Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η χοριακη μου θα είναι έτοιμη στις 5 το απόγευμα.... είναι κλειστό το μικροβιολογικο που πηγαίνω και πήγα σε ένα άλλο. Τα όμορφα της επαρχίας... Ελπίζω να μην υπάρχει μπέρδεμα με το αποτέλεσμα. Τώρα θα πάρω τα πρωινά χάπια και τα μεσημεριανά θα τα καθυστερήσω μην τα πάρω τζάμπα. 

Καλημερα κοριτσι..! Καλυτερα θα ηταν σιγουρα στο ιδιο κεντρο. Ωστοσο απο την τιμη της χοριακης θα καταλαβεις τι γινεται. Αν δεν εχει παει καλα.. θα ειναι μηδενικη ή διψηφια. Αν ειναι τριψηφια, κανεις και μεθαυριο στο ιδιο κεντρο. Καλη σου επιτυχια!❤❤

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Και εγω μεσα απο Θηβα ειμαι,βεβαια τα τελευταια 15 χρονια δεν ζω και εγω εκει,ημουνα Αθηνα και περυσι πηρα μεταθεση για Εβρο.Σε ποιο λυκειο πηγαινες?ποια χρονολογια εισαι γεννηθεις?

στο 2ο γενικο λύκειο πηγαινα και ειμαι γεννημένη το 1981!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε τι νοικοκυρες εχει το cafe μας εδω? φουσκιτσα αν και η κορη σου γινει χρυσοχερα οπως η μαμα της θες να συμπεθεριασουμε?

Κορίτσι δέχομαι προσφορές και βλέπω.... χα χα!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Kαλημερα !!!Τι ωραια που ειναι σημερα και εχει και λιγη δροσουλα ε?Χθες ηταν η πρωτη νυχτα που δεν εβαλα αιρ-κοντισιον.Δεν μπηκα κ πολυ εχθες γιατι ειχα τον ανιψιο μου εδω κ καναμε Baby sit.Μια χαρα ηταν σε γενικες γραμμες αλλα ειναι ταρζαν....Παιξαμε...τον πλυναμε , τον ταισαμε , τον κοιμισαμε ευτυχως κ ηρεμησαμε και εμεις λιγο.Πωπω σιγουρα ειναι πολυ διαφορετικα να εισαι μονος η με παιδι..!

Ανυπομονω να δω πως θα ειναι με τον μπεμπη...!

Τρελαινομαι να ψαχνω μωρουδιακα στο ιντερνετ..λεω αμαν και ποτε θα τα αγορασω..!Εσεις ?

Οσο για την συζητηση με τα επιδοματα κ τα ταμεια ειναι πονεμενη ιστορια..!

Δεν μπορουμε να συγκρινουμε μια εγκυο που ειναι στο δημοσιο κ εχει το δικαιωμα να κατσει 1,5-2 χρονια και να πληρωνεται κανονικα τον μισθο της,

με μια γυναικα εγκυο στον ιδιωτικο που πρεπει να δουλευει γιατι ο εργοδοτης δεν της ''επιτρεπει'' να λειπει ή μπορει σε αλλη εταιρεια να μπορει να κατσει κ να πληρωνεται λιγοτερα (μαλλον) απο το Ικα ,

με μια αλλη εγκυο που καταδικαζεται γιατι ειναι ελευθερη επαγγελματιας ή δουλευει με συμβαση ορισμενου χρονου κ παιρνει το τιποτα σε σχεση με ολα αυτα...

Γι'αυτο δεν φταιει η καθε εγκυος αλλα το κρατος που κανει τετοιου ειδους αδικιες..Γι'αυτο λεω να κοιταξουμε η καθεμια να παρουμε αυτα που πρεπει κ που δικαιουμαστε γιατι δεν ειναι ωρα να χαριζουμε..!!

Οσο για συγκρισεις αφηστε...οι ανισοτητες βρισκονται παντου..!

