Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Koritsia, gyrisa apo ti dermatologo.Den einai tipota, mia aplh dermatitida pou mporei na proilthe kai apo ena mplouzaki plehto pou foraga.Pantos einai asheto me tin egkimosini.

Mou edose kati aloifes kai tha pao na tis paro.Piga kai ston ginaikologo ton filo mas na mou grapsei tis vitamines mou, kai tou edeixa tis aloifes kai mou eipe ok, na tis paro.Paei kai ayto!

Αντε ειδες δεν ητανε τπτ τελικα παλι καλα τσαμπα το αγχος και η στεναχωρια :lol:

ηρθααααααααααααα

τα νεα μου το μωρακι μου ειναι 1 κιλο και 48 γραμμ!!!μου τον βρισκει μια εβδομαδα μεγαλητερο!!!πηρε και θεση!!ο πλακουντασ συνεχιζει να ειναι χαμηλα και θελει ακομα λιγη προσοχη!!!οι αναλυσεις μου ειναι καλες λιγο η αιμοσφαιρινη μου ειναι χαμηλη αλλα δεν θα μου αυξησει το σιδερο λογο δυσκιλιοτητας:rolleyes:

ξεχασα να σας πω πηρα μονο 1 κιλο αυτο το μηνα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και οι δυο σας ειστε αψογοι! Εσυ εβαλες ενα κιλο ο μπεμπης ειναι 1 κιλο και κατι να προσεχετε και οι δυο σας πολυ1 εσυ δηλ και ολα θα πανε καλα μεχρι το τελος. Να τρως φρουτα βοηθανε πολυ στη δυσκοιλιοτητα και οι σαλατες!

αχ κοριτσια κ εγω ειχα θεμα με τις βελονες αλλα τοσες φορες που μου εχουν παρει αιμα συνηθισα πια! απλα δεν κοιταω! αχ ανυπομονω κ εγω τοσο πολυ!

καθισα κ ξεκαθαρισα τα ρουχα διαλεξα τα πιο βρεφικα κ τα εβαλα ανα κατηγοριες. τελικα εχω πολυ πραμα! 15 φορμακια ολοσωμα, 13 εσωρουχακια 3 πανες 3 σεντονακια (αλλα θελω κ καλαθουνας) 3 κουβερτουλες αγκαλιας, 2 καλτσακια, 4 παπουτσακια μαλακα, 10 σαλιαρες, 7 σκουφακια, 5 μπουφανακια, 11 ζακετακια, πολλα μπλουζακια κ κολανακια! απο ρουχα δηλαδη καλα ειμαι μαλλον. κ φανταζομαι θα φερουν κ πολυ πραμα στο μαιευτηριο. σημερα θα παμε ΙΚΕΑ να παρουμε διαφορα (συρταριερα αλλαξιερα) κ να δω κ την κουνια απο κοντα. για αρχη εχω την καλαθουνα ομως οποτε ειμαι οκ.

εχω παρει κ 3 πιπιλες, 3 μπιμπερο αχ κ δεν ξερω τι αλλο μπερδευτηκα!!!!!!!!!!

τωρα μενει να παρω τα απορρυπαντικα κ να τα ετοιμασω τα ρουχαλακια.

Μεγεια, μεγεια τα ρουχαλακια και ολα σας γενικα. Μηξεχασεις να παρεις και της μανουλας τα ρουχα ομως πιζαμες,νυχτικο εσωρουχα επιθεματα στηθους σερβιετες κτλ!

Εγω εχω πολλα απο το γιο μου φυσικα κρατησα τα ουδετερα αλλα επειδη ειναι δυο τα μωρα θελω να ψωνισω πολλα ας ειναι καλα και οι γιαγιαδες! Δεκεμβριο- Ιανουαριο θα εχω τελειωσει με ολα τα ψωνια στο γιο μου ειχα ψωνισει νωρις τωρα πολυ το εχω αφησει νομιζω δεν εχω και λεφτα απο μονη μου να παρω οτι θελω και ζοριζομαι πολυ που πρεπει να στριμωξω τοσο τους γονεις μας.

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγω ....:P:p:p

αντε μακαρι να πήρε βάρος το αγορακι της....

κοριτσια να ρωτησω κατι και αν ξερετε πεσ τε μου....

λοιπόν πήγα και ειδα τωρα πόσα φορμακια εχω και σε ποια μεγεθοι και θέλω να ξερω πόσα να πάρω ακόμα....

εχω 3 φορμακια για νεογεννητα (δεν θα παρω αλλα γιατι μπορει και να μην τα φορέσει)

7 φορμάκια για 0-3

4 φορμάκια 3-6

αυτά.....

φορμακια με ποδαρακια απο κατω που ειναι κλειστα....

Μη παρεις αλλα για 0-3 παρε αλλα 3 για 3-6 να εχεις να αλλαζεις μπορει να σου φερουν και δωρο και αν χρειαστεις περνεις αργοτερα.

