Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχ τι καλα τα νεα σου,,,,, μεγαλος ο μπεμπης σου εεεε; σου εχει πει ποσα κιλα μπορει να φτασει μχρι να γεννησεις;

οχι δεν μου ειπε, αλλα οι μετρησεις που εκανε ηταν ακριβως στην εβδομαδα που ειμαι!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι δεν μου ειπε, αλλα οι μετρησεις που εκανε ηταν ακριβως στην εβδομαδα που ειμαι!;)

αααα πολύ καλα τότε....

εγω που πήγα στην 29 εβδομαδα ήταν 1485 και θα πάω ξανα στις 6 του Δεκεμβρη να δουμε ποσα κιλάκια θα εχει φτάσει αλλά δεν νομίζω να ειναι περισσοτερο απο 2 κιλα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

παρα πολυ ωραια η τσαντα Αναστασια μου!!

σε ευχαριστω ποπακι!! και εχει παρα πολους χωρους!! εγω επαθα πλακα!! την πηρα σε καφε για να ταιριαζει και με τα ρουχα μου;););)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασια μου σου ειπε αν υπαρχει περιπτωση να γεννησεις πριν βγει ο χρονος??εεε αλλο ενα κιλακι δεν θα παρει μεχρι να γεννησεις ??πως καταλαβε αν εχεις ευκολη γεννα??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

αααα πολύ καλα τότε....

εγω που πήγα στην 29 εβδομαδα ήταν 1485 και θα πάω ξανα στις 6 του Δεκεμβρη να δουμε ποσα κιλάκια θα εχει φτάσει αλλά δεν νομίζω να ειναι περισσοτερο απο 2 κιλα....

εμενα στις 29 ηταν 1700γρ. αλλα να σου πω κατι και αυτα πιστευω δεν ειναι just!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εδω ειμαι και εγω....

Ηπια το τσαγακι μου και σας διαβασα.

Γεωργια περαστικα σου, σε εσενα και το παιδακι σου!!

Αναστασια, μπραβο, τελειος ο μπεμπακος σου! με το καλο και με εναν πονο!!:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

σε ευχαριστω ποπακι!! και εχει παρα πολους χωρους!! εγω επαθα πλακα!! την πηρα σε καφε για να ταιριαζει και με τα ρουχα μου;););)

την παρηγγειλες απο το σαιτ αυτο η την αγορασες απο καποιο μαγαζι??

B4Itp2.png

Αναστασια μου σου ειπε αν υπαρχει περιπτωση να γεννησεις πριν βγει ο χρονος??εεε αλλο ενα κιλακι δεν θα παρει μεχρι να γεννησεις ??πως καταλαβε αν εχεις ευκολη γεννα??

δεν μου ειπε, απλα μου ειπε οτι απ'οτι βλεπει δεν θα παει μεχρι το τελος! ετσι του φαινεται! για το ευκολη γεννα το ειπε επειδη ειναι σε καλη θεση προς το παρον και αρκετα χαμηλα συν οτι εχω και πρωορες συσπασεις.....;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

την παρηγγειλες απο το σαιτ αυτο η την αγορασες απο καποιο μαγαζι??

απο μαγαζι την πηρα!

Εδω ειμαι και εγω....

Ηπια το τσαγακι μου και σας διαβασα.

Γεωργια περαστικα σου, σε εσενα και το παιδακι σου!!

Αναστασια, μπραβο, τελειος ο μπεμπακος σου! με το καλο και με εναν πονο!!:P

σε ευχαριστω πολυ αννα μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλλιοπη, το χερι πριν τη γεννα, δεν εχει σχεση με την εβδομαδα που εισαι.Απλα οταν ειναι να γεννησεις θα σου συμβει ενα απο τα παρακατω:

σπασιμο νερων,

πονοι,

αιμα.

Οταν δεις ενα απο αυτα τα σημαδια πας στο μαιευτηριο.Εκει εφοσον πας για φ.τ. σου βαζουν χερι, για να δουν τι διαστολη εχεις.

