Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η χοριακη μου θα είναι έτοιμη στις 5 το απόγευμα.... είναι κλειστό το μικροβιολογικο που πηγαίνω και πήγα σε ένα άλλο. Τα όμορφα της επαρχίας... Ελπίζω να μην υπάρχει μπέρδεμα με το αποτέλεσμα. Τώρα θα πάρω τα πρωινά χάπια και τα μεσημεριανά θα τα καθυστερήσω μην τα πάρω τζάμπα. 

Καλημερα κοριτσι..! Καλυτερα θα ηταν σιγουρα στο ιδιο κεντρο. Ωστοσο απο την τιμη της χοριακης θα καταλαβεις τι γινεται. Αν δεν εχει παει καλα.. θα ειναι μηδενικη ή διψηφια. Αν ειναι τριψηφια, κανεις και μεθαυριο στο ιδιο κεντρο. Καλη σου επιτυχια!❤❤

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Ξενύχτι είχε και για εμάς το ΣΚ και χθες δουλειές στο σπίτι, πότε να ξεκουραστείς?

Καλά τα λέτε με το κράτος αλλά τι θα βγει? Από το ΙΚΑ περίπου τόσα ειναι τα χρήματα 4-4,5 χιλάρικα είχα πάρει και εγώ. Το θέμα είναι θα τα πάρουμε τώρα και αν ναι πότε??? Αν δεν έχεις κομπόδεμα δεν μπορείς να στηριχτείς στο κράτος για να τα έξοδα γέννας. Να μην μιλήσω για το επίδομα παιδιού που είναι τραγικό! 90 Ευρώ το έτος να ζήσεις το παιδί σου? Τα κίνητρα του κράτους για τα νέα ζευγάρια είναι πολύ λίγα έως ανύπαρκτα. Δεν νομίζω πως αποφασίζει κανείς να κάνει παιδί πλέον στηριζόμενος στις παροχές της πολιτείας.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια!

Γωγω...:P:p:p:p:p:p:p

Καλα ειστε?Εγω χθες το βραδυ εφαγα την πρωτη κλωτσια στην κοιλια απο τον ανδρα μου..Τι να κανω?Να τον στειλω να κοιμαται αλλου?Και αυτος το βραδυ δεν κοιμαται καλα γτ με εχει στο νου του!Σκεφτηκα να βαλω μαξιλαρια αλλα ειναι τοσο ατσαλος που δεν ξερω αν θα πετυχω τπτ με αυτο..

Εμενα το μωρακι εξακολουθει να μου λεει "γεια σου μανουλα..", αλλα κυριως οταν κατουριεμαι!Χθες μαλιστα ξαπλωνα στα πλαγια και εκανε εξογκωμα!Το επιασα και ηταν τοοοοσο στρογγυλο..Λες και επιανες το κεφαλακι!

Εσεις πως πατε με τα σπορια σας?

αχ κ εγω φοβαμαι παρα πολυ καθε βραδι οτι θα με κλωτσησει! μου ειχε ριξει μια καποια στιγμη πριν 5 μηνες κ τα ειχα δει ολα!!!! τι να κανουμε να τους διωξουμε? εγω το σκεφτομαι σοβαρα. ετσι κ αλλως σεξ δεν εχει πια! οποτε δεν θα χασουμε κ πολλα! :tongue::tongue::tongue: εγω δεν εχω νιωσει τιποτα ακομα αλλα ειναι πολυ νωρις κ ειναι κ το πρωτο μου...οποτε υπομονη

ρε κοριτσια εχω μια απορια. τα κολαν αρχιζουν κ με ενοχλουν στην κοιλια. οπου διαβαζω ομως ολες οι εγκυες τα φορανε. εμενα γιατι με ενοχλουν? υπαρχουν ειδικα χωρις λαστιχο? στο h&m mama δεν ειχε

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αχ κ εγω φοβαμαι παρα πολυ καθε βραδι οτι θα με κλωτσησει! μου ειχε ριξει μια καποια στιγμη πριν 5 μηνες κ τα ειχα δει ολα!!!! τι να κανουμε να τους διωξουμε? εγω το σκεφτομαι σοβαρα. ετσι κ αλλως σεξ δεν εχει πια! οποτε δεν θα χασουμε κ πολλα! :tongue::tongue::tongue: εγω δεν εχω νιωσει τιποτα ακομα αλλα ειναι πολυ νωρις κ ειναι κ το πρωτο μου...οποτε υπομονη

ρε κοριτσια εχω μια απορια. τα κολαν αρχιζουν κ με ενοχλουν στην κοιλια. οπου διαβαζω ομως ολες οι εγκυες τα φορανε. εμενα γιατι με ενοχλουν? υπαρχουν ειδικα χωρις λαστιχο? στο h&m mama δεν ειχε

ευτυχωσ εμενα κοιματε ηρεμοσ ετσι δεν εχω τετοιο φοβο!!!

