Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλησπερα! ειμαι με ζαλαδες και ατονια σημερα ολη μερα,πονανε τα ματια μου δεν μπορω να καθομαι πολυ ωρα στον H/Y.παει γερασα το συμπερασμα!

Και εγω πρεπει να κανω καμια αγορα για το χειμωνα αλλα...βαριεμαι! πωπω τι χαλι με εχει πιασει!

Το Σαββατο εχω την αυχενικη και εγω βρε κοριτσια ευχηθειτε μου καλη τυχη γιατι αρχιζω και αγχωνομαι!

Τα μαλλια σας πως ειναι ρε κοριτσια? εμενα μου εχει βγει μια ριζαρα απο εδω ως την Κρητη.Εσας?

Υ.Γ. Για τα κιλα μου δεν θελω να μιλησω. + 4 !!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!

Καλε δεν ειπαμε οτι ολα θα ειναι τελεια?? Να δεις που θα αποτελεσματα θα ειναι μια χαρα!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα!Και εγω πηγα για εξετασεις χθες κ μαντεψτε που εχει φτασει οαιμοτοκριτης μου...31,8 ενω παιρνω εξ'αρχης σιδηρο κ πριν 2 μηνες ηταν 36..!Πως με βλεπετε? Θα τις δειξω και στην γιατρο την Πεμπτη κ βλεπουμε...!

Αμάν ρε αλήθεια??? Πώς έπεσε έτσι και παίρνεις και σίδηρο... Βασικά φυσιολογικό είναι ρε συ να πέφτει απο δω και πέρα,εντάξει... Μια φίλη μου έχει 29 χωρίς να είναι έγκυος! Πόσα παίρνεις?2 τη μέρα?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημεραααα!Και εγω πηγα για εξετασεις χθες κ μαντεψτε που εχει φτασει οαιμοτοκριτης μου...31,8 ενω παιρνω εξ'αρχης σιδηρο κ πριν 2 μηνες ηταν 36..!Πως με βλεπετε? Θα τις δειξω και στην γιατρο την Πεμπτη κ βλεπουμε...!

καλημερα Σοφη!ειμαι καινουργια στην παρεα.σου ευχομαι με το καλο το μωρακι σου!

πωπω επεσε πολυ ε;ουτε κ εγω το εχω ελεγξει ξανα απο την αρχη της εγκυμοσυνης που ηταν 33.λογικα φτανει κ εμενα η ωρα του σοκ.

ποσο σιδηρο παιρνεις;ενα ή δυο την ημερα;

GjJbp3.png7IWup3.png

φουσκιτσα μου επεσες στην περιπτωση!εγω δεν μπορω να βοηθησω στα της μαγειρικης γιατι ειμαι του να τα τρωω και οχι του να τα φτιαχνω!κουτσοκανω μια προσπαθεια τωρα που καθομαι να μαθω καποια πιο extreme πραγματα αλλα αν δεν το χεις,ειναι δυσκολο!παντως ακουγεται μουρλια το φαγακι σου!!!

Θα σου στείλω να δοκιμάσεις!!! χα χα

Αλήθεια απο που είσαι?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ποσο παιρνεις? σε χαπι??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Θα σου στείλω να δοκιμάσεις!!! χα χα

Αλήθεια απο που είσαι?

αχ μακαρι να γινοταν!χαχαχα

απο Θεσσαλονικη ειμαι αλλα ο ερωτας με εφερε στην πρωτευουσα!

εσυ μεσα απο κοζανη;

GjJbp3.png7IWup3.png

εσυ μεσα απο κοζανη;

ωραια η κοζανι ειχα παει μια φορα οταν σπουδαζα στην θεσσαλονικη,εκανε ψοφοκρυο!!!τωρα ειμαι πολυ μακρια:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εσυ μεσα απο κοζανη;

Ναι απο Κοζάνη μέσα και ο έρωτας εδώ με κράτησε!!! χα χα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ωραια η κοζανι ειχα παει μια φορα οταν σπουδαζα στην θεσσαλονικη,εκανε ψοφοκρυο!!!τωρα ειμαι πολυ μακρια:(

Κρύο δεν θα πείς τίποτα!!!!!!!!!!! Το χειμώνα αν δεν μας κάνει τους μείον ανησυχούμε!!! Καλά αν δεν χιονίσει τα βάφουμε μαύρα!! Και ας γκρινιάζουμε μετά.. Καλά είναι έχουμε νυχτερινή ζωή αλλά δεν έχουμε πολλές επιλογές... Ευτυχώς η Θεσσαλονίκη πλέον είναι 1 ώρα απο δω οπότε πεταγόμαστε συχνά πυκνά..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κρύο δεν θα πείς τίποτα!!!!!!!!!!! Το χειμώνα αν δεν μας κάνει τους μείον ανησυχούμε!!! Καλά αν δεν χιονίσει τα βάφουμε μαύρα!! Και ας γκρινιάζουμε μετά.. Καλά είναι έχουμε νυχτερινή ζωή αλλά δεν έχουμε πολλές επιλογές... Ευτυχώς η Θεσσαλονίκη πλέον είναι 1 ώρα απο δω οπότε πεταγόμαστε συχνά πυκνά..

δεν εχω ερθει ποτε και θελω πολυ!τωρα που απομακρυνθηκα μου βγαινουν τα απωθημενα μου οπως καταλαβες!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

μια χαρα ειστε ειναι ωραια και τα χιονια εμεις εδω κατω μονο καλοκαιρι εχουμε μας εχει σκασει η ζεστη

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δεν εχω ερθει ποτε και θελω πολυ!τωρα που απομακρυνθηκα μου βγαινουν τα αποθημενα μου οπως καταλαβες!

καμια επισκεψει στα πατρια εδαφη δεν κανεις μεσα μεσα???ονειρο η θεσσαλονικη περασα τελια φοιτητικα χρονια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ελα ρε Σοφακι τοσο λιγο? μα γιατι ετσι εφοσων παιρνεις κ σιδηρο? μαλλον θα πρεπει να παρεις παραπανω...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

δεν εχω ερθει ποτε και θελω πολυ!τωρα που απομακρυνθηκα μου βγαινουν τα αποθημενα μου οπως καταλαβες!

:D:D

Είδες πως είναι καμιά φορά?? Να έρθεις κοπέλα μου γιατί όχι!! Θα σου έλεγα να έρθεις απόκριες που η Κοζάνη φημίζεται αλλά θα είσαι λεχώνα μάλλον.. χα χα Δεν ξέρω και πότε πέφτουν φέτος...

Όσο και να ζηλεύω την Αθήνα πχ για τις ανέσεις της, τα μαγαζιά της τα όλα της τελοσπάντων τόσο δεν θέλω να φύγω απο δω γιατί είναι άλλη κοινωνία ρε παιδί μου... Ξέρεις και απο την Θεσσαλονίκη λίγο πολύ..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μια χαρα ειστε ειναι ωραια και τα χιονια εμεις εδω κατω μονο καλοκαιρι εχουμε μας εχει σκασει η ζεστη

κ δεν την αντεχω καθολου την βρωμοζεστη....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...