Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αχ καλά θα ήταν! Αλλά δεν μένω Αθήνα .. ανεβαίνω μονο για την ωοληψια και την εμβρυομεταφορά!! Ασε μου ραβασάκι να το διαβάσω και να σου απαντήσω!! Χαχα🤣😍

Και εγώ σα να μη μενω Αθηνα είναι γιατί κάνω 1 ώρα plus να πάω με την κίνηση το πρωί. Θα σου αφήσω ραβασάκι στην είσοδο 😂

Εχεις ξανακάνει προσπάθεια εμβρυομεταφορας στο ίδιο κεντρο;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα Αννουλα! δεν εχει εγκυμοσυνης στο mall. γιατι δεν περνας απο το avenue που εχει? νομιζω ειναι πολυ κοντα!

Ναι εχεις δικιο, διπλα ειναι!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάντως που ήμουν στον μήνα μου Αύγουστο μήνα, ζορίστηκα λίγότερο από ό,τι ζορίστηκα φέτος που ήμουν 4-5 μηνών. Λίγο η δουλειά, λίγο οι ναυτίες με ζόρισαν πολύ.

Ελευθερια μου μεχρι ποιο μηνα ειχες ναυτιες? εμενα σαν να εχουν περιοριστει λιγο αλλα λιγο ρε γμτ...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μαργαρίτα στον γιο μου είχα μέχρι 12η εβδομάδα. Τούτη την φορά ειχα μέχρι πριν λίγες μέρες. Τώρα σαν να κόπασαν λιγάκι. Γενικότερα είναι συνηθισμένο περίπου 12η-13η εβδομάδα να υποχωρούν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αντε να φυγει δεν την αντεχω αλλο! μονο οταν τρωω δεν την αισθανομαι! μετα απο λιγο βεβαια επιστρεφει! ειναι φοβερα αηδιαστικο ολα με αναγουλιαζουν...κ εχω φοβερο προβλημα με τις μυρωδιες....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγω στα 2 πρωτα παιδια δεν ηξερα τι θα πει ναυτιες και αηδιες.

Τωρα ειχα ναυτιες καθε πρωι, επινα το γαλα με το ζορι για να μην ειμαι και νηστικη, (ευτυχως δεν ειχα εξαγωγες), και μετα ηθελα συνεχεια να πινω νερο, τιποτε αλλο!!Το μεσημερι ετρωγα οχι ομως πολυ και το απογευμα ηταν καπως περιεργη η γευση στο στομα μου.Γι'αυτο ισως δεν ειχα παρει παρα μονο 1 κιλο στις αρχες.Μετα αυτα κοπηκαν ολα στη 12η -13η εβδ.

κοριτσια πηγα για ψωνια!! πηρα ενα τελειο τζιν απο τα h&m με λαστιχο στη κοιλια! κ ενα τελειο κολαν παλι το ιδιο! επιτελους δεν θα πιεζομαι!!!! μενα η κοιλιτσα μου φαινεται κανονικα! απλα ειναι μικρουλα ακομα! αλλα οσοι με ξερουν το καταλαβαινουν αμεσως!!!!!! αχ πολυ χαρηκα με το τζιν ειδικα ειναι τελειο! κ πηρα κ 2 βρακακια πιο φαρδια λιγο βαμβακερα. ολα 54ευρω. τελεια ε?

Mαργαριτα μου , το κολαν απο που το πηρες?Απο τα h&m ?Ηταν στη νεα κολεξιον ε? Το τζιν με εκπτωση?

Πλακα-πλακα και εγω αναρωτιομουν τι θα κανουμε με τα παλτα κ τα μπουφαν ..Ειμαι και κρυουλιαρα...δεν μπορω αν δεν κουμπωνομαι...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Mαργαριτα μου , το κολαν απο που το πηρες?Απο τα h&m ?Ηταν στη νεα κολεξιον ε? Το τζιν με εκπτωση?

Πλακα-πλακα και εγω αναρωτιομουν τι θα κανουμε με τα παλτα κ τα μπουφαν ..Ειμαι και κρυουλιαρα...δεν μπορω αν δεν κουμπωνομαι...!

ναι απο εκει ολα! δεν καταλαβα αν ηταν καινουργια κολεξιον αλλα οταν δοκιμασα το τζιν ενθουσιααστηκα! ειχε τελεια εφαρμογη επανω μου! (κ δεν συμβαινει συνεχεια αυτο!) ελαστικο μαλακουλι κ τελειο χρωμα σκουρο μπλε λιγο ξεβαμενο πολυ ωραιο! κ το κολαν τελειο. δεν μπορω ρε κοριτσια με πιεζουν ολα στην κοιλια. επρεπε να τα παρω κ κατι μου λεει οτι ηταν πολυ καλη εκτος απο οικονομικη αγορα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μαργαρίτα στον γιο μου είχα μέχρι 12η εβδομάδα. Τούτη την φορά ειχα μέχρι πριν λίγες μέρες. Τώρα σαν να κόπασαν λιγάκι. Γενικότερα είναι συνηθισμένο περίπου 12η-13η εβδομάδα να υποχωρούν.

α καλα..... με βλεπω κ εμενα να σερνομαι για πολυ ακομα......τωρα εδω κ ενα τριωρο που πηγα κ μαναβη-μπακαλη ειμαι χαλια..... κ ποναει κ το κεφαλι μου....αχ να τα ξερα ολα αυτα που περασε η μανουλα μου να της ζηταγα συγνωμη! (πλακα κανω! δεν ξερω αν ειχε ναυτιες! αλλα αν ειχε....συγνωμη μανουλα!)

