Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

τι ωραια ρε Βουλα!!! δεν θα κανεις κ εξοδα!!! θελω κ εγω!!!!

για πρωινο τι τρωω τωρα? αρακα λαδερο (ελαχιστα) που μολις εφτιαξα!!! μμμμμ!

εντελως τρελλη?:tongue::tongue:

πρωι πρωι?????δεν θα σε πιασει η αναγουλα??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουδιαααααααααααααααααααα

και εγω εβαψα το μαλλι δεν παλευονταν αλλο!!!οταν ρωτησα τον γιατρο μου ειπε οτι μετα την 12 εβδομαδα θα μπορουσα να τα βαψω και αυτο εκανα!!!!

Κορίτσια καλημέρα!! Τα δικα μου μαλλιά είναι σαν της γιαγιάς! Εχω πολλές άσπρες τρίχες μόνο όμως από την δεξιά μεριά του κεφαλιού.. Είναι που δουλεύω πολύ τον εγκέφαλο γι'αυτό..χα χα!

Δεν ρώτησα για το αν μπορώ να τα βαψω γιατί δεν με ενοχλεί κιόλας!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια καλημέρα!! Τα δικα μου μαλλιά είναι σαν της γιαγιάς! Εχω πολλές άσπρες τρίχες μόνο όμως από την δεξιά μεριά του κεφαλιού.. Είναι που δουλεύω πολύ τον εγκέφαλο γι'αυτό..χα χα!

οχι...απλ απο εκεινη τη μερια κοιμαται ο ανδρας σου..χεεεχε

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα σε ολες!χωραω να μπω στην ομορφη παρεα σας;

ειμαι κ εγω μανουλα φεβρουαριου και πρωτα ο Θεος περιμενω το πρωτο μου νινι,που μαλλον ειναι μπουμπου,στις 14/02!

ευχομαι ολες να εχουμε ηρεμες και τελειομηνες εγκυμοσυνες και με το καλο να κρατησουμε τα μπουμπουκακια μας αγκαλιτσα!

και οσες εχετε ηδη αλλα παιδακια να τα χαιρεστε!!!!!!!!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Ααα..ξεχασα να σας πω οτι πηγα χθες για αιμα και ουρα!Στα ουρα βρηκαν παλι κατι..Νιτρωδη!Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο αλλα το ειχαν βρει και οταν ειχα μεινει εγκυος!Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν μπορουσα να παρω κατι γτ ηταν η αρχη τοτε!Τωρα δεν ξερω αν θα μου δωσει κατι, αλλα απο το μικροβιολογικο μου ειπαν να πινω πολυ νερο!Τα ουρα μου παντως ειναι σκουρα και μυριζουν πολυ, τουλαχιστον ενα 5μηνο τωρα!

Σχετικα με το αιμα..αιματοκριτης 34,9.Να παρω σιδηρο ειπε..κλασσικα!Θα περιμενω μεχρι τη Δευτερα που θα παω στο γιατρο, να μιλησω μαζι του απο κοντα!

Μάλλον σου το είπε για το νερό για να αποφύγετε καμία ουρολοιμωξη.. Όσο για το σίδηρο δεν το αποφεύγουμε όσο κ να εχουμε. Εγώ με 39 παίρνω πρωί βράδυ. Και ευτυχώς χτες δεν με πείραξε καθόλου ..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

και εγω εχω αρκετες ασπρες αλλα τα εχω και σε ανοικτο χρωμα και δεν παλευοταν με τιποτα η ριζα μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ειμαι κ εγω μανουλα φεβρουαριου και πρωτα ο Θεος περιμενω το πρωτο μου νινι,που μαλλον ειναι μπουμπου,στις 14/02!

ευχομαι ολες να εχουμε ηρεμες και τελειομηνες εγκυμοσυνες και με το καλο να κρατησουμε τα μπουμπουκακια μας αγκαλιτσα!

Γεια σου Λιτσακι!Φυσικα και χωρας!!!Με το καλο..

Μάλλον σου το είπε για το νερό για να αποφύγετε καμία ουρολοιμωξη.. Όσο για το σίδηρο δεν το αποφεύγουμε όσο κ να εχουμε. Εγώ με 39 παίρνω πρωί βράδυ. Και ευτυχώς χτες δεν με πείραξε καθόλου ..

Μααα καλα..39 δεν ειναι φυσιολογικο?

Δεν ξερω γτ μου ειπε πολυ νερο..Και ο γυναικολογος στην προηγουμενη γεν ουρων μου ειπε να πινω πολλα υγρα!Αλλα εξακολουθουν να μην μου λενε τι ειναι αυτο..Παντως κακο στο μωρο δεν κανει λενε!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλωσορισες και εδω λιτσακι μου!!!!:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πρωι πρωι?????δεν θα σε πιασει η αναγουλα??

δεν με εχει πιασει ακομα! ετσι κ αλλιως με πιανει καθε μερα οποτε δεν εχει σημασια! ασε που μπουχτισα φρυγανιες κ ψωμια το πρωι....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Λίτσα καλώς ήρθες κι εσυ στο φόρουμ! Φυσικά και εδώ όλες χωραμε!!! Με το καλό το μωρακι σου!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλως σας βρηκα κοριτσαρες!

παντως μια και λεγατε για δυσκοιλιοτητα εγω δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα προς το παρον με το σιδηρο(κ εγω 2 τη μερα με αιματοκριτη 33) και καπου διαβασα οτι βοηθαει το μαγνησιο σ'αυτο.εμενα μου εχει δωσει ο γιατρος μου και παιρνω 2 τη μερα.ισως γι'αυτο να μην εχω προβλημα.

GjJbp3.png7IWup3.png

δεν με εχει πιασει ακομα! ετσι κ αλλιως με πιανει καθε μερα οποτε δεν εχει σημασια! ασε που μπουχτισα φρυγανιες κ ψωμια το πρωι....

Σωστά και η λογική λέει να το γυρίσουμε στον αρακα 10 η ώρα το πρωί.... Θα με τρελάνεις!?!?! Φαντάζεσαι να μην σε πιάσει καθόλου ναυτία !???' χαχα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!

μαργκο ακομη ταλαιπωρεισαι με αναγουλες ε;;εχουν ελαττωθει τουλαχιστον;εγω ανακατωμαρες εχω ακομη που και που αλλα νομιζω πως ειπα οριστικα αντιο στους εμετους εδω και μιαμιση βδομαδα!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...