Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Eirini2025 είπε:

να είσαι καλά! σε ευχαριστώ πολύ, παρά πολύ! αυτό ακριβώς ενιωσα! κι όσο κι αν προσπάθησα να το εκφρασω δε τα καταφερα ! Είδα το γιατρό μου τη τελευταια φορά αποφασισμένη και αισιόδοξη και μου τσάκισε τα φτερά.. δε ξέρω πόσο κουράγιο θα έχω και πόσο μακριά θα φτάσω..μόνο ότι το θέλω τόσο πολύ! Περνανε τοσα απ το μυαλό μου, φοβοι. Πως δε θα είμαι η βιολογική μαμα, πως μπορεί το μωρακι μου να μη με θέλει από ένστικτο, πως είμαι μια παρενθετη μητέρα μονο.. τόσα πολλά...ομως δε το απορρίπτω. δε μπορώ να το απορρίψω κι πραγματι!..ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά τα κορίτσια κι έχουμε μια ελπίδα παραπάνω όλες εμείς! 

σε ευχαριστώ πολύ! μακάρι όλες να είμαστε τυχερές και να τα καταφέρουμε! 

Γλυκιά μου,το παν είναι αν έχεις ψυχικά κι οικονομικά αποθέματα, για το αν Θα προσπαθήσεις ξανά με τα δικά σου.

Γέννησε γνωστή μου τις προάλλες στα 46 με δικά της. Είχε πάντα καλή ανταπόκριση στα φάρμακα και το συνέχιζε και της βγήκε στην τελευταία προσπάθεια. Βέβαια είχε κι άλλο παιδάκι οπότε δεν το σκεφτόταν για δανεικά.

@LioPh79 πολύ ωραία τα είπες!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια τελικα πηγα στο ικεα !!! με το καροτσακι με κουβαλησαν βεβαια αλλα ηταν πολυ ωραια!!τελικα πηραμε το κρεβατακι που εδειξε χθες η Μαργαριτα μας μια συρταριερα και ενα στρωματακι 250 ε!!ενταξει ντρεπομαι ...αλλα τι να κανουμε δυσκολες εποχες ειπαμε να βολευτουμε με αυτα και αργοτερα θα την φτιαξουμε ενα πανεμορφο ολοκληρομενο δωματιο!!το στρωμα εκανε 80 ειναι με ελατηρια απο μεσα μου φανηκε πολυ καλο!!

Μεγειά μεγειά!!!! Καλορίζικα κοριτσάκι μου να τα χαρεί η μπουμπού σου!!

Καλά γιατί να ντρέπεσαι ρε χαζό εισαι?????????? Ντροπή θα ήταν αν τα έκλεβες,μην ακούω χαζά!!! Τα είχα δει κι εγώ ειναι πολύ ομορφα!!! Ποια συρταριέρα πήρες?Αυτη που εχει 2 πιο μικρά συρταρια πανω στα 99???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτός είναι ο 3D υπέρηχος του γιού μου είχα χρόνο τώρα που κοιμάται και είπα να σας το δείξω και γεννήθηκε ακριβώς έτσι με το χέρι στο κεφάλι!!!

τελειος ειναι... αχ θα σας δειξω κι εγω το 3d του γιου μου......

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Πόπη μου ήμουν 32 εβδομάδων.Έτσι ακριβώς ήταν όταν γεννήθηκε έπαθα πλάκα.

Δώρα μου έτσι ήταν κι εσένα να δεις έτσι θα βγει με το καλό να τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας.Αχ κοίταζα τις φωτογραφίες που βγάζαμε και τον κοιτάω τώρα που έγινε ολόκληρος άντρας πριν ένα σαμιαμίδι ήταν!!!Ξυπνήσανε οι άντρες πάω σιγά σιγά αλλά θα περνάω να σας βλέπω!

zxG9p3.png

owokp3.png

th_0003.jpg

Αυτός είναι ο 3D υπέρηχος του γιού μου είχα χρόνο τώρα που κοιμάται και είπα να σας το δείξω και γεννήθηκε ακριβώς έτσι με το χέρι στο κεφάλι!!!

αχ γεωργια στη φωτο που μου εδωσε στο β επιπεδου η μπεμπα ειχε το χερι στο κεφαλι κ την προηγουμενη εβδομαδα μου εδωσε κ αλλες η γιατρος μου κ εχει σε ολες το χερι στο κεφαλι!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Ουφ! σας διαβασα επιτελους! εκανα μια ωρα!

Εμενα η μπεμπα στον τελευταιο υπερυχο ειχε τη μπουνια στο στομα της!:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ουφ! σας διαβασα επιτελους! εκανα μια ωρα!

Εμενα η μπεμπα στον τελευταιο υπερυχο ειχε τη μπουνια στο στομα της!:P

χε χε χε!!!! :lol::lol::lol:

Ετοιμοπόλεμη την κόβω την δικιά σου ε??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλιοπη καλοριζικα τα πραγματα, με το καλο η μπεμπα!!

Σημερα ηρθε και σε εμενα το πακετακι της babyspace! φαινεται τα στελνουν μαζικα, εμ τι θα κατσουν ενα ενα??

Ειχε μεσα κατι διαφυμιστικα φυλλαδια και ενα δειγματακι της sudocream!