Λεω κατι λαθος??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

καλημερα Σοφακι μου...εγω φαντασου εχω ενσημα 10 ετων κ επειδη ημουν ανεργη μεχρι τον Ιουλιο για εναμιση χρονο θα παρω μονο επιδομα τοκετου. δηλαδη λοχειας, κυοφορειας κ εξαμηνο δεν παιρνω. τραγικα τα πραγματα στα ταμεια. τωρα με το ζορι να κατσω κανενα τριμηνο και αυτο αν, γιατι δεν μας παιρνει οικονομικα καθολου.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα !!!Τι ωραια που ειναι σημερα και εχει και λιγη δροσουλα ε?Χθες ηταν η πρωτη νυχτα που δεν εβαλα αιρ-κοντισιον.Δεν μπηκα κ πολυ εχθες γιατι ειχα τον ανιψιο μου εδω κ καναμε Baby sit.Μια χαρα ηταν σε γενικες γραμμες αλλα ειναι ταρζαν....Παιξαμε...τον πλυναμε , τον ταισαμε , τον κοιμισαμε ευτυχως κ ηρεμησαμε και εμεις λιγο.Πωπω σιγουρα ειναι πολυ διαφορετικα να εισαι μονος η με παιδι..!

Ανυπομονω να δω πως θα ειναι με τον μπεμπη...!

Τρελαινομαι να ψαχνω μωρουδιακα στο ιντερνετ..λεω αμαν και ποτε θα τα αγορασω..!Εσεις ?

Οσο για την συζητηση με τα επιδοματα κ τα ταμεια ειναι πονεμενη ιστορια..!

Δεν μπορουμε να συγκρινουμε μια εγκυο που ειναι στο δημοσιο κ εχει το δικαιωμα να κατσει 1,5-2 χρονια και να πληρωνεται κανονικα τον μισθο της,

με μια γυναικα εγκυο στον ιδιωτικο που πρεπει να δουλευει γιατι ο εργοδοτης δεν της ''επιτρεπει'' να λειπει ή μπορει σε αλλη εταιρεια να μπορει να κατσει κ να πληρωνεται λιγοτερα (μαλλον) απο το Ικα ,

με μια αλλη εγκυο που καταδικαζεται γιατι ειναι ελευθερη επαγγελματιας ή δουλευει με συμβαση ορισμενου χρονου κ παιρνει το τιποτα σε σχεση με ολα αυτα...

Γι'αυτο δεν φταιει η καθε εγκυος αλλα το κρατος που κανει τετοιου ειδους αδικιες..Γι'αυτο λεω να κοιταξουμε η καθεμια να παρουμε αυτα που πρεπει κ που δικαιουμαστε γιατι δεν ειναι ωρα να χαριζουμε..!!

Οσο για συγκρισεις αφηστε...οι ανισοτητες βρισκονται παντου..!

Λεω κατι λαθος??

Δυστυχώς μια χαρά τα λες. Είναι μεγάλη αδικία για τον ιδιωτικό τομέα. Η μεγάλη μου αδερφή είχε αυτό το πρόβλημα και κάθισε 3 μήνες περίπου με το μωρό και μετά τον πήγε στον βρεφικό...:(

Εγώ πάλι έχω ένα εξάμηνο που διορίστικα στο δημόσιο (έχει και κάποια αρκετά αρνητικά η δική μου η δουλειά που δεν θα ήθελα να επεκταθώ). Ήμουν ωρομίσθια καθηγήτρια πριν (καμία σχέση με το διορισμό δυστυχώς) κι ενώ θέλαμε να κάνουμε παιδάκι για μας ήταν απαγορευτικό. Και τώρα ίσα ίσα παλι τα βγάζουμε πέρα. Με τον άντρα μου να κάνει και δεύτερη δουλειά τα σκ.

Αυτή είναι η Ελλάδα! Να πρέπει να φτάσεις στα 30 για να αρχίσεις να σκέφτεσαι οικογένεια και να έχεις μια σειρά από πτυχία και να παρακαλάς για δουλειά όταν είσαι στην πιο παραγωγική σου φάση. Τι να πει κανεις..:?:

Έχει ο Θεός όμως!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Εισαι ασφαλισμενη στο ικα?http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=32291

Δες λιγο εδω..Δεν ξερω γτ σας φαινεται τοσο περιεργο..

Οχι εγω ειμαι ασφαλισμενη στο δημοσιο και εκει δεν περνουμε ουτε τα μισα απαυτα που λες!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

στο 2ο γενικο λύκειο πηγαινα και ειμαι γεννημένη το 1981!

Και εγω στο 2ο γενικο πηγαινα και γεννηθεις το 78.Μαλλον οταν τελειωσα εγω το λυκειο ξεκινησες εσυ.Αλλα φατσικα μπορει να γνωριζομαστε!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

τι κανετε καλε? ησυχια σημερα ε? κ εγω τα ιδια,η πεθερα παλι νοσοκομειο.

