Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Όχι όχι την ωοληψια τη βγάζω απέξω Παναγία μου δεν θα θελα ποτέ να ξανά κάνω και μπράβο σε όλες που έχετε κάνει τόσες φορες! Να απολαύσεις τη προετοιμασία για την έμβρυομεταφορά ομως γιατί αυτό είναι που αξίζει και η μέρα που θα την κάνεις φυσικά!!! Κοίτα εγώ πριν λίγο καιρό είχα ετοιμάσει όλα μου τα βήματα στο μυαλό μου και τελικά ούτε ένα δεν ήρθε όπως το ετοίμασα γιατί έτσι είναι η ζωή.. οπότε προετοιμάζεις δεν προετοιμάζεις είναι απρόβλεπτο το τι θα γίνει 😉🩷 

Κλαιωωωωω χαχαχαχχααχαχα

Εγώ λέω να πάρεις κατά τις 6 να της δώσεις λίγο χρόνο ακόμη 😂 πάρε παιδί μου εκεί να μάθεις ένα τέταρτο πάνω ένα κάτω!!!

@Eternity κοίταξε κ στα junk emails γιατί πολλά εμένα πάνε εκεί. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Οχι καλε για τη ζεστη εχουμε και αρκουδισιον.........!!!!!!

Λογω ροχαλητου!

Και για τον μεσημεριανο υπνο μιλαω,οχι για τον βραδυνο,γιατι εκει εχουμε τις γλυκες μου τις ....... κλωτσιες!!!!!!! ριχνω μια και σταματαει το ροχαλητο!!!!!

Αχ πως δεν με εχει στειλει ακομα πακετο στη μανα μου,απορω κι εγω!!!!!χαχαχαχαχαχαχα:D

Εγω λογω κλωτσιδιων τον εδιωξα!Με τη μονη διαφορα οτι κλωτσουσε αυτος!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι καλε για τη ζεστη εχουμε και αρκουδισιον.........!!!!!!

Λογω ροχαλητου!

Και για τον μεσημεριανο υπνο μιλαω,οχι για τον βραδυνο,γιατι εκει εχουμε τις γλυκες μου τις ....... κλωτσιες!!!!!!! ριχνω μια και σταματαει το ροχαλητο!!!!!

Αχ πως δεν με εχει στειλει ακομα πακετο στη μανα μου,απορω κι εγω!!!!!χαχαχαχαχαχαχα:D

αααα γιατί και εγώ αυτην τη τακτική εχω στο ροχαλητό!!!! χαχαχαχααχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εεεε δεν τρελαθηκα!Απλα τις τρωω, δεν μου αρεσουν και πολυ!Θελω να κανω και κολοκυθακια γεμιστα με αυγολεμονο σημερα!Μιαααααααααμ:P

Απο τα αγαπημενα μου φαγητα τα γεμιστα κολοκυθακια!!!!!!

Στειλε κανα πιατακι κιαπο δω στις εγκυες!!!!!!!!!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Απο τα αγαπημενα μου φαγητα τα γεμιστα κολοκυθακια!!!!!!

Στειλε κανα πιατακι κιαπο δω στις εγκυες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσπαθω εδω και πολυ ωρα να σας κερασω κανενα φαγακι αλλα δεν μπορω...με την τεχνολογια μου...:mad:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Προσπαθω εδω και πολυ ωρα να σας κερασω κανενα φαγακι αλλα δεν μπορω...με την τεχνολογια μου...:mad:

στο πεδιο που απαντας εχει εισαγωγη εικονας. δεν σου παιρνει την φωτο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

εγω σε χαπι το παιρνω τον σιδερο και λεγετε folifer

Εγω εχω θεμα με τα χαπια.Ή μαλλον εχω θεμα και με τα χαπια!

Δεν μπορω να πινω τιποτα σε μορφη χαπιου,αφου να φανταστεις ακομα και το fillicine κανω μιση ωρα να το καταπιω.Το κραταω μεσα στο στομα τοση ωρα που γινετε αηδια!:mad::x:x:x

Οταν γεννησα μου ειχε δωσει ο γιατρος αντιβιωση-χαπια να περνω στο σπιτι λογω καισσαρικης και επερνα το μαχαιρι και τα εκοβα σε 10 κομματια!

