Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Πρώτο ναι! Είμαι 33. Δεν έχω κάνει καμμία εμβρυομεταφορα, θα είναι η πρώτη μου. Έχω πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια και απλά πασχίσαμε να μαζέψουμε 3 βλαστοκυστες.. 7 ωοληψιες (6 εκ των οποίων ήταν με φυσικό τροποποιημένο κύκλο γιατί δε με έπιανε η πρόκληση)

Επομένως, εχουμε μπει στην όλη διαδικασία απο τον Μάρτιο φέτος.

Εσυ; ☺️

Με το καλο κοριτσι μου!! Ευχομαι να πιασεις αμεσως και να πανε ολα κατ ευχην! Εμενα ειναι η δευτερη εμβρυομεταφορα μου. Στην πρωτη επιασα τον γιο μου, ο οποιος σε ενα μηνα κλεινει 2 χρονων. Ειχα στην κρυοσυντηρηση ετοιμες βλαστοκυστες και θα βαλω 2. Κι εσυ 2 θα βαλεις; τι ποιοτητες ξερεις;?

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Με το καλο κοριτσι μου!! Ευχομαι να πιασεις αμεσως και να πανε ολα κατ ευχην! Εμενα ειναι η δευτερη εμβρυομεταφορα μου. Στην πρωτη επιασα τον γιο μου, ο οποιος σε ενα μηνα κλεινει 2 χρονων. Ειχα στην κρυοσυντηρηση ετοιμες βλαστοκυστες και θα βαλω 2. Κι εσυ 2 θα βαλεις; τι ποιοτητες ξερεις;?

Ξεχασα να αναφερω.. οτι εγω εχω κλεισει τα 41 τωρα..

πρίν από 38 λεπτά , Katker είπε:

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Στις 5 θα παρει τα αποτελεσματα. Ωστοσο την εχει κανει σε διαφορετικο κεντρο γτ το πρωτο ηταν κλειστο. Ελεος κι αυτοι.. κλειστα Δευτερα..!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια??????????????????????

Πάω να μαγειρέψω... Θα επανέλθω να ξέρετε!!! Είναι και απειλή και υπόσχεση! χα χα χα

καλο μαγειρεμα!!

κ εγω αποχωρω σιγα σιγα να κανω καμια δουλιτσα!

χαρηκα που σας βρηκα και θα τα λεμε!

φιλια!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κ εγω αισθανομαι οτι δεν περναει με τιποτα ο καιρος.απο οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος μεχρι τωρα,νιωθω οτι εχει περασει ενας αιωνας!καλα φταιει και λιγο το γεγονος οτι δε δουλευω τωρα.αλλα ειμαι σιγουρη οτι ουτε που θα το καταλαβουμε το ποτε θα γεννησουμε με το καλο!και θα λεμε ποτε περασε ο καιρος και γεννησαμε!!!

ναι η αλήθεια πάιζει ρόλο που δεν δουλευουμε!!!! εσύ εχεις άδεια ή δεν δουλευεις γενικότερα αυτόν τον καιρο?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι η αλήθεια πάιζει ρόλο που δεν δουλευουμε!!!! εσύ εχεις άδεια ή δεν δουλευεις γενικότερα αυτόν τον καιρο?

ας απαντησω πριν φυγω!αχ βαριεμαι πολυ να κανω το οτιδηποτε αλλα πρεπει.

δεν δουλευω γενικοτερα αυτον τον καιρο και μαλλον δε θα δουλεψω και μεχρι του χρονου τετοια εποχη.πικρα.

εσυ;

GjJbp3.png7IWup3.png

Θα το σκισω το κολαν!Δεν μπορω να αναπνευσω..και μ'αρεσει που τα λεγαμε και εχθες!!!Και επειδη ειναι διαφανα τα κολαν, φοραω 2!:shock:

Να παει Θεε μου 3 η ωρα να παω σπιτακια μου να κανω μπανιο και να φαω!!

Μου εκανε η πεθερα μου εχθες μακαρονακι κοφτο με μοσχαρακι!:)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλη τυχη για την αυχενικη, ολα καλα θα ειναι!!

Εγω εχω μερικες ασπρες τριχες αλλα δεν πολυφαινονται. Το μονο κακο ειναι μια τουφιτσα ασπρη που ειναι πανω απο το μετωπο στη δεξια μερια!!

Αυτη ειχε αρχισει να φαινεται πριν μερικες εβδομαδες, γιατι δεν πηγαινα για βαφη.Ετσι λοιπον εφερε η μητερα μου μια βαφη της Apivita με την οποια εβαψε τα δικα της μαλλια εδω στο σπιτι μου, και ετσι πριν βαλει εκεινη τη βαφη μου εβαλε εμενα μια σταλιτσα σε εκεινη την τουφα.Την αφησα μονο 15' και ημουν και στην αυλη.Δεν μου ειχε ακουμπισει το δερμα.Μια χαρα βγηκε η τουφα!!

Τωρα σκεφτομαι επειδη αρχισε παλι να φαινεται, και επειδη μπαινω πλεον στη 16η εβδομ. να παρω και εγω αυτη τη βαφη και να την παω στην κομμωτρια μου να μου την περασει.Εχω να παω κομμωτηριο απο τον Μαιο!!!Ελεος!!!

Καλημερα dolphin! Της Apivita ειναι φυτικη ε? στα φαρμακεια την βρισκεις? εχει και ο κορρες βαφες?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Θα το σκισω το κολαν!Δεν μπορω να αναπνευσω..και μ'αρεσει που τα λεγαμε και εχθες!!!Και επειδη ειναι διαφανα τα κολαν, φοραω 2!:shock:

Να παει Θεε μου 3 η ωρα να παω σπιτακια μου να κανω μπανιο και να φαω!!

Μου εκανε η πεθερα μου εχθες μακαρονακι κοφτο με μοσχαρακι!:)

θα σκασεις καλε!!!!

ατε σε 2 ωρες σχολανεις!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ας απαντησω πριν φυγω!αχ βαριεμαι πολυ να κανω το οτιδηποτε αλλα πρεπει.

δεν δουλευω γενικοτερα αυτον τον καιρο και μαλλον δε θα δουλεψω και μεχρι του χρονου τετοια εποχη.πικρα.

εσυ;

δεν δουλευω... και δεν ξερω πότε θα ξανα ξεκινησω την δουλεια!!:P:p:p βασικα δεν με χαλάει καθόλου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα κορίτσια. Πολύ δουλειά και δεν κατάφερα να μπω νωρίτερα. Καλέ πότε γράψατε τόσες σελίδες, και το σημαντικότερο...πότε θα προλάβω να τις διαβάσω?

Μαιρούλα καλή επιτυχία για την αυχενική του Σαββάτου που την έχεις σίγουρα δηλαδή, αλλά αφού θέλεις να το ακους να στο πω:)

Καλέ ποιες υποφέρουν με τον θηλασμό και τι εννοείς υποφέρουν? Εγώ κορίτσια ανήκω στην αντίπερα όχθη. 21 μήνες θήλασα τον γιο μου και δεν θα τον αποθήλαζα αν δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε δεύτερο παιδί...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα dolphin! Της Apivita ειναι φυτικη ε? στα φαρμακεια την βρισκεις? εχει και ο κορρες βαφες?

στο επόμενο ραντεβού θα ρωτησω την γιατρό μου για να βαψω το μαλλί.....

βασικά αν είναι ανταυγιες και δεν ακουμπαει ρίζα δεν νομιζω να υπαρχει πρόβλημα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Χθες ηταν το πρωτο βραδυ που κοιμηθηκαμε χωρια!:(

Απο την αλλη ηταν ωραια...Εκανα εναν υπνο..και με την δροσουλα!

Καλημερα σας!

Αχ καλη μου μου θυμιζεις εμενα!!!! Ουτε που να περναγε απτο μυαλο μου να κοιμηθω χωρια απτον αντρα μου!

Για ολα ομως τα πραγματα υπαρχει η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Και να πω την αμαρτια μου το ειχα απολαυσει και γω......:) :) :)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τι κανετε?????

Χαθηκα ολιγον...ολη μερα μαγειρευω! Το εχω ριξει στην κουζινα!

Λοιπον κ εγω στην 1η εγκυμ. δεν ειχα σχεδον τπτ. Τωρα θελω να παρω 1 τζιν, αλλα κατα τον Οκτωβρη....που θα τα εχω τα κιλα μου.

Νovember καλη επιτυχια καλη μου! Γιατι αγχωνεσαι βρε? Ολα καλά θα πανε....ειμαι σιγουρη!

Εγω ρε κοριτσια εχω πολλά υγρα....κ με εκνευριζει ολο αυτο. Αν δεν φοραω σερβιετακι πρεπει να αλλαζω εσωρουχο καθε ωρα...κ ποσα πια να εχω η γυναικα?!

Το ίδιο πρόβλημα με τα υγρά το έχω και εγώ και μέχρι την 17η εβδομάδα χρησιμοποιούσα σερβιετάκια. Μετά μου τα απαγόρεψε ο γιατρός γιατί παθαίνεις εύκολα κολπίτιδες, οπότε κάνω το άλλο. Αλλάζω πολύ συχνά, και 2-3 φορές ακόμη αν χρειαστεί όσο είμαι στον γραφείο και άλλες τόσες όταν γυρίζω σπίτι. Εννοείται έχω προμηθευτεί πολλά εσώρουχα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ καλη μου μου θυμιζεις εμενα!!!! Ουτε που να περναγε απτο μυαλο μου να κοιμηθω χωρια απτον αντρα μου!

Για ολα ομως τα πραγματα υπαρχει η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Και να πω την αμαρτια μου το ειχα απολαυσει και γω......:) :) :)

λόγω ζέστης??? εμένα πάντως δεν μου έτυχε ακόμα!!! χιχιχιχιιχ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λες και δεν ειχαμε..να εχουμε και αλλη!Δλδ απ'οτι καταλαβα..κατι θα δημιουργησουν αυτα τα χαπια!!!:rolleyes:

Χαπι και να μη δημιουργει παρενεργειες δεν υπαρχει...........:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημέρα σας! έψαχνα τόσο καιρό να βρώ ένα καφέ με μανούλες Ιανουρίου! πρώτα ο θεός γεννάω Γενάρη, ΠΗΤ μου έδωσε 18 του μήνα! είναι καμιά κοπέλα εκεί γύρω???

θα χαίρομαι πολύ να τα λέμε!!

Εγώ εγώ είμαι κοντά. ΠΗΤ 19/01. Με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου!

Καλώς όρισες και εσύ Λιτσάκι!:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...