Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @kate82 χρονια σου πολλα με υγεια.. και μια τεραστια χοριακη!! Ευχομαι του χρονου τα χριστουγεννα και εσυ και ολες μας.. να κραταμε ενα υγιες, ομορφο κ στρουμπουλο μωρο αγκαλια!!❤❤

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Εγώ μόλις γύρισα από τον πρώτο υπέρηχο για τη προετοιμασία ενδομητρίου. 2η μερα περιόδου σήμερα, χθες ξεκίνησα τα χάπια.  Τον προηγούμενο κύκλο τον είχαμε ακυρώσει γιατί αυξήθηκε η προγεστερονη την 10η μερα..
      Τωρα στον υπέρηχο είδε πάλι ωχρο σωμάτιο το οποίο πρέπει να έχει μείνει από τον προπροηγούμενο κύκλο που είχαμε κάνει και ωοληψια αλλά δεν είναι και σίγουρο.. Έκανα αιματολογικές να δούμε που βρίσκεται η προγεστερονη και έχω φοβηθεί πολύ μη μου ακυρώσει τον κύκλο πάλι.. Αφού υπήρχε το ωχρο σωμάτιο από πριν, δε μπορούσε να μου το σπάσει; Δε καταλαβαίνω γιατί περιμένουμε να απορροφηθεί. Έχει τύχει σε καμία κοπέλα κάτι παρόμοιο;

Καλημερα κοριτσι μου.. και καλη αρχη! Δεν ξερω να σου απαντησω για το ωχρο σωματιο.. πότε σου ειπαν οτι θα ξερεις; θα ξανακανεις υπερηχο ή αρκουν οι αιματολογικες; ποτε θα εχεις απαντησεις; (και κατι αλλο ηθελα να σε ρωτησω για να ξερω κι εγω. Ποσες μερες μετα την περιοδο μπορεις να πας για πρωτο υπερηχο; σημερα περιμενω περιοδο. Μπορω να παω και την Πεμπτη; ή μεχρι την Τεταρτη; αν ξερεις..)

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Βούλα από την 12η μέχρι την 15η εβδομάδα τόσο περίπου παίρνουν τα μωράκια. Το μεγαλύτερο βάρος το βάζουν 5ο-6ο μήνα και φυσικά το τελευταίο τρίμηνο.

Εγώ έχω βολευτεί τα κολάν με μεγάλο λάστιχο, με μπάσκα δηλαδή. Σταματούν κάτω από την κοιλιά και μετά ξεκινάει το τεράστιο λάστιχο που είτε αγκαλιάζει την κοιλιά είτε το διπλώνεις από κάτω.

Τα απλά κολάν, με το κοινό λάστιχο δεν θα σας βολέψουν όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα γιατί θα πιέζει πολύ.

Εμένα η μπουμπού με έχει τρελλάνει στο κλοτσίδι. Το Σαββάτο το βράδυ είχαμε πάει σε βάφτιση και στο γλέντι χοροπηδούσε ως τις 4 το πρωί που κοιμήθηκα!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????? ΤΑ ΨΑΧΝΩ!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ δεν παίρνουν πολύ βάρος ακόμη λέμε! Από τον 5ο στον 6ο θα γίνει το μεγάλο μπαμ, θα το καταλάβαιτε και από την κοιλιά. Ιδίως σε όσες είναι η πρώτη εγκυμοσύνη μέσα σε 1-2 βδομάδες θα καταλάβουν όλοι πως είστε έγκυες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????? ΤΑ ΨΑΧΝΩ!!!!!

Χμ τι να σου πω τώρα....Από τοπικά καταστήματα πήρα 2 και είχα πάρει και ένα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη. Θα βρεις νομίζω οπουδήποτε όμως!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλα εννοειται το θεμα ειναι να εχεις εσυ ορεξη, αλλιως τι νοημα εχει?οταν σου περασει η ναυτια θα εχεις σιγουρα καλυτερη διαθεση!κ σιγα μην υπαρχει τελειος αντρας στον υπνο (καλα ουτε κ στα αλλα υπαρχει:tongue:)

εμεις γιατι κοιμομαστε ησυχα κ ωραια κ αυτοι δεν μπορουν?

