Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καταλαβα πολυ καλα τι κουλουρακια ειναι!!! Απλα λεω τι διαφορετικο εχουν?? Ειναι πιο σκληρα?? Αρα θα εχουν πολυ αλευρι!!

Δε ρωταω για την πεθερα, για το μπεμπε που ερχεται ρωταω!!!:P

Σκληρα??? Π Ε Τ Ρ Α........

υλικα για 10 κουλουρακια: 1 κουπα τσαγιου αλευρι

1 κουπα τσαγιου φαριν λακτε σκονη

3 κ.σ.λαδι

Παγωμενο νερο

Μονο αυτα!!! 15 λεπτα στον φουρνο και ετοιμα για γλυψιμο..............

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

τελικα αποφασισα οτι δεν προκεται να κατσω εξαμηνο. το πολυ τριμηνο με βλεπω κ μετα μειωμενο αρκετα. αλλο να μεινω 3 μηνες χωρις λεφτα (βασικα 2 γιατι θα μου δωσει σιγουρα ενα μισθο εξτρα) και αλλο 6! τωρα μιλαγα με την αδερφη μου κ μου ειπε στο εθνος που δουλευε οτι ολες λειπανε πολυ λιγο. τι να κανουμε χρειαζομαστε τα λεφτα... ασε που φοβαμαι μην παρει αντικαταστατρια κ μετα την κρατησει κ μειωθει το ποστο μου.

Αυτα ειναι τα ασχημα του ιδιωτικου τομεα δυστυχως!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Gia sas kopelles xarika poli pou mpika stin parea sas etsi na milame kai elpizo siga siga na mou figoun i fovies peri egkimosinis vlepete ine to proto mou kai fovame ipervolika to xero oti i egkimosini ine mia fisiologiki katastasi kai oxi arrostia apla den xero giati mou vgikan auta kai pos na voithiso ton eauto mou,niotho kai avola na pigeno exo otan fovame me pianoun anagoulitses.xero oti ine paraloges fovies alla mpori na ine kai ormoniki logi?signomi pou sas zalizo.sintoma oles tha kratoume agkalia ta mpempe mas kai tha ta xexasoume ola

Δεν ξερω αν διαβασες τις απαντησεις μου,σου ειχα γραψει οτι οι ορμονες παιζουν περιεργα παιχνιδια τωρα στην εγκυμοσυνη,οποτε αυτο που ζεις ειναι απολυτως φυσιολογικο και οχι παραλογο.Εσενα οι ορμονες σου ετσι λειτουργουνε..........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

σε ιδιωτικο θα παω. εχουμε καποια χρηματα στην ακρη κ θα βολευτουμε πιστευω. το δημοσιο ειναι αθλιο στη Λαρισα:-(

κ εγω σε ιδιωτικο. πολλα λεφτα πεταμενα το ξερω αλλα ειναι στο μητερα ο γιατρος μου οποτε αναγκαστικα εκει θα παω. στανταρ θα ειναι 4000... αν δεν υπαρξει τιποτα εκτακτο..εχουμε μαζεψει κατι λεφτακια κριμα που θα τα δωσουμε ολα βεβαια...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν την πίτα την έκανα! Πρασοπιτα όμως γιατί μου αρέσει πιο πολύ! Ανοιξα και φύλλο... Τώρα περιμένω να κρυώσει.

Κορίτσια σήμερα είμαι μια χαρά που δεν πήρα σίδηρο,άρα από αυτό ήταν κ όχι γαστρεντεριτιδα που είπε ο γιατρός!! Θα τον πάρω την Δευτέρα τηλ να δούμε τι θα κάνω...

