Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αχ καλά θα ήταν! Αλλά δεν μένω Αθήνα .. ανεβαίνω μονο για την ωοληψια και την εμβρυομεταφορά!! Ασε μου ραβασάκι να το διαβάσω και να σου απαντήσω!! Χαχα🤣😍

Και εγώ σα να μη μενω Αθηνα είναι γιατί κάνω 1 ώρα plus να πάω με την κίνηση το πρωί. Θα σου αφήσω ραβασάκι στην είσοδο 😂

Εχεις ξανακάνει προσπάθεια εμβρυομεταφορας στο ίδιο κεντρο;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Απλά δεν θα τα κλείνουμε! Με κασκόλ και μαντήλια θα καλύπτουμε το κενό:)

ειναι μια ιδεα αυτο

στο γιο μου δεν περασα χειμωνα ετσι δεν ξερω πωσ θα το αντημετωποιησω θα μαθουμε ομως!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως κοριτσια τωρα που εχει εκπτωσεις ειναι ευκαιρια για κανενα τζιν εγκυμοσυνης! αλλιως τα χτυπανε!

κ παλτουδακι μας βλεπω να παιρνουμε παντως δεν το γλυτωνουμε...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

παντως κοριτσια τωρα που εχει εκπτωσεις ειναι ευκαιρια για κανενα τζιν εγκυμοσυνης! αλλιως τα χτυπανε!

Οχι απλα εκπτωσεις!Τις προαλλες μπηκα σε ενα μαγαζι..Ειχε 1 ευρω ανδρικα μπλουζακια(χειμωνιατικα-καλοκαιρινα) και 4 ευρω παντελονια-φορεματακια!!:shock::shock:

Δεν ειχε βεβαια νουμερα!!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ούτε εγώ πέρασα χειμώνα. Μάλλον πέρασα αλλά ήταν πολύ νωρίς. 15 Δεκέμβρη είχα μάθει πως είμαι έγκυος!

Γενικώς τα ρούχα εγκυμοσύνης τα χτυπάνε. Εγώ παραγγέλνω μέσω νετ σχεδόν τα πάντα αλλά για κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος είναι όλα πανάκριβα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ούτε εγώ πέρασα χειμώνα. Μάλλον πέρασα αλλά ήταν πολύ νωρίς. 15 Δεκέμβρη είχα μάθει πως είμαι έγκυος!

Γενικώς τα ρούχα εγκυμοσύνης τα χτυπάνε. Εγώ παραγγέλνω μέσω νετ σχεδόν τα πάντα αλλά για κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος είναι όλα πανάκριβα.

Απο ποια ιστοσελιδα?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια πηγα για ψωνια!! πηρα ενα τελειο τζιν απο τα h&m με λαστιχο στη κοιλια! κ ενα τελειο κολαν παλι το ιδιο! επιτελους δεν θα πιεζομαι!!!! μενα η κοιλιτσα μου φαινεται κανονικα! απλα ειναι μικρουλα ακομα! αλλα οσοι με ξερουν το καταλαβαινουν αμεσως!!!!!! αχ πολυ χαρηκα με το τζιν ειδικα ειναι τελειο! κ πηρα κ 2 βρακακια πιο φαρδια λιγο βαμβακερα. ολα 54ευρω. τελεια ε?

Μαργαριτα τι κανεις??Ωραια με τα ψωνια σου!Εγω θα ειμαι Αθηνα στις 7 του μηνα απογευμα, και ως συνηθως θα παμε στο MALL γιατι μας βολευει.Ξερεις αν εχει h&m εκει γιατι δεν θυμαμαι? και αν εχουν εγκυμοσυνης??Κοιτα σε παρακαλω τη σακουλα σου να δεις αν γραφει το MALL.

Mothercare παντως εχει. Θα παω εκει για εσωρουχα και ισως κανενα κολαν.:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Για ρούχα εγκυμοσύνης ρωτάς? Από www.dorothyperkins.com ψώνισα πριν 2 βδομάδες μερικά κομμάτια, υπάρχουν και άλλες.

Εγω απο εκει ειχα παρει κατι πουκαμισα, οχι εγκυμοσυνης, κανονικα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγω απο εκει ειχα παρει κατι πουκαμισα, οχι εγκυμοσυνης, κανονικα.

Έχω ψωνίσει πολλές φορές και όσο ήμουν Αγγλία και από εδώ μέσω νετ. Ρούχα εγκυμοσύνης δεν είχα ξαναπάρει. Την προηγούμενη φορά είχα πάρει από mothercare μέσω νετ πάλι (και τις πιτζάμες για το μαιευτήριο από εκεί τις είχα πάρει, σουτιέν θηλασμού, ρούχα εγκυμοσύνης, επιθέματα στήθους και πολλά άλλα για το μωρό) αλλά πλέον δεν στέλνει απευθείας Ελλάδα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω πως τα κατάφερα. Γενικώς δεν έτρωγα περισσότερο, ούτε είχα λιγούρες, ούτε ξυπνούσα τα βράδια για τσιμπολογήματα! Όταν πεινούσα έτρωγα, ό,τι κάνω πάντα.

Αγοράκι-κοριτσάκι έχεις ε? Να σου ζήσουν! Τώρα τι περιμένεις, έμαθες?

ευχαριστω! τωρα δεν ξερω ακομη τι εχω! περιμενω στο β επιπεδου για σιγουρα.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Μαργαριτα τι κανεις??Ωραια με τα ψωνια σου!Εγω θα ειμαι Αθηνα στις 7 του μηνα απογευμα, και ως συνηθως θα παμε στο MALL γιατι μας βολευει.Ξερεις αν εχει Ψ εκει γιατι δεν θυμαμαι? και αν εχουν εγκυμοσυνης??Κοιτα σε παρακαλω τη σακουλα σου να δεις αν γραφει το MALL.

Mothercare παντως εχει. Θα παω εκει για εσωρουχα και ισως κανενα κολαν.:P

καλημερα Αννουλα! δεν εχει εγκυμοσυνης στο mall. γιατι δεν περνας απο το avenue που εχει? νομιζω ειναι πολυ κοντα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...