Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Εγώ μόλις γύρισα από τον πρώτο υπέρηχο για τη προετοιμασία ενδομητρίου. 2η μερα περιόδου σήμερα, χθες ξεκίνησα τα χάπια.  Τον προηγούμενο κύκλο τον είχαμε ακυρώσει γιατί αυξήθηκε η προγεστερονη την 10η μερα..
      Τωρα στον υπέρηχο είδε πάλι ωχρο σωμάτιο το οποίο πρέπει να έχει μείνει από τον προπροηγούμενο κύκλο που είχαμε κάνει και ωοληψια αλλά δεν είναι και σίγουρο.. Έκανα αιματολογικές να δούμε που βρίσκεται η προγεστερονη και έχω φοβηθεί πολύ μη μου ακυρώσει τον κύκλο πάλι.. Αφού υπήρχε το ωχρο σωμάτιο από πριν, δε μπορούσε να μου το σπάσει; Δε καταλαβαίνω γιατί περιμένουμε να απορροφηθεί. Έχει τύχει σε καμία κοπέλα κάτι παρόμοιο;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδω εισαι τσουπρα μου? διαβασα σε ενα site οτι εισαι απο τη Θηβα! και εγω!!!!

Helloooo!Αλήθεια??Μέσα απο τη Θήβα?Εγώ ναι, αλλά τα τελευταία 5 χρόνια μένω μόνιμα Αθήνα!Μπορεί και να γνωριζόμαστε οπότε,,,,μικρή είναι η πόλη μας!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Helloooo!Αλήθεια??Μέσα απο τη Θήβα?Εγώ ναι, αλλά τα τελευταία 5 χρόνια μένω μόνιμα Αθήνα!Μπορεί και να γνωριζόμαστε οπότε,,,,μικρή είναι η πόλη μας!

Και εγω μεσα απο Θηβα ειμαι,βεβαια τα τελευταια 15 χρονια δεν ζω και εγω εκει,ημουνα Αθηνα και περυσι πηρα μεταθεση για Εβρο.Σε ποιο λυκειο πηγαινες?ποια χρονολογια εισαι γεννηθεις?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εμ αν ειναι να δινει το ΙΚΑ τοσα λεφτα να αλλαξω ταμειο τωρα που προλαβαινω,γιατι του δημοσιου δινει σκ@#$*ες!

Είναι γιατί πληρωνόμαστε κανονικά αυτούς τους μήνες εμείς του δημοσίου. Έτσι μου το είχε εξηγήσει μια φίλη μου! Το καλό είναι ότι μετά δε χρειάζεται να ανησυχούμε για το αν μαζέψαμε ένσημα για να καθίσουμε μετά με το παιδάκι μας! Θα το ψάξω κι άλλο όταν έρχεται ο καιρός για το τι δικαιούμαστε, όλο και κάποια συνάδελφος θα με εξυπηρετήσει!

Εγω δεν αυγοκοβω την σουπα τωρα στην εγκυμοσυνη,αποφευγω οτι εχει ωμο αυγο........

Όταν βάζεις το ωμό αυγό στη ζεστή σούπα αυτό ψήνεται. Ρίξτο έτσι και θα γίνει ποσέ ή όπως αλλιώς το λένε. Απλά το κάνουμε αργά για να μην έχει αυτήν την όψη και την υφή. Δεν παύει να είναι μαγειρεμένο!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Ναι αφού συμπληρώνεις τα 200 ένσημα θα πάρεις τα επιδόματα,,,το εχω κοιτάξει και για μένα!όρθια έ??εμείς ευτυχώς καθόμαστε στην εδρα αρκετα γιατι δουλεύουμε με διαδραστικό και λάπτοπ,οπότε ό τι θέλω το πληκτρολογώ στο λάπτοπ και το βλέπουν στον πίνακα...αν ειναι και ορθοστασία άστο για φέτος,,,εχεις κ ιδιαίτερα αρα καλά είναι!Θα εισαι πιο άνετα!:)

Και εμεις ακριβως ετσι δουλευουμε με διαδραστικο κ λαπτοπ αλλα τα κανουμε ολα ορθιοι με το μαγικο στυλο..Ωραια ε?Καλα θα ηταν να τα εκανα ολα απο την εδρα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Έβαλα πρασο και τυρί φέτα... Δεν έβαλα αυγά,μόνο λίγο γάλα. Τα αυγά γενικώς δεν τα χρησιμοποιώ..

Φύλλο όπως το έφτιαχνε η γιαγιά μου κ το κάνει κ η μαμα μου.. Με τον κλασικό ξύλινο πλαστη!! Λεπτό όχι κούρου. Το παν είναι το σωστό αλεύρι για να ανοίξει καλά. Πάντως εμένα τραγανη γίνεται..

κ μενα οποτε ανοιγω γινεται τραγανοτατη! αλλα ελεγα μπας κ γινεται κ τιποτα με ετοιμο...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλε τι νοικοκυρες εχει το cafe μας εδω? φουσκιτσα αν και η κορη σου γινει χρυσοχερα οπως η μαμα της θες να συμπεθεριασουμε?

χαχαχαχχααχχααχαα!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εγω δεν αυγοκοβω την σουπα τωρα στην εγκυμοσυνη,αποφευγω οτι εχει ωμο αυγο........

αυγα και κοτοπουλα εχω απο τη γιαγια μου στο χωριο! αγορασμενο αυγο δεν εχω φαει ποτε μου-ουτε μαγειρεμενο δηλαδη!