Όσο για τα επιδόματα οι λογιστές δεν ξέρουν ακριβώς γιατί είναι πολλά κ με πολλές προϋποθέσεις. Είναι ο άντρας μου λογιστής γι'αυτό το ξέρω.. Θέλει μόνες να τα ψάξουμε...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Vasika fovame pou ime egkios min patho kati min pathi kati to moro .epidi perasa polla mexri na to apoktiso den to siniditopiisa niotho tin egkimosini san kati paraxeno parolo pou agapo to moraki mou kai tou milo,prospatho na sindetho mazi tou na prosarmosto stin egkimosini tou vazo kai mousiki

ξερω οτι ο φοβος δεν ελεγχεται ιδιαιτερα αλλα προσπαθησε να συνελθεις οσο γινεται. τωρα ξεκινανε ολα κ πρεπει να εισαι δυνατη κ ετοιμη. κ εγω ειμαι απιστευτα αγχωδης αλλα προσπαθω να μην σκεφτομαι χαζα ολη την ωρα. τουλαχιστον αν δεν εχεις λογο κριμα δεν ειναι να ανησυχεις? μια φιλη μου εγινε μανουλα μετα απο 2 χρονια προσπαθειων κ μου λεει η ιδια οτι μαλλον εφταιγε το αγχος που δεν επιανε παιδι. τωρα ειναι μεσα την τρελλη χαρα με τον γιο της!

κ εγω επιασα αμεσως αλλα το εχασα το πρωτο. τι να κανουμε ηταν μια κακη στιγμη... ξαναπροσπαθησα ομως κ εμεινα παλι εγκυος. μεχρι τωρα ολα πανε καλα. ανησυχω ανα φασεις με διαφορα αλλα μου περναει. μας περιμενουν μεγαλες αγωνιες κ μεγαλη ευτυχια κοριτσακι! ξεκιναει ενα καινουργιο κεφαλαιο στη ζωη μας! ισως το πιο ομορφο!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Λοιπόν την πίτα την έκανα! Πρασοπιτα όμως γιατί μου αρέσει πιο πολύ! Ανοιξα και φύλλο... Τώρα περιμένω να κρυώσει.

Κορίτσια σήμερα είμαι μια χαρά που δεν πήρα σίδηρο,άρα από αυτό ήταν κ όχι γαστρεντεριτιδα που είπε ο γιατρός!! Θα τον πάρω την Δευτέρα τηλ να δούμε τι θα κάνω...

Όσο για τα επιδόματα οι λογιστές δεν ξέρουν ακριβώς γιατί είναι πολλά κ με πολλές προϋποθέσεις. Είναι ο άντρας μου λογιστής γι'αυτό το ξέρω.. Θέλει μόνες να τα ψάξουμε...

Μπραβο κοκονα μου!!!! πρασοπιτα ε? κ τι αλλο εβαλες μεσα? τι φυλλο ανοιγεις? λεπτο η κουρου? εγω επειδη βαριομουν πηρα ετοιμο αλλα καμια σχεση!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μπραβο κοκονα μου!!!! πρασοπιτα ε? κ τι αλλο εβαλες μεσα? τι φυλλο ανοιγεις? λεπτο η κουρου? εγω επειδη βαριομουν πηρα ετοιμο αλλα καμια σχεση!

Έβαλα πρασο και τυρί φέτα... Δεν έβαλα αυγά,μόνο λίγο γάλα. Τα αυγά γενικώς δεν τα χρησιμοποιώ..

Φύλλο όπως το έφτιαχνε η γιαγιά μου κ το κάνει κ η μαμα μου.. Με τον κλασικό ξύλινο πλαστη!! Λεπτό όχι κούρου. Το παν είναι το σωστό αλεύρι για να ανοίξει καλά. Πάντως εμένα τραγανη γίνεται..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Eξαιρετα..!!Δεν το ειχα κοιταξει αλλα ελεγα οτι μονο για αυτο ισως πηγαινα στο φροντιστηριο για λιγο.Αφου ειναι ετσι , δεν νομιζω να πιεστω για να παω.Περυσι ηταν η πρωτη μου χρονια σ'αυτο το φροντιστηριο αλλα λογω ορθοστασιας (για 1,5 ωρα που ειναι καθε τμημα) λεω να μην το ρισκαρω.Θα κοιταξω να μην αγχωθω απο τωρα για του χρονου γιατι αλλιως δεν θα το χαρω...