μαλλον τα κολλαν που φορανε ειναι κατομεσα και τα βαζουν κατω απο την κοιλια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κ εγω την ιδια απορια εχω με τα κολαν . δεν θα με ενοχλει το λαστιχο? ακομα βολευομαι με φορεματα , μολις πιασουν τα κρυα θα βαλω κολαν. οσο για το σ&$ εμεις πηραμε επισημη αδεια απο τη γιατρο κ ευτυχως ο αντρας μου δεν ειχε κανεναν ενδοιασμο, μια χαρα εγιναν ολα:oops::D

ο δικος μου δεν κλοτσαει, ροχαλιζει πολυ ομως!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Ξερεις τι?Εμενα δεν μου αρεσει να κοιμαται αλλου!Αλλα μαλλον πρεπει..Την προηγουμενη εβδομαδα, μου εδωσε αγκωνια στο λαιμο..Και τωρα ανετος ανετος, εβαλε το ποδι του πανω στην κοιλια μου!Μαα δεν μπορει και αυτος να κοιμηθει ανετα.Σημερα απο μονος του θα πει να κοιμηθει αλλου!

Και αλλη φορα λεγατε για το σεξ και οτι δεν κανετε..Σας ειπε ο γιατρος να μην κανετε?

Ελα μου ντε?Και εμενα αυτα τα κολαν απο την αρχη δεν με βολευαν.Στο λαστιχο επανω βασικα!Εκτος και αν κοιταξεις για μεγαλο νουμερο..Δεν ξερω αλλα εγω εχω βολευτει πολυ με φορεματακια μακρυα..

Καλημερα εφακη!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

ευτυχωσ εμενα κοιματε ηρεμοσ ετσι δεν εχω τετοιο φοβο!!!

μαλλον τα κολλαν που φορανε ειναι κατομεσα και τα βαζουν κατω απο την κοιλια!!!

κ εγω την ιδια απορια εχω με τα κολαν . δεν θα με ενοχλει το λαστιχο? ακομα βολευομαι με φορεματα , μολις πιασουν τα κρυα θα βαλω κολαν. οσο για το σ&$ εμεις πηραμε επισημη αδεια απο τη γιατρο κ ευτυχως ο αντρας μου δεν ειχε κανεναν ενδοιασμο, μια χαρα εγιναν ολα:oops::D

Μαλλον θα ειναι βολικα αργοτερα που θα παει το μωρο πιο πανω..Τωρα το λαστιχο ειναι ακριβως εκει που ειναι το μωρο και για αυτο δεν μας βολευουν μαλλον..:confused:

Και εμενα ροχαλιζει στο ανασκελο...Τον σπρωχνω, γυρναει πλαγια και σταματαει!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ξερεις τι?Εμενα δεν μου αρεσει να κοιμαται αλλου!Αλλα μαλλον πρεπει..Την προηγουμενη εβδομαδα, μου εδωσε αγκωνια στο λαιμο..Και τωρα ανετος ανετος, εβαλε το ποδι του πανω στην κοιλια μου!Μαα δεν μπορει και αυτος να κοιμηθει ανετα.Σημερα απο μονος του θα πει να κοιμηθει αλλου!

Και αλλη φορα λεγατε για το σεξ και οτι δεν κανετε..Σας ειπε ο γιατρος να μην κανετε?

Ελα μου ντε?Και εμενα αυτα τα κολαν απο την αρχη δεν με βολευαν.Στο λαστιχο επανω βασικα!Εκτος και αν κοιταξεις για μεγαλο νουμερο..Δεν ξερω αλλα εγω εχω βολευτει πολυ με φορεματακια μακρυα..

Καλημερα εφακη!

καλημερααααααααααααααα

αρχισε απο τωρα να κανει αισθητη την παρουσια τησ η μπουμπου σου!!!ειναι γρηγορη!!!!!ατε να τα νοιωσουμε και εμεις!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μωρε κ εμας δεν μας το απαγορευει εντελως ο γιατρος εγω κυριως φταιω ολη την ωρα εχω ταση για εμετο...δεν εχω καθολου ορεξη.. βεβαια κ το μωρο μου δεν πρεπει να εχει κ εκεινος ορεξη γιατι δεν κανει κινησεις..νιωθω κ εντελως αντιερωτικη με την πρησμενη κοιλια. αλλα κυριως ειναι η ναυτια που με εχει τσακισει. μου μυριζει το τσιγαρο του κ δεν τον αντεχω καθολου....

ο δικος μου δεν ροχαλιζει αλλα κλωτσαει! χαχαχχαχαχα τελικα δεν υπαρχει τελειο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααα

αρχισε απο τωρα να κανει αισθητη την παρουσια τησ η μπουμπου σου!!!ειναι γρηγορη!!!!!ατε να τα νοιωσουμε και εμεις!!