να σας πω ,χθες βραδυ αλλαξα πλευρο στον υπνο μου κ ξυπνησα κ ενιωσα λιγο κατω απο τον αφαλο ενα συρσιμο, ουτε ακριβως γουργουρητο, πολυ περιεργο! σαν να συρθηκε μια σαυρα μεσα στη κοιλια μου! ξανακοιμηθηκα αμεσως η γαιδουρα αλλα το πρωι που ξυπνησα το ξανασκεφτηκα κ ειμαι σιγουρη οτι ηταν κατι περιεργο,δεν κανει το εντερο μου ετσι ποτε κ μαλιστα σ εκεινο το σημειο!λετε να ηταν το μωρο?ή ονειρευτηκα?:D

BJVqp3.png

τι κανετε καλε? ησυχια σημερα ε? κ εγω τα ιδια,η πεθερα παλι νοσοκομειο.

να σας πω ,χθες βραδυ αλλαξα πλευρο στον υπνο μου κ ξυπνησα κ ενιωσα λιγο κατω απο τον αφαλο ενα συρσιμο, ουτε ακριβως γουργουρητο, πολυ περιεργο! σαν να συρθηκε μια σαυρα μεσα στη κοιλια μου! ξανακοιμηθηκα αμεσως η γαιδουρα αλλα το πρωι που ξυπνησα το ξανασκεφτηκα κ ειμαι σιγουρη οτι ηταν κατι περιεργο,δεν κανει το εντερο μου ετσι ποτε κ μαλιστα σ εκεινο το σημειο!λετε να ηταν το μωρο?ή ονειρευτηκα?:D

Κορίτσια μόλις γύρισα από έναν ακόμη γάμο.. Τα πόδια μου με πέθαναν...

Αγάπη,,σίγουρα το μωρό σου ήταν αυτό που καταλαβες. Από δω κ πέρα θα το νιώσεις πιο καθαρά.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια μόλις γύρισα από έναν ακόμη γάμο.. Τα πόδια μου με πέθαναν...

Αγάπη,,σίγουρα το μωρό σου ήταν αυτό που καταλαβες. Από δω κ πέρα θα το νιώσεις πιο καθαρά.

αληθεια???:D:D

αχ μακαρι χαρηκα πολυ που το ενιωσα τοσο νωρις!

εμεις το αλλο Σαββατο εχουμε γαμο κ πολυ φιλου μας κιολας κ σκεφτομαι πως θα περασει χωρις να πιω λιγο κρασακι!με σοδες θα τη βγαλω παλι!

γυρισε κ ο αντρας απο το νοσοκομειο! αντε καληνυχτα!!!!

BJVqp3.png

κοριτσακια μου τι κανετε? εγω σημερα ελειπα απο το απογευμα σε φιλους τωρα γυρισαμε εφαγα ολο χαζομαρες γαριδακια πατατακια κ τετοια που ειχα να φαω μηνες!! τα τσακισα ομως! αχχχαχαχχα.. αυριο θα ειμαι ενα κιλα πανω στανταρ! αλλα ηταν ωραια γουρουνια! αρχισαμε να το ανακοινωνουμε κ εχει πλακα! ολοι μου λενε οτι το ειχαν καταλαβει! ε ρε γελιο...αντε καληνυχτα κ τα λεμε αυριο! ετσι κ αλλιως δεν ειναι καμια μεσα! φιλακια λοιπον!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα κοριτσακια!

Γωγω...:P:p:p:p:p:p:p

Καλα ειστε?Εγω χθες το βραδυ εφαγα την πρωτη κλωτσια στην κοιλια απο τον ανδρα μου..Τι να κανω?Να τον στειλω να κοιμαται αλλου?Και αυτος το βραδυ δεν κοιμαται καλα γτ με εχει στο νου του!Σκεφτηκα να βαλω μαξιλαρια αλλα ειναι τοσο ατσαλος που δεν ξερω αν θα πετυχω τπτ με αυτο..

Εμενα το μωρακι εξακολουθει να μου λεει "γεια σου μανουλα..", αλλα κυριως οταν κατουριεμαι!Χθες μαλιστα ξαπλωνα στα πλαγια και εκανε εξογκωμα!Το επιασα και ηταν τοοοοσο στρογγυλο..Λες και επιανες το κεφαλακι!

Εσεις πως πατε με τα σπορια σας?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...