Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Eirini2025 είπε:

να είσαι καλά! σε ευχαριστώ πολύ, παρά πολύ! αυτό ακριβώς ενιωσα! κι όσο κι αν προσπάθησα να το εκφρασω δε τα καταφερα ! Είδα το γιατρό μου τη τελευταια φορά αποφασισμένη και αισιόδοξη και μου τσάκισε τα φτερά.. δε ξέρω πόσο κουράγιο θα έχω και πόσο μακριά θα φτάσω..μόνο ότι το θέλω τόσο πολύ! Περνανε τοσα απ το μυαλό μου, φοβοι. Πως δε θα είμαι η βιολογική μαμα, πως μπορεί το μωρακι μου να μη με θέλει από ένστικτο, πως είμαι μια παρενθετη μητέρα μονο.. τόσα πολλά...ομως δε το απορρίπτω. δε μπορώ να το απορρίψω κι πραγματι!..ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά τα κορίτσια κι έχουμε μια ελπίδα παραπάνω όλες εμείς! 

σε ευχαριστώ πολύ! μακάρι όλες να είμαστε τυχερές και να τα καταφέρουμε! 

Γλυκιά μου,το παν είναι αν έχεις ψυχικά κι οικονομικά αποθέματα, για το αν Θα προσπαθήσεις ξανά με τα δικά σου.

Γέννησε γνωστή μου τις προάλλες στα 46 με δικά της. Είχε πάντα καλή ανταπόκριση στα φάρμακα και το συνέχιζε και της βγήκε στην τελευταία προσπάθεια. Βέβαια είχε κι άλλο παιδάκι οπότε δεν το σκεφτόταν για δανεικά.

@LioPh79 πολύ ωραία τα είπες!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχ γεωργια στη φωτο που μου εδωσε στο β επιπεδου η μπεμπα ειχε το χερι στο κεφαλι κ την προηγουμενη εβδομαδα μου εδωσε κ αλλες η γιατρος μου κ εχει σε ολες το χερι στο κεφαλι!

Εγω έλεγα ότι σκεφτόταν ώχ που πάω με τέτοιους γονείς:tongue:

Χιχι εμένα τον ξεγέννησαν έτσι με το χέρι εκεί αυτό ήταν από το doppler

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι τις παρήγγειλα αλλά έχω ενα προβληματάκι... Ειναι δυο κομμάτια και εγώ εχω 1 κουρτινόξυλο... χε χε!! Θα πρέπει να βάλω αυτο το πρόσθετο που πιάνεται απο το κουρτινόξυλο ε?

Αν το κουτρινοξυλο σου ειναι αυτο με τους κρικους , ναι!

Αν ειναι αυτο με το σιδηροδρομο, θα χρειαστει να μπει κιαλλος σιδηροδρομος.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αν θες κοιτάω κι εγώ μέχρι στιγμής πόσο κόστισαν όλα όσα πηραμε και σου λεω... Ξερω ποια κουνια λες βρε και ποια συρταριερα...

Αυτα???

500_500_2011_3_28_10_33_53.jpg

500_500_2011_8_31_11_50_27.jpg

ναι αυτα τα 2 ειναι σας αρεσουν??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:τωρα ειναι εσα στο δωματιο ο αντρας μου με τον μπαμπα μου και τα συρναμολογουν!!σκεφτομαι να βαλω και αυτοκολητα για να δειξουν λιγο..τι λες??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ναι αυτα τα 2 ειναι σας αρεσουν??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:τωρα ειναι εσα στο δωματιο ο αντρας μου με τον μπαμπα μου και τα συρναμολογουν!!σκεφτομαι να βαλω και αυτοκολητα για να δειξουν λιγο..τι λες??

αχ ναι Δωρα πες μου αν θελεις!!μιλαω για συνολικα ολα τα ψωνια σε οτι αφορα το μωρο...

B4Itp2.png

Μα είδες που κατάλαβα ποια λές?? Η συρταριέρα είναι πολύ ωραία εγώ πήρα την πιο ψηλη στο 1,20... Ναι μπορείς να βάλεις και αυτοκόλλητα αλλά στο ένα κεφαλάρι απο έξω και στο άλλο το απέναντι κεφαλάρι απο μέσα... Θα δείξει σαν τις κούνιες απο τα μαγαζιά με τα σχεδια!