Για φαντασου, πολυ χουβαρδαδες ειναι! κριμα στο e-mail που μου ειχαν στειλει πως ερχεται το πακετο! τι φοβηθηκαν μη χαθει??χα,χα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μεγειά μεγειά!!!! Καλορίζικα κοριτσάκι μου να τα χαρεί η μπουμπού σου!!

Καλά γιατί να ντρέπεσαι ρε χαζό εισαι?????????? Ντροπή θα ήταν αν τα έκλεβες,μην ακούω χαζά!!! Τα είχα δει κι εγώ ειναι πολύ ομορφα!!! Ποια συρταριέρα πήρες?Αυτη που εχει 2 πιο μικρά συρταρια πανω στα 99???

αχ δωρακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ αντε μπαινω και εγω σε μια σειρα...!!!πηραμε την κουνια που εβγαλε σε φωτο η Μαργαριτα χθες το βραδυ..(αν θελεις πανε λιγο πισω να την δεις γιατι δεν ξερω να βαζω φωτο)

και συρταριερα πηραμε μια την οποια δεν την εχει μεσα στο σαιτ τους...ειναι 1 μετρο σε μηκος με 4 συρταρια!!σε ασπρο χρωμα!!παρα πολυ ομορφη !!αν εχει χρονο ο αντρας μου μολις την στησουμε θα την βγαλω φωτο και θα τον πω να μου την περασει να τη δεις!!

παντως εκανα σημερα μια λιστα με τιμες πανω κατω αυτα που χρειαζομαστε και βγαινουν 1600..εμεις διαθετουμε για την αρχη 1000 για τα ψωνια οποτε οσο μπορω κοβω απο δεω και απο κει...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Δωρα, τις παρηγγειλες τις κουρτινες ε??

Μπραβο, να τελειωνεις σιγα σιγα! καλοριζικα να ειναι ολα!

Ναι τις παρήγγειλα αλλά έχω ενα προβληματάκι... Ειναι δυο κομμάτια και εγώ εχω 1 κουρτινόξυλο... χε χε!! Θα πρέπει να βάλω αυτο το πρόσθετο που πιάνεται απο το κουρτινόξυλο ε?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αχ γεωργια στη φωτο που μου εδωσε στο β επιπεδου η μπεμπα ειχε το χερι στο κεφαλι κ την προηγουμενη εβδομαδα μου εδωσε κ αλλες η γιατρος μου κ εχει σε ολες το χερι στο κεφαλι!

αχ εμενα δεν μου δινει σε 3d η γιατρος γιατι??μονο σε ασπρομαυρο υπερηχο μου δινει φωτο...

B4Itp2.png

Ναι τις παρήγγειλα αλλά έχω ενα προβληματάκι... Ειναι δυο κομμάτια και εγώ εχω 1 κουρτινόξυλο... χε χε!! Θα πρέπει να βάλω αυτο το πρόσθετο που πιάνεται απο το κουρτινόξυλο ε?

ναι σιδηροδρομο θα βαλεις δωρακι δεν ειναι τπτ ειναι και φθηνα αυτα!!

B4Itp2.png

κοριτσια τελικα πηγα στο ικεα !!! με το καροτσακι με κουβαλησαν βεβαια αλλα ηταν πολυ ωραια!!τελικα πηραμε το κρεβατακι που εδειξε χθες η Μαργαριτα μας μια συρταριερα και ενα στρωματακι 250 ε!!ενταξει ντρεπομαι ...αλλα τι να κανουμε δυσκολες εποχες ειπαμε να βολευτουμε με αυτα και αργοτερα θα την φτιαξουμε ενα πανεμορφο ολοκληρομενο δωματιο!!το στρωμα εκανε 80 ειναι με ελατηρια απο μεσα μου φανηκε πολυ καλο!!

Με γειά σας κοπέλα μου κι εγω που στον μικρό τα έδωσα μου φαίνονται τώρα κοροιδία μια χαρά είναι κι αυτά από το ΙΚΕΑ μη σου πω και τα ίδια.Για να τα ξεχωρίσεις πρέπει να είσαι μαραγκός.Άσε Πόπη μου τα δίνεις μετά στο κανονικό της κρεβάτι.

zxG9p3.png

owokp3.png

αχ δωρακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ αντε μπαινω και εγω σε μια σειρα...!!!πηραμε την κουνια που εβγαλε σε φωτο η Μαργαριτα χθες το βραδυ..(αν θελεις πανε λιγο πισω να την δεις γιατι δεν ξερω να βαζω φωτο)

και συρταριερα πηραμε μια την οποια δεν την εχει μεσα στο σαιτ τους...ειναι 1 μετρο σε μηκος με 4 συρταρια!!σε ασπρο χρωμα!!παρα πολυ ομορφη !!αν εχει χρονο ο αντρας μου μολις την στησουμε θα την βγαλω φωτο και θα τον πω να μου την περασει να τη δεις!!

παντως εκανα σημερα μια λιστα με τιμες πανω κατω αυτα που χρειαζομαστε και βγαινουν 1600..εμεις διαθετουμε για την αρχη 1000 για τα ψωνια οποτε οσο μπορω κοβω απο δεω και απο κει...

Αν θες κοιτάω κι εγώ μέχρι στιγμής πόσο κόστισαν όλα όσα πηραμε και σου λεω... Ξερω ποια κουνια λες βρε και ποια συρταριερα...

Αυτα???

500_500_2011_3_28_10_33_53.jpg

500_500_2011_8_31_11_50_27.jpg

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...