Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
      Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ααα με μπερδεψατε παλι...ποια η διαφορα του λικνου με το ριλαξ??τα χρειαζομαστε και τα 2???καλη ορεξη Αναστασια μου!!

τιποτα δεν ειναι απαραιτητο. αλλα το ριλαξ οσες φιλες ξερω το ευχαρηστηθηκαν....

το λικνο ειναι αυτο (για μενα ειναι αχρηστο, εκτος αν στο δωσουν;))

newb915large_400x.jpg

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας , γεια σας και παλι!!

Λοιπον πηγα στο ικα , πηρα τις εξετασεις μου και ολα οκ..Δεν ειμαι σιγουρη αλλα λεει οτι ο αιμοτοκριτης μου ειναι 31,7...Μου φαινεται περιεργο ..Λετε να ανεβηκε τοσο πολυ (ειχα 30 πριν 25 μερες) η μηπως φταιει το εργαστηριο?Μπορει να μετρανε διαφορετικα , δεν ξερω...

Στην εξεταση του σακχαρου δινει φυσιολογικες τιμες 70-115 και εχω 80 , ενω στο εξωτερικο μικροβιολογικο που παω καθε μηνα δινει φυσιολογικες 65-110 και ειχα 75...Αρα το ιδιο μου φαινεται.

Λαμπρινη μου τελεια στις μαδαρες ε???Αντε να κανονισουμε βρε να παμε ...Γεωργια αντε και εσεις να γινεται καλα να παμε...Ειναι σουπερ μαγαζι..Την προηγουμενη φορα ειχαμε κατσει διπλα στην ορχηστρα και παραγγελναμε τα αγαπημενα μας τραγουδια...Χορεψαμε κιολας!!

οσο για το πορτ-μπεμπε και εγω εχω εξτρα στρωμα ,μου το εδωχε η αδελφη μου που ειχε πορτ-μπεμπε της ιδιας μαρκας..

Μακάρι Σοφία μου να περάσει κι αυτό και μετά έχουμε να κάνουμε γλέντια;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Μακάρι Σοφία μου να περάσει κι αυτό και μετά έχουμε να κάνουμε γλέντια;)

Καλη αναρρωση σας ευχομαι και μετα ε ρε γλεντια!!!!

Α κοριτσια μολις μου ηρθε ενα βαλιτσακι απο το Babyspace.Χαζομαρες , μονο κατι φυλλαδια εχει και ενα μικρουτσικο δειγμα sudocream...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Με σένα θα τα πούμε όταν ανέβω Βέροια αχχχχ θα αναστενάξουν οι μπουγάτσες τα μπαμπαδάκια τα σάντουιτς και τα μπουγιουρντί!:tongue:

χα χα χα ααα θα σε μαλωσω ξεχασες το περιφημο ραβανι της Βεροιας!!αντε κερναω εγω!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλη αναρρωση σας ευχομαι και μετα ε ρε γλεντια!!!!

Α κοριτσια μολις μου ηρθε ενα βαλιτσακι απο το Babyspace.Χαζομαρες , μονο κατι φυλλαδια εχει και ενα μικρουτσικο δειγμα sudocream...

Αυτό πήγαινα να γράψω κι εμένα μόλις μου ήρθε βλακείες!!

zxG9p3.png

owokp3.png

χα χα χα ααα θα σε μαλωσω ξεχασες το περιφημο ραβανι της Βεροιας!!αντε κερναω εγω!!!!!!!!!!!

χα χα το έχω βαρεθεί για αυτό!!α θα σε μαλώσω κι εγω καρντάσι ρεβανί το λένε όχι ραβανί αχαχαχα!!:tongue:Πεινάω Πόπη μου έχω χάσει 1 κιλό σήμερα έχω αρακά και πρέπει λέει να φάω 1 κούπα με φέτα χωρίς ψωμί λίγο τυρί και 1 φρούτο ζητώ έλεος από την εταιρεία ανθρωπίνων δικαιωμάτων όχι για μένα για το αγέννητο παιδάκι μου:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Bεροια ?Τι μου θυμησατε τωρα??Εχουμε κατι φιλους στη Ναουσα και περναμε παντα απο ενα ζαχαροπλαστειο στη Βεροια κ παιρνουμε τελειο προφιτερολ..εχει και ραβανι εκει αλλα το προφιτερολ του απαιχτο...Ποσο πολυ θελω να παμε...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

τιποτα δεν ειναι απαραιτητο. αλλα το ριλαξ οσες φιλες ξερω το ευχαρηστηθηκαν....

το λικνο ειναι αυτο (για μενα ειναι αχρηστο, εκτος αν στο δωσουν;))

newb915large_400x.jpg

πολυ ομορφο ειναι το λικνο!!μακαρι καποιος να μας το παρει δωρο!!!πολυ μου αρεσε!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

εγω καλλιοπη σουτιεν θηλασμου δεν παιρνω προς το παρον. αν δω οτι θηλαζω στελνω τον αντρα μου κ μου παιρνει! τιποτα περιττο, κ μπιμπερο κ φορμακια λιγα για αρχη!ε δεν θα κλεισουν κ τα μαγαζια! ας δω τι χρειαζεται κ μου το φερνουν!

εγω κοριτσια θα παρω σουτιεν θηλασμου από τωρα, και μετα που θα γεννησω θα πάρω ακόμη ενα,πιστευω θα μου χρειαστει, και αν τυχει και δεν θυλάσω δεν χαθηκαι και ο κοσμος, παρα να τρεχω τελευταια στιγμή....

Λαμπρινη μου με το καλο να κρατίσεις τα μωρακια σου αγκαλια...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

χα χα το έχω βαρεθεί για αυτό!!α θα σε μαλώσω κι εγω καρντάσι ρεβανί το λένε όχι ραβανί αχαχαχα!!:tongue:Πεινάω Πόπη μου έχω χάσει 1 κιλό σήμερα έχω αρακά και πρέπει λέει να φάω 1 κούπα με φέτα χωρίς ψωμί λίγο τυρί και 1 φρούτο ζητώ έλεος από την εταιρεία ανθρωπίνων δικαιωμάτων όχι για μένα για το αγέννητο παιδάκι μου:tongue:

χα χα χα ειδες κ εγω λαθος το λεω....αχ πολυ πεινα εεε??δεν ξερω εμενα σημερα η μετρηση μου βγηκε 60..πολυ χαμηλη..και συνεχιζω να πειναωωωωωωωωωω....και εγω ελεος ζηταωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

βρε κοριτσια το μπεμπη μου το νιωθω αρκετεσ φορες να με κτυπαει στο πλευρο ειτε αριστερα ειτε δεξια αυτό συμαινει οτι ακομα δεν εχει γυρισει;

παω να κανω μπανακι και ερχομαι,,,,,

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...