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλα μα που είστε πάλι όλες????

Πήρα το χαπάκι με το σίδηρο πριν καμια ωρα περίπου κ ακόμα είμαι νορμάλ...Θα δείξει λοιπόν...Αν με πειράξει πάλι θα χρειαστεί να το αλλάξουμε.

Κάθομαι στο μπαλκόνι μου και έχει μια ωραία δροσιά... Μέχρι που μπορεί να πάρω ζακετούλα σε λίγο...Ελάτε να πιούμε χυμό!!!!! χα χα

Κορίτσια διάβαζα εδώ στο φορουμ απο κοπέλες του Αυγούστου που γεννήσανε οτι υποφέρουν στο θηλασμο... Α ρε τι έχουμε να τραβήξουμε....

Αυτά.... Αφού μόνη μου μιλάω........

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλα μα που είστε πάλι όλες????

Πήρα το χαπάκι με το σίδηρο πριν καμια ωρα περίπου κ ακόμα είμαι νορμάλ...Θα δείξει λοιπόν...Αν με πειράξει πάλι θα χρειαστεί να το αλλάξουμε.

Κάθομαι στο μπαλκόνι μου και έχει μια ωραία δροσιά... Μέχρι που μπορεί να πάρω ζακετούλα σε λίγο...Ελάτε να πιούμε χυμό!!!!! χα χα

Κορίτσια διάβαζα εδώ στο φορουμ απο κοπέλες του Αυγούστου που γεννήσανε οτι υποφέρουν στο θηλασμο... Α ρε τι έχουμε να τραβήξουμε....

Αυτά.... Αφού μόνη μου μιλάω........

Δωρα μου ειμαι εγω εδω!!

Ο θηλασμος και για μενα ηταν βασανο, και τον εκοβα παντα στις 10 μερες, καλως η κακως! Δεν αντεχα ομως, και προτιμουσα να εχω ενα σταθερο προγραμμα με το ξενο γαλα, παρα να παιδευομαι και να μη χορταινει καθε 1 ωρα!

Κοριτσακια μου καλησπερα! ειμαι με ζαλαδες και ατονια σημερα ολη μερα,πονανε τα ματια μου δεν μπορω να καθομαι πολυ ωρα στον H/Y.παει γερασα το συμπερασμα!

Και εγω πρεπει να κανω καμια αγορα για το χειμωνα αλλα...βαριεμαι! πωπω τι χαλι με εχει πιασει!

Το Σαββατο εχω την αυχενικη και εγω βρε κοριτσια ευχηθειτε μου καλη τυχη γιατι αρχιζω και αγχωνομαι!

Τα μαλλια σας πως ειναι ρε κοριτσια? εμενα μου εχει βγει μια ριζαρα απο εδω ως την Κρητη.Εσας?

Υ.Γ. Για τα κιλα μου δεν θελω να μιλησω. + 4 !!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Aχ ποσο γελασα με τα ροχαλητα των ανδρων σας!!!!!

Και εμεις δεν παμε πισω ομως,ο αντρας μου ροχαληζει στο ανασκελο και του ριχνω κλοτσια και γυρναει στο πλαι.Εκει δεν ροχαληζει.Κουραζετε ομως πλαγια και ξαναγυρναει ανασκελα.Και ξαναπεφτουν οι κλωτσιες!

Δεν αντεχω με τιποτα το ροχαλητο του! Με τιποτα λεμε!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσακια μου καλησπερα! ειμαι με ζαλαδες και ατονια σημερα ολη μερα,πονανε τα ματια μου δεν μπορω να καθομαι πολυ ωρα στον H/Y.παει γερασα το συμπερασμα!

Και εγω πρεπει να κανω καμια αγορα για το χειμωνα αλλα...βαριεμαι! πωπω τι χαλι με εχει πιασει!

Το Σαββατο εχω την αυχενικη και εγω βρε κοριτσια ευχηθειτε μου καλη τυχη γιατι αρχιζω και αγχωνομαι!

Τα μαλλια σας πως ειναι ρε κοριτσια? εμενα μου εχει βγει μια ριζαρα απο εδω ως την Κρητη.Εσας?

Υ.Γ. Για τα κιλα μου δεν θελω να μιλησω. + 4 !!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!

Καλη τυχη για την αυχενικη, ολα καλα θα ειναι!!

Εγω εχω μερικες ασπρες τριχες αλλα δεν πολυφαινονται. Το μονο κακο ειναι μια τουφιτσα ασπρη που ειναι πανω απο το μετωπο στη δεξια μερια!!

Αυτη ειχε αρχισει να φαινεται πριν μερικες εβδομαδες, γιατι δεν πηγαινα για βαφη.Ετσι λοιπον εφερε η μητερα μου μια βαφη της Apivita με την οποια εβαψε τα δικα της μαλλια εδω στο σπιτι μου, και ετσι πριν βαλει εκεινη τη βαφη μου εβαλε εμενα μια σταλιτσα σε εκεινη την τουφα.Την αφησα μονο 15' και ημουν και στην αυλη.Δεν μου ειχε ακουμπισει το δερμα.Μια χαρα βγηκε η τουφα!!

Τωρα σκεφτομαι επειδη αρχισε παλι να φαινεται, και επειδη μπαινω πλεον στη 16η εβδομ. να παρω και εγω αυτη τη βαφη και να την παω στην κομμωτρια μου να μου την περασει.Εχω να παω κομμωτηριο απο τον Μαιο!!!Ελεος!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...