Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δεν με εχει πιασει ακομα! ετσι κ αλλιως με πιανει καθε μερα οποτε δεν εχει σημασια! ασε που μπουχτισα φρυγανιες κ ψωμια το πρωι....

οτι τραβαει η ορεξη σου κοπελα μου!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν με εχει πιασει ακομα! ετσι κ αλλιως με πιανει καθε μερα οποτε δεν εχει σημασια! ασε που μπουχτισα φρυγανιες κ ψωμια το πρωι....
Πωπω κοριτσια..Του χρονου τετοια εποχη θα εχουμε και βαφτισεις!:shock:Εγω θα εχω και γαμο..Ειμαι με πολιτικο τωρα!

ολα τα καλα μαζεμενα θα σε βρουν!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Σωστά και η λογική λέει να το γυρίσουμε στον αρακα 10 η ώρα το πρωί.... Θα με τρελάνεις!?!?! Φαντάζεσαι να μην σε πιάσει καθόλου ναυτία !???' χαχα

καλημερα Δωρακι! ε μωρε μυριζε τοσο ωραια κ ειπα να δοκιμασω ενα πιατακι γλυκου εφαγα.. πως κανετε ετσι? λεει πουθενα οτι χειροτερευει ο αρακας τη ναυτια?? σιγα μην δεν με πιασει σημερα...με αφηνει εμενα η ναυτια? μ αγαπαει σας λεω!

ρε κοριτσια τελευταια βουλωνει η μυτη μου το βραδι. το εχει καμια?

Λιτσακι γεια σου κ απο μενα! εγω εχω δυσκοιλιοτητα κ δεν εχω ξεκινησει καν σιδηρο! χααχχαχαχαχα οταν ξεκινησω θα αποχαιρετισω την τουαλετα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα Δωρακι! ε μωρε μυριζε τοσο ωραια κ ειπα να δοκιμασω ενα πιατακι γλυκου εφαγα πως κανετε ετσι? λεει πουθενα οτι χειροτερευει ο αρακας τη ναυτια?? σιγα μην δεν με πιασει σημερα...με αφηνει εμενα η ναυτια? μ αγαπαει σας λεω!

Εμενα βουλωνει και καμια φορα ματωνει!Οχι να τρεχει το αιμα νερο..Αλλα ματωνει..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Δωρακι! ε μωρε μυριζε τοσο ωραια κ ειπα να δοκιμασω ενα πιατακι γλυκου εφαγα πως κανετε ετσι? λεει πουθενα οτι χειροτερευει ο αρακας τη ναυτια?? σιγα μην δεν με πιασει σημερα...με αφηνει εμενα η ναυτια? μ αγαπαει σας λεω!

αναβεις κλιματιστηκο??

εγω αυτο το παθαινω οταν αναβουμε το κλιματηστικο!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εμενα βουλωνει και καμια φορα ματωνει!Οχι να τρεχει το αιμα νερο..Αλλα ματωνει..

αυτο το παθαινεις απο τες ορμονες στην προηγουμενη εγκυμοσυνη χρειαστηκε να κανω καυστηριαση!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εγώ εγώ το έχω κυρία!!!!!!!

Εγώ είχα κάνει και εγχείρηση διαφράγματος και νόμιζα είναι απο αυτό αφού δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένη απο το αποτέλεσμα... Όμως με το παραμικρό κλείνει η μύτη μου ρε συ..!!! Έλεος και όχι τίποτα άλλο δεν μπορώ με τίποτα να ανασαίνω απο το στόμα!!Ροχαλίζω κιόλας που κ που... Ο άντρας μου ο καημένος δεν λέει κάτι,απλά καποια βράδια κοιμάται στον καναπέ.... :tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αχ κ εμενα ψιλοματωνει καμια φορα οταν τη φυσαω και τα ουλα μου επισης στο βουρτσισμα.

