Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Όχι όχι την ωοληψια τη βγάζω απέξω Παναγία μου δεν θα θελα ποτέ να ξανά κάνω και μπράβο σε όλες που έχετε κάνει τόσες φορες! Να απολαύσεις τη προετοιμασία για την έμβρυομεταφορά ομως γιατί αυτό είναι που αξίζει και η μέρα που θα την κάνεις φυσικά!!! Κοίτα εγώ πριν λίγο καιρό είχα ετοιμάσει όλα μου τα βήματα στο μυαλό μου και τελικά ούτε ένα δεν ήρθε όπως το ετοίμασα γιατί έτσι είναι η ζωή.. οπότε προετοιμάζεις δεν προετοιμάζεις είναι απρόβλεπτο το τι θα γίνει 😉🩷 

Κλαιωωωωω χαχαχαχχααχαχα

Εγώ λέω να πάρεις κατά τις 6 να της δώσεις λίγο χρόνο ακόμη 😂 πάρε παιδί μου εκεί να μάθεις ένα τέταρτο πάνω ένα κάτω!!!

@Eternity κοίταξε κ στα junk emails γιατί πολλά εμένα πάνε εκεί. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εγω δεν τη θελω την Αθηνα,το λεω!δεν ειμαι αρνητικη,μ'αρεσει και η περιοχη και ολα,αλλα η επαρχια εχει αλλη ποιοτητα ζωης βρε παιδι μου!ακομη κ η θεσσαλονικη πλεον εχει χαλασει τοσο πολυ.σιγουρα βεβαια την προτιμω απο την ανθρωποφαγα την Αθηνα.ιδιως τωρα που σκεφτομαι το παιδι,θα προτιμουσα να μην ημασταν εδω αλλα να μεγαλωσει καπου αλλου,πιο ηρεμα.

Καλωσορισες Λιτσακι στην παρεα μας και με το καλο να ερθει το μωρακι σας!

Εγω ζουσα τα τελευταια 15 χρονια Αθηνα (δεν ειμαι απο Αθηνα) και την ειχα συνηθισει,μη σου πω οτι μου αρεσε κιολας οσο ημουνα ελευθερη και ηθελα να κανω τη ζωη μου.Εδω και 1 χρονο μενουμε με τον αντρα μου Αλεξανδρουπολη λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων.Εδω γεννηθηκε το αγορακι μας και εδω θα μας βρει και το επομενο.Οντως τωρα που καθομαι και το σκεφτομαι χιλιες φορες που ηρθαμε επαρχια για να μεγαλωσουνε τα παιδακια μας παρα στην Αθηνα.Για οσο κρατησει βεβαια,γιατι καποια στιγμη θα ξαναφυγουμε και απο δω.Δεν συγκρινετε να βγαινεις στην αυλη σου και να μην ακους τιποτα,παραμονο τα πουλια ή τα αλλα παιδακια της γειτονιας απο τα αυτοκινητα και τις κορνες στην μεγαλουπολη.Εκτος αν εχεις φραγκα και εχεις καμια βιλα στην Κηφισια-Εκαλη που εκει εχεις την αυλαρα σου!!! Μακαρι οταν χρειαστει να φυγουμε απο εδω να εχουνε μεγαλωσει αρκετα τα παιδακια μας και να εχουνε αναπνευσει πολυ καθαρο αερα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάντως μέχρι τώρα φοράω ριχτά φορεματάκια και κατι σορτσάκια ππυ τα βάζω λίγο κατω απο την κοιλιά... Πήρα κι εγω τζιν εγκυμοσυνης αλλά το χα παρει πιο νωρίς λετε να μην μου κάνει?? Θα το δοκιμασω...

Με φαντάζεστε εδω το χειμώνα να μην κουμπώνει το μπουφάν??? Θα ξεπαγιάσω το φτωχό!!! Θα πάρω ενα μπουφαν xxl ε τι στο καλό δεν θα με κάνει????

χαχαχχαχα εμένα πάντως σίγουρα δεν θα κλείνει το μπυαν γιατι όλα ήταν στο νούμερό μου!!! το πολυ πολυ να φοράμε του άντρα μας χχιχιιχιχιχιιχ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλωσορισες Λιτσακι στην παρεα μας και με το καλο να ερθει το μωρακι σας!

Εγω ζουσα τα τελευταια 15 χρονια Αθηνα (δεν ειμαι απο Αθηνα) και την ειχα συνηθισει,μη σου πω οτι μου αρεσε κιολας οσο ημουνα ελευθερη και ηθελα να κανω τη ζωη μου.Εδω και 1 χρονο μενουμε με τον αντρα μου Αλεξανδρουπολη λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων.Εδω γεννηθηκε το αγορακι μας και εδω θα μας βρει και το επομενο.Οντως τωρα που καθομαι και το σκεφτομαι χιλιες φορες που ηρθαμε επαρχια για να μεγαλωσουνε τα παιδακια μας παρα στην Αθηνα.Για οσο κρατησει βεβαια,γιατι καποια στιγμη θα ξαναφυγουμε και απο δω.Δεν συγκρινετε να βγαινεις στην αυλη σου και να μην ακους τιποτα,παραμονο τα πουλια ή τα αλλα παιδακια της γειτονιας απο τα αυτοκινητα και τις κορνες στην μεγαλουπολη.Εκτος αν εχεις φραγκα και εχεις καμια βιλα στην Κηφισια-Εκαλη που εκει εχεις την αυλαρα σου!!! Μακαρι οταν χρειαστει να φυγουμε απο εδω να εχουνε μεγαλωσει αρκετα τα παιδακια μας και να εχουνε αναπνευσει πολυ καθαρο αερα!