Απλα ευελπιστω να εχω τα ιδιαιτερα μου οσο μπορω κ μετα βλεπουμε...Νομιζω θα τα καταφερουμε για αυτην την χρονια...

Του χρονου ψαξιμο....

Παρεπιμπτοντως απο οτι εχω καταλαβει δικαιουμαι απο το ΙΚΑ ολα τα σχετικα επιδοματα ακομη κ αν δεν δουλευω.Εχω τα 200 ενσημα αρα μαλλον θα τα παρω...Κατι ειναι και αυτα..Δεν θα τους τα χαρισω..!

Ναι αφού συμπληρώνεις τα 200 ένσημα θα πάρεις τα επιδόματα,,,το εχω κοιτάξει και για μένα!όρθια έ??εμείς ευτυχώς καθόμαστε στην εδρα αρκετα γιατι δουλεύουμε με διαδραστικό και λάπτοπ,οπότε ό τι θέλω το πληκτρολογώ στο λάπτοπ και το βλέπουν στον πίνακα...αν ειναι και ορθοστασία άστο για φέτος,,,εχεις κ ιδιαίτερα αρα καλά είναι!Θα εισαι πιο άνετα!:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Vasika fovame pou ime egkios min patho kati min pathi kati to moro .epidi perasa polla mexri na to apoktiso den to siniditopiisa niotho tin egkimosini san kati paraxeno parolo pou agapo to moraki mou kai tou milo,prospatho na sindetho mazi tou na prosarmosto stin egkimosini tou vazo kai mousiki

Γλυκια μου εσυ εφαγες τον γαιδαρο και σου εμεινε η ουρα τωρα.Μεχρι να κανεις τις αγορες σου για το παιδικο δωματιο και την προικα του μωρου, τσουπ γεννησες! Οργανωσε το παιδικο δωματιο να σου περασει η ωρα και να συνειδητοποιησεις οτι σε λιγο εκει θα ζει το μωρακι σου!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

παω να αυγοκοψω τη σουπιτσα μου να φαμε κ να παμε θαλασσα!

χαχα σουπα κ θαλασσα-οτι ναναι!

καλο μεσημερι!!!!!

Εγω δεν αυγοκοβω την σουπα τωρα στην εγκυμοσυνη,αποφευγω οτι εχει ωμο αυγο........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κι εγώ τόσα νομίζω είναι τα λεφτά που παίρνεις συνολικά από το ίκα. Γύρω στα 4.000 πήρε και μια γνωστή μου γιατί υποτίθεται ότι είναι και οι μισθοί των 2 τελευταίων μηνών της κύησης και των 2 μηνών της λοχείας. Καλύτερα όντως όμως να ρωτήσετε κάποιον λογιστή..

Εμ αν ειναι να δινει το ΙΚΑ τοσα λεφτα να αλλαξω ταμειο τωρα που προλαβαινω,γιατι του δημοσιου δινει σκ@#$*ες!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Έβαλα πρασο και τυρί φέτα... Δεν έβαλα αυγά,μόνο λίγο γάλα. Τα αυγά γενικώς δεν τα χρησιμοποιώ..

Φύλλο όπως το έφτιαχνε η γιαγιά μου κ το κάνει κ η μαμα μου.. Με τον κλασικό ξύλινο πλαστη!! Λεπτό όχι κούρου. Το παν είναι το σωστό αλεύρι για να ανοίξει καλά. Πάντως εμένα τραγανη γίνεται..

Καλε τι νοικοκυρες εχει το cafe μας εδω? φουσκιτσα αν και η κορη σου γινει χρυσοχερα οπως η μαμα της θες να συμπεθεριασουμε?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...