χαλια η θαλασσα,τεραστια κυματα! ηπιαμε καφε κ επιστρεψαμε!!

BJVqp3.png

βρε κοριτσια ενα αυγο μελατο μου ελειψε... δεν κανει ε? δεν εχω φαει εδω κ 3 μηνες...

δεν κανει? δεν ξερω, εγω το καλοκαιρι τα τρωω με φρεσκια ντοματουλα και πρασινη πιπερια! τελεια! κ μια χωριατικη διπλα πωπω θελω τωρα!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Τοσα λεφτα να σου επιστρεψουν?? Λιγο δυσκολο το βλεπω!!! Στην Ελλαδα ειμαστε!!

Αλλωστε αν γεννησεις σε δημοσιο τι χαρτια θα προσκομμησεις??

Δεν σου δινουν λεφτα επειδη γεννησες σε ιδιωτικο..αρα θα παρεις και τα λεφτα σου πισω!Σου δινουν απλως επιδοματα, επειδη γεννησες!!

Καταρχας θα παρω ενα μισθο απο τον εργοδοτη, βαλε επιδοματα μητροτητας, τοκετου και πως τα λενε ολα αυτα..Μου ειπε οτι πανω κατω θα παρω 2000 πριν την γεννα και αλλα τοσα μετα..Εμενα παντως φυσιολογικο μου φαινεται το ποσο..Η θεια μου με διδυμα, πηρε 3000 και αυτο επειδη ηταν ασφαλισμενη στον ανδρα της.

δεν δικαιουμαι τιποτα γιατι προσληφθηκα τωρα κοντα αλλα θα κανονισω με τον εργοδοτη μου που ειναι κ οικογενοιακος φιλος να πηγαινω για κανενα τετραωρο για κανενα εξαμηνο. δεν γινεται αλλιως...

Μακαρι να σας κανει τη χαρη..Ειναι κριμα να εχεις 10 χρονια ενσημα και επειδη εμεινες τωρα εγκυος να μην παρεις τπτ..

Tα 4500 χιλιαρικα δεν μας λες απο που θα τα παρεις και για ποιον λογο!γιατι και εμεις θα γεννησουμε και τοσα λεφτα δεν περνουμε.μηπως δεν ξερουμε κατι εμεις γιαυτο ρωταω!

Εισαι ασφαλισμενη στο ικα?http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=32291

Δες λιγο εδω..Δεν ξερω γτ σας φαινεται τοσο περιεργο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

βρε κοριτσια ενα αυγο μελατο μου ελειψε... δεν κανει ε? δεν εχω φαει εδω κ 3 μηνες...

Γιατι να μη φας Μαργαριτα μου??

Το μελατο εχει βρασει δεν ειναι ωμο.Η Βεφα Αλεξιαδου ελεγε οταν εβγαινε στην τηλεοραση οτι για το θεμα της σαλμονελας στα αυγα αν θελεις να τα χρησιμοποιησεις ωμα σε μια συνταγη, αν τα βουτηξεις για μισο λεπτο σε νερο που βραζει εχει καταστραφει η σαλμονελα.Το μελατο βραζει σχεδον για 1,5 λεπτο!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Δεν σου δινουν λεφτα επειδη γεννησες σε ιδιωτικο..αρα θα παρεις και τα λεφτα σου πισω!Σου δινουν απλως επιδοματα, επειδη γεννησες!!

Καταρχας θα παρω ενα μισθο απο τον εργοδοτη, βαλε επιδοματα μητροτητας, τοκετου και πως τα λενε ολα αυτα..Μου ειπε οτι πανω κατω θα παρω 2000 πριν την γεννα και αλλα τοσα μετα..Εμενα παντως φυσιολογικο μου φαινεται το ποσο..Η θεια μου με διδυμα, πηρε 3000 και αυτο επειδη ηταν ασφαλισμενη στον ανδρα της.

Μακαρι να σας κανει τη χαρη..Ειναι κριμα να εχεις 10 χρονια ενσημα και επειδη εμεινες τωρα εγκυος να μην παρεις τπτ..

Εισαι ασφαλισμενη στο ικα?http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=32291

Δες λιγο εδω..Δεν ξερω γτ σας φαινεται τοσο περιεργο..

Μακαρι να καταφερεις να τα παρεις!!

Απλα στο λεω γιατι οι καιροι εχουν αλλαξει τωρα και εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγματα, τοσο στον δημοσιο οσο και στον ιδιωτικο τομεα!!

Έβαλα πρασο και τυρί φέτα... Δεν έβαλα αυγά,μόνο λίγο γάλα. Τα αυγά γενικώς δεν τα χρησιμοποιώ..

Φύλλο όπως το έφτιαχνε η γιαγιά μου κ το κάνει κ η μαμα μου.. Με τον κλασικό ξύλινο πλαστη!! Λεπτό όχι κούρου. Το παν είναι το σωστό αλεύρι για να ανοίξει καλά. Πάντως εμένα τραγανη γίνεται..

Μπραβο νοικοκυρουλα μου!!!

Και εγω με τον ξυλινο πλαστη το ανοιγω και μαλιστα τον λεπτο αυτον που εχετε στα μερη σας!!Μονο αυτος βολευει για λεπτο φυλλο.:P:p

Κοριτσια σας χαιρετω ολες, παω να ετοιμαστω και να δωσω ρουχα στα παιδια μου γιατι θα βγουμε!! Τα λεμε αυριο!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...