Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
      Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εφη ,1500 κιλο η μια ειναι περιπου και υπολογιζω οτι 2-2500 η μια θα γεννηθουν λογικα,,,

Αντε να δουμε!

Περαστικα βρε γειτονισσα!Μου αρεσαν κι εμενα πολυ τα κρητικα τραγουδια κ η λυρα!Θα παρω σβαρνα τα μαγαζια μου φαινεται!:)Πηγες δουλεια σημερα?

αμα ειναι καλο το βαρος τους και φανταζομαι εβαλες και ενεσεις για τους πνευμονες δεν θα εχεις προβλημα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πολυ νωρις!!δεν θα σε αφησει ουτε 36 εβδομαδες να πας!!γιατι?υπαρχει προβλημα?

Οχι κανενα προβλημα!Απλα οτι παιρνουν βαρος και ειναι στον ιδιο σακο ισως ειναι επικινδυνο για την μητρα μου!Κανω και ενεσεις για την ωριμανση των πνευμονων οποτε απο αυτο ειμαστε οκ αλλα και παλι οταν ξαναπαω θα τον ρωτησω περισσοτερες λεπτομερειες,,Τα εχασα καπως μολις ειπε σε 5 βδ.γεννας λογικα...και δεν ρωτησα τπτ...Ειπε και βλεπουμε να μην γρουσουζευουμε ...απλα ειπε την προβλεψη του...μια πρωτη εκτιμηση..

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

πω πω και αυτο πρεπει να παρουμε??εεε 50 απο δω 50 απο κει μαζευονται...ασε που πρεπει να παρω και τα ειδη τα δικα μου για το νοσοκομειο(νυχτικες ...σουτιεν θηλασμου κτλ)κανα 200 δεν θελει κ εκει??αχ αγχωνομαι για τα λεφτα....τελικα ουτε 1000ε συνολικα δεν μας φτανουν...+της γεννας τα χρηματα...

το εγραψα πιο κατω τελικα 40 το πηρα. τι υπολογιζεις να παρεις με 1000?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πω πω και αυτο πρεπει να παρουμε??εεε 50 απο δω 50 απο κει μαζευονται...ασε που πρεπει να παρω και τα ειδη τα δικα μου για το νοσοκομειο(νυχτικες ...σουτιεν θηλασμου κτλ)κανα 200 δεν θελει κ εκει??αχ αγχωνομαι για τα λεφτα....τελικα ουτε 1000ε συνολικα δεν μας φτανουν...+της γεννας τα χρηματα...

εγω καλλιοπη σουτιεν θηλασμου δεν παιρνω προς το παρον. αν δω οτι θηλαζω στελνω τον αντρα μου κ μου παιρνει! τιποτα περιττο, κ μπιμπερο κ φορμακια λιγα για αρχη!ε δεν θα κλεισουν κ τα μαγαζια! ας δω τι χρειαζεται κ μου το φερνουν!

BJVqp3.png

Εφη ,1500 κιλο η μια ειναι περιπου και υπολογιζω οτι 2-2500 η μια θα γεννηθουν λογικα,,,

Αντε να δουμε!

Περαστικα βρε γειτονισσα!Μου αρεσαν κι εμενα πολυ τα κρητικα τραγουδια κ η λυρα!Θα παρω σβαρνα τα μαγαζια μου φαινεται!:)Πηγες δουλεια σημερα?

Λαμπρινη μου με το καλο κοπελα μου!!δλδ σε 3 βδομαδες περιπου ??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Οχι κανενα προβλημα!Απλα οτι παιρνουν βαρος και ειναι στον ιδιο σακο ισως ειναι επικινδυνο για την μητρα μου!Κανω και ενεσεις για την ωριμανση των πνευμονων οποτε απο αυτο ειμαστε οκ αλλα και παλι οταν ξαναπαω θα τον ρωτησω περισσοτερες λεπτομερειες,,Τα εχασα καπως μολις ειπε σε 5 βδ.γεννας λογικα...και δεν ρωτησα τπτ...Ειπε και βλεπουμε να μην γρουσουζευουμε ...απλα ειπε την προβλεψη του...μια πρωτη εκτιμηση..

