Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ελα ρε Σοφακι τοσο λιγο? μα γιατι ετσι εφοσων παιρνεις κ σιδηρο? μαλλον θα πρεπει να παρεις παραπανω...

Πόσο παραπάνω όμως να πάρει η κοπέλα ,θα την ξετινάξει!! Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις το σκεύασμα Σόφη!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα σας! έψαχνα τόσο καιρό να βρώ ένα καφέ με μανούλες Ιανουρίου! πρώτα ο θεός γεννάω Γενάρη, ΠΗΤ μου έδωσε 18 του μήνα! είναι καμιά κοπέλα εκεί γύρω???

θα χαίρομαι πολύ να τα λέμε!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μια χαρα ειστε ειναι ωραια και τα χιονια εμεις εδω κατω μονο καλοκαιρι εχουμε μας εχει σκασει η ζεστη

Θύμισε μου απο που είσαι ρε συ ??

Το είχα πει εγώ να το γράψουμε όλες στο προφίλ μας... Αλλά δεν με ακούτε!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια παιρνω σιδηρο με φολικο μαζι σε χαπι 1 την ημερα.Δεν ξερω τι πρεπει να γινει.Ισως πρεπει να το αυξησω ή να το αλλαξω..!παντως αν παιρνω 2 χαπια κ εχω θα αποχαιρετησω εντελως την τουαλετα...οπως η Μαργαριτα..!

Λιτσα καλως ηρθες !αθηνα λοιπον μενεις?Που? Με το καλο το μωρακι σου!!

Ωραιο το κρυο Δωρα μου στην Κοζανη ε? Δεν εχω φτασει μεχρι εκει νομιζω και πολυ θα ηθελα αλλα τωρα ξεχναμε τα πιο απομακρυσμενα ταξιδακια μεχρι νεωτερας ...!!

Αληθεια σκεφτομουν να παμε κανενα ταξιδακι για το τριημερο της 28ης Οκτωβρη.Λετε να μην με αφησει η γιατρος??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κρύο δεν θα πείς τίποτα!!!!!!!!!!! Το χειμώνα αν δεν μας κάνει τους μείον ανησυχούμε!!! Καλά αν δεν χιονίσει τα βάφουμε μαύρα!! Και ας γκρινιάζουμε μετά.. Καλά είναι έχουμε νυχτερινή ζωή αλλά δεν έχουμε πολλές επιλογές... Ευτυχώς η Θεσσαλονίκη πλέον είναι 1 ώρα απο δω οπότε πεταγόμαστε συχνά πυκνά..

παντα σκεφτομουν οτι θα μου αρεσε να μενω σε μια πιο επαρχιακη πολη.. αλλα εδω μεγαλωσα εδω ειναι ολοι οι φιλοι οι συγγενεις κ δεν ειμαι απο αυτους που τα παρατανε ολα κ φευγουν. αλλα την ζηλευω αυτη την ζωη...μου φαινεται πιο φυσικη πιο ομορφη...εγω το μονο που εκανα ηταν να μετακομισω στα βορεια γι να εχω τουλαχιστον λιγο πρασινο...η αθηνα (κεντρο) δεν παλευεται με τιποτα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σας! έψαχνα τόσο καιρό να βρώ ένα καφέ με μανούλες Ιανουρίου! πρώτα ο θεός γεννάω Γενάρη, ΠΗΤ μου έδωσε 18 του μήνα! είναι καμιά κοπέλα εκεί γύρω???

θα χαίρομαι πολύ να τα λέμε!!

Καλέ εμείς εδώ είμασταν πως δεν μας βρήκες νωρίτερα??

Καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα!!!!! Σου εύχομαι καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη με το καλό να έρθει το μωρό σου!!! Ξέρεις τι έχεις??

Εγώ είμαι στην 18 εβδομάδα και 1μέρα και έχω ΠΗΤ 30/01/2012 κοντά σχετικά είμαστε.

Έχουμε κάνει και ένα πινακάκι να σε βάλουμε κι εσένα και την litsa 84 να ξέρουμε που βρισκόμαστε!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια παιρνω σιδηρο με φολικο μαζι σε χαπι 1 την ημερα.Δεν ξερω τι πρεπει να γινει.Ισως πρεπει να το αυξησω ή να το αλλαξω..!παντως αν παιρνω 2 χαπια κ εχω θα αποχαιρετησω εντελως την τουαλετα...οπως η Μαργαριτα..!

