Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Η Ε2 είναι οκ για ένα ωοθηλακιο που σημαίνει πως ίσως όχι για το δεύτερο. Τουλάχιστον έτσι γνωρίζω εγώ, μπορεί να κάνω λάθος. Θα κάνω οβιτρελ αύριο. Μπορεί να φοβήθηκε μη χαθεί το κυρίαρχο επειδή είναι ήδη 18 κ δε με έβαλε Δευτέρα. Πάντως ρώτησα για να καταλάβω 🤣 περιμένω απάντηση. Θα με βρίσουν στο τέλος αλλά θέλω να καταλαβαίνω τι γίνεται όσο μπορώ. Ειδικά όταν τα παίρνουμε όλα ανώριμα.

Λάθος , εννοούσα ovitrelle σήμερα 🤣 Ωοληψια Σάββατο 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ.

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

εμ να μη νοιωθεις??? χιιχιχιιχ κοντευεις!!!! να στολισεις!!! να ερθει το μπεμπε σε στολισμενο σπιτακι!! χιιχιχιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω εχω παει ηδη 2 φορες!!!! και απορω γιατι δεν μου ειπε να την παρω τηλ.!!!! αν μου ξανα πει να παω δεν θα παω θα την παρω τηλ!!!!!! ε καθε φορα απο 40 ευρω θελει!!!!!

Εγώ σκέφτομαι να της πω τουλάχιστον για τον 9ο που θα πηγαίνουμε πολύ συχνά να τα βάλει στην τιμή της γέννας. Θα της κάνω παζάρια δηλαδή! :lol:

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Εγώ σκέφτομαι να της πω τουλάχιστον για τον 9ο που θα πηγαίνουμε πολύ συχνά να τα βάλει στην τιμή της γέννας. Θα της κάνω παζάρια δηλαδή! :lol:

για την διαβητολογο ειπα Ανθη μου:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εμενα στον 9ο επειδη πηγαινω μια φορα την βδομαδα με χρεωνει μονο την 1 φορα!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Να ρωτησω κατι ασχετο??Οδηγατε ακομη?

Εγω παντως ναι , δεν με δυσκολευει η οδηγηση αλλα το μπες-βγες στο αυτοκινητο...Εσεις??

εγω οδηγάω ακομα δεν με δυσκολευει σε τίποτα ουτε να μπω ουτε να βγω

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Eμενα παντως μου βαζει 1 ραντεβου το μηνα μεχρι τωρα..Με ειδε μια φορα μες τον 7ο και μια μεσα στον 8ο (εχω κλεισει για 22/12 αφου θα εχω κανει και το doppler).Μετα δεν ξερω καθε ποτε θα με βλεπει...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑΙΝΙΕς ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΑΙΤ.

Στα περισσότερα πρέπει να έχεις κάνει συνδρομή για να κατεβασεις... Εμένα βέβαια ο άντρας μου ασχολείται,οπότε κατι παραπάνω δεν ξέρω!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...