εμεισ μαλλον ειμαστε η μονη εξαιρεσε εγω κοιμαμε ανησυχα πολυ και ο αντρασ μου ηρεμα πολυ!!ουτε που τον νοιωθω:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα φιλεναδο-μανούλες!!!

Σήμερα μπαίνω στον 5ο!!!!!! Περνάει ο καιρός ε??

Περιμένω και κατι φίλες μου τώρα που έχουν καιρό να με δουν και θέλω να δω εντυπώσεις...

Θα τα πούμε πάλι πιο μετα...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Ωραια περασαμε το σ/κ. Εχθες το μεσημερι εφαγα μια γαριδομακαροναδα!!!!!Μιαμ, μιαμ, μιαμ!!! Ακομα τη σκεφτομαι!!

Εχθες το απογευμα ειμασταν στο κολυμβητηριο γιατι τα παιδια μας ειχαν αγωνες, τελειωσαμε κατα τις 9.00 και μετα πηγαμε για παγωτο.Τα κιλα μου σημερα ηταν +4 αλλα αυτο δεν εχει σημασια....απο την αρχη εννοω βεβαια της εγκυμοσυνης!!

Σημερα ακουω το μωρακι πιο εντονα οταν ειμαι καθιστη και ηρεμη και πια ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο!!:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ουτε εγω εχω κοιλια ,στηθος εχω κανει ομως γιγαντιαιο!

Εγω το αντιθετο!! Κοιλια εχω κανει, το στηθος μου ομως δεν εχει μεγαλωσει ακομα!! Ποναει ομως και εχει αρχισει σιγα σιγα να μαυριζει γυρω απο τις θηλες!!

Διαφημίσεις

Γαριδομακαρονάδα ε?Χμμμμ μιαμ μιαμ!

Εγώ πάντως είμαι στα +2 κιλά ακόμη, στον γιο μου αυτή την εβδομάδα ήμουν στα +4.

Και εγω απο τα ημερολογια των παιδιων που εχω αυτη την εβδομαδα ημουν +6. Ειχα φτασει στο τελος καθε εγκυμοσυνης 19 κιλα!Τα εχανα ομως μετα ολα.

Για να δουμε τωρα...

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εγω ολα καλα. το σκ λειπαμε και τωρα ειμαι στη δουλεια αλλα δεν εχω και τιποτα να κανω, χαλαρα ειμαστε. μολις τελειωσα να διαβαζω τα προηγουμενα απο την παρασκευη... καλε τι πολλα που γραψατε!! χαιρομαι που ειστε ολες καλα! και γω καλα ειμαι, και το μπεμπε το νιωθω. μονο υπνηλια που εχω λιγη και δυστυχως αρχισα να μην βολευομαι το βραδυ στον υπνο...

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

απο κιλα δεν ξερω ποσα εχω παρει...φοβαμαι να ανεβω στη ζυγαρια!!! αλλα το στηθος εχει πρηστει πολυ. και λεω στον αντρα μου , κοιτα να το χαρεις τωρα, γιατι μετα θα μαραζωσει παλι....!!!

α, μαρια με λενε εμενα, αλλα μη μιλατε με τα ονοματα βρε κοριτσια γιατι ενα μυαλο το εχω, δεν θυμαμαι πως τη λενε την καθεμια. τι να πρωτοσυγκρατησω? και στην εγκυμοσυνη λενε οτι ξεχναμε πιο πολυ...(σε μενα ισχυει παντως...)

Και εγω απο τα ημερολογια των παιδιων που εχω αυτη την εβδομαδα ημουν +6. Ειχα φτασει στο τελος καθε εγκυμοσυνης 19 κιλα!Τα εχανα ομως μετα ολα.

Για να δουμε τωρα...

Εγώ πήρα 9 κιλά σύνολο και τα έχασα. Τώρα δεν προσέχω τόσο αλλά έχω περισσότερες ναυτίες και σώζουν την κατάσταση:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...