Μεχρι που θρυμματιζονταν εντελως!!!!!

Ποσο μουρλη Θεε μου????

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

πραγματι στην αθηνα αν δεν εχεις λεφτα την πατησες! εμεις δινουμε ενοικιο 700 ευρω για να μενουμε βορεια προαστια κ σε ωραιο σπιτι. αλλα δεν λεει διαφορετικα. εγω μεγαλωσα πειραια κεντρο κ ηταν χαλια μαυρα...πηξιμο καυσαεριο κ ασχημια παντου. καθολου φυση μονο τσιμεντο κ βρωμα...ελεγα παντα οτι δεν μπορει κανεις να κανει παιδι εκει.. δεν εχει καν ενα ωραιο παρκο. ηθελα παντα να παω τουλαχιστον καπου καλυτερα.. παλι καλα το καναμε..

Πωπω και 700 ευρω πολλα ειναι βρε κοπελια!!

Γιαυτο λες μετα οτι πρεπει να δουλεψεις και συ μεχρι τελους,λογικο ειναι.Σε ποια περιοχη μενετε δηλαδη?Κηφισια?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Δεν μπορω να πινω τιποτα σε μορφη χαπιου,αφου να φανταστεις ακομα και το fillicine κανω μιση ωρα να το καταπιω.Το κραταω μεσα στο στομα τοση ωρα που γινετε αηδια!:mad::x:x:x

Οταν γεννησα μου ειχε δωσει ο γιατρος αντιβιωση-χαπια να περνω στο σπιτι λογω καισσαρικης και επερνα το μαχαιρι και τα εκοβα σε 10 κομματια!

Ποσο μουρλη Θεε μου????

χαχαχαχαχ

εισαι φοβερη!!!εγω δεν εχω τετοιο προβλημα !

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

και αν εχει πολύ πιο μακρια χέρια ε, το γυρναμε και λίγο το μανικάκι! μήπως που θα πάμε??? χιχιιχι:tongue: εγώ τα μπλουζακια ήδη τα εχω καθιερωσει μες στο σπίτι... και το χειμώνα αυτο θα κάνω... σιγα μην ξεχυλώσω τα δικά μου!!:tongue::tongue:

Σωστη!!!! Και εγω περυσι του αντρα μου φοραγα,μια χαρα βγηκα και απο τα περιττα εξοδα! μονο που δεν κυκλοφορουσα εξω μαυτα γιατι θα με περνανε με τις ντοματες!:-P:razz::-P:razz:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ποσο μουρλη Θεε μου????

χαχαχαχαχχαχαχαχχα.... κ μια φιλη μου το ειχε αυτο κ την τρελαινα στο δουλεμα!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εγω λογω κλωτσιδιων τον εδιωξα!Με τη μονη διαφορα οτι κλωτσουσε αυτος!

Αχ Παναγια μου πρεπει να ειναι πολυ αστειο σαν θεαμα,συγνωμη κιολας ε?

με το συμπαθειο..................

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ωχ ωχ τόσο θέμα με τα χάπια καλέ? Καλά μερικά είναι πόσιμα και μερικά λιώνουν στο στόμα αλλά για όλα τα υπόλοιπα τι γίνεται?

Ή ζηταω απτον γιατρο να μου δινει ποσιμα,αντε στην καλυτερη αναβραζοντα,διαφορετικα...........γουδοχερι! ναι ναι καλα ειδατε! αυτο που λιωνει τα καρυδια............

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σωστη!!!! Και εγω περυσι του αντρα μου φοραγα,μια χαρα βγηκα και απο τα περιττα εξοδα! μονο που δεν κυκλοφορουσα εξω μαυτα γιατι θα με περνανε με τις ντοματες!:-P:razz::-P:razz:

ε ναι!! εννοείτε!!!!!! μάλλον δεν το γλυτώνουμε το καινούργιο μπουφανάκι ε???:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...