Μονο αν πας για καισαρικη το γλιτωνεις αυτο.

δεν μου ειπε, απλα μου ειπε οτι απ'οτι βλεπει δεν θα παει μεχρι το τελος! ετσι του φαινεται! για το ευκολη γεννα το ειπε επειδη ειναι σε καλη θεση προς το παρον και αρκετα χαμηλα συν οτι εχω και πρωορες συσπασεις.....;)

ωραια Αναστασακη μου μια χαρα ολα καλα πανε τελεια!!!με το καλο κοριτσι μου αντε να ειμαι καλα και ναερθω να σεδω με εναν τεραστιοοοοοοοοοοοοο αρκουδο!!!:lol::lol::lol::lol:

απο πιο μαγαζι την πηρες την τσαντα αν επιτρεπετε και ποσο?οσο γραφει και στο σαιτ??

B4Itp2.png

Καλλιοπη, το χερι πριν τη γεννα, δεν εχει σχεση με την εβδομαδα που εισαι.Απλα οταν ειναι να γεννησεις θα σου συμβει ενα απο τα παρακατω:

σπασιμο νερων,

πονοι,

αιμα.

Οταν δεις ενα απο αυτα τα σημαδια πας στο μαιευτηριο.Εκει εφοσον πας για φ.τ. σου βαζουν χερι, για να δουν τι διαστολη εχεις.

Μονο αν πας για καισαρικη το γλιτωνεις αυτο.

χα χα δλδ το χερι δεν το γλυτωνουμε εεεε?? ε βρε τι τραβαμε...τουλαχιστον να ειναι δαχτυλο...χερι ολοκληρο δλδ θα μπει ????χα χα χα χα χα χα:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

χα χα δλδ το χερι δεν το γλυτωνουμε εεεε?? ε βρε τι τραβαμε...τουλαχιστον να ειναι δαχτυλο...χερι ολοκληρο δλδ θα μπει ????χα χα χα χα χα χα:lol::lol::lol:

Δεν το γλιτωνεις Ποπη μου!

Εγω στο 1ο μου παιδι που πηγαινα για φ.τ., μια ωραια πρωια εσπασαν τα νερα, πηγαμε στο μαιευτηριο στις 7.30 , και υστερα απο τις ετοιμασιες και ολα αυτα, ειχα πονους, αλλα ερχοντουσταν καθε λιγο οι μαιες και μου εβαζαν χερι να δουν αν εχω διαστολη και ποση.Οχι δαχτυλο, ΧΕΡΙ! την παλαμη τους βαζουν γιατι ο τραχηλος ειναι καπως βαθια.Εγω λοιπον ειχα διαστολη 0, μεχρι τις 12.00 το μεσημερι, οποτε αρχισε να ζοριζεται το μωρο και να πεφτουν οι παλμοι του.Ετσι μπηκαμε εκτακτως για καισαρικη.Στο 2ο αφου θα πηγαινα παλι με καισαρικη (λογω 1ης) , το γλιτωσα το χερι.Οπως και τωρα.

Υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που μεχρι να τις ετοιμασουν για τη γεννα εχουν αρχισει και σπρωχνουν, δλδ εχουν πολυ γρηγορο τοκετο και ετσι δε χρειαζεται να τις ψαξουν.Υποτιθεται οταν αρχιζεις να σπρωχνεις απο μονη σου η διαστολη σου ειναι στο 10, τι να δουν?

ωραια Αναστασακη μου μια χαρα ολα καλα πανε τελεια!!!με το καλο κοριτσι μου αντε να ειμαι καλα και ναερθω να σεδω με εναν τεραστιοοοοοοοοοοοοο αρκουδο!!!:lol::lol::lol::lol:

απο πιο μαγαζι την πηρες την τσαντα αν επιτρεπετε και ποσο?οσο γραφει και στο σαιτ??

την πηρα απο μαγαζι 80 ευρω!!αντε ναι να ερθεις!!!!!!χχιιχιχιιχιχιχιιχι!!!! εσυ ποτε εχεις πητ????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...