Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα, χρόνια πολλά σε όσα κορίτσια γιορτάζουν σήμερα ❤️

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια γιατί εγώ θα πάω για εμβρυομεταφορά καλό Γενάρη, τι φάρμακα παίρνετε; Κάνετε και ενέσεις για την προετοιμασία; Επίσης σας έδωσε κάποιο άλλο συμπλήρωμα το διάστημα που περιμένατε για να ξεκινήσετε; 

@Eternity κορίτσι μου σου εύχομαι ένα θαυματάκι. Παρακολουθώ την συζήτηση αλλά δεν είμαι κι εγώ ο σούπερ αισιόδοξος άνθρωπος που θα σου δώσει κουράγιο 🤐. Χαρα στο κουράγιο σου με τα μικροβιολογικά, θα είχα βγει εκτός νομού σε άλλη πόλη να βρω εργαστήριο από το Σάββατο, ήμουν ικανή να φτάσω Αθήνα! 

Παίρνω cyclacur (6 τη μερα), filicine και salospir. Αυτά στην αρχή δλδ, μετά τα φάρμακα αλλάζουν νομίζω και ξεκινάνε οι προγεστερονες.Δε ξερω να σου πω αν υπάρχουν ενέσεις στο μετέπειτα βήμα. Δε μου έχει δώσει κάτι άλλο σε συμπλήρωμα όχι, μου είπε πως κάνω τα πάντα κανονικά. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια ήρθαν οι φίλες μου τα είπαμε και τώρα σαν να κρυώνω λίγο... Φυσούσε λίγο στο μπαλκόνι...

Πήρα και τον γιατρό μου για τον σίδηρο,μου είπε να το ξαναρχίσω γιατί είναι μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός γι'αυτό νιώθω τάση για εμετό...Θα σας πω το βράδυ λοιπόν...

Εγώ είχα πάρει ένα τζιν παντελόνι απο το benneton εγκυμοσύνης πολύ καλό!!

Εδώ στην Κοζάνη δεν έχει κάτι αποκλειστικά με ρουχα εγκυμοσύνης οπότε μόνο στο benneton η σε κανένα μικρό μαγαζάκι...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και γω με ρουχα δεν ξερω τι να φορεσω τωρα. στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει ενα τζιν μονο απο mothercare πολυ καλο, χαμηλο, με λαστιχο πανω απο την κοιλια. η περιοδος ταιριαζει γιατι ιανουαριο ειχα γεννησει αλλα απο τις 23 βδομαδες και μετα την ειχα βγαλει ξαπλωτη και ετσι δεν χρειαστηκα ρουχα. στη δευτερη, που παλι ταιριαζε η περιοδος (μαρτιο γεννησα) δεν δουλευα, ημουν σπιτι, οποτε παλι δεν χρειαστηκα ρουχα. τωρα ομως... φοραω τα τζιν μου με ανοιχτο φερμουαρ και απο πανω το μπλουζακι για να μη φαινεται, αλλα για ποσο? συντομα με βλεπω να χρειαζομαι ρουχα και της εγκυμοσυνης τα βαρανε... το τζιν εγκυμοσυνης που εχω μου ειναι φαρδυ ακομη...ντροπη τριτη εγκυμοσυνη και να μην εχω τι να φορεσω!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

και γω με ρουχα δεν ξερω τι να φορεσω τωρα. στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει ενα τζιν μονο απο mothercare πολυ καλο, χαμηλο, με λαστιχο πανω απο την κοιλια. η περιοδος ταιριαζει γιατι ιανουαριο ειχα γεννησει αλλα απο τις 23 βδομαδες και μετα την ειχα βγαλει ξαπλωτη και ετσι δεν χρειαστηκα ρουχα. στη δευτερη, που παλι ταιριαζε η περιοδος (μαρτιο γεννησα) δεν δουλευα, ημουν σπιτι, οποτε παλι δεν χρειαστηκα ρουχα. τωρα ομως... φοραω τα τζιν μου με ανοιχτο φερμουαρ και απο πανω το μπλουζακι για να μη φαινεται, αλλα για ποσο? συντομα με βλεπω να χρειαζομαι ρουχα και της εγκυμοσυνης τα βαρανε... το τζιν εγκυμοσυνης που εχω μου ειναι φαρδυ ακομη...ντροπη τριτη εγκυμοσυνη και να μην εχω τι να φορεσω!!!

