Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Γλυκιά μου,το παν είναι αν έχεις ψυχικά κι οικονομικά αποθέματα, για το αν Θα προσπαθήσεις ξανά με τα δικά σου.

Γέννησε γνωστή μου τις προάλλες στα 46 με δικά της. Είχε πάντα καλή ανταπόκριση στα φάρμακα και το συνέχιζε και της βγήκε στην τελευταία προσπάθεια. Βέβαια είχε κι άλλο παιδάκι οπότε δεν το σκεφτόταν για δανεικά.

@LioPh79 πολύ ωραία τα είπες!

Συμφωνώ απόλυτα! Σε ποιο γιατρό ήταν η φίλη σου (αν θες στείλε  μου προσωπικό μήνυμα) ❤️

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι ασχετο??Οδηγατε ακομη?

Εγω παντως ναι , δεν με δυσκολευει η οδηγηση αλλα το μπες-βγες στο αυτοκινητο...Εσεις??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αναστασία μου η τσάντα δεν είναι καμία μάρκα γνωστή.. Απλά πέτυχα ίδιο χρώμα με το καρότσι μου!

Οι κουρτίνες είναι μια πάνω κ μια κάτω... Η κάτω άσπρη κ η πάνω ροζ δίχτυ.

Θα σας βάλω φωτό κοριτσια όταν μπουν κ οι κουρτίνες!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω παντως ναι , δεν με δυσκολευει η οδηγηση αλλα το μπες-βγες στο αυτοκινητο...Εσεις??

Και εγω οδηγαω κανονικα! και στον πρωτο μου οδηγούσα μεχρι το τελος. δεν με δυσκολεψε ποτε! αν και το αυτοκινητο μου είναι και ψηλο το μπες-βγες ακομα να με δυσκολέψει!! και ευτυχως γιατι δυσκολο είναι να μην οδηγας:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εμένα δεν με αφήνει ο άντρας μου! Φοβάται... Αχ τι καλά που είχα το αμαξακι μου κ εκοβα βόλτες... Τώρα με ένα που να προλάβω να το πάρω αλλά είπαμε δεν με αφήνει κιόλας ο χε@@ης!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εμένα δεν με αφήνει ο άντρας μου! Φοβάται... Αχ τι καλά που είχα το αμαξακι μου κ εκοβα βόλτες... Τώρα με ένα που να προλάβω να το πάρω αλλά είπαμε δεν με αφήνει κιόλας ο χε@@ης!!!

τι φοβαται καλε;;

στον 1ο μου με είχαν τρακαρει κιολας όταν ήμουν 6 μηνων:tongue: ήταν κοκκινο στο φαναρι και σταματησα κανονικα και ο πισω μου ακομα προχωρούσε:rolleyes: ευτυχως δεν παθαμε τιποτα ουτε το αυτοκινητο καν δεν επαθε ζημια..το δικο μου γιατι το δικο του λιγη ζημια την είχε παθει οποτε ολα καλα:P

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας γλυκά μου κοριτσάκια!

Πήγα να σας διαβάσω, μετά είχα κάτι δουλίτσες και σταμάτησα.. Δεν σας προλαβαίνω!!! Ήρθε η παπουτσοθήκη που είχαμε παραγγείλει και έβαλα επιτέλους τα παπούτσια που βρισκόντουσαν κάτω από τα χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν δώρα! :lol::lol:

Δεν θυμάμαι τίποτα από αυτά που ήθελα να πω. Σε λίγο θα έρθει ο άντρούλης μου να τον ταϊσω γιουβαρλάκια που έβγαλα από την κατάψυξη. Εμένα το στομάχι μου είναι λίγο περίεργο σήμερα. Φοβάμαι να φάω μήπως μου έρθει βαρύ..

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

τι φοβαται καλε;;

στον 1ο μου με είχαν τρακαρει κιολας όταν ήμουν 6 μηνων:tongue: ήταν κοκκινο στο φαναρι και σταματησα κανονικα και ο πισω μου ακομα προχωρούσε:rolleyes: ευτυχως δεν παθαμε τιποτα ουτε το αυτοκινητο καν δεν επαθε ζημια..το δικο μου γιατι το δικο του λιγη ζημια την είχε παθει οποτε ολα καλα:P

Μάλλον φοβάται κ για την εγκυμοσυνη κ γιατί είναι καινούριο το αυτοκίνητο.... Χα χα!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ.