Να δες πχ πως ειναι η ζωγραφιά εδω

EBELINA-1.jpg

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Με γειά σας κοπέλα μου κι εγω που στον μικρό τα έδωσα μου φαίνονται τώρα κοροιδία μια χαρά είναι κι αυτά από το ΙΚΕΑ μη σου πω και τα ίδια.Για να τα ξεχωρίσεις πρέπει να είσαι μαραγκός.Άσε Πόπη μου τα δίνεις μετά στο κανονικό της κρεβάτι.

ευχαριστω πολυ Γεωργια μου να εισαι καλα!!εχουμε πολλα εξοδα μωρε και ειπαμε να την βολεψουμε ετσι..με ενδιεφερε να ειναι σταθερο το κρεβατακι και να μην κουνιεται...μια χαρα το ειδα παντως και ειπε και ο μπαμπας θα κανει πατεντα για να ειναι 100% σταθερο!!

ναι μολις γινει 3 χρονων θελουμε να την κανουμε με το καλο ενα super δωματιο!!

B4Itp2.png

Αν το κουτρινοξυλο σου ειναι αυτο με τους κρικους , ναι!

Αν ειναι αυτο με το σιδηροδρομο, θα χρειαστει να μπει κιαλλος σιδηροδρομος.

Σαν αυτο ειναι το κουρτινόξυλο

amanda_f20_nikel_mat_strass.jpg

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πόπη μην ακούω να δικαιολογείσαι για το οτι δεν πήρες κούνια με 400?!!! Χαζό εισαι???? Ποιός έχει χρήματα αυτο τον καιρό????Εμένα αν δεν το έπαιρνε το κρεβατάκι η πεθερα βλέπω να κοιμόταν το μωρό στα...παγκάκια!!!! Και όλοι το μωρό θα κοιτάνε πιστεψε με όχι την κούνια!!!

Λοιπόν θα σου πω πιο αργα το βραδυ για τα ποσά γιατι φευγω πάω σουπερ μάρκετ για λίγα πραγματάκια γιατί και για εκεί δεν παίζουν πολλά money!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μα είδες που κατάλαβα ποια λές?? Η συρταριέρα είναι πολύ ωραία εγώ πήρα την πιο ψηλη στο 1,20... Ναι μπορείς να βάλεις και αυτοκόλλητα αλλά στο ένα κεφαλάρι απο έξω και στο άλλο το απέναντι κεφαλάρι απο μέσα... Θα δείξει σαν τις κούνιες απο τα μαγαζιά με τα σχεδια!

Να δες πχ πως ειναι η ζωγραφιά εδω

EBELINA-1.jpg

ναι καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω!!αλλα απο την μεσα μερια γιατι να βαλω αυτοκολητο???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:αφου θα μπει η παντα!!!για πες Δωρακι θα τα βολεψω λες με το ποσο που λεω??

B4Itp2.png

Πόπη μην ακούω να δικαιολογείσαι για το οτι δεν πήρες κούνια με 400?!!! Χαζό εισαι???? Ποιός έχει χρήματα αυτο τον καιρό????Εμένα αν δεν το έπαιρνε το κρεβατάκι η πεθερα βλέπω να κοιμόταν το μωρό στα...παγκάκια!!!! Και όλοι το μωρό θα κοιτάνε πιστεψε με όχι την κούνια!!!

Λοιπόν θα σου πω πιο αργα το βραδυ για τα ποσά γιατι φευγω πάω σουπερ μάρκετ για λίγα πραγματάκια γιατί και για εκεί δεν παίζουν πολλά money!!!

οκ θα τα πουμε μετα!!αντε καλα ψωνια και προσοχη εεεε στις σοκολατες...;););););)

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

χα χα χα απιστευτο αυτο ακριβως το σχεδιο κουρτινοξυλο το εχω στο σαλονι μας!!!!επεσες διανα!!εγω σε τετοιο κουρτινοξυλο ειχα και σιδηροδρομο...αρα μπορεις να βαλεις!!

B4Itp2.png

Ναι, Δωρα μου πανω σε αυτο πιανεται ενα αλλο πιο στενο με κατι ειδικα γατζακια.Εκει θα μπει η ψιλη κουρτινα σου.Αυτος με τις κουρτινες ξερει, αν εχει κουρτινοξυλα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ναι, Δωρα μου πανω σε αυτο πιανεται ενα αλλο πιο στενο με κατι ειδικα γατζακια.Εκει θα μπει η ψιλη κουρτινα σου.Αυτος με τις κουρτινες ξερει, αν εχει κουρτινοξυλα.

Καλησπέρα Άννα μου πως πας με το εξανθημα?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...