Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Lila86 είπε:

Μα καλά κι αυτή δεν μπορεί να πάει λίγο νωρίτερα; Επειγομαστε μανδαμ!!!

Εγω στη 3η χοριακη ήμουν σε φάση τι ώρα θα με πάρετε; Δεν σας πιέζω αλλά θέλω να ξέρω ώρα!!! 😂

Ξεκάθαρα θα ήμουν έτσι και μετά από 1 ώρα πάλι τηλέφωνο για το αν ειχατε κάποια ενημέρωση. Τι εννοείτε πως δεν ειχατε; Σε αυτα είμαι πολύ καλή, εμένα να βάζετε 😂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μην λέτε για αιματοκρίτη γιατί εγώ έχω πιάσει πάτο. Νομίζω έχω τον χαμηλότερο αιματοκρίτη εδώ μέσα. 30,7 παρακαλώ!

Αχ μην λέτε για φαγητά και αρχίζει και γουργουρίζει το στομάχι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μελιτζανες!!!!

Εεεε δεν τρελαθηκα!Απλα τις τρωω, δεν μου αρεσουν και πολυ!Θελω να κανω και κολοκυθακια γεμιστα με αυγολεμονο σημερα!Μιαααααααααμ:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Εεεε δεν τρελαθηκα!Απλα τις τρωω, δεν μου αρεσουν και πολυ!Θελω να κανω και κολοκυθακια γεμιστα με αυγολεμονο σημερα!Μιαααααααααμ:P

μου αρεσουν πολυ!!!!καλα ειναι και τα κολοκυθακια δεν βγαζω σκαρτο τελευταια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Θα το σκισω το κολαν!Δεν μπορω να αναπνευσω..και μ'αρεσει που τα λεγαμε και εχθες!!!Και επειδη ειναι διαφανα τα κολαν, φοραω 2!:shock:

Να παει Θεε μου 3 η ωρα να παω σπιτακια μου να κανω μπανιο και να φαω!!

Μου εκανε η πεθερα μου εχθες μακαρονακι κοφτο με μοσχαρακι!:)

o χριστος κ η παναγια 2 κολαν? καλε δεν σε λυπασαι? εγω παντως το φορεσα σημερα το κολαν που πηρα με την θηκη για κοιλια!!!!! ειναι τελειο! ειναι λιγο φαρδουλο στην κοιλια επειδη ειανι νωρις αλλα πολυ ανετο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

νομιζω υπαρχει κ σε αμπουλα ο σιδηρος ποσιμος που εχει πολυ καλυτερη απορροφηση κ δεν πειραζει τοσο το εντερο. αχ δεν θυμαμαι πως το λενε.....

α!!! legofer νομιζω! αλλα ειναι ακριβουτσικο...κ λιγο αηδια..

Plus-Fer ειναι ο σιδηρος που περνω εγω,ποσιμος και η αξια του:8,35 Ευρουλακια.Στο βιβλιαριο ομως αν στο γραψει ο γιατρος δεν πληρωνεις τιποτα.Τα φαρμακα της κυησης ειναι δωρεαν,δεν ισχυει αυτο με το δικο σου ταμειο?

Οσο για την γευση δεν τρελαινομαι κιολας,κλεινω τη μυτη,κλεινω τα ματια,κανω πετρα τη καρδια και γκλουπ.......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Plus-Fer ειναι ο σιδηρος που περνω εγω,ποσιμος και η αξια του:8,35 Ευρουλακια.Στο βιβλιαριο ομως αν στο γραψει ο γιατρος δεν πληρωνεις τιποτα.Τα φαρμακα της κυησης ειναι δωρεαν,δεν ισχυει αυτο με το δικο σου ταμειο?

Οσο για την γευση δεν τρελαινομαι κιολας,κλεινω τη μυτη,κλεινω τα ματια,κανω πετρα τη καρδια και γκλουπ.......

εγω σε χαπι το παιρνω τον σιδερο και λεγετε folifer

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χαχαχαχαχ

συγνωμη για το κυπριακο νομιζα πωσ το χρησημοποιητε και εσεις

σκαρτο σημαινει βγαζω κατι που δεν μου αρεση!!!

Ααα δλδ δεν υπαρχει κατι που να μην σου αρεσει!Το σκαρτο και εμεις το λεμε!Αλλα οχι ακριβως ετσι!π.χ..."ηταν πολυ σκαρτος.."=αλλο εδειχνε και αλλο ηταν(με αρνητικη εννοια..).Εεε στο περιπου τελος παντων!

o χριστος κ η παναγια 2 κολαν? καλε δεν σε λυπασαι? εγω παντως το φορεσα σημερα το κολαν που πηρα με την θηκη για κοιλια!!!!! ειναι τελειο! ειναι λιγο φαρδουλο στην κοιλια επειδη ειανι νωρις αλλα πολυ ανετο!

εεε νομιζα οτι δεν θα με πιεζει τοσο...Δεν θελω να φοραω μονο ενα γτ νομιζω οτι φαινονται ολα..Ειδικα αμα κατσω στον ηλιο...Να παω σπιτι να γυρναω με το βρακι!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ααα δλδ δεν υπαρχει κατι που να μην σου αρεσει!Το σκαρτο και εμεις το λεμε!Αλλα οχι ακριβως ετσι!π.χ..."ηταν πολυ σκαρτος.."=αλλο εδειχνε και αλλο ηταν(με αρνητικη εννοια..).Εεε στο περιπου τελος παντων!

εεε νομιζα οτι δεν θα με πιεζει τοσο...Δεν θελω να φοραω μονο ενα γτ νομιζω οτι φαινονται ολα..Ειδικα αμα κατσω στον ηλιο...Να παω σπιτι να γυρναω με το βρακι!

εγω ηθελα να πω πωσ τωρα τελευταια ολα μου αρεσουν:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Χα χα σαν να κάνεις βουτιά στη θάλασσα είναι..!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγώ πάντως μέχρι τώρα φοράω ριχτά φορεματάκια και κατι σορτσάκια ππυ τα βάζω λίγο κατω απο την κοιλιά... Πήρα κι εγω τζιν εγκυμοσυνης αλλά το χα παρει πιο νωρίς λετε να μην μου κάνει?? Θα το δοκιμασω...

Με φαντάζεστε εδω το χειμώνα να μην κουμπώνει το μπουφάν??? Θα ξεπαγιάσω το φτωχό!!! Θα πάρω ενα μπουφαν xxl ε τι στο καλό δεν θα με κάνει????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...