Εγώ ότι ψωνισα ως τώρα είναι ρούχα κανονικά που ανοίγουν από το στήθος κ κάτω,φορεματακια κτλ

Μόνο το τζιν ήταν εγκυμοσύνης.. Τώρα ο χειμώνας θα είναι δύσκολος γιατί εδώ έχουμε αρκετό κρύο κ δεν λέει με ανοιχτό μπουφάν!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ε οκ το καλοκαίρι την βγάζεις μα φαρδίες μπλούζες και ένα παντελόνι με λάστιχο, ριχτά φορεματάκια κτλ. Τον χειμώνα? Ιδίως άμα δουλεύεις και χρειάζεσαι κάθε μέρα άλλα ρούχα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ε οκ το καλοκαίρι την βγάζεις μα φαρδίες μπλούζες και ένα παντελόνι με λάστιχο, ριχτά φορεματάκια κτλ. Τον χειμώνα? Ιδίως άμα δουλεύεις και χρειάζεσαι κάθε μέρα άλλα ρούχα.

αυτο ειναι ενα μεγαλο θεμα,θα τα βρουμε σκουρα μωλις αλλαξει ο καιρος!!!εγω σκεφτομαι και τα παπουτσια αν φουσκοσουν τα ποδια πως θα χωραμε?????

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εγώ πάντως δεν άλλαξα νούμερο, δεν είναι στάνταρτ ό,τι πρήζεται το πόδι!

Eγω στην πρωτη εγκυμοσυνη που γεννησα Ιανουαριο, το χειμωνα ειχα παρει κατι παπουτσια!!!.... σαν και αυτα που βλεπεις και φοραει καμμια θεια μας παλιομοδιτισα.Ισια απο κατω με λαστιχενιο πατο για να μη γλιστρανε, πολυ λιγο υπερυψωμενα και φορετα για να μη χρειαζεται να σκυβω!!!

Ηταν τα πρωτα που πεταξα μολις γεννησα!! Η αληθεια ομως ειναι οτι με βολεψαν!! Κατι τετοια ανετα βρησκεις στα boxer.Ουτε και εγω χρειαστηκε να αλλαξω νουμερο, μονο που δεν μπορουσα να φορεσω μποτα, γιατι συνηθως οι μποτες μου ειναι στενες στη γαμπα!:(

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Τι να σας πω βρε κορίτσια. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική αλλά εγώ δεν χρειάστηκε να αλλάξω νούμερο και επίσης δεν είχα πρηστεί στα άκρα. Τώρα που είναι χειμώνας μπορεί να ειναι διαφορετικά και να με ενοχλούν τα κλειστά παπούτσια αλλά κάποια λύση θα βρεθεί. Εξάλλου αν δεν δουλεύεις και κάθεσαι μέσα, την βγάζεις με μια παντόφλα τις περισσότερες ώρες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Παντως η αληθεια ειναι οτι το καλοκαιρι στους μεγαλους μηνες ειναι πολυ πιο ευκολο το ντυσιμο. Τον 2ο τον γεννησα Σεπτεμβριο και την εβγαζα ολο με φορεματακια και ισια φορετα πεδιλα.Η ζεστη ομως με την κοιλια τουρλα δεν παλευεται!!!!

Εγώ πάντως που ήμουν στον μήνα μου Αύγουστο μήνα, ζορίστηκα λίγότερο από ό,τι ζορίστηκα φέτος που ήμουν 4-5 μηνών. Λίγο η δουλειά, λίγο οι ναυτίες με ζόρισαν πολύ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Female, (δε θυμαμαι το ονομα σου), μηπως ξερεις την αντιστοιχια αγγλ. λυρας με ευρω, για να κανω μια παραγγελια?

Την αλλη την ειχα κανει το Μαρτιο και δε θυμαμαι, παντως μου πηραν πιο πολλα απο την καρτα σε ευρω.Το καλο ειναι οτι ηρθαν πολυ γρηγορα σε 8 ημερες περιπου.

Ελευθερία με λένε. Την αντιστοιχία μπορείς να την βλέπεις καθημερινά εδώ www.xe.com

Ευχαριστω Ελευθερια:-):smile::-):smile:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...