Εμενα πρεπει να ειναι χοντροκομενο το παιδι μου!!Στο ιντερνετ λεει οτι την 15η εβδ. πρεπει να ειναι 70 γρ.Εμενα ηταν 57γρ. την 12η εβδ..Μπαμπατσικο θα μου βγει!Και ασε που εγω δεν εκανα κοιλια..Οποτε το νιωθω πιο ευκολα!Αλλα γτ δεν εχω κοιλια?ΘΕΛΩ ΚΟΙΛΙΑ!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Βούλα από την 12η μέχρι την 15η εβδομάδα τόσο περίπου παίρνουν τα μωράκια. Το μεγαλύτερο βάρος το βάζουν 5ο-6ο μήνα και φυσικά το τελευταίο τρίμηνο.

Εγώ έχω βολευτεί τα κολάν με μεγάλο λάστιχο, με μπάσκα δηλαδή. Σταματούν κάτω από την κοιλιά και μετά ξεκινάει το τεράστιο λάστιχο που είτε αγκαλιάζει την κοιλιά είτε το διπλώνεις από κάτω.

Τα απλά κολάν, με το κοινό λάστιχο δεν θα σας βολέψουν όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα γιατί θα πιέζει πολύ.

Εμένα η μπουμπού με έχει τρελλάνει στο κλοτσίδι. Το Σαββάτο το βράδυ είχαμε πάει σε βάφτιση και στο γλέντι χοροπηδούσε ως τις 4 το πρωί που κοιμήθηκα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μωρε κ εμας δεν μας το απαγορευει εντελως ο γιατρος εγω κυριως φταιω ολη την ωρα εχω ταση για εμετο...δεν εχω καθολου ορεξη.. βεβαια κ το μωρο μου δεν πρεπει να εχει κ εκεινος ορεξη γιατι δεν κανει κινησεις..νιωθω κ εντελως αντιερωτικη με την πρησμενη κοιλια. αλλα κυριως ειναι η ναυτια που με εχει τσακισει. μου μυριζει το τσιγαρο του κ δεν τον αντεχω καθολου....

ο δικος μου δεν ροχαλιζει αλλα κλωτσαει! χαχαχχαχαχα τελικα δεν υπαρχει τελειο?

καλα εννοειται το θεμα ειναι να εχεις εσυ ορεξη, αλλιως τι νοημα εχει?οταν σου περασει η ναυτια θα εχεις σιγουρα καλυτερη διαθεση!κ σιγα μην υπαρχει τελειος αντρας στον υπνο (καλα ουτε κ στα αλλα υπαρχει:tongue:)

εμεις γιατι κοιμομαστε ησυχα κ ωραια κ αυτοι δεν μπορουν?

BJVqp3.png

Εμενα πρεπει να ειναι χοντροκομενο το παιδι μου!!Στο ιντερνετ λεει οτι την 15η εβδ. πρεπει να ειναι 70 γρ.Εμενα ηταν 57γρ. την 12η εβδ..Μπαμπατσικο θα μου βγει!Και ασε που εγω δεν εκανα κοιλια..Οποτε το νιωθω πιο ευκολα!Αλλα γτ δεν εχω κοιλια?ΘΕΛΩ ΚΟΙΛΙΑ!!

ουτε εγω εχω κοιλια ,στηθος εχω κανει ομως γιγαντιαιο!

BJVqp3.png

Βούλα από την 12η μέχρι την 15η εβδομάδα τόσο περίπου παίρνουν τα μωράκια. Το μεγαλύτερο βάρος το βάζουν 5ο-6ο μήνα και φυσικά το τελευταίο τρίμηνο.

Εγώ έχω βολευτεί τα κολάν με μεγάλο λάστιχο, με μπάσκα δηλαδή. Σταματούν κάτω από την κοιλιά και μετά ξεκινάει το τεράστιο λάστιχο που είτε αγκαλιάζει την κοιλιά είτε το διπλώνεις από κάτω.

Τα απλά κολάν, με το κοινό λάστιχο δεν θα σας βολέψουν όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα γιατί θα πιέζει πολύ.

Εμένα η μπουμπού με έχει τρελλάνει στο κλοτσίδι. Το Σαββάτο το βράδυ είχαμε πάει σε βάφτιση και στο γλέντι χοροπηδούσε ως τις 4 το πρωί που κοιμήθηκα!

Απλα και καλα, στην εβδ που ειμαι πρεπει να ειναι καπου στα 70 γρ...Σιγα να μην ειναι τοσο μονο..
ουτε εγω εχω κοιλια ,στηθος εχω κανει ομως γιγαντιαιο!

Ακριβως!!!!!Απο στηθος ουυυυυ...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...