν πολυ εχω...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

θελω κ εγω να κανω γεμιστα αλλα βαριεμαι..... γενικα βαριεμαι απιστευτα κ σερνομαι συνεχεια....εσεις ετσι ειστε? κ διαθεση δεν πολυ εχω...

Οχι εγω δεν σερνομαι αλλα αυτο με την βαρεμαρα το'χω..Μαλλον απο το πολυ το καθισιο...!παντως τωρα που θα ξεκινησω κατι μαθηματα σιγα-σιγα ελπιζω να ξεβαρεθω...!Αυριο εχω βαλει προγραμμα θα φτιαξω κανελονια με μανιταρια-ζαμπον-τυρι...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

και εγω βαριεμαι και απο ορεξη τιποτα τωρα και με την δουλεια σερνομαι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Η όρεξη θα ανέβει σε λίγο καιρό, στην αρχή η αύξηση των ορμονών προκαλεί κούραση και νωχελικότητα. Το β' τρίμηνο είναι το καλύτερο της εγκυμοσύνης, άντε και ο 7ος που ξεκινάς τα πρώτα ψώνια. Στον 8ο ζορίζει η κατάσταση και στον 9ο μαζί με το ζόρι έχεις και το άγχος για τον τοκετό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Η όρεξη θα ανέβει σε λίγο καιρό, στην αρχή η αύξηση των ορμονών προκαλεί κούραση και νωχελικότητα. Το β' τρίμηνο είναι το καλύτερο της εγκυμοσύνης, άντε και ο 7ος που ξεκινάς τα πρώτα ψώνια. Στον 8ο ζορίζει η κατάσταση και στον 9ο μαζί με το ζόρι έχεις και το άγχος για τον τοκετό.

μακαρι να αρχισω να παιρνω τα πανω μου γιατι ο αντρας μου ολο παραπονιετε κοιμαμε με τες κοτες λεει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Στον γιο μου είχα και εγώ υπνηλία τρομερή. Από τις 9 για ύπνο. Τούτη την φορά δεν έχω, ευτυχώς δηλαδή γιατί με ένα δίχρονο πως να κοιμηθείς!

ευτυχωσ μου κρατα ο αντρας μου το μικρο το βραδι και κοιμαμε!!ο γιος μου μας κοιμηζη ολουσ για να κοιμηθει αυπνο παιδι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

απολυθηκε ο αντρας μου σημερα. το φοβομασταν αλλα κ παλι βαρυ μας ηρθε. αντε να πληρωσεις ενοικιο και λοιπα με τα δικα μου 300 ευρω.σκ@τ@

ωχ οχι ρε γαμωτι.... θα παρει καλη αποζημιωση τουλαχιστον? ποσο νοικι δινετε? να αυτα ειναι τα δυσκολα... αλλα ολα αντιμετωπιζονται! μην χανεις το θαρρος σου!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγω το ΑΒ βασιλοπουλο εχω κοντα. ο μαρινοπουλος ειναι πιο πανω νομιζω. ωραια ειναι... τωρα που μενεις?

Εγω τωρα μενω Αλεξ/πολη,αλλα οταν εφυγα απο τον Χολαργο,δηλαδη πριν 2 χρονια περιπου αγορασα σπιτι Αχαρνες.Μετα γνωρισα τον αντρα μου και καναμε πολιτικο γαμο και φυγαμε με μεταθεση για εδω πανω.Ουτε μισο χρονο δεν εμεινα στο σπιτακι μου!Αυτα ειναι τα ασχημα της δουλειας!!! Τον Χολαργο τον ξερω απεξω και ανακατωτα.5 χρονια εμενα εκει.Και στον Βασιλοπουλο ψωνιζα κατα καιρους.Ωραια ειναι σαυτην τη περιοχη.Ζεις ανθρωπινα αν μη τι αλλο.......Ναι ο Μαρινοπουλος ειναι πιο ψηλα ακομη........Υπηρχε ενα προβλημα ομως ρε παιδι μου σε αυτην τη περιοχη:δεν εβρισκα τσαγκαρη!εσυ?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγω τωρα μενω Αλεξ/πολη,αλλα οταν εφυγα απο τον Χολαργο,δηλαδη πριν 2 χρονια περιπου αγορασα σπιτι Αχαρνες.Μετα γνωρισα τον αντρα μου και καναμε πολιτικο γαμο και φυγαμε με μεταθεση για εδω πανω.Ουτε μισο χρονο δεν εμεινα στο σπιτακι μου!Αυτα ειναι τα ασχημα της δουλειας!!! Τον Χολαργο τον ξερω απεξω και ανακατωτα.5 χρονια εμενα εκει.Και στον Βασιλοπουλο ψωνιζα κατα καιρους.Ωραια ειναι σαυτην τη περιοχη.Ζεις ανθρωπινα αν μη τι αλλο.......Ναι ο Μαρινοπουλος ειναι πιο ψηλα ακομη........Υπηρχε ενα προβλημα ομως ρε παιδι μου σε αυτην τη περιοχη:δεν εβρισκα τσαγκαρη!εσυ?

χαχαχαχαχαχαχαχαχχχαχαχχαα.......ναι μην σου πω οτι ειναι αιτια να μετακομισω! χαχαχαχχαχα εχει τσαγκαρη κοντα στη βουλγαρη!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...