Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Πρώτο ναι! Είμαι 33. Δεν έχω κάνει καμμία εμβρυομεταφορα, θα είναι η πρώτη μου. Έχω πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια και απλά πασχίσαμε να μαζέψουμε 3 βλαστοκυστες.. 7 ωοληψιες (6 εκ των οποίων ήταν με φυσικό τροποποιημένο κύκλο γιατί δε με έπιανε η πρόκληση)

Επομένως, εχουμε μπει στην όλη διαδικασία απο τον Μάρτιο φέτος.

Εσυ; ☺️

Με το καλο κοριτσι μου!! Ευχομαι να πιασεις αμεσως και να πανε ολα κατ ευχην! Εμενα ειναι η δευτερη εμβρυομεταφορα μου. Στην πρωτη επιασα τον γιο μου, ο οποιος σε ενα μηνα κλεινει 2 χρονων. Ειχα στην κρυοσυντηρηση ετοιμες βλαστοκυστες και θα βαλω 2. Κι εσυ 2 θα βαλεις; τι ποιοτητες ξερεις;?

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Με το καλο κοριτσι μου!! Ευχομαι να πιασεις αμεσως και να πανε ολα κατ ευχην! Εμενα ειναι η δευτερη εμβρυομεταφορα μου. Στην πρωτη επιασα τον γιο μου, ο οποιος σε ενα μηνα κλεινει 2 χρονων. Ειχα στην κρυοσυντηρηση ετοιμες βλαστοκυστες και θα βαλω 2. Κι εσυ 2 θα βαλεις; τι ποιοτητες ξερεις;?

Ξεχασα να αναφερω.. οτι εγω εχω κλεισει τα 41 τωρα..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγώ εγώ είμαι κοντά. ΠΗΤ 19/01. Με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου!

Καλώς όρισες και εσύ Λιτσάκι!:tongue:

τι κοντά!! μαζί είμαστε!! χιχιχιιχιχ σε ευχαριστώ πολύ!!!! και εσύ με το καλό και με έναν πόνο!!! το είδατε το φύλλο??? β'επιπέδου έκανες???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αναστασάκι (Αναστασία σε λένε) κοριτσάκι κατά 95% μας είπε. Β' επιπέδου έχω 12 Σεπτέμβρη, αργεί ακόμη!

ναι Αναστασία! με το καλό! εγώ έχω ραντεβού τη δευτερα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια τελευταια βουλωνει η μυτη μου το βραδι. το εχει καμια?

Εμενα ειναι βουλωμενη το πρωι που ξυπναω και μερικες φορες αργα το βραδυ στον υπνο μου.Ειχα διαβασει καπου οτι μια εγκυος εχει υπερεκκριση των βλεννογονων αλλα δεν θυμαμαι που! και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη οταν ξυπναγα κυριως φυσαγα τη μυτη μου και μετα που γεννησα σταματησε.Και τωρα εχω ξαναρχισει παλι.Τι αλλο θα δουμε Θεε μου!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σήμερα λέω να μαγειρέψω ρολάκια κοτόπουλο γεμιστά με φετα και πιπεριά φλωρίνης.. Θέλω να τα συνοδεύσω με πουρέ και μια σαλτσούλα για να μην είναι στεγνά,για πες καμιά ιδέα!! Πέιτε γενικώς...

Εγω φουσκιτσα εφτιαξα παπουτσακια!!! μουρλια! αντε να γινουνε να τα τσακισω............

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Αργότερα θα είναι πρόβλημα όσες έχετε θέμα με την μυτούλα σας γιατί καθώς μεγαλώνει το παιδί πιέζει και το διάφραγμα και χειροτερεύει η κατάσταση.

Για την ρίζα που λέγατε πριν, εγώ δεν έχω άσπρες τρίχες, το μαλλί μου είναι με ανταύγες ξεχασμένες εκεί μήνες αλλά σε καμία περίπτωση δεν βάζω την παραμικρή βαφή πάνω τους. Δεν ξέρω, με αυτά δεν παίζω. Δεν θα πάθω τίποτα να έχω διχρωμία για κάποιο διάστημα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημεραααα!Και εγω πηγα για εξετασεις χθες κ μαντεψτε που εχει φτασει οαιμοτοκριτης μου...31,8 ενω παιρνω εξ'αρχης σιδηρο κ πριν 2 μηνες ηταν 36..!Πως με βλεπετε? Θα τις δειξω και στην γιατρο την Πεμπτη κ βλεπουμε...!

Εχει πεσει αρκετα εσενα ο αιματοκριτης σου κοπελια! αφαιμαξη σου κανει ο μπομπιρας!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

γιατι καλε τι επαθες??

Βαριεμαι!Θελω να παω σπιτι να φαω τα μακαρονακια που τοοοοσο πολυ ονειρευομαι!Δεν μπορεις να φανταστεις!!Εσυ τι καλο εφαγες?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...