Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω δηλ το γλιτώνω το χερακι?? Εκτός και αν βάζει κ ο γιατρός οταν πας τις τελευταίες επισκέψεις ε??? Ετσι άκουσα...

Αν πηγαινεις για φ.τ δεν το γλιτωνεις!

Αν η καισαρικη ειναι στανταρ, οπως εμενα, δεν τους ενδιαφερει η διαστολη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

κοριτσια να ξαναρωταω και αν ξερετε πεσ τε μου....

πήγα και ειδα τωρα πόσα φορμακια εχω και σε ποια μεγεθοι και θέλω να ξερω πόσα να πάρω ακόμα....

εχω 3 φορμακια για νεογεννητα (δεν θα παρω αλλα γιατι μπορει και να μην τα φορέσει)

7 φορμάκια για 0-3

4 φορμάκια 3-6

αυτά.....

φορμακια με ποδαρακια απο κατω που ειναι κλειστα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

πήγα και ειδα τωρα πόσα φορμακια εχω και σε ποια μεγεθοι και θέλω να ξερω πόσα να πάρω ακόμα....

εχω 3 φορμακια για νεογεννητα (δεν θα παρω αλλα γιατι μπορει και να μην τα φορέσει)

7 φορμάκια για 0-3

4 φορμάκια 3-6

αυτά.....

Νικη μου, αυτα που εχεις τι ειναι, ζιπουνακια για απο μεσα η εξοδου δλδ βελουτε?

Δεν το γλιτωνεις Ποπη μου!

Εγω στο 1ο μου παιδι που πηγαινα για φ.τ., μια ωραια πρωια εσπασαν τα νερα, πηγαμε στο μαιευτηριο στις 7.30 , και υστερα απο τις ετοιμασιες και ολα αυτα, ειχα πονους, αλλα ερχοντουσταν καθε λιγο οι μαιες και μου εβαζαν χερι να δουν αν εχω διαστολη και ποση.Οχι δαχτυλο, ΧΕΡΙ! την παλαμη τους βαζουν γιατι ο τραχηλος ειναι καπως βαθια.Εγω λοιπον ειχα διαστολη 0, μεχρι τις 12.00 το μεσημερι, οποτε αρχισε να ζοριζεται το μωρο και να πεφτουν οι παλμοι του.Ετσι μπηκαμε εκτακτως για καισαρικη.Στο 2ο αφου θα πηγαινα παλι με καισαρικη (λογω 1ης) , το γλιτωσα το χερι.Οπως και τωρα.

Υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που μεχρι να τις ετοιμασουν για τη γεννα εχουν αρχισει και σπρωχνουν, δλδ εχουν πολυ γρηγορο τοκετο και ετσι δε χρειαζεται να τις ψαξουν.Υποτιθεται οταν αρχιζεις να σπρωχνεις απο μονη σου η διαστολη σου ειναι στο 10, τι να δουν?

συγνωμη με διαστολη 0 πως χωραει ολοκληρη παλαμη???:confused::confused:πρεπει να ποναει πολυ...πω πω και εγω γενικως ειμαι στενη....αρα σε αυτην την περιπτωση συμφερει η καισαρικη ,,,αλλα να μου πεις και αυτη εχει τα αρνητικα της...ουφ δεν μπορω αλλο οτι ειναι να γινει ας γινει...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

την πηρα απο μαγαζι 80 ευρω!!αντε ναι να ερθεις!!!!!!χχιιχιχιιχιχιχιιχι!!!! εσυ ποτε εχεις πητ????

1/3 εχω πητ ...αλλα σιγουρα θα γεννησω μεχρι 20 φεβρουαριου...ασε που εμενα το ενστικτο μου λεει μεχρι 10 φεβρ...δεν νομιζω να αργησω παραπανω...

B4Itp2.png

συγνωμη με διαστολη 0 πως χωραει ολοκληρη παλαμη???:confused::confused:πρεπει να ποναει πολυ...πω πω και εγω γενικως ειμαι στενη....αρα σε αυτην την περιπτωση συμφερει η καισαρικη ,,,αλλα να μου πεις και αυτη εχει τα αρνητικα της...ουφ δεν μπορω αλλο οτι ειναι να γινει ας γινει...

Η διαστολη Ποπη μου, αφορα το ανοιγμα του τραχηλου, δλδ το ανοιγμα της μητρας.Δε μιλαμε για το ανοιγμα του κολπου.

Το ανοιγμα της μητρας (τραχηλος) ειναι βαθια, γι'αυτο βαζουν το χερι τους, για να δουν κατα ποσο εχει ανοιξει η <<πορτουλα>> της μητρας.

Διαφημίσεις

7 φορμάκια για 0-3

4 φορμάκια 3-6

αυτά.....

αχ νικη μου εγω δεν εχω ιδεα για να σε βοηθησω....και εγω στα χαμενα ειμαι οσο αφορα τα μωρουδιακα...

B4Itp2.png

Αν πηγαινεις για φ.τ δεν το γλιτωνεις!

Αν η καισαρικη ειναι στανταρ, οπως εμενα, δεν τους ενδιαφερει η διαστολη.

Σάμπως ξέρω κι εγώ για τι πηγαίνω??? Αν εσείς ξέρετε πείτε μου!!:lol::lol::lol:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Η διαστολη Ποπη μου, αφορα το ανοιγμα του τραχηλου, δλδ το ανοιγμα της μητρας.Δε μιλαμε για το ανοιγμα του κολπου.

Το ανοιγμα της μητρας (τραχηλος) ειναι βαθια, γι'αυτο βαζουν το χερι τους, για να δουν κατα ποσο εχει ανοιξει η <<πορτουλα>> της μητρας.

συγνωμη βρε Αννα μου και με το ανοιγμα του κολπου τι γινεται???για να φτασει η παλαμη στην μητρα πρεπει πρωτα να περασει απο τον κολπο,,,εεε πως θα μπει ολοκληρη παλαμη??εμενα ενδοκολπικο υπερηχο με εκανε παλια και πονουσα....

B4Itp2.png

Σάμπως ξέρω κι εγώ για τι πηγαίνω??? Αν εσείς ξέρετε πείτε μου!!:lol::lol::lol:

Δωρακι ετσι πως τα ακουω μια η αλλη ειναι...και στα δυο αστα βραστα που λενε...οτι ερθει εκεινη την ωρα γιατι οσο το σκεφτομαστε ....μπερδευομαστε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...