πραγματι στην αθηνα αν δεν εχεις λεφτα την πατησες! εμεις δινουμε ενοικιο 700 ευρω για να μενουμε βορεια προαστια κ σε ωραιο σπιτι. αλλα δεν λεει διαφορετικα. εγω μεγαλωσα πειραια κεντρο κ ηταν χαλια μαυρα...πηξιμο καυσαεριο κ ασχημια παντου. καθολου φυση μονο τσιμεντο κ βρωμα...ελεγα παντα οτι δεν μπορει κανεις να κανει παιδι εκει.. δεν εχει καν ενα ωραιο παρκο. ηθελα παντα να παω τουλαχιστον καπου καλυτερα.. παλι καλα το καναμε..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

χαχαχχαχα εμένα πάντως σίγουρα δεν θα κλείνει το μπυαν γιατι όλα ήταν στο νούμερό μου!!! το πολυ πολυ να φοράμε του άντρα μας χχιχιιχιχιχιιχ

ωραια ιδεα αυτη:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ωραια ιδεα αυτη:tongue::tongue::tongue::tongue:

και αν εχει πολύ πιο μακρια χέρια ε, το γυρναμε και λίγο το μανικάκι! μήπως που θα πάμε??? χιχιιχι:tongue: εγώ τα μπλουζακια ήδη τα εχω καθιερωσει μες στο σπίτι... και το χειμώνα αυτο θα κάνω... σιγα μην ξεχυλώσω τα δικά μου!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχ κ εγω αισθανομαι οτι δεν περναει με τιποτα ο καιρος.απο οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος μεχρι τωρα,νιωθω οτι εχει περασει ενας αιωνας!καλα φταιει και λιγο το γεγονος οτι δε δουλευω τωρα.αλλα ειμαι σιγουρη οτι ουτε που θα το καταλαβουμε το ποτε θα γεννησουμε με το καλο!και θα λεμε ποτε περασε ο καιρος και γεννησαμε!!!

Οταν δεν εχεις παιδακι και εισαι εγκυος και δεν δουλευεις τοτε ο χρονος μοιαζει με αιωνας!!!

Οταν εχεις παιδακι-α τοτε περναει πιο γρηγορα γιατι συνεχεια ασχολησε με κατι.Εκει που περναει σα νερακι ο καιρος ειναι οταν γεννας και μετα.Βλεπω το αγορακι μου που ειναι 9 μηνων και λεω: μα πως περασε ο καιρος!!!

Δυστυχως και εγω μετραω τις μερες μια μια τωρα γιατι θελω να ξαναμπω στους ρυθμους μου,που δεν προλαβα να τους χαρω για πολυ βεβαια!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Τι φωτο που?Κατω απο το τικερακι πχ?

Οχι..Θελω να σας δειξω μια φωτο μωρε!!Και θελω να την αντιγραψω εδω αλλα οχι σαν λινκ!Καποτε το εκανα..αλλα ξεχασα πως!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Θα το σκισω το κολαν!Δεν μπορω να αναπνευσω..και μ'αρεσει που τα λεγαμε και εχθες!!!Και επειδη ειναι διαφανα τα κολαν, φοραω 2!:shock:

Σκιστο το ρημαδι να παει στα κομματια!!!!!!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

δεν δουλευω... και δεν ξερω πότε θα ξανα ξεκινησω την δουλεια!!:P:p:p βασικα δεν με χαλάει καθόλου!!

Γεια σου μελισσακι και σε σενα και με το καλο να γεννησεις ενα υγιες μωρακι!

Την καλυτερη δουλεια κανεις........τιποτα!

Ουτε εμενα θα με χαλαγε,δεν το συζητω,αρκει να εχεις τα ρημαδια τα φραγκα ρε παιδι μου..........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλέ ποιες υποφέρουν με τον θηλασμό και τι εννοείς υποφέρουν? Εγώ κορίτσια ανήκω στην αντίπερα όχθη. 21 μήνες θήλασα τον γιο μου και δεν θα τον αποθήλαζα αν δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε δεύτερο παιδί...

Αχ μπραβο σε χαιρομαι πολυ..............

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σου μελισσακι και σε σενα και με το καλο να γεννησεις ενα υγιες μωρακι!

Την καλυτερη δουλεια κανεις........τιποτα!

Ουτε εμενα θα με χαλαγε,δεν το συζητω,αρκει να εχεις τα ρημαδια τα φραγκα ρε παιδι μου..........

προς το παρόν μας παίρνει να κάτσω... μετά δεν ξέρω!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λόγω ζέστης??? εμένα πάντως δεν μου έτυχε ακόμα!!! χιχιχιχιιχ

Οχι καλε για τη ζεστη εχουμε και αρκουδισιον.........!!!!!!

Λογω ροχαλητου!

Και για τον μεσημεριανο υπνο μιλαω,οχι για τον βραδυνο,γιατι εκει εχουμε τις γλυκες μου τις ....... κλωτσιες!!!!!!! ριχνω μια και σταματαει το ροχαλητο!!!!!

Αχ πως δεν με εχει στειλει ακομα πακετο στη μανα μου,απορω κι εγω!!!!!χαχαχαχαχαχαχα:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...