οταν λες καυτηριαση εφακη τι εννοεις;επειδη ματωνε η μυτη σου;

εννοω οτι ετρεχε αιμα και δεν σταματουσε και πηγα στον γιατρο και μου εκανε καυστηριασμο για να σταματηση!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ εγώ το έχω κυρία!!!!!!!

Εγώ είχα κάνει και εγχείρηση διαφράγματος και νόμιζα είναι απο αυτό αφού δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένη απο το αποτέλεσμα... Όμως με το παραμικρό κλείνει η μύτη μου ρε συ..!!! Έλεος και όχι τίποτα άλλο δεν μπορώ με τίποτα να ανασαίνω απο το στόμα!!Ροχαλίζω κιόλας που κ που... Ο άντρας μου ο καημένος δεν λέει κάτι,απλά καποια βράδια κοιμάται στον καναπέ.... :tongue:

κ εγω αυτο εχω... κ ξυπναω το πρωι με ξερο λαιμο επειδη εχει βουλωσει εντελως η μυτη το βραδι. κ εγω εχω κανει εγχειρηση διαφραγμα γενικα εχω βελτιωθει παρα πολυ αλλα τωρα τελευταια βουλωνει συνεχεια το βραδι. κ χωρις κλιματιστικο. με το που ξαπλωνω. ο γυναικολογος μου ειπε να βαζω αποσυμφορητικο το βραδι (otrivin,ronal) αλλα δεν μπορω να βαζω κ καθε μερα!

αν και μου ειπε οτι δεν πειραζει μια φορα την ημερα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κ εγω αυτο εχω... κ ξυπναω το πρωι με ξερο λαιμο επειδη εχει βουλωσει εντελως η μυτη το βραδι. κ εγω εχω κανει εγχειρηση διαφραγμα γενικα εχω βελτιωθει παρα πολυ αλλα τωρα τελευταια βουλωνει συνεχεια το βραδι. κ χωρις κλιματιστικο. με το που ξαπλωνω. ο γυναικολογος μου ειπε να βαζω αποσυμφορητικο το βραδι (otrivin,ronal) αλλα δεν μπορω να βαζω κ καθε μερα!

αν και μου ειπε οτι δεν πειραζει μια φορα την ημερα.

Και που να σφίξει...ο χειμώνας τι μας περιμένει..!!!

Εμείς έχουμε και ψωφόκρυο εδώ θα κρυώνω με το παραμικρό και με βλέπω με τα μυξομάντηλα συνέχεια!! Ουφ...

Σήμερα λέω να μαγειρέψω ρολάκια κοτόπουλο γεμιστά με φετα και πιπεριά φλωρίνης.. Θέλω να τα συνοδεύσω με πουρέ και μια σαλτσούλα για να μην είναι στεγνά,για πες καμιά ιδέα!! Πέιτε γενικώς...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

και εμενα χαμηλος ηταν ο αιματοκριτησ αλλα δεν θυμαμαι ποσο παιρνω δυο χαπακια για το σιδηρο την ημερα με αποτελεσμα να μου προκληθη πολυ δυσκιλιοτητα:-(

Καλημεραααα!Και εγω πηγα για εξετασεις χθες κ μαντεψτε που εχει φτασει οαιμοτοκριτης μου...31,8 ενω παιρνω εξ'αρχης σιδηρο κ πριν 2 μηνες ηταν 36..!Πως με βλεπετε? Θα τις δειξω και στην γιατρο την Πεμπτη κ βλεπουμε...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

φουσκιτσα μου επεσες στην περιπτωση!εγω δεν μπορω να βοηθησω στα της μαγειρικης γιατι ειμαι του να τα τρωω και οχι του να τα φτιαχνω!κουτσοκανω μια προσπαθεια τωρα που καθομαι να μαθω καποια πιο extreme πραγματα αλλα αν δεν το χεις,ειναι δυσκολο!παντως ακουγεται μουρλια το φαγακι σου!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...