ολα καλα θα πανε τοτε μην ανυσηχεις!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ???ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??σε ψαχνωωωωωω!!!!!!!!!εφαγα μπρηζες να με παει ο μπαμπας στο ικεα!!(ο αντρας μου δουλευει)για πες λιγο για το καροτσακι??ειναι αναπηρικο καροτσακι και καθομαστε εκει και μας τσουλανε??δεν ντρεποσουνα??σε κοιτουσε ο κοσμος??πω πω ψιλοντρεπομαι..

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εδω ειμαι! κ εγω νομιζα θα ντρεπομουνα αλλα οταν με κοιτουσαν με την κοιλια ολοι χαμογελουσαν οποτε το ξεπερασα! σου λεω τελεια ηταν με το καροτσακι! κυρια! η καλυτερη βολτα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εδω ειμαι! κ εγω νομιζα θα ντρεπομουνα αλλα οταν με κοιτουσαν με την κοιλια ολοι χαμογελουσαν οποτε το ξεπερασα! σου λεω τελεια ηταν με το καροτσακι! κυρια! η καλυτερη βολτα!

χαχαχαχαχα δεν γελουσες?? εγω φανταζομαι αν παω θα σκασα να γελααω!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Αντε να δουμε!

για πειτε υπαρχει κανενα μαγαζι με κρητικα κοντα σε εμας? κ εμενα μου αρεσουν τρομερα! παλια ειχα τρελλο κολλημα με ξυλουρη!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

το εγραψα πιο κατω τελικα 40 το πηρα. τι υπολογιζεις να παρεις με 1000?

λεω συνολικα για ολα τα ψωνια σκεψου οτι εγω δεν εχω αγορασει σχεδον τπτ ακομα..ουτε απο ρουχισμο ουτε απο επιπλα ουτε για την λεγομενη βαλιτσα μαιευτηριου ουτε μπιμπερο.αποστειρωτες κτλ ουτε για το δωματιο...ειμαι μηδεν στο πηλικο που λενε..οποτε υπολογιζουμε να διαθεσουμε κοντα στα 1000 ε θα μας φτασουν??ευτυχως εχω μια καλαθουνα και ενα καροτσι απο την νυφη μου...

B4Itp2.png

5!!!μη μου τις μειωνεις!!χεχε!Την πρωτη βδομαδα του Γεναρη λογικα..

οπα σορυ δεν προλαβα να το δω!!δεν σου τις μειωνω συγνωμη!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!

B4Itp2.png

λεω συνολικα για ολα τα ψωνια σκεψου οτι εγω δεν εχω αγορασει σχεδον τπτ ακομα..ουτε απο ρουχισμο ουτε απο επιπλα ουτε για την λεγομενη βαλιτσα μαιευτηριου ουτε μπιμπερο.αποστειρωτες κτλ ουτε για το δωματιο...ειμαι μηδεν στο πηλικο που λενε..οποτε υπολογιζουμε να διαθεσουμε κοντα στα 1000 ε θα μας φτασουν??ευτυχως εχω μια καλαθουνα και ενα καροτσι απο την νυφη μου...

τι να σου πω βρε ποπη μου, αναλογως!! παιζουν πολλες τιμες...:rolleyes: δεν βγηκες καθολου αγορα?? η αν κοιταξες καθολου στο ιντερνετ? εγω ολο το καλοκαιρι το ξετιναξα το ιντερνετ επειδη δεν μπορουσα να βγω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστω πολυ!!!

magnesia san pelegrino λεγετε μου την εδωσε ο γιατρος και μου ειπε οτι μποτω να την παιρνω καθημερινα!!!

magnesia+san+pellegrino.jpg

Εφη πως το πινεις αυτο;; το διαλυεις σε νερο;; και αποτι βλεπω εχει 4 διαφορετικα χρωματα.. ποιο κανει για μας;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...