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!! εδω ειμαι και εγω!!!!!!!!!!!!! καναμε την εξεταση και μετα πηγαμε για φαγητο!!

ολα τελεια!!!!!!!!!! δοξα το θεό!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι πολυ καλα μας ειπε!!!! και το βαρος 2230γρ.!!!! μου ειπε πως ειναι χαμηλα και με πιεζει στην κυστη (αυτο που μου ειπε και η γιατρος μου) και μου ειπε απ'οτι βλέπει θα εχω ευκολη γεννα και πιο νωρις από την ΠΗΤ!! :D για να δουμε!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!! εδω ειμαι και εγω!!!!!!!!!!!!! καναμε την εξεταση και μετα πηγαμε για φαγητο!!

ολα τελεια!!!!!!!!!! δοξα το θεό!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι πολυ καλα μας ειπε!!!! και το βαρος 2230γρ.!!!! μου ειπε πως ειναι χαμηλα και με πιεζει στην κυστη (αυτο που μου ειπε και η γιατρος μου) και μου ειπε απ'οτι βλέπει θα εχω ευκολη γεννα και πιο νωρις από την ΠΗΤ!! :D για να δουμε!!!!

ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Στολίσατε με την μαμά σου? Εγω είμαι μόνη κ βαριεμαι... Εβαλα ενα πλυντηριο,το άπλωσα και μπορεί να βάλω στον υπολογιστη να δω κανενα επισοδειο απο το τουρικο!

χα χα και εγω τουρκικο βλεπω στο μεγκα!!οχι ακομα ειχε πολλες δουλειες να μου κανει η μαμα στο σπιτι και τρεχει ακομα η καημενη...:lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Αχ μπράβο Αναστασία μου!!! Πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!! Ολα τελεια λοιπόν!!! Ποσο ηταν την προηγούμενη φορα σε κιλά? Και σε ποια βδομαδα ειχες πάει?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

χα χα και εγω τουρκικο βλεπω στο μεγκα!!οχι ακομα ειχε πολλες δουλειες να μου κανει η μαμα στο σπιτι και τρεχει ακομα η καημενη...:lol::lol:

Α εγώ βλέπω το άλλο το τουρκικο τον Πειρασμό!! Η μάνα μου που βλέπει και τα 2 και κάνει ζαπινγκ?? χα χα!!!:lol::lol:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μη παρεις αλλα για 0-3 παρε αλλα 3 για 3-6 να εχεις να αλλαζεις μπορει να σου φερουν και δωρο και αν χρειαστεις περνεις αργοτερα.

Τα 3-6 φορμάκια για πόσο ύψος είναι περίπου Κατερίνα μου?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μπραβο Αναστασια μου!!συγχαρητηρια κοριτσι μου παρα πολυ ομορφα νεα!!πολυ χαρηκα αυτα να ειναι παντα τα ευχαριστα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

Α εγώ βλέπω το άλλο το τουρκικο τον Πειρασμό!! Η μάνα μου που βλέπει και τα 2 και κάνει ζαπινγκ?? χα χα!!!:lol::lol:

ααα και εγω ειχα ξεκινησει με τον Πειρασμο και μετα με κολλησε η μαμα με το αλλο!!αναγκαστηκα βλεπω ολες τις σειρες απο το πρωι που ξυπναω τηλεοραση βλεπω...εχω μαθει απο εξω ολα τα προγραμματα...:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?Εμείς ακόμα χάλια οι μυξιάρηδες χαχαχα!!

Αναστασία μου άψογη σε βρίσκω μπράβο κοπέλα μου όλα πάνε καλά.Βιάζεται να βγεί ε?Τέλεια και το βάρος σούπερ φαγανό!Φωτογραφία από το 3d σου έβγαλε?

zxG9p3.png

owokp3.png

επειδη ειναι αγορακι λες να φορέσει τα 3-6 όταν θα ειναι και 2,5 μηνών;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

σας ευχαριστω κοριτσια!!!!!!!!!

εγώ εχω την πρώτη σε μαυρη με αλλαξιέρα μεσα.... 50 ευρώ τη πήραμε.

κοριτσια εγω πηρα μια αλλη οχι του καροτσιου γιατι ειχε μονο ενα φερμουαρ και πολη μικρη !! αν την βρω στο ιντερνετ θα σας την βάλω!! αλλιως θα την βγαλω φωτο!

Αχ μπράβο Αναστασία μου!!! Πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!! Ολα τελεια λοιπόν!!! Ποσο ηταν την προηγούμενη φορα σε κιλά? Και σε ποια βδομαδα ειχες πάει?

δεν εχει πολυ καιρο που το ειχα ξαναδει, την πεμπτη ειχα παει στη γιατρο μου και μου ειχε πει και αυτη τοσο περιπου...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ τι καλα τα νεα σου,,,,, μεγαλος ο μπεμπης σου εεεε; σου εχει πει ποσα κιλα μπορει να φτασει μχρι να γεννησεις;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...