Ωραιο το κρυο Δωρα μου στην Κοζανη ε? Δεν εχω φτασει μεχρι εκει νομιζω και πολυ θα ηθελα αλλα τωρα ξεχναμε τα πιο απομακρυσμενα ταξιδακια μεχρι νεωτερας ...!!

Αληθεια σκεφτομουν να παμε κανενα ταξιδακι για το τριημερο της 28ης Οκτωβρη.Λετε να μην με αφησει η γιατρος??

νομιζω υπαρχει κ σε αμπουλα ο σιδηρος ποσιμος που εχει πολυ καλυτερη απορροφηση κ δεν πειραζει τοσο το εντερο. αχ δεν θυμαμαι πως το λενε.....

α!!! legofer νομιζω! αλλα ειναι ακριβουτσικο...κ λιγο αηδια..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Φουσκιτσα, σε καταλαβαινω!Ειμαι απο Θεσ/νικη και ξερ τι τραβατε εσεις εκει το χειμωνα!Μιλαμε για ποντους χιονι!!!Αχχχ τι ωραια που ειναι!Σε εμας δεν ερχεται λιγο χιονακι!!Και τωρα ομως πρεπει να εχει πολυ ζεστη!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Α παίρνεις 1 τη μέρα με φολλικο μαζί.. Εμένα μου έδωσε 2 σκέτο σίδηρο την μέρα με αιματοκρίτη 39 και χώρια συνεχίζω το φολλικο... Μάλλον κάτι θα πρέπει να σου διορθώσει λέω εγώ... Πες του...

Όλες θέλετε να έρθετε στα μέρη μου?? Βάζω πούλμαν αν είναι!!!:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Θα πω μια βλακεια αλλα ετσι μου ηρθε τωρα!

Μπας και να τα επαιρνες σε ξεχωριστο χαπι και με λιγη διαφορα στην ωρα?Γτ εκεινη τη στιγμη που τα παιρνεις, ο οργανισμος προσπαθει να απορροφησει και το φολλικο...Ασε..βλακεια ειπα!Ισως σου αυξησει τη δοση και σου δωσει και μαγνησιο οπως κανουν και οι υπολοιπες!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου σας χαιρετω ...παω για ενα μαθηματακι κ τα λεμε αργοτεραααα...Δεν θ'αργησω...!φιλακια σε ολες!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Φουσκιτσα, σε καταλαβαινω!Ειμαι απο Θεσ/νικη και ξερ τι τραβατε εσεις εκει το χειμωνα!Μιλαμε για ποντους χιονι!!!Αχχχ τι ωραια που ειναι!Σε εμας δεν ερχεται λιγο χιονακι!!Και τωρα ομως πρεπει να εχει πολυ ζεστη!

Μπα εμάς απο τέλη Αυγούστου πέφτει η θερμοκρασία σιγά σιγά... Δεν έχει κρύο αλλα το βραδάκι την ψύχρα την κάνει... Μετα θυμάται πάλι να ναοίξει ο καιρός εκεί κάπου στα τέλη Σεπτέμβρη με Οκτώβρη και μετά μας ξεσκίζει στο κρύο!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Θα πω μια βλακεια αλλα ετσι μου ηρθε τωρα!

Μπας και να τα επαιρνες σε ξεχωριστο χαπι και με λιγη διαφορα στην ωρα?Γτ εκεινη τη στιγμη που τα παιρνεις, ο οργανισμος προσπαθει να απορροφησει και το φολλικο...Ασε..βλακεια ειπα!Ισως σου αυξησει τη δοση και σου δωσει και μαγνησιο οπως κανουν και οι υπολοιπες!

Εγώ πάλι γιατί το μαγνήσιο νόμιζα μεχρι τώρα οτι το εδιναν για τις συσπασεις?????:confused:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μπα εμάς απο τέλη Αυγούστου πέφτει η θερμοκρασία σιγά σιγά... Δεν έχει κρύο αλλα το βραδάκι την ψύχρα την κάνει... Μετα θυμάται πάλι να ναοίξει ο καιρός εκεί κάπου στα τέλη Σεπτέμβρη με Οκτώβρη και μετά μας ξεσκίζει στο κρύο!!

Εεεε ναι!Επηρεαζεστε πολυ απο τη θερμοκρασια..Αμα εχει ηλιο,εχετε ζεστη και αμα πεσει ο ηλιος κρυο!Εχω παιξει ξυλο με κατι πελατες απο εκει!!!αχαχαχα, κυριως μεγαλης ηλικιας!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...