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Αναστασία μου η τσάντα δεν είναι καμία μάρκα γνωστή.. Απλά πέτυχα ίδιο χρώμα με το καρότσι μου!

Οι κουρτίνες είναι μια πάνω κ μια κάτω... Η κάτω άσπρη κ η πάνω ροζ δίχτυ.

Θα σας βάλω φωτό κοριτσια όταν μπουν κ οι κουρτίνες!!

Εγώ τσάντα λέω να πάρω από τα jumbo μια απλή που νομίζω κάνει κανένα 10αρικο. Δεν μπορώ να δώσω παραπάνω τώρα..

Περιμένουμε φωτό Δώρα από το τελειωμένο δωμάτιο!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Εμενα παλι φοβαται εμενα γιατι εκνευριζομαι πολυ οταν οδηγω και φωναζωωωωωωω

Βεβαια τον τελευταιο καιρο οδηγω πιο ηρεμα και δεν εκνευριζομαι τοσο για το μωρακι....

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Γεια σας γλυκά μου κοριτσάκια!

Πήγα να σας διαβάσω, μετά είχα κάτι δουλίτσες και σταμάτησα.. Δεν σας προλαβαίνω!!! Ήρθε η παπουτσοθήκη που είχαμε παραγγείλει και έβαλα επιτέλους τα παπούτσια που βρισκόντουσαν κάτω από τα χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν δώρα! :lol::lol:

Δεν θυμάμαι τίποτα από αυτά που ήθελα να πω. Σε λίγο θα έρθει ο άντρούλης μου να τον ταϊσω γιουβαρλάκια που έβγαλα από την κατάψυξη. Εμένα το στομάχι μου είναι λίγο περίεργο σήμερα. Φοβάμαι να φάω μήπως μου έρθει βαρύ..

Γειά σου Ανθή!!!

Φάε καλύτερα κατι πιο ελαφρύ..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εμενα παλι φοβαται εμενα γιατι εκνευριζομαι πολυ οταν οδηγω και φωναζωωωωωωω

Βεβαια τον τελευταιο καιρο οδηγω πιο ηρεμα και δεν εκνευριζομαι τοσο για το μωρακι....

Κι εγώ νευρικη οδηγός είμαι!! Ο άντρας μου λέει όλα τα στραβά οταν οδηγας εσυ γίνονται γιατί λέει είμαι νευρικη!! Χα χα! Αφού κυκλοφορούν άσχετοι άνδρες οδηγοί εγώ φταίω να τους μιλήσω "γαλλικα"?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ελα Αννιτα μου!! χαχαχα κοντεψες βρε γιαυτο νιωθεις έτσι:D:D οταν γεννησεις θα σου λειπει αυτο το φούσκωμα!! εγω τις πρωτες μερες γυρευα την κοιλιά μου και δεν ήθελα να ξαπλωσω μπρούμητα ενιωθα παραξενα και νομιζα θα πλακωσω το μωρό χαχαχα:lol::lol::lol:

Το στολισαμε το Σαββατοκυριακο εμεις!!! ενθουσιαστηκε ο μικρος μου παρα πολύ αλλα τα κακουργήματα του μας τα έκανε:tongue:

Εγώ τσάντα λέω να πάρω από τα jumbo μια απλή που νομίζω κάνει κανένα 10αρικο. Δεν μπορώ να δώσω παραπάνω τώρα..

Περιμένουμε φωτό Δώρα από το τελειωμένο δωμάτιο!

και εγω Ανθη ετσι λεω να κανω. εχω μια αλλα είναι του μεγαλου και θα θελω 2 τσαντες τωρα λογικα. μια για τον ενα και μια για τον αλλο:P:p

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κι εμείς αύριο το απόγευμα θα στολισουμε με την μαμα μου.

Αννίτα είδες που ο μπέμπης θα είναι χριστουγεννιάτικο δώρο? Τι καλά!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κι εγώ νευρικη οδηγός είμαι!! Ο άντρας μου λέει όλα τα στραβά οταν οδηγας εσυ γίνονται γιατί λέει είμαι νευρικη!! Χα χα! Αφού κυκλοφορούν άσχετοι άνδρες οδηγοί εγώ φταίω να τους μιλήσω "γαλλικα"?

οχι βεβαια